633
  • hiei14
    Valaki elmondaná miről fog szólni az MGS4?

És lesz benne új Metal Gear?
  • Sephi
    Ocelot 60 ev korul kell legyen a MGS4-ben.

• Inquisitor
    Nem arról van szó, hogy Snake valakinek a klónja? (B.B.?)
    És hogy valamelyik előző részben valaki figyelmeztette, hogy ő is gyorsan fog ezért öregedni?
    Másik fórumon erről regéltek a nagy MGS guruk.
    Öreg, nem öreg, zordul nézz ki. :)
  • hiei14
    Mivel BB volt olyan 40, Ocelot meg kb 25-30 1963-ban számoljátok ki mennyik lehetnek mert nem tom mennyiben játszódik az MGS4

És a családi kapcsolatok, mivel láttam hogy nincs igazán megbeszékve:

Naked Snake (Big Boss) a Hidegháborúban a FOX(később FoxHound) ügynöke. Asszem 1970 körül a Les enfant Terrible (BB klónozása) által létrejön Solid Snake, Solidus Snake és Liquid Snake. Később Solidus Snake-nek lesz egy Klónja: RAIDEN. Tehát Raiden télleg Snake fia csak nem Solid-é hanem Solidus-é.
  • Sephi
    :D
  • Seth
    Milyen derültség lett a nézőtéren, amikor Otacon mondja hogy cell processzor van abban a kis robotban :D
  • Sephi
    Akkor nekem van eltevedesem! Bocsi :D
  • Seth
    Nem, mert a jobb szeme "kaputt"... --"
  • Sephi
    Most nem tudom eldontani hogy viccelsz vagy ironia.

Big Boss bal szeme kaputt.
  • Al Age
    BTW, van ugye a kép a 37-es hozzászólásban, amin ha jól emlékszem végül nem derült ki, hogy ki az utolsó karakter. Nem lehet, hogy az The Boss lesz?
    Igen, tudom Sephi, ő meghalt, de az MGS3-ban Sorrow-val is találkoztunk, holott akkor már ő is halott volt. Valami ilyesmi módon pedig feltűnhet Boss is, mittomén Big Boss vele álmodik vagy valami hasonló...
  • Al Age
    Ejnye Sephi, Neked tudnod kellene, hogy Big Bossnak a másik szemével van bibi. ;-)
  • Sephi
    Na most...kepzeld el majd Ocelot-ot. Hiszen 10 ev telt el a Big Shell ota. Az oreg mar naon oreg lehet :D
  • Elhaym
    Raidenre kiváncsi leszek.

Otacon jó,hogy lesz benne:)

Snake nagyon furcsa öregként.
  • Sephi
    Metal Gear Solid 4 - Guns Of The Patriots

ARGHH :D
  • UNREG
    ANNYIRA azért nem öreg. :)
  • Sephi
    Nem akarom az ordogot a falra festeni de szvsz Snake mg fog halni a 4. reszben.
  • Sephi
    www.hardwired.hu rol is!!!!111
  • Ronin1350
    http://www.576.hu/ letölthető videó az új részből !
  • Sephi
    NEZZETEK A www.hardwired.hu OLDALT!!!

EN EZT NEM BIROM KI! A MGS3-ert MAJDNEM ELAJULTAM! EZERT MEG FOGOK ORULNI!!!!!111

AAADSGDGMASASFKDLFD!!!1111
  • Sephi
    Meglehet. De pont az elso cast kepeken ott volt Big Boss is :D
  • REAL_CIÁN
    Nem biztos, hogy 20 év telt el, Snake klón és gyorsabban öregszik.
  • Sephi
    Hat ooo lassuk. A Mgs2 utan kb vagy 20 evnek kell eltelnie ahoz hogy Snake igy nezzen ki. Otacon akkor miert nem oregedett annyire mint Snake?
  • Freeeee
    Miert lenne Big Boss? A szemen az nem egy kotes,hanem egy szerkezet amin keresztul a Metal Gear MK 2 -vel(a kis robot)kommunikal,es ezzel erzekeli azt is mikor eszreveszik,mivel a felkialtojelek nem lesznek tobbe,hanem az ellenseg arcanak reakciojat(mosoly,szemoldokfelhuzas stb..) veszi le a szerkezet,es igy jelez hogy eszrevettek minket.
  • Seth
    navárjá, még semmi sem biztos....
  • Sephi
    MEGBAXTAK!!!!!!!!!!!!!!!!

EZEK KEPESEK ES A NEGYESBE MAGAT BIG BOSS-T RAKJAK BELE!!!!!!

DE AKKOR MIVAN SNAKE-EL???? (Jr:D)
  • Moyko
    http://hardwired.hu/g.php?img=9498 whaaa.... Snake mitörtént veled ?miért lettél Franko Nero? Kojima... Kojima... valamit nagyon kitalálhattál...mert ez igy....[#ejnye1
  • CSOCSO
    buntibol ird le az elejetol a vegeig az egeszet!!!!
  • baggins
    Bocs...meg se szólalok többet. :o ;)
  • Sephi
    :DDDD
  • CSOCSO
    ugyerted azutan miutan megszolaltal?? igen.. igy van!!!:D
  • baggins
    Nem hát. Sőt! Csak azért írtam le így, mert már kicsit összekeveredtek itt a dolgok.
  • Solidus
    Ez eddig tiszta és érthető.De azért mégsem olyan egyszerű a sztori mint ahogy te gondolod.
  • Solidus
    Régen jártam erre...
  • Sephi
    Na azert varjunk csak. A kettot nem lehet osszehasonlitani.
  • baggins
    :D Ja.
    Annyi különbséggel, hogy a MGS-ok sztorija a FF-ekhez képest (pl. FF7) egyszerű, mint a facsipesz. Ezzel persze nem a MGS-t akarom bántani. Csak a FF mégiscsak FF.
  • Sephi
    Ez pontosan olyan mint a FFX storyja. Csak ebben majd lassan kiderulnek a dolgok :D

Majd elvalik. Szerintem Raiden az Snake fia (BB).
  • baggins
    Pedig egyszerű.
    A 3. rész a hidegháború alatt játszódik. Él egy legendás katona, akit The Bossnak hívnak. Nő. Terhes lesz egyik társától, The Sorrowtól, aztán azt a parancsot kapja, hogy végezzen vele. The Boss megteszi, mivel neki első a parancs (Sorrow ezért szellem). Aztán megszüli a gyermeket, akit elvesznek tőle. Ő lesz később Ocelot.
    Boss betanít egy katonát, aki közelebb kerül hozzá, mint eddigi tanítványai. Ő Jack. A Snake Eater akcióban a Snake fedőnevet kapja. Leleplezi Volgint, elpusztítja a Shagohodot, és mivel The Boss hazájában árulónak lett kikiáltva, megküzd egykori mesterével, bár tisztában van vele, hogy Boss a hazája érdekét tartotta szem előtt, és egy percre sem árulta el.
    Mikor győztesen hazatér, az elnök kinevezi Big Bossnak. Később a Les enfant terrible project alatt belőle klónoznak katonákat. Pl. Solid Snake, Liquid Snake. Ugye velük találkozhatunk az 1. részben. De ezelőtt még Big Boss elvonul egy Outer Heaven nevű helyre, ugyanis megelégeli a kormány piszkos ügyeit (no meg valószínűleg mély benyomást tett rá The Boss halála). Ennyi.
    Raikov meg mint mondtam csupán Raiden paródiája. Hogy miért, csak sejtésem van: elég negatív kritikát kapott,hogy mindenki Snake-t várta a 2. részben, aztán jött helyette egy kis buzi. Talán ennek a paródiája volt Raikov.
    Bár ki tudja? Visszamenőleg minden szálat elvarrtak Kojimáék, de a Sons of Libety (MGS2)után még bármi lehet. Az is kiderülhet, hogy Raiden nem más, mint Eva és The Boss leszbikus kapcsolatában örökbe fogadott gyermek és Raikov unokájának a kölyke? Ki tudja. Engem teljesen más dolog izgat.
    Sniper Wolf a MGS1-ben azt mondja, egyetlen férfi volt az életében, akit szeretett: Big Boss. Talán véletlen a hasonlóság, de nagyon hasonlít Eva-ra. Hmmm...mint egy idősebb Eva. De mégis túl fiatal.
    Mind1. Nem keverem tovább.
  • CSOCSO
    hat ez is uj nekem.. erti ezt az egeszet a faszom. nomeg atlatni se igazan tudom..
  • baggins
    Bocs, hogy beleokoskodok, de itt van néhány apró tévedés.
    Raikov csupán Raiden paródiája. Nem kell rokoni köteléket keresni. Nincs.
    Ocelot pedig, ha valakinek nem esett volna le a 3. részből: Boss és The Sorrow gyermeke. Milyen eredeti Big Boss? Az a Snake, aki a 3-ban (Snake Eater) szerepelt, az az igazi BB!!! Gondolom, az tiszta, hogy ez nem ugyanaz a Snake, aki a 2-ben és az 1-ben szerepelt, igaz?? Mivel azt ugye ebből az ürgéből klónozzák később. Uhh...
  • Sephi
    Ok szal Ocelot nem BB(az eredeti BB) fia es Jack nem Snake-e?
    Rendben! Legyen ahogy te akarod.