633
  • God of War
    Nem hinném hogy lessz MGS5 mert még kisem jött a 4 csak 2007ben lessz MGS4 és én ugyhalottam hogy snaknek ez lessz az utolsó rész uhogy sorry.
  • God of War
    Nem hinném hogy lessz MGS5 mert még kisem jött a 4 csak 2007ben lessz MGS4 és én ugyhalottam hogy snaknek ez lessz az utolsó rész uhogy sorry.
  • Afe
    ha a srác azt mondta az 576 bótba, hogy 5rész lesz akkor biztos úgy lesz.

ez a nagyszerű hír lehet még Kojimát is meglepné :)

ideje megnyitni a METAL GEAR V topityot.
  • Seth
    "de olvasva a fórumot rá kell jönnöm, hogy te itt mindent tudsz",
    van talán 2 hozzászólásom a játékkal kapcsolatban ebben a topicban, de te tudod hogy én MGS guru vagyok. Fogjál kezet azzal az eladóval aztán menjetek a Bermuda háromszögbe,nem fogtok hiányozni
    Na ezen már felhúzhatod az orrod, de az előző hozzászólásommal nemtom miért sértettelek meg, nem a te szavahihetőségedet kérdőjeleztem meg
  • Legendás
    bocs, én csak elmondtam, hogy mit hallottam, de olvasva a fórumot rá kell jönnöm, hogy te itt mindent tudsz. Szerintem lényegtelen, csak elmondtam, amit hallottam. Sajnos én naiv vagyok, és hiszek neki. Asszem lépek is. Minden jót neked MGS guru.
  • Seth
    Pff, még se híre se hamva az 5. résznek de a srác már tudja hogy az meg fog jelenni pc-n is, ezigen....
  • Legendás
    voltam egy 576 üzletben, ott mondta egy eladó, aki eléggé otthon volt benne. Állítólag csak az 5. jelenik meg pc is.
  • God of War
    ezt honnan veszed???
  • Legendás
    5 részesre tervezik a gammát.
  • Sephi
    A fejukon levo vezerlo rendszert kell majd szvsz szijelonni es addig elugrani a tamadasaik elol.

MOOOOOOOOOOOOOOO!

SNAKE!

YES?

BEHIND YOU!!!

WHA??

MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!

:DD
  • Al Age
    Én kicsit mókásnak találom, viszont az ciki lesz, ha úton-útfélen ilyenek jönnek majd szembe velünk, mert a videó alapján Snake-nek ezek lezúzásával komoly gondjai vannak/lesznek. Vagy ilyenkor majd mindig előugrik Raiden és leheneteli őket? Vagy a másik verzió: ha jön egy kapásból álcázni kell magunkat.
  • Legendás
    Sziasztok! MGS3-al játszom, és az a kérdésem, hogy ebben nincs automata célzás, mint a többiben? Easy módban vagyok. Előre is köszi: Legendás
  • CrucifX
    Biometrikus eletforma egybeolvadasa a csucstechnikaval - mar a Rex is dino modjara sapitozott, ezek pedig a szovet alapu labaik es kullemuk alapjan hasonlitanak egy ket labon agaskodo bikara.
  • Sephi
    Hehe.

Mas : Szerintetek miert van az hogy a Mobile Metal Gear robotok olyan hangot adnak ki mint egy egesegesebb tehen? Nekem teccik csak nem ertem mi alapjan.
  • Al Age
    Ja és az emberbarátabb végét majd csak úgy lehet elérni, ha a kontroller érzékeli, hogy ráhullott bizonyos mennyiségű könnycsepp. :D
  • Sephi
    Jah baxott sotet hangulata lesz. Szerintem borzalmas vege lesz es hullani fognak a konyek. De 100% biszti hogy ez nem a vege lesz a MGS serianak. Ahoz tulsgosan eros.
  • Banyapapa
    Egen,pont ez volt benne a meglepi.
    Gondolom mindenki jokis pörgös,akcios, poénok,na és a régi mgs zene felujitva,erre tess:P
    De sztm qrvajo let igy ez a vid,a karakterek (föleg Ocelot koma), marhajok lettek:)

szerk: ugyis irnám,egyetlen meglepetés nálam az egész e3 alatt:P
  • Seth
    Hát igen, ez egy elég lehangoló 15 perc volt, azt a 2-3 percet leszámítva amikor snake meg raiden akciózik. Azthiszem szomorú befejezése lesz ez a sorozatnak
  • REAL_CIÁN
    Szerintem szándékosan ennyire letargikus a hangulata, valószínüleg egy minden eddiginél sötétebb, nyomasztóbb MGS-t kapunk majd.
    Azért Raiden akciója elég pörgős volt... :D
  • Sephi
    A MGS3-nak szvsz sokkalta porgosebb volt a E3-mas bemutatoja. Remelem meg latunk valamit mostanaba.
  • Sephi
    Szvsz ocelot lesz az csak liquid atvette a hatalmat ami engem kikeszit mert nekem ocelot nagy kedvencem.
  • UNREG
    Kojimánál a franc se tudja. :)
  • Al Age
    Ha jól emlékszem, akkor:

A MGS1-ben Snake levágta Ocelot kezét és kinyírta Liquid-et.
    DE a MGS2-ben ismét volt keze Ocelotnak, méghozzá Liquid kezét operálták rá, ami a játék végén Snake közelségét érezve átvette az irányítást a teljes test felett.
    Ergo Ocelot testében Liquid személyisége.

Aztán lehet, hogy nagy ökörséget írtam most. :-)
  • UNREG
    Ez nem Ocelot, hanem a megöregedett Liquid Snake, de mindegy. :)
    Mondjuk tényleg hasonlít.
  • Al Age
    #208-ban a videó más, mint a #201-ben?

Sorry, de még nem ért le a #201-esben levő sem.
  • Sephi
    OMFG!

Elajultam.
  • Sephi

OCELOT! OCELOT! OCELOT!
  • Moyko
    ÉNén is én is...
  • Sephi
    Ocelot hogy nez mar ki bazd meg! Hogy lehet ennyi ero egy kbaxott kepben? Akkorak a szereplok hogy jon hogy sirjak! Akkora erot es buszkeseget sugaroznak hogy az hihetettlen!

Te jo eg ha megjelenik csak a MGS4 miatt tuti veszek PS3 -mat gyeciek!!

JAAAAAAAAAJ!
  • Davidus
    térdre férgek!:P
  • Moyko
    KOJIMA A MESTER!!!

Így kell..így kell....Megcsinálta megint... megint feljebb rakta a mércét amit csak Ő tud meg érinteni.
  • Dajin
    látom teis láttad a 15 perces trailert, naon odavág, de én mára nagyon kigépeltem/kibeszéltem magamból az mgs-t.......
  • Sephi
    OMG OMG OMG OMG!!!!!

AAAAAA!!!!
  • God of War
    mivan PÜre nem válaszolsz
  • Al Age
    Oh My God! Megint csavartak egykettőt a sztorin... például Raiden afféle Gray Fox szerepben stbstb... Na meg a befejező jelenet... hmm, hát érdekes :-)
    Nagggyon brutál lesz ez a játék, annyi szent.
  • Dajin
    tekken 6 trailerről ne is beszéljünk
  • Dajin
    amugy az FFXIII ps3 trailer is naon odavág, 576-on rengeteg van fenn E3-ról....
  • Dajin
    láttál belőle 2 percet én ugy nembeszélnék, meszze az egyik legjobb sorozat ps2-re, bár itt nem megy az mgs téma, de az 576-os forumon isszonyat sokat termeltünk az utóbbi egy hétben:D
  • God of War
    Japán hang,angol felirat jó kombináció:D
    Én csak a kettövel játszottam egy kevesset amikor haver áthozta nem volt valami nagy szám,de ahogy láttam ez nem lehet ojan rossz:)
  • Dajin
    szvsz a story meg a játékmenet a legjobb az egész sorozatba, remélem igylesz a 4-ben is, és végre lenne válasz a sok kérdésre, big boss is viszzatérhetne:D