633
  • Seth
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    az marhajó volt, csak lestem :) szerencsére tucatszor végigjátszottam,nem volt gondom :)
    De amikor felébredünk és újra eljutunk oda, csak már mostani grafikával,és közben megszólal a The Best is Yet to Come,annyira jó. Meg amikor különböző részeknél a múltban elhangzó szövegek előjönnek,akkor kirázott a hideg .Kétségtelenül a játék legjobb fejezete,legalábbis annak aki játszotta az 1. részt :)
  • HUNMarcus
    shadow moses

ezt nem hiszem el shadow moses-en MGS1-es grafika, fura az irányítás, mert sosem játszottam korábbi részekkel
  • HAF Rigel
    Én is láttam egy fehér alak , oda is mentem megnénzni a sarok mögé , de mindig eltünt . Aztán persze Big Mamánál kiderül mi ez
  • Seth
    Többször is látni pedig :) Többnyire akkor amikor az ellenálló is megáll vmelyik sarkon és körbenézeget.
    ITT egy kép róla ^^
  • HUNMarcus
    spojler :)

templomban észrevettem a titkos L1-et, de azt nem, hogy követne az utcán..
  • Kratos86
    Nekem legjobban az Act 4 tetszett mégpedig azért mert
    régi szép emlékeket idézett az első részből és annyira jo lenne ha csinálnának egy remake változatot az első részből ezzel a grafikával persze!
    milyen jo volt amikor vissza lehetett menni arra a részre ahol a Cyborg Ninja-val kellett megküzdeni és direkt úgy csinálták meg hogy látszódtak a vérnyomok is a falakon :D
  • Seth
    Majd még esik párszor :D

Ezt elovashatod,ha már act3-ban vagy

Amikor az ellenállókat kell követni,néha néha nézz a hátad mögé, vki téged is követ, nem mindíg lehet észrevenni, egy balonkabátos-kalapos alak.Később mondjuk úgy is felfedi magát(L1-et majd nyomd a templomban,asszem 2x van titkos)
  • Sephi
    Spoler

Hat amikor kiderult, hogy Big Boss elo teste ott van a kocsiban.... picit leesett az allam. Erre nem szamitottam.

Baszod de elvezem, hogy Octo maszkkal Snake normalis kinezetet lehet latni :D
  • Seth
    Na ne, normal módban vígan végigrambóztam azt a részt,nem tűnt nehéznek.
  • Smuge
    kezd már nagyon elegem lenni ,egyszerüen nem tudom megcsinálni , illetve bejutni a szerver szobába a hajó fedélzetéröl , riasztás nélkül meg pláne. Akárhogy akármit próbálok mindig jön valami nyomorék és mikor tekerem az ajtot belémlő , állandoan respawnolnak a katonák akármit próbálok. ( normal modba vagyok ) . Youtube videon is megnéztem azt a részt de ehhez képest az hawai volt , nálam tele van egész ellenséggel. Faszom kivan már hogy tehetetlen vagyok, már vagy 80x estem neki...egyszerüen hihetetlen.
  • HUNMarcus
    bázz nem hiszem el hogy ilyen nehéz kinyíni Rawen-t, 2x próbálkoztam, először nekimentem szemtől szemben, meg is lett az eredménye, másodszor taktikusan, már csak fél centi volt az életéből erre elkap és ledob, folytatás holnap, de akkor leszámolok vele :D

amúgy Big Mama elég sok minden információt elárul a múltról
  • Seth
    Van vmi gyógyszer amivel vissza lehet állítani(van egy növény is,be kell rakni a bal oldali tárgylistába és akkor ha nyugton vagy sokkal gyorsabban lenyugszik,mint normál esetben), iletve a playboy, vagy Naomi mellének bámulása is visszatölti :D
    Ha nagyon stresszes Snake,akkor remeg a keze célzáskor(távcsövesnél borzalmas ), ha leütik akkor van hogy el is ájul és rángatni kell a joyt hogy feltápászkodjon, meg hasonlók
  • Sephi
    Seth, sajnos csak nagyon keson tudok vele jatszani igy neha par dolog nem tisszta.

Az elet csik allati csik az a Pshye? Az mire jo mert nekem altalaban ures... es amikor snake ideges azt hogy lehet csokkenteni?
  • Seth
    Nem tudom mire számítottál :)
  • Sephi
    Jah aszittem tobbet mutat :DDD

Koszi :D
  • Seth
    Proof :D , itt van videón,megnézheted ha akarod. AMúgy én úgy játszottam,hogy ha kiírta ha nem, bizonyos részeknél,ahol gondoltam lehet ilyen,ott nyomogattam , hátha
  • Sephi
    BAAAAHH!!!
  • Seth
    De volt, csak titkos, nem írja ki. Rengeteg ilyen van a játékban ,Naominél van ott még1,akkor a mellét bambulja:D Akkor lemaradtál róla :)
  • Sephi
    SPILER

Az aranyos volt, ahogy direkte ledobta a cigit a foldre , hogy nezelodjon :PPP Kar , hogy nem volt L1 opcio :P
  • Seth
    Az lesz hogy nem áll fel a dákó, Snake nagyon mérges lesz
  • Sephi
    Chapter 2 SPILER

Most talakoztam Naomi-val... mekkora szopas , hogy oregednek a klonok... PFFF

Naon kivancsi vagyok milesz.
  • Sephi
    usa verzion 18 van tudtommal :P Vagy a nemeten ?:D
  • HUNMarcus
    ti nem vettétek észre, hogy az előzetes borítón 18-as korhatár van, de amit kézhez kaptunk 15-ös, cenzúrázták vagy lejjebb vették a korhatárt?

• Seth
    Nekem sietni kellett sajna,mert csak hétvégén volt nálam a gép :( Szóval rambo style volt majdnem végig(átvezetők természetesen megnézve, és így lett 15 óra), asszem ma megnyugtatásképp elkezdem a 3. részt és no kill-es végigjátszásra megyek vmi nehezebb fokozaton :)
  • HUNMarcus
    ez a játék lényege, de ha végigvittem ebben a tempóban uccsó előtti szinten, utána még körültekintőbb leszek már a legnehezebb szinten, amúgy nem szeretem elsietni a végigjátszásokat
  • Seth
    Akkor te keményen lopakodsz :D
  • HUNMarcus
    nah befejeztem a 2.act-ot is, eddig 14 órát játszottam
  • HUNMarcus
    köszönöm
  • Seth
    pedig az egyszerű, ugye Snake vissza is gondol egy bejátszásban, hogy magassarkúban volt, azt a nyomot kell követni night vision-nel, háromszög szerű,apró nyom, feltűnő a többi között. Van egy hely a folyónál,ahol látszólag elveszti az ember, 2 felé is mennek a nyomok de könnyű megtalálni. Nézd a térképet is, hogy nehogy ugyanarra menj vissza
  • HUNMarcus
    kis segítség kéne:
    octopus likvidálása után követni kell naomi nyomait, de már feltérképeztem az egész környéket, de nem jutottam semmire, mit kell csinálni vagy hova kell menni? házakat megtaláltam, meg a kézlenyomatos fémfedelet is...
  • Seth
    Hiéna ^^ Nem nagyon lopakodtunk,talán azért végeztünk alig 15 óra alatt mindent végignézve :)(solid normal fokozaton) Majd 2.végigjátszásra lesz stealth mód :)
    Meg asszem még +3 másik medál is meglett, de azokra most nem emlékszem mire kaptuk
  • Kratos86
    Aki már végigvitte az milyen állatképet kapott a végén amikor értékel?
    Én egy Tarantulát! :D
  • Kratos86
    Találtam egy oldalt ahol meg lehet nézni az összes karaktert az előző részekből is! :D

http://metalgear.wikia.com/wiki/Metal_Gear_Wiki
  • Seth
    linkelve miért ne, közvetlen inkább ne ^^
  • Kratos86
    Rakhatok be képet Screaming Mantis-ről vagy inkább még ne?
  • Seth
    Aki már harcolt akár egy főellenféllel is ,az nyugodtan elolvashatja

Szóval, ha már nálad van a fényképezőgép (#355),akkor miután a csajok kibújnak a páncéljukból,akkor várjatok pár percet,menjetek el előlük. Egy idő után a háttér elfehéredik és a csajokat lehet fotózni,azok meg különböző pózokba állnak :), meg vmelyik zenére,ha benyomod ipodba,akkor táncolnak. Sajna csak azután olvastam ezt, miután végig vittük, nem lett még kipróbálva, de tuti működik, képeket is láttam róla.

Ezt meg az olvassa csak aki Screaming Mantis-t is lenyomta
    Mekkora jelenet volt már amikor Psycho Mantis is megjelent és megint próbálkozott mint annak idején. Leolvassa hogy mi van a memókártyán,erre mondja hogy nem látja,aztán flashback bevágások mutatják a ps1-est meg a memókártyáját. Utána meg a joy-t próbálta megrezegtetni, erre Micsoda? Rezgés sincsen?(DS3-nál gondolom jól megrezgeti) Erre begurul és eltűnik. Na ennél a jelenetnél jókat röhögtünk. Zseniális volt :)
  • Kratos86
    Köszi!
  • D0C
    Hülyén fogalmaztam, aki maga akar rájönni a fotózásra, az ne olvassa tovább.
  • D0C
    Így fotózhatsz.

Spoiler, aki maga akarja megtalálni a kamerát, az ne olvassa tovább!

The camera can be found by driving the Mk.II around during the Act 2 Mission Briefing. Remember that you can always go back to earlier mission briefings via the main menu, so if you don't grab it the first time around, you can snag it at any point after you've started Act 2.

The camera operates in two modes: 1P (first person shots - this takes over for your weapon; press R1 to take a picture), or 2P (the second controller can be used to take third-person pictures by pressing R1). Switch between these two modes by pressing Circle while in the Item menu.

To get your photos out of the game:

1. Main Menu > Photo Album
    2. Select the photo you wish to export.
    3. Play with the editing controls if you feel the need, then pick "Export"
    4. Select "Normal Upload" for a full size picture.
    5. Confirm that you want to export the photo.
    6. You'll receive a confirmation that it's been exported. The file can be found in the Photos section of the XMB. Copy it off to a memory card or flash stick and do what you will!
  • Kratos86
    Tegnap este fél 12-kor sikerült kipörgetnem nekem is a játékot! 18 óra alatt vittem végig és az összes videót megnéztem!
    Lenne egy kérdésem : A főmenüben van egy olyan hogy Photo Album - ezt hogy érem el? lehet csinálni képeket valahogy?

Amúgy sikerült lencsevégre kapnom Screaming Mantis-t miután nővé változott! :D csak inkább még nem rakom fel ide

Nekem is Octopus és Mantis harca tetszett legjobban,de Wolf is egy élvezet volt!
    Ja és a legjobb amikor
    REX-et kellett irányítani és a RAY elleni harc vele :D