Metal Gear Solid IV - Guns Of The Patriots

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nemtudom Te 2009-ben milyen fegyvert képzelsz el ha nem egy Metal Gear-t
Nem tom mi a téme de azt látom valami ilyes mi
szerintem se a ray-nak se a nukleáris fegyvereknek nincs értelme,mert ELAVULT szarok.Itt lenne az ideje más fegyverek kifejlesztésének. (szerintem)
Na már most ugye állítólag lesz benne Big Boss/Naked Snake és Vamp is. Az pedig ugye köztudott hogy Naked Snake írtózik a vámpíroktól. El birok képzelni egy jelenetet amiben Naked Snake találkozik Vamp-el 😛
Sephi
En amiota jaccom a Metal Gear Acid cimu jatekot olyan dolgokat tudtam meg hogy egyeseknek itt leesne a pofaja.

Nem fogom soha megerteni miert kell majd valakinek PSP-et is venni hogy ne szalasson el semmit a MGS tortenetebol.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Azt tudtátok hogy a RAY nem is igazán számit Metal Gear-nek?
Mert a Metal Gear egy tank ami bármilyen felszínrõl nukleáris rakétákat tud lõni bárhova. A RAY-en nincsennek nukleáris rakéták. A RAY egy anti-REX gép. Azért csinálták hogy a késõbbi REX-ek ellen legyen védelmük. Meg az AG-t megvédjék de az már más.

És tudjátok kik Ocelot szülei?
Solidus
Pontosan...

.:SOLIDUS:.

Sephi
Tessek? Nos fiuam te akkor nagtyon roszul ertetted meg.

Bog Boss klonjai Solid , Liquid es Solidus.

Nem a fiai.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Big boss-nak nincs vérszerinti fia. Les Enfats Terribles. Azért játszottál a 2-vel és a 3-mal?
szarul mondtad el,big boss két született! fia liquid és solid snake,solidust pedig klonozták big boss génjeiböl,és raiden pedig ugy solidus fia hogy ö nevelte fel,ö faragott belöle profi vérengzõ katonát,szoval családi kapcsolat nincs közöttük
aabyssx
Kojima talks Metal Gear 4

http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=61121

www.youtube.com/aabyssx

Azért 1-2 új szereplõ jöhet. Vagy olyanok akikrõl már hallottunk de még nem láttuk.
Megnéztétek a Liquides képregényt?
Nincs meg a TTS de Liquid télleg csökkent agyi képességû, vagy csak így sokkal jobb a képregény.
Sephi
En oszinten orulnek ha nem rakna be tul sok uj karakert hogy legyen full ismerostarsasag es tudgyuk mar meg a patriotak titkat 😄

Lynx_TWL
Arra is kíváncsi vagyok, vajon kilehet a 8. karakter. Én valamelyik codec-es csajra tippelnék, talán Rose. De egyébként az arca hasonlít a Fortune-rõl készült rajzokra (azokon Fortune-t is fehérnek ábrázolták).

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
Szerintem 4. rész is király lesz. Bár eddig a 3. rész dizájnolása tetszett a legjobban. A CQC rendszer valószínûleg marad, de mi lesz a kajálással, álcázással, gyógyítással? Ezek 1 rész alatt is úgy a szívemhez nõttek (fõleg a ruha cserélgetés), hogy sajnálnám, ha csak úgy "veszni" hagynák õket. A közel harcból lehetne több mindent kihozni, mint a 3-ban, mert bár jól feldobta a játékmenetet, csak kicsit kevés volt a lehetõség ezzel kapcsolatban. Én azt vártam (,mint amit a fõcímképernyõn látni), hogy majd kedvemre csavarom ki az opponensek karját és vágom földhöz õket. Mindazonáltal így is király volt, csak remélem a 4-ben erre is keményen rágyúrnak. Na és Meryl? Vajon Kojima õt, hogy hozza vissza, és õ milyen új külsõt kap? Amúgyis Kojima most nagyon belehúzott. Lehet, hogy nem is kell várnunk 3 évet? <#worship>

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Ezt már láttátok? http://www.gigaville.com/listcomic.php
Liquid csatlakozása a FOXHOUND-hoz. Nagyon poénos.
Sephi
Hideo Kojima, a Metal Gear Sorozat atyja és a Kojima Productions elsõ számú embere már emlegette párszor, hogy valami újat szeretne csinálni, ám eddig sosem tudta elhagyni az évtizedek alatt a szívéhez nõtt sorozatot. Volt már szó róla, hogy más viszi tovább a sorozatot, de igazából senki sem tudta elképzelni milyen lenne a Snake történet a sztori mentora nélkül.
A TGS alkalmával azonban újra elõjött a téma, s Kojima szan most biztosabbnak tûnik, mint valaha az álláspontját illetõen. Állítása szerint az MGS4 lesz az általa és Yoji Shinkawa mûvészeti vezetõ által készített utolsó rész a szériában. Mindketten valami újba szeretnének fogni. A magyarázat? "Játéktervezõként, valami újat szeretnék alkotni" - mondta a mester.

A Konami TGS standjánál a "Mission 3 MG Saga on TGS" címû elõadás volt a legérdekesebb, mivel Hirokazu Hamamura (Famitsu fejes) szannal az oldalán Kojima részletes Metal Gear történelmet adott elõ, kezdve az elsõ 1987-ben kiadott MSX2 Metal Gear játékkal. A sort az MGS4-gyel zárta és még néhány személyes képet is megmutatott a nagyközönség elõtt.

Kojima elárulta, hogy eredetileg filmeket és novellákat szeretett volna csinálni, de elmondása szerint egyik sem mûködött. A Famicommal (a NES japán változata) kétségbeesett idõszakában találkozott, s kezdetben nem is akart folytatást a játéknak, de végül a NES játékgépen megszületett a folytatás Meta Gear 2 Solid Snake (1990. júlis 19.) címmel. Szerencsére jól döntött, ugyanis a sorozat karaktereiért felelõs Yoji Shinkawa-t is ez vette rá, hogy a játékiparban dolgozzon tovább.

A modernkori Szolid Sznékre terelve a szót Kojima fejtegette, hogy a Metal Gear Solid jelentette számára a fordulópontot. A játék elkészítése során sikerült lefektetniük a Kojima Productions alapjait. A sorozat elsõ Playstation inkarnációja, mely 1998. szeptember 8-án látott Japánban napvilágot, mindössze húsz embert foglalkoztatott.

Még elõrébb ugorva Kojima elõrántott egy idõbeosztást, melyen a Metal Gear teljes levezetése látható. A kronológia az MGS3: Snake Eater-rel kezdõdik, melyet az elsõ Metal Gear, majd a Metal Gear 2 követ. Ez a három rész képezi a Big Boss Trilógiát. Az MGS és az MGS2 Sons of Liberty, illetve a Metal Gear Solid 4 pedig a Solid Trilógiát öleli fel. A Metal Gear Ghost Babel, a Metal Gear Acid és a Metal Gear Acid 2 pedig csak melléksztorikat dolgoznak fel.

Messze van még az MGS4 megjelenése, s reméljük, hogy Kojima még legalább három részre elegendõ történetet vet papírra, hogy a helyébe lépõ dizájnernek legyen mibõl gazdálkodnia. De talán az lesz a legjobb, ha tényleg valami újat hoz egy másik stílus életébe, s az MGS-hez mérehetõ, grandiózus játékkal rukkol elõ.

Forras : HardWired

Sephi
En ertenem de most kezdjem sorolni ?😄

Seth
"És az hol játszodik mikor kik az ellenségek?"

ezt rajtam kívül mindenki érti???

PSN ID.: Beegabor

SaVaGe

It\'s not my fault you suck.

a secret theater láttátok már a Sneak Eater honlapján?
És az hol játszodik mikor kik az ellenségek?
csak mert nekem csak a Subtance meg a Sneak Eater van meg
SaVaGe
A Subsistence-ben bennevan az MGS3 alapjáték is tokkal-vonóval.

hiei14: az elsõ rész az 1998-as MGS volt, a The Twin Snakes annak a GC-s remake-je.

a subsistence olyan lesz mint ano a subtence nem?
az elsõ rész melyik volt? a Twin snake?
DoNorBi
köszi,hát már rámfér hogy tényleg megértsem mirõl is szól az mgs története mielõtt kidobog egy csomó pénzt egy ps3ra az mgs4 miatt😄ja a subsistencenek ugyanugy lesz story modja vagy csak online meg hasonlók?

Haverok, Buli, Fight Club!

Sephi
The End-el tobbet kinlodtam mint anno Wolf-al 😄

SaVaGe
Itt.

Amilyen oltári baromságok hangzanak el néha itt, másnak is ajánlani tudom az elolvasását.

DoNorBi
nemtudtok egy oldalt ahol az egész story elvan mesélve lehetõleg magyarul?Az elsõ 2 résznél még nem sokat értettem angolul szal azoknak a mondandoja nem nagyon jött át😊

Haverok, Buli, Fight Club!

Ki a jobb mesterlövész?
The End vagy Wolf?
Sephi
Arro lhogy Snake egy varosban harcol es elbujik es jon a hadserek az uj metal gear-al es nem latjak meg de Otacon megjelenik egy kis robotot iranyitva es Sanke-el elrohannak!

Valaki elmondaná mirõl fog szólni az MGS4?

És lesz benne új Metal Gear?
Sephi
Ocelot 60 ev korul kell legyen a MGS4-ben.

Nem arról van szó, hogy Snake valakinek a klónja? (B.B.?)
És hogy valamelyik elõzõ részben valaki figyelmeztette, hogy õ is gyorsan fog ezért öregedni?
Másik fórumon errõl regéltek a nagy MGS guruk.
Öreg, nem öreg, zordul nézz ki. 😊

Mivel BB volt olyan 40, Ocelot meg kb 25-30 1963-ban számoljátok ki mennyik lehetnek mert nem tom mennyiben játszódik az MGS4

És a családi kapcsolatok, mivel láttam hogy nincs igazán megbeszékve:

Naked Snake (Big Boss) a Hidegháborúban a FOX(késõbb FoxHound) ügynöke. Asszem 1970 körül a Les enfant Terrible (BB klónozása) által létrejön Solid Snake, Solidus Snake és Liquid Snake. Késõbb Solidus Snake-nek lesz egy Klónja: RAIDEN. Tehát Raiden télleg Snake fia csak nem Solid-é hanem Solidus-é.
Sephi
😄

Seth
Milyen derültség lett a nézõtéren, amikor Otacon mondja hogy cell processzor van abban a kis robotban 😄

Sephi
Akkor nekem van eltevedesem! Bocsi 😄

Seth
Nem, mert a jobb szeme "kaputt"... --"

Sephi
Most nem tudom eldontani hogy viccelsz vagy ironia.

Big Boss bal szeme kaputt.

Al Age
BTW, van ugye a kép a 37-es hozzászólásban, amin ha jól emlékszem végül nem derült ki, hogy ki az utolsó karakter. Nem lehet, hogy az The Boss lesz?
Igen, tudom Sephi, õ meghalt, de az MGS3-ban Sorrow-val is találkoztunk, holott akkor már õ is halott volt. Valami ilyesmi módon pedig feltûnhet Boss is, mittomén Big Boss vele álmodik vagy valami hasonló...

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Al Age
Ejnye Sephi, Neked tudnod kellene, hogy Big Bossnak a másik szemével van bibi. ;-)

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Sephi
Na most...kepzeld el majd Ocelot-ot. Hiszen 10 ev telt el a Big Shell ota. Az oreg mar naon oreg lehet 😄

Elhaym
Raidenre kiváncsi leszek.

Otacon jó,hogy lesz benne😊

Snake nagyon furcsa öregként.

&#24187;&#24819;&#27700;&#28408;&#20253;V Annyira szeretném ha meglenne a Bouncer.:( Jelenleg: Dodd: A Herceg menyasszonya 3. kötet, Szökés 2. és 3.évad, Róma

Sephi
Metal Gear Solid 4 - Guns Of The Patriots

ARGHH 😄

UNREG
ANNYIRA azért nem öreg. 😊

Sephi
Nem akarom az ordogot a falra festeni de szvsz Snake mg fog halni a 4. reszben.

Sephi
www.hardwired.hu rol is!!!!111

http://www.576.hu/ letölthetõ videó az új részbõl !

makeru ga kachi \"A legyőzötté a győzelem.\"

Sephi
NEZZETEK A www.hardwired.hu OLDALT!!!

EN EZT NEM BIROM KI! A MGS3-ert MAJDNEM ELAJULTAM! EZERT MEG FOGOK ORULNI!!!!!111

AAADSGDGMASASFKDLFD!!!1111

Sephi
Meglehet. De pont az elso cast kepeken ott volt Big Boss is 😄