633
  • SaVaGe
    Mindhárom játékban többször is mondtak olyat, ami az állításaidat eleve kizárja, de azért nyugodtan reménykedhetsz. :P
  • Sephi
    Ezt nem lehet tudni bisztosan. Sot semmit sem lehet tudni.
  • Sephi
    jah.
  • SaVaGe
    Ocelot The Boss és The Sorrow fia, Big Boss meg steril - vaktölténnyel nem megy a gyereknemzés...
  • Davidus
    "Szal Ocelot BB fia"

ebben biztos vagy?:P
  • Solidus
    Na,végre valaki aki látja a tényeket!
  • Sephi
    Szal Ocelot BB fia es Raiden meg 100% hogy Snake es EVA-e lesz.
    Nem hinnem Raikov lenne....
  • Solidus
    Bocs ,Volgin.De ez akkor is beteg!
  • Solidus
    Akkor Raiden Raikov és Volga ágyékának gyümölcse!!!
  • Afe
    én azt nem értem, ha Raiden tényleg Snake fia (ami sztem nem valoszinü), akkor miért úgy néz ki mint Raikov, aki enyhén szolva buzult a Volginnal??!!
  • Solidus
    Thx az infót.Újranyomom a Substance-ot.
  • Seth
    Jájjj, mondtam lejjebb, hogy az MGS2:Substance-ben az egyik Snake Tales-ben főellenség . A Snake Tales-ek kis kiegészítő missziók, nem tartozik a storyhoz, csak bónuszként rakták bele őket, de azért vannak benne érdekes párbeszédek ( ja és Mei Ling is van az egyikben)
  • Solidus
    Máshol főellenség a Meryl???Vazz én is lemaradtam valamiről.Nosza még egy indok újra játszani az összes részt!!!
  • Solidus
    A camoflage alapból ha végignyomtad Meryl megölésével a játékot ott lesz a bal tárgymenűben(vagy a jobban) amikor újrakezded a gamat.Jól meglehet vele őrjiteni az őröket.A lépteidet hallják de nem látnak!
  • Solidus
    Nagyon jó a Substence,szerezd meg mindenképp.A subsistence vagy hogy kell irni az milyen?Mert még csak sajna hallottam róla.
  • Solidus
    Főellenség csak akkor lesz Merylből amikor az első részben Pszicho Mantis átveszi az uralmat felette és le akar lövetni minket...Joy kihuz másik port,nesze neked Pszicho Mantis.Ehe,ehe...
  • Solidus
    Igy van,Merylt úgy tudod likvidálni az első részben hogy kilépsz a kinzásnál selecttel.Akkor szarul érzi magát Snake barátunk de ez kell a camoflagehoz.Ha nem selecteled el a kinzást akkor Bandanat kapsz ez meg az örök löszer amelyik fegyverednél aktiválod.Tök poén mert most újra kezdtem az első részt és még csak most jöttem rá hogy a nagy kapunál mielött elösször találkoznál Ravennel nem muszály a thermo google hanem elég ha rágyujt Snake és hipp-hopp már látszanak is a piros lézersugarak.De béna voltam...
  • Sephi
    Fax kivan. Megyek es megrendelem a Substancet.
  • Seth
    ITT snake tales script/synopsis-ban elolvashatod miről szólnak az egyes fejezetek
  • Sephi
    Meselje mar el valaki a Merly-s dolgot nekem plz.
  • Al Age
    Ha jól tudom, akkor úgy, hogy amikor kínoznak, akkor select-et nyomva el kell mondanod, amit tudsz.
  • Seth
    Na megnéztem, a Confidential Legacy című fejezetben van. Amúgy az alapsztorihoz semmit sem raknak, úgyhogy nem nagy gond ha lemaradtál róluk. Ja és elég nehezek voltak, legalábbis nekem (nincs radar, de van motion sensor, amikor remeg a joy ha közel van vki--pc-n játszottam úgyhogy nemvolt joy-om(most már van, mert szereztem ilyen ps2-pc convertert:D)
  • Sephi
    Mijazistenrol maradtam le...
  • Seth
    igen, valamelyik Snake Tales-ben ( sőt asszem főellenség)
  • Sephi
    Merly a MGS2-ben csak a Substance valatozatban van?
  • CSOCSO
    nah az elsot lehet en is ujranyomom.. hogy lehet megpsztitani meryl-t? es hol lesz a kamuflazs?
  • Solidus
    Csak utalásokat tesz a játék meg a honlap de nem nehéz kitalálni.El is kezdtem újra nyomni a 3-ik meg a 2-ik részt párhuzamosan.Na meg az elsőt is mert eddig nem volt szivem a Merylt megpurcantani dehát kell az a camoflage(éljen a láthatatlanság!).A 4-ik részben kiderül.De sejtetik már hogy igenis Raiden Snake fia.De erröl még irok ha végigvittem a 2-3 részt újra.
  • CSOCSO
    es ez mikor deurult ki vagy mikor fog?
  • CSOCSO
    nekem nemigazan jonnek be ezek a huuu te a fiam vagy?
    apa?
    mindegy...
    ja .. kisse hasonlitanak tenyleg..
    mgs2 ben ala is nyul az elnok meglepodve hogy te fiu vagy?:D
  • Solidus
    Na ne mondjátok már hogy egy kicsit se lett gyanus,és nem tünt fel senkinek.Azé sajnos az anyjára hasonlit inkább.
  • Solidus
    Raiden frankón Snake fia...
  • CSOCSO
    mivan?? ezt ki mondta?:D
  • Seth
    Ohh, sajna a 3. rész nagy része kimaradt az életemből (remélem idővel be tudom pótolni)...Ejjj Snake, hogy jött ez össze... :D
  • Sephi
    Eva es Snake kozos gyermeke Raiden.
  • Seth
    Micsoda???? Lemaradtam vmiről??????
  • Sephi
    Na varj... Akkor Raiden nem Snake fia?
  • CSOCSO
    az utcso csaj vagy olga lanya vagy EVA lanya..
  • Solidus
    Ha a gyerekeink unokáink legagyizzák a MGS-t akkor kapnak egy jókora nyaklevest és leülök vele/velük és végig toljuk az összes MGS részt az elsőtől a 20ik részig!!
  • CSOCSO
    10-20 ev mulva mikor a gyerekeink/unokaink legagyizzak az MGS-t, mit fogunk erezni:D
    eladjuk oket a feketepiacon vagy siman elassuk oket a kert hatuljaban?:D
  • Solidus
    Snake barátunk a 3ik rész végén megprütykölte Eva-t...A fiából mekkora hős lesz!!Imádom a MGS sorozatot,nem birok ennyit várni a 4ik részre!!