Metal Gear Solid IV - Guns Of The Patriots

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Solidus
Raiden frankón Snake fia...

.:SOLIDUS:.

CSOCSO
mivan?? ezt ki mondta?😄
Seth
Ohh, sajna a 3. rész nagy része kimaradt az életembõl (remélem idõvel be tudom pótolni)...Ejjj Snake, hogy jött ez össze... 😄

PSN ID.: Beegabor

Sephi
Eva es Snake kozos gyermeke Raiden.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Seth
Micsoda???? Lemaradtam vmirõl??????

Sephi
Na varj... Akkor Raiden nem Snake fia?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

CSOCSO
az utcso csaj vagy olga lanya vagy EVA lanya..
Solidus
Ha a gyerekeink unokáink legagyizzák a MGS-t akkor kapnak egy jókora nyaklevest és leülök vele/velük és végig toljuk az összes MGS részt az elsõtõl a 20ik részig!!<#eplus2>

CSOCSO
10-20 ev mulva mikor a gyerekeink/unokaink legagyizzak az MGS-t, mit fogunk erezni😄
eladjuk oket a feketepiacon vagy siman elassuk oket a kert hatuljaban?😄
Solidus
Snake barátunk a 3ik rész végén megprütykölte Eva-t...A fiából mekkora hõs lesz!!Imádom a MGS sorozatot,nem birok ennyit várni a 4ik részre!!<#falbav>

MGS RILEZ!
Sephi
Pill.

CSOCSO
akkor add a linkeket😄
CSOCSO
ahh nezd ma' valaki erti a szavam😄 koszke!!
Sephi
Oszinten en vagy 5-6 full story leirast olvastam amig megertettem 😄

Afe
inkább így:
http://www.576.hu/mgs/index.php?option=com_content&task=view&id=19&Itemid=32

Afe
sztem nem a 4.részre gondolt, hanem úgy az egész MGS-re

itt minden le van írva

Davidus
persze... még azt is leírják hogy ki lesz a fõellenség<#hehe>

V9ykn8_TZL0

CSOCSO
van valami leiras hogy ki kicsoda?? es pontos sztori leosztva idokra meg mindenre hogy kicsit atlassam az egeszet?
Sephi
Olyasmirol tuti fog szolni. Es a jelek alapjan ezek tan eletben tartottak valahogy Big Boss-t es az is megjelenik? Soha sem lehet tudni 😄

CSOCSO
LÖL
CSOCSO
viszont olganak van egy lanya... ha jol emlexem ugy volt vege a masodik resznek hogy Snake megigeri Raidennnek hogy utanna nez a csajnak...
Az októberben megrendezésre kerülõ Tokyo Game Show-n lesz állitólag valami bemutató a játékból.

Sephi
Na egyenlore semmi komolyabb hir de alitolag a kov ket hetben lesz valami muvi rola 😄

Legalább annyira hülyeség volt mint al_age-é!!!
Sephi
Nem!

Ez nem hülye kérdés?😄DDD
Sephi
Milyen lesz vajon Snake szakalasan? Ha megcsokolja Meryl-t nem fogja megszurni?

sigmavirus1
Lassú vagy, már végigvittem 5x, és még a titkos karit, Godzillát is behoztam, csak vele nehezebb elbújni, télleg igaz volt: nowhere to hide!😄DD

Viva La Virus1!!!

Sephi
Ahh nekem ekudte a MGS 5-ot csak arra meg Revolution kell sajnos es az csak nekem van meg Hodzsimah-nak 😄

Sir Quno Jedi
Én már a 3tól is elaludtam, adj Sephinek 2db-ot !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

CHEAPBOY
Most kaptam 4 db MGS4et, Kojimatol, 29000ftert/db. Kell vkinek? Igaz egy PS3 s kell hozza😄 az meg 155000ft😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

sigmavirus1
az is igaz de jóindulattal rá lehet fogni hog yjól tarja magát!😄 végülis hátrasimított kopaszodó haj, már csak a ráncok hiányoznak!😊

Viva La Virus1!!!

Sephi
Nem lehet Eva... tul fiatal az arca.

sigmavirus1
Én még nemtom eldönteni...játékmenet terén a 3 az überbrutál, de hangulatilag a 2 volt a kira, emlékszem régen naponta megnéztem 10x egymás után a E3 2000 trailert....😮

Viva La Virus1!!!

sigmavirus1
Vamp, Meryl, Raiden, Ocelot, Solid Snake, Otacon, Big Boss, EVA(bár ezt kétlem)?😮

Viva La Virus1!!!

CSOCSO
sajna nalam a 3. resz az MGS 1 es 2 mogott kullog..😞
Sephi
Mond minek teszel fel ilyen hulye kerdeseket nekem ilyenkor? Jaccotad a MGS2-ot? Vamp vagy 3x hal meg abban a jatekban... halhatattlan.

Al Age
Vamp nem?

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Sephi
Az elso utott. A masodik utott. A harmadik mindent utott. Mi lesz a negyedikkel? Te jo eg! 😄

Sephi
Olga meghalt fiu.

Al Age
Hmmm...
Ez a topik is megy a kedvencek közé.

Az utolsó nem lehet, hogy Olga?

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Sephi
Tenyleg bazdmeg.

Egyebkent a 7-es tuti Big Boss azaz az igazi Jack (Snake)

Seth
Sõt ha jobban megnézed biztos hogy Vamp, ott a fejlövése 😊

Seth
Az szerintem Vamp, legalábbis nemrég játszottam megint a 2-vel és abba az egyik átvezetõbe ugyanígy volt megrajzolva

Az az utolsóelõtti csonsovány(?) muksó a fél szemével meg akár Big Boss is lehetne

Utolsó nemtom

Sephi
1. nemtom
2. Meryl
3. Raiden (kard miatt nem?)
4. Ocelot
5. Jack (Snake)
6. Otacon
7. Az igazi Snake csak meg nem halt meg?
8. nemtom

Sephi
Na akkor talagasunk ki kicsoda :

sigmavirus1
Juuj de várom má hogy folytassák a 2 rész story-ját!😮

Viva La Virus1!!!

Ki tudja...?
Sephi
Miert akkor naon elfoglalt leszel?