• Grusalak
    Tegnap este nagy buzgón felraktam a 1.20-at... Hát... Kb egy óra múlva szedtem is le és raktam vissza a 1.08-at .
    Tapasztalatok: 35-ös szintű hódítómmal visszatértem pár normál titánrunhoz... A lények egész komolyak lettek, a minotaurok stunnolnak ezerrel, de azt kilehetett bírni, mert a sebzésük nem vészes, de a küklopszok, azok nagyon odacsaptak... Szerintem ezeknek most vmi Reduction Health 66%, vagy vmi hasonlójuk van, mert csak pislogtam... (Két küklopsz hasonló veszélyeket rejt, mint a titán; ha meg három van, akkor túl is tesznek rajta...)
    Titánka valóban erősebb lett, de igazából a quick recovery colossus zászló+battle shrine kombó ellen így sem tudott mit csinálni egyszer sem. (Egyetlen egyszer volt, hogy innom kellett)
    De a drop valami iszonyú *** volt!!!!! Futottam pár kört, de SEMMI!!! hébe-hóba volt 1-2 zöld... Még csak relicec sem nagyon jöttek, azok is csak normálok. Hajjaj...
    Asszem ha minden karival akivel szeretném végigvinni, azokkal végignyomom, és max utánna teszem fel, hogy ne legyen unalmas, és hogy felkészüljek arra, ha esetleg jönne a kiegészítő, és csak ezzel menne