633
-
#233 Nem hinném hogy lessz MGS5 mert még kisem jött a 4 csak 2007ben lessz MGS4 és én ugyhalottam hogy snaknek ez lessz az utolsó rész uhogy sorry. -
#232 Nem hinném hogy lessz MGS5 mert még kisem jött a 4 csak 2007ben lessz MGS4 és én ugyhalottam hogy snaknek ez lessz az utolsó rész uhogy sorry. -
#231 ha a srác azt mondta az 576 bótba, hogy 5rész lesz akkor biztos úgy lesz.
ez a nagyszerű hír lehet még Kojimát is meglepné :)
ideje megnyitni a METAL GEAR V topityot. -
#230 "de olvasva a fórumot rá kell jönnöm, hogy te itt mindent tudsz",
van talán 2 hozzászólásom a játékkal kapcsolatban ebben a topicban, de te tudod hogy én MGS guru vagyok. Fogjál kezet azzal az eladóval aztán menjetek a Bermuda háromszögbe,nem fogtok hiányozni
Na ezen már felhúzhatod az orrod, de az előző hozzászólásommal nemtom miért sértettelek meg, nem a te szavahihetőségedet kérdőjeleztem meg -
Legendás #229 bocs, én csak elmondtam, hogy mit hallottam, de olvasva a fórumot rá kell jönnöm, hogy te itt mindent tudsz. Szerintem lényegtelen, csak elmondtam, amit hallottam. Sajnos én naiv vagyok, és hiszek neki. Asszem lépek is. Minden jót neked MGS guru. -
#228 Pff, még se híre se hamva az 5. résznek de a srác már tudja hogy az meg fog jelenni pc-n is, ezigen.... -
Legendás #227 voltam egy 576 üzletben, ott mondta egy eladó, aki eléggé otthon volt benne. Állítólag csak az 5. jelenik meg pc is. -
#226 ezt honnan veszed??? -
Legendás #225 5 részesre tervezik a gammát. -
#224 A fejukon levo vezerlo rendszert kell majd szvsz szijelonni es addig elugrani a tamadasaik elol.
MOOOOOOOOOOOOOOO!
SNAKE!
YES?
BEHIND YOU!!!
WHA??
MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!
:DD -
#223 Én kicsit mókásnak találom, viszont az ciki lesz, ha úton-útfélen ilyenek jönnek majd szembe velünk, mert a videó alapján Snake-nek ezek lezúzásával komoly gondjai vannak/lesznek. Vagy ilyenkor majd mindig előugrik Raiden és leheneteli őket? Vagy a másik verzió: ha jön egy kapásból álcázni kell magunkat. -
Legendás #222 Sziasztok! MGS3-al játszom, és az a kérdésem, hogy ebben nincs automata célzás, mint a többiben? Easy módban vagyok. Előre is köszi: Legendás -
#221 Biometrikus eletforma egybeolvadasa a csucstechnikaval - mar a Rex is dino modjara sapitozott, ezek pedig a szovet alapu labaik es kullemuk alapjan hasonlitanak egy ket labon agaskodo bikara. -
#220 Hehe.
Mas : Szerintetek miert van az hogy a Mobile Metal Gear robotok olyan hangot adnak ki mint egy egesegesebb tehen? Nekem teccik csak nem ertem mi alapjan. -
#219 Ja és az emberbarátabb végét majd csak úgy lehet elérni, ha a kontroller érzékeli, hogy ráhullott bizonyos mennyiségű könnycsepp. :D -
#218 Jah baxott sotet hangulata lesz. Szerintem borzalmas vege lesz es hullani fognak a konyek. De 100% biszti hogy ez nem a vege lesz a MGS serianak. Ahoz tulsgosan eros. -
#217 Egen,pont ez volt benne a meglepi.
Gondolom mindenki jokis pörgös,akcios, poénok,na és a régi mgs zene felujitva,erre tess:P
De sztm qrvajo let igy ez a vid,a karakterek (föleg Ocelot koma), marhajok lettek:)
szerk: ugyis irnám,egyetlen meglepetés nálam az egész e3 alatt:P -
#216 Hát igen, ez egy elég lehangoló 15 perc volt, azt a 2-3 percet leszámítva amikor snake meg raiden akciózik. Azthiszem szomorú befejezése lesz ez a sorozatnak -
REAL_CIÁN #215 Szerintem szándékosan ennyire letargikus a hangulata, valószínüleg egy minden eddiginél sötétebb, nyomasztóbb MGS-t kapunk majd.
Azért Raiden akciója elég pörgős volt... :D -
#214 A MGS3-nak szvsz sokkalta porgosebb volt a E3-mas bemutatoja. Remelem meg latunk valamit mostanaba. -
#213 Szvsz ocelot lesz az csak liquid atvette a hatalmat ami engem kikeszit mert nekem ocelot nagy kedvencem. -
#212 Kojimánál a franc se tudja. :) -
#211 Ha jól emlékszem, akkor:
A MGS1-ben Snake levágta Ocelot kezét és kinyírta Liquid-et.
DE a MGS2-ben ismét volt keze Ocelotnak, méghozzá Liquid kezét operálták rá, ami a játék végén Snake közelségét érezve átvette az irányítást a teljes test felett.
Ergo Ocelot testében Liquid személyisége.
Aztán lehet, hogy nagy ökörséget írtam most. :-) -
#210 Ez nem Ocelot, hanem a megöregedett Liquid Snake, de mindegy. :)
Mondjuk tényleg hasonlít. -
#209 #208-ban a videó más, mint a #201-ben?
Sorry, de még nem ért le a #201-esben levő sem. -
#208 OMFG!
Elajultam. -
OCELOT! OCELOT! OCELOT! -
#206 ÉNén is én is... -
#205 Ocelot hogy nez mar ki bazd meg! Hogy lehet ennyi ero egy kbaxott kepben? Akkorak a szereplok hogy jon hogy sirjak! Akkora erot es buszkeseget sugaroznak hogy az hihetettlen!
Te jo eg ha megjelenik csak a MGS4 miatt tuti veszek PS3 -mat gyeciek!!
JAAAAAAAAAJ! -
#204 térdre férgek!:P
-
#203 KOJIMA A MESTER!!!
Így kell..így kell....Megcsinálta megint... megint feljebb rakta a mércét amit csak Ő tud meg érinteni. -
Dajin #202 látom teis láttad a 15 perces trailert, naon odavág, de én mára nagyon kigépeltem/kibeszéltem magamból az mgs-t....... -
#201 OMG OMG OMG OMG!!!!!
AAAAAA!!!! -
#200 mivan PÜre nem válaszolsz -
#199 Oh My God! Megint csavartak egykettőt a sztorin... például Raiden afféle Gray Fox szerepben stbstb... Na meg a befejező jelenet... hmm, hát érdekes :-)
Nagggyon brutál lesz ez a játék, annyi szent. -
Dajin #198 tekken 6 trailerről ne is beszéljünk -
Dajin #197 amugy az FFXIII ps3 trailer is naon odavág, 576-on rengeteg van fenn E3-ról.... -
Dajin #196 láttál belőle 2 percet én ugy nembeszélnék, meszze az egyik legjobb sorozat ps2-re, bár itt nem megy az mgs téma, de az 576-os forumon isszonyat sokat termeltünk az utóbbi egy hétben:D -
#195 Japán hang,angol felirat jó kombináció:D
Én csak a kettövel játszottam egy kevesset amikor haver áthozta nem volt valami nagy szám,de ahogy láttam ez nem lehet ojan rossz:) -
Dajin #194 szvsz a story meg a játékmenet a legjobb az egész sorozatba, remélem igylesz a 4-ben is, és végre lenne válasz a sok kérdésre, big boss is viszzatérhetne:D