633
  • WTSherman
    És ezt mikor is adják ki PC-re?
    2009? Hol lesz időnk akkor már jáccani akármivel is...
  • Sephi
    Ja de mekkora volt a jelenet amikor Snake beleult a szekbe :D
  • mila69en
    komoly vazz szét röhögtem a fejem, nagyon LOL a vedejó kojima nem normális az tuti
  • Sephi
    KOTELEZO METAL GEAR 4
  • Sephi
    Nem :D A a Sons Of Liberty utani idoket. En mar szedulok:D
  • Sephi
    Hirek!

Hideo Kojima saját produkciós céget hozott létre Kojima Productions néven, mely a Konamin belül fejlesztőcégként ténykedik! Céljuk egyedi, maximális kreatív töltettel megáldott játékok készítése. A stúdió jelenleg három projektet visz: az MGS4-et és még két másik Metal Gear Solid játékot.
    A Konami sajtótájékoztatón elhangzott, hogy a legújabb Metal Gear Solid 4 kimondottan Playstation 3-ra készül és a mottója egybevág a korábbi értesüléseinkkel: "Nincs hová rejtőzni". A történet az MGS2: Sons of Liberty után játszódik, valahol a távoli jövőben. Az összes nagy karakter visszatér a sorozatból, beleértve Solid Snake-et, Meryl-t, Otacon-t és Ocelot-ot. Lehetőségünk nyílik továbbá online harci módok kipróbálására is.

Az MGS1 és MGS2 ember alkotta épületekbe történő behatolásra, az MGS3 pedig dzsungelkörnyezetre volt kihegyezve. Az MGS4 teljesen új koncepciót követ, mely friss szituációkat és minden idők legkeményebb infiltrációs küldetéseket eredményez.

Hideo Kojima rajta tartja a kezét a játék dizájnolásán, a produkciós teendőkön és a rendezésen egyaránt. A rendezői munkálatokat Shuyo Murata - Zone of the Enders: the 2nd Runner - végzi. Kenichiro Imaizumi felügyeli a munkafolyamatot, míg a karakter tervezés újfent Yoji Shinkawa-ra hárul.

A másik játék a Metal Gear Acid 2, a PSP kártyacsatázós játék folytatása, míg a harmadik a Metal Gear Solid 3: Subsistence Playstation 2 konzolokra. Ez utóbbi az MGS3 és az MSX játékok, a Metal Gear és Metal Gear 2: Solid Snake, gyűjteménye, melyek korábban nem voltak kaphatók Japánban. Nyolc fős többjátékos online és egyéb érdekes játékmódokra számíthatunk.

Es kepek!

Lehet orulni :D
  • Sephi
    En nem futottam at siman :D
  • Davidus
    Én most így a MGS3 közepén azt mondom hogy a dzsungi csak díszelt. Simán át lehet futni a dzsungeles részeken. Alig várom már hogy eljussak a gyárba:P
  • mila69en
    ÐÐÐ tuttam ,h te lesze az első aki ide jön és olvas hátha valami érdekes infó

najó nem is azé irtam be.... ráértek volna még bejelenteni ezta mgs3-at ugy 2006 végefele de én monjuk örülök neki igy legalább biztosak lehetünk benne, hogy nem egy ajándék lemez lesz a ps3-ho, és teljes mértékben kifogja használni a grafikai lehetőségeket szerintem ugyanaz a hatás lesz mint a MG2... állak a földön hevernek

"addigra lehet gyerek lesz vaze"
    lehet lesz benn valami multi play okosság
  • Sephi
    Hagya'ma' vaze ne szomoritsa'. Nehogy mar majdnem harom evet kell ra varni... addigra lehet gyerek lesz vaze!!
  • mila69en
    Release Date
    US: TBA 2007
    Japan: December 31, 2007 ez teccik
  • Sephi
    Es Olga gyermeke...
  • Seth
    Outer Heaven pedig már ki lett tárgyalva valamelyik korábbi részben
    A 2-t kéne folytatni, mert Ocelot csak meglógott, Snake meg jelzőt rakott a Ray-re, úgyhogy meg tudja találni
  • Sephi
    Aztat en sem szerettem :(
  • Seth
    Nekem mindegy csak ne Raiden-nel kelljen menni :)
  • Sephi
    Nem megerositett... bar arrol a forumrol van amelyik az elso MGS3 ingem utan leirta hogy Snake Eater lesz a neve es nem tevedett.

Valahol meg azt is olvastam hogy az Outer Heaven-rol lesz szo a negyedikben bar en inkabb a masodik resz utani idore lennek most kivancsi :D
  • Seth
    EZ lesz a címe??? Ha benne lesznek a patrióták,akkor mikor fog játszódi, a század elején?????? Arra kiváncsi lennék
  • Sephi
    Metal Gear Solid 4 Patriots
  • Luiprima
    Ez csak egy szójáték akar lenni Acid=sav lúg=szintén egy maró anyag :)
  • Sephi
    Nos en imadom a MGS-ot de majig nem tudom mijaza Lug :(
  • Kou
    Szerintem MEtal Gear Acid után jöhetne a Metal Gear Lúg PSP-re!!!
  • Sir Quno Jedi
  • Sephi
    Nekem legalabb van min!
  • Sir Quno Jedi
    Jáccá Sephi ! Az segít...
  • Evin
    Nem inkább MGS:TTS?
  • Sephi
    Akkoris vaze. Amikor szo volt a MGS3-rol es mondtak a sok dzsungeles baromsagot kicsit ideges lettem hogy na ez meg mi a banat lesz. Erre meg nekem speciel jobban teccet mint az elozo ketto.

Megyek is berakom a MGS : TS -est mert mar hianyzik ::DD
  • Sir Quno Jedi
    nade Sephi, asszittem te is velem örűlsz a jó hírnek, hogy végre ittazmgs4 !!!
  • Sephi
    Barbar!
  • Sir Quno Jedi
    Ja igaz !

Hajrá Sephi ! Én is MGS4-re nyáladzok ! Huáááá ! Csápoljunk eggyütt a feltételezett megjelenésig fennmaradó két évben !!! :DDD
  • UNREG
    Ne törjétek má' le ennyire Sephi lelkesedését.. :))
  • mila69en
    hol van az még :D
  • Sir Quno Jedi
    uncsi
  • Sephi
    Unreg kollegank meglepett minket egy nagyon jo hirrel. Ps3-ra jon a MGS4-es es ha jol olvasom akkor Hideo Kojima fogja rendezni ezt is.

A Ps2 is amikor megjelent akkor mindeki a MGS2-ot varta :D

Jaj de izgi :D