633
-
#193 Trailer. Üt. jó lenne egy felirat hozzá -
#192 durva terror lessz ha kijön láttam róla trailert iszonyat durva -
#191 HW-en fent van a METAL GEAR SOLID 4 HD E3 2006 TRÉLER 1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#190 En is bizok Kojima san-ba :D -
#189 Azért a filmtől kicsit félek. Szerintem úgy lenne mindent űberelő, ha animációs film lenne, nem élőszereplős, mint például a Final Fantasy filmek.
Bár Kojimát ismerve összességében nem hinném, hogy rossz lesz akárhogy is lesz. :-) -
#188 Kazalnyi rendkívül érdekes és egyben nyálcsorgató infóhoz juthatott az ember a napokban ha figyelmesen olvasta/hallgatta az angol és japán változatát a hivatalos Hideoblog-nak. A legfrissebb Kojima Productions napló podcastból kiderül, hogy nem egy hanem a jelek szerint KETTŐ izmos Metal Gear Solid trailerre számíthatunk az E3 alkalmából illetve, hogy készülőben van egy extra meglepetés is aminek mibenlétét titokzatos homály fedi még. Továbbá az is kiderült a podcast japán változatából - és egyelőre kezeljük némi fenntartással a japán eredeti szöveg kódolt mivolta miatt - , hogy bizony a jelek szerint készül a Metal Gear (Solid?) film hollywoodi feldolgozásban. Kojima nem árult el pontos infókat azzal kapcsolatban, hogy ki rendezi, melyik stúdiónál van csak annyit, hogy készül. Lehet, hogy ezzel kapcsolatban lesz a nagy meglepetés E3-kor? Egy biztos az idei E3-on Kojima ismét garancia lesz a leszakadt állkapcsok és rajongói örömkönnyeknek. Izgalommal várjuk.
Paah! OAAAI! :DD -
#187 Van Isten! :-) -
#186 Végre megtörtént az, amire az összes Metal Gear Solid rajongó várt, Kojima hivatalosan is nyilatkozott az esetleges Uwe Boll-MGS film kapcsán. Idézném: "Nem, nem és nem. Fogalmam sincs, hogy Uwe Boll egyáltalán miért mond ilyeneket. Sosem beszéltünk vele. Lehetetlen, hogy valaha is filmet készítsünk vele."
A jelek szerint tovább nő a szűk tábor, akik kikosarazták a tehetséges filmrendezőt és forgatókönyvírót (korábban a Take Two is fityiszt mutatott egy esetleges Grand Theft Auto filmadaptáció kapcsán). Freak felmondhat a siratóasszonyoknak, Birdy abbahagyhatja a házioltár bontását, míg Flatline a Kojima plüssbabát visszatessékelheti az ágyába. (thx Replay)
O ISTENEM KOSZONOM NEKED! -
#185 Metal Gear Solid: B.D. - interaktiv kepregeny lesz :D -
#184 Jujuj.... -
hiei14 #183 Nemtudom Te 2009-ben milyen fegyvert képzelsz el ha nem egy Metal Gear-t -
THE KING #182 Nem tom mi a téme de azt látom valami ilyes mi -
THE KING #181 szerintem se a ray-nak se a nukleáris fegyvereknek nincs értelme,mert ELAVULT szarok.Itt lenne az ideje más fegyverek kifejlesztésének. (szerintem)
-
hiei14 #180 Na már most ugye állítólag lesz benne Big Boss/Naked Snake és Vamp is. Az pedig ugye köztudott hogy Naked Snake írtózik a vámpíroktól. El birok képzelni egy jelenetet amiben Naked Snake találkozik Vamp-el :P -
#179 En amiota jaccom a Metal Gear Acid cimu jatekot olyan dolgokat tudtam meg hogy egyeseknek itt leesne a pofaja.
Nem fogom soha megerteni miert kell majd valakinek PSP-et is venni hogy ne szalasson el semmit a MGS tortenetebol. -
hiei14 #178 Azt tudtátok hogy a RAY nem is igazán számit Metal Gear-nek?
Mert a Metal Gear egy tank ami bármilyen felszínről nukleáris rakétákat tud lőni bárhova. A RAY-en nincsennek nukleáris rakéták. A RAY egy anti-REX gép. Azért csinálták hogy a későbbi REX-ek ellen legyen védelmük. Meg az AG-t megvédjék de az már más.
És tudjátok kik Ocelot szülei? -
#177 Pontosan... -
#176 Tessek? Nos fiuam te akkor nagtyon roszul ertetted meg.
Bog Boss klonjai Solid , Liquid es Solidus.
Nem a fiai. -
hiei14 #175 Big boss-nak nincs vérszerinti fia. Les Enfats Terribles. Azért játszottál a 2-vel és a 3-mal? -
bitubo #174 szarul mondtad el,big boss két született! fia liquid és solid snake,solidust pedig klonozták big boss génjeiböl,és raiden pedig ugy solidus fia hogy ö nevelte fel,ö faragott belöle profi vérengző katonát,szoval családi kapcsolat nincs közöttük -
#173 Kojima talks Metal Gear 4
http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=61121 -
hiei14 #172 Azért 1-2 új szereplő jöhet. Vagy olyanok akikről már hallottunk de még nem láttuk.
Megnéztétek a Liquides képregényt?
Nincs meg a TTS de Liquid télleg csökkent agyi képességű, vagy csak így sokkal jobb a képregény. -
#171 En oszinten orulnek ha nem rakna be tul sok uj karakert hogy legyen full ismerostarsasag es tudgyuk mar meg a patriotak titkat :D -
#170 Arra is kíváncsi vagyok, vajon kilehet a 8. karakter. Én valamelyik codec-es csajra tippelnék, talán Rose. De egyébként az arca hasonlít a Fortune-ről készült rajzokra (azokon Fortune-t is fehérnek ábrázolták). -
#169 Szerintem 4. rész is király lesz. Bár eddig a 3. rész dizájnolása tetszett a legjobban. A CQC rendszer valószínűleg marad, de mi lesz a kajálással, álcázással, gyógyítással? Ezek 1 rész alatt is úgy a szívemhez nőttek (főleg a ruha cserélgetés), hogy sajnálnám, ha csak úgy "veszni" hagynák őket. A közel harcból lehetne több mindent kihozni, mint a 3-ban, mert bár jól feldobta a játékmenetet, csak kicsit kevés volt a lehetőség ezzel kapcsolatban. Én azt vártam (,mint amit a főcímképernyőn látni), hogy majd kedvemre csavarom ki az opponensek karját és vágom földhöz őket. Mindazonáltal így is király volt, csak remélem a 4-ben erre is keményen rágyúrnak. Na és Meryl? Vajon Kojima őt, hogy hozza vissza, és ő milyen új külsőt kap? Amúgyis Kojima most nagyon belehúzott. Lehet, hogy nem is kell várnunk 3 évet? -
hiei14 #168 Ezt már láttátok? http://www.gigaville.com/listcomic.php
Liquid csatlakozása a FOXHOUND-hoz. Nagyon poénos. -
#167 Hideo Kojima, a Metal Gear Sorozat atyja és a Kojima Productions első számú embere már emlegette párszor, hogy valami újat szeretne csinálni, ám eddig sosem tudta elhagyni az évtizedek alatt a szívéhez nőtt sorozatot. Volt már szó róla, hogy más viszi tovább a sorozatot, de igazából senki sem tudta elképzelni milyen lenne a Snake történet a sztori mentora nélkül.
A TGS alkalmával azonban újra előjött a téma, s Kojima szan most biztosabbnak tűnik, mint valaha az álláspontját illetően. Állítása szerint az MGS4 lesz az általa és Yoji Shinkawa művészeti vezető által készített utolsó rész a szériában. Mindketten valami újba szeretnének fogni. A magyarázat? "Játéktervezőként, valami újat szeretnék alkotni" - mondta a mester.
A Konami TGS standjánál a "Mission 3 MG Saga on TGS" című előadás volt a legérdekesebb, mivel Hirokazu Hamamura (Famitsu fejes) szannal az oldalán Kojima részletes Metal Gear történelmet adott elő, kezdve az első 1987-ben kiadott MSX2 Metal Gear játékkal. A sort az MGS4-gyel zárta és még néhány személyes képet is megmutatott a nagyközönség előtt.
Kojima elárulta, hogy eredetileg filmeket és novellákat szeretett volna csinálni, de elmondása szerint egyik sem működött. A Famicommal (a NES japán változata) kétségbeesett időszakában találkozott, s kezdetben nem is akart folytatást a játéknak, de végül a NES játékgépen megszületett a folytatás Meta Gear 2 Solid Snake (1990. júlis 19.) címmel. Szerencsére jól döntött, ugyanis a sorozat karaktereiért felelős Yoji Shinkawa-t is ez vette rá, hogy a játékiparban dolgozzon tovább.
A modernkori Szolid Sznékre terelve a szót Kojima fejtegette, hogy a Metal Gear Solid jelentette számára a fordulópontot. A játék elkészítése során sikerült lefektetniük a Kojima Productions alapjait. A sorozat első Playstation inkarnációja, mely 1998. szeptember 8-án látott Japánban napvilágot, mindössze húsz embert foglalkoztatott.
Még előrébb ugorva Kojima előrántott egy időbeosztást, melyen a Metal Gear teljes levezetése látható. A kronológia az MGS3: Snake Eater-rel kezdődik, melyet az első Metal Gear, majd a Metal Gear 2 követ. Ez a három rész képezi a Big Boss Trilógiát. Az MGS és az MGS2 Sons of Liberty, illetve a Metal Gear Solid 4 pedig a Solid Trilógiát öleli fel. A Metal Gear Ghost Babel, a Metal Gear Acid és a Metal Gear Acid 2 pedig csak melléksztorikat dolgoznak fel.
Messze van még az MGS4 megjelenése, s reméljük, hogy Kojima még legalább három részre elegendő történetet vet papírra, hogy a helyébe lépő dizájnernek legyen miből gazdálkodnia. De talán az lesz a legjobb, ha tényleg valami újat hoz egy másik stílus életébe, s az MGS-hez mérehető, grandiózus játékkal rukkol elő.
Forras : HardWired -
#166 En ertenem de most kezdjem sorolni ?:D -
#165 "És az hol játszodik mikor kik az ellenségek?"
ezt rajtam kívül mindenki érti???
-
#164 #157 -
hiei14 #163 a secret theater láttátok már a Sneak Eater honlapján? -
hiei14 #162 És az hol játszodik mikor kik az ellenségek?
csak mert nekem csak a Subtance meg a Sneak Eater van meg -
#161 A Subsistence-ben bennevan az MGS3 alapjáték is tokkal-vonóval.
hiei14: az első rész az 1998-as MGS volt, a The Twin Snakes annak a GC-s remake-je. -
hiei14 #160 a subsistence olyan lesz mint ano a subtence nem?
az első rész melyik volt? a Twin snake? -
#159 köszi,hát már rámfér hogy tényleg megértsem miről is szól az mgs története mielőtt kidobog egy csomó pénzt egy ps3ra az mgs4 miatt:Dja a subsistencenek ugyanugy lesz story modja vagy csak online meg hasonlók? -
#158 The End-el tobbet kinlodtam mint anno Wolf-al :D -
#157 Itt.
Amilyen oltári baromságok hangzanak el néha itt, másnak is ajánlani tudom az elolvasását. -
#156 nemtudtok egy oldalt ahol az egész story elvan mesélve lehetőleg magyarul?Az első 2 résznél még nem sokat értettem angolul szal azoknak a mondandoja nem nagyon jött át:) -
hiei14 #155 Ki a jobb mesterlövész?
The End vagy Wolf? -
#154 Arro lhogy Snake egy varosban harcol es elbujik es jon a hadserek az uj metal gear-al es nem latjak meg de Otacon megjelenik egy kis robotot iranyitva es Sanke-el elrohannak!