633
  • sirpalee
    Elvileg ott is fenn kéne lennie, de inkább töltsd le az európait :) .
  • zsolt2800
    Az usa storeon is fent van a béta vagy csak az angolon?
  • Sephi
    Trailer , kar , hogy japan :P
  • Kratos86
    Nekem is ma sikerült csak regisztrálnom mert ugyanazokat a hibákat írta ki mint neked! Aztán ma megadta magát!
    GAME ID-m : megathron
  • sirpalee
    Van egy trükk, indítsd el a regisztrációt, juss el az adatok beírásáig, majd hagyd nyitva a tabot, nyiss egy újat és csináld meg ott a reget és menni fog :) . Én így jutottam be.
  • Moyko
    Probált már valaki regisztrálni a KONAMI ID-n állandoan visszadob:

amelett hogy dög lassú - An error has occurred.

Due to a period of inactivity, the page has been deleted.
    Please click on the below link to return to the top page.

1 órája szenvedek vele .
  • sirpalee
    hétfőn... én reggel 10 óta updatelek, és most tart 96%-nál. Végig pár kbyte volt a sebesség (6 mbites net).
  • HUNMarcus
    én leszedtem , az update nekem kb 2 óráig tartott de kivártam... csak azt nem tudom mikor lövik be a szervezeket
  • sirpalee
    próbálkozott valaki mgo béta letöltéssel? lejött csak updatenel nagyon lehal az egész :(
  • Sephi
    Uram eg, hamarosan megerkezik a messia es lassan fel eve nem volt rola szol :D

Észak-Amerikában a 2008-as második negyedév vége felé, azaz valamikor júniusban esedékes a Metal Gear Solid 4: Guns of The Patriots megjelenése. A szűkszavű hivatalos közlemény szerint legalábbis. Japánban viszont már fix a megjelenés. Június 12-én debütál a PS3 exkluzív megajáték és egyes források szerint egyben ez lesz az amerikai megjelenés napja is. Ez lesz az eddigi legerősebb játék a PS3 repertoárjában, sőt külön rezgőkontrolleres, 80GB merevlemezzel szerelt PS3 csomag is lesz MGS4-gyel nyakonöntve, melytől minden bizonnyal mesés eladásokat várnak a Sony háza táján. (Thx TnS!)

Hideo Kojima ezzel lezárja a szériát, elvarrja a szabad cselekményszálakat és levágja a vadhajtásokat, majd egy vadi új projektbe kezd. Aztán jöhet a film, egy újabb játék a mestertől, esetleg egy friss Zone of Enders.
  • ronihun
    nagyon jó gém lesz...ez a grafika ezek a motdulatok..egyszerüen kurva jó mind...csak egyet sajnálok hogy nem élvezhetem...nem játszhatok rajta:( mivel nincsé és sztem nem is lesz ps3-am:(
  • Lara Snake
    Sziasztok!
    Azt hiszem, ezt mindenkinek látnia kell!

Gameplay Revealed
  • Seth
    találtad aha, menj vele máshova
  • 6600GT
    http://gportal.hu/portal/fightfan/
    találatm
  • Sephi
    Ott a titkos uzenet benne :D
  • CSOCSO
    jatszani jatszanek vele.. de a trailer szar volt.. csak ennyit akartam mondani.. nemtom hogy gondolta ez kojima... altalaban a trailerek oda szoktak baszni.. nah de ez..
  • Sephi
    Nos erdekes volt... de nem hozta a MGS feelinget. Nekem az az egesz varos dolog es a ket labon jaro "tehenek" mar elvbol nem teccenek... de ez akkoris MGS.
  • CSOCSO
    neked tetszett az uj trailer??

semmifele mgs zene... tiszta ratyi volt
  • Sephi
    Faxt :D

En ceretem :D
  • CSOCSO
    rajongok az MGS szeriaert!
    de a 07 es E3 trailer nagyon ratyi lett.. egyszeruen szar... az utcso merkozes meg mar kisse tulsagosan gagyi volt..
  • Sephi
    Amen testver. VP2-ot en meg nem is raktam be a gepbe de holnaptol nekifogok.
  • Seth
    na igen, a Square kicsit elszállt, már nem a régi,hogy is lehetne enix-el az oldalán.Most hogy így a két cégnek együtt megvan a próbakörökre a lehetőség, nem igazán adnak ki igényes játékokat mint régen(kivéve most ami megy éppen,a valkyrie profile 2,azt nagyon csipázom ^^enix 1 részével nagyot alkotott,bár sokaknak megfeküdte a gyomrát a "másféle" stílusa)
    Szerintem Ps2-re egy normális játéka nem volt a szkvernek (X,XII pah, egyik sem jött be:(,a többi csak hírből hallott játékuk meg sehogyse teljesített )
  • Sephi
    Mivel? Metal Gear-al? Azt nem lehet elbaxni mert Kojima a minosegre megye nem mint a Square hogy csak szemetet ad ki.
  • Ronin1350
    Sephike ezzel is úgy fogsz járni mint a FFXII vel. LOL
  • Sephi
    Te mirol beszelsz?
  • 536134
    Ahhhhh....de jo lehet interneten jatszani....azokat szuper dolgokat nem felejtettek ki a jatekbol (kedvencem:A DOBOZOK) :D
    Ps2-re szeretnem szoval vki ha lehet adjon meg egy megbizhato cimet es ha lehet akko legyen emberi aron!!!!Ja es ajanlom hogy a www.youtube.com-on keressetek egy videot amibe az internetet mutatjak be....nagyon durva ha elgondoljatok azt hogy interneten a dobozos akciok mienek :D van egy ijen nagyon durva video..... na mindegy ha lehet uzenjetek vagy a forumba vagy az eamil cimemre kuldjetek:[email protected] vagy citromail......vagy mind kettore....
  • Sephi
    * Snake speciális ruhája az úgynevezett "Octo Cam" technológiával lesz felvértezve, ami pontosan úgy működik majd, ahogy az E3-as videóban láthattuk. Bekapcsolt állapotban a ruha automatikusan felveszi a környezetének szín- és formavilágát, igaz csak akkor, ha állva maradunk. Kojima szerint ezt a látványos effektet csakis a PS3-on tudják ilyen formában megvalósitani.
    * A játékban, mint ahogy azt megszoktuk, számtalan interaktív és rombolható környezettel találkozhatunk majd, de Kojima megjegyezte, hogy azért a PS3-nak is vannak limitjei ezért lesznek olyan területek is, ahol sokkal kevesebb rombolható elem található majd, mint máshol.
    * Snake felgyorsult öregedése és radikálisan romló egészségének köszönhetően a játékban összesen 6 hónapja lesz a küldetésének elvégzéséhez. Kojima fontosnak tartja, hogy ez a sürgösségi tényező a játékos előtt lebegjen, de ugyanakkor még nem tudja pontosan, hogyan fogja ezt a játékba beépíteni.
    * Az interjút Kojima a már jól ismert kijelentésével zárta, miszerint ez lesz az utolsó Metal Gear Solid játéka. Elmondása szerint a játékvilág ugyan a Konami és a rajongóké egyaránt, de ettől még bármikor abbahagyhatja, ha úgy érzi.

Hat nem tudom igy hirtelen oruljek vagy sirjak :D
  • Sephi
    Uj kepek a HW -en!!!!
  • Sephi
    Acid-nek nem nagy koze volt az eddigi MGS-oknak de nekem teccet az is. Csak na furi volt a jatekmenet. Idegesitett hogy a vege fele tudtam meg egyket naon fontos dolgot... ugyertem a kartyakkal kapcs.
  • CrucifX
    Igen, legkozelebb csirkefejekkel es halszemekbol fogja megjosolni, hogy a hannoveri "das consol spiel" uzletben hany darab WII fog elfogyni.

H ontopic legyek:

http://ps3.ign.com/articles/708/708266p1.html
    http://www.gamespot.com/ps3/adventure/metalgearsolid4/download_ini.html?sid=6151050&id=6151050
  • Afe
    de annyit legalább megtudtunk, hogy nostradamus él és az 576bltba eladó :DD
  • CrucifX
    Sot, het, mert volt ket Ac!d is - ugyanmar kerem, ne sullyedjunk mar le ovo-dedo szintre.
  • sp00n
    persze PCre nem jelenik meg :P hacsak nem emulaljak a PSP-t :P
  • sp00n
    az a vicces hogy valoban 5 resz lesz...
    MGS4
    plussz PSPre keszulo MGS ami teljesen beleillik a tortenetbe...
    tehat az elado igazat mondot.
  • CrucifX
    Mit nem adnek egy angol nyelvu Policenauts-ert, Snatcher egyik kedvenc jatekom. Persze uj IP megjobb lenne, de nem valami Boktai fele, alsobb korosztaly vonzo kiddie action.
  • Sephi
    Akkor talan befejezi most a MGS-ot es megmutatja neki az uj jatekat amit annyira hiresztelt de meg senki nem tud rola semmit.
  • CrucifX
    Kojima's juiciest comments concerned MGS4. "Until now," said Kojima, "we've released two entries of the MSX2 Metal Gear series, and three entries in the Metal Gear Solid series. Add to this Portable Ops, and you get a total of six titles. All mysteries will be cleared up in Metal Gear Solid 4."

Kojima was very clear about the finality of MGS4. Everything will be cleared up in MGS4 -- and Snake may even suffer the very fate that's hinted at in the new E3 trailer. Said Kojima, "We'll clear up all mysteries in 4 and, in the end, after this, will Snake die!?".
  • Sephi
    Szokasos SG verpisti show. Grat.
  • God of War
    Jó tegyük fel hogy lesz.
    Mikorra várható 2010re mert ugye most jöttki a 3 2007ben lesz a 4 akkor mikor lesz 5ha lesz
  • Afe
    pedig az elado mondtaaaaaaaaaaaaaa!!!