633
  • Seth
    Hol?
  • Sephi
    Spoiler?
  • Seth
    A vége meg , idézek: "Fucking Epic!!!" ^^
  • Seth
    Még nem igazán láttam róluk képet, max azokról a modellektről akikről mintázták őket. Mellesleg mindegyik ugyanúgy néz ki alkatilag és ruházatilag,csak a fejük más :)

AMúgy kinek melyikük harca tetszett a legjobban? Nekem az első Laughing Octopus és az uccsó a Screaming Mantis, velük volt a legélvezetesebb, Mantis után meg ami volt az fenomenális :)
  • Kratos86
    Tudna valaki képet berakni a cyborg ellenfelekről ,de olyan kellenne amikor átváltoznak nővé -- vagy honnan lehetne letölteni őket??
  • tarti19
    olyan nem nagyon lesz... csak only ps3
  • tarti19
    én kipörgettem az összes részét eddig, de azért nem lettem belé szerelmes, viszont a kíváló és a minőségi játékok közé raktam magamban...
  • donidarko
    Mikor lesz x-box 360-ra????
  • MKpowaa
    Huh srácok ez valami hihetetlen lett,aki teheti mindenki vigye végig ! Akik játszottak minden résszel maguk alá fognak vizelni egyes részeknél.

Már megyek kezdem is elöről.

• Sephi
    En most nem tudom tolni hetfoig!!! :(((((
  • Kratos86
    Most kezdtem el a negyedik act-ot! Kurva jo ez a játék!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    az eddigi bossfight-ok is nagyon jok voltak -- amikor átváltoznak nővé ezek a cyborg-ok akkor csak néztem hogy milyen jo női karaktereket csináltak!

Grafika sztem 10/10, hangulat 10/10 , hangok 10/10 ,zene 10/9,5-10 :-)
    Ez a fegyverarzenál nem semmi és a sok tuninglehetőség!! :D
  • fanatifo
    Ha kezdő mgs-es vagy akkor tuti ne a 4ik résszel kezdjed mert foggalmad sem lesz a sztoriról,pedig ennek a játéknak OSCAR díjas története van!

nem ömlengek a játékról meg a soroaztról!
    Egy mondatban:
    Minden idők legjobb akciójátéka!
  • zozo2001hu
    Érdeklődnék, hogy van a játék elején valami tutorial rész, ahol az újonc játékosoknak elmagyarázzák az irányítást ill. a képernyő félépítését, valami training? Egyébként írjon már valaki valami pár mondatos értékelést, aki még soha nem játszott a szériával, hogy milyen a cucc egy kezdő MGS játékos szemszögéből? (Dilemma tudjátok, rendeljem vagy sem, demo esetleg lesz?)
  • Sephi
    Trailerekbe az egesz elso palya fent volt. Ez eddig aszitem, hogy ott jatszodik majd a jatek 80% -a... de megse :D
  • Seth
    Amúgy véleményem szerint nagy kár volt belerakni a teljes bunyót az egyik trailerbe, így nem igazán üt már nagyot az a harc
  • Sephi
    Koszi!
  • Seth
    Nem, nem az első act-ban van
  • Sephi
    Jeszumm!!!

De azt kerdezem , hogy az elso CHAPTER-ben van amikor ott vagyunk a haborus ovezetben vagy kesobb lesz? Mert en mar elmentem onnan!! Az a jelenet ott volt????
  • Seth
    És akkor most így jobb hogy Gray Fox-nak írod ?? :)
    Ha vki nem tudja hogy az Raiden,az nagyon nincs képben és inkább fussa körbe a Földet szégyenében :)

Az a jelenet benne van of course
  • Sephi
    Van aki nem tudgya, hogy az Raiden.

De akkoris, az a jelenet kimaradt vajon?
  • Seth
    Gray Fox és Vamp?? O.o akarod mondani Raiden
  • Sephi
    Spoiler

Trailerek alapjan Grey Fox es Vamp meg az elso palyan harcolnak nem? Na nekem ott nem volt semmi ilyen, Vamp a masodik fejzetben jelent meg amikor kiirtottak a bazis Beast-el...
  • Seth
    " Sssssnake, you've been sssssssmoking, haven't you? This is a non-smoking fffffffffffffffflight!" :)
  • HUNMarcus
    az hatalmas mikor Snake visszautasítja a tojást, mert vigyáznia kell a vonalaira, és inkább elszív egy cigit
  • Sephi
    SPOILER

Meg mindig nem vagom, hogy az elejen mi az a TV musor dolog :D

A tojasokat mar megertettem... de miert szamol Olga lanya?
  • Sephi
    En akkor ajultam el amikor egyfolytaban. Most vagyok a masodik Chapter-nel de nem terek magamhoz.
  • HUNMarcus
    hát már ez elején, "elájultam" mikor telepítés közben Snake elszív egy dekket, hatalmas élmény ez a játék, nem bántam meg hogy megvettem!
  • fanatifo
    irigylem azokat akik már tolják!Nekem nincs ps3-am:(De ezért a játékért befogok szerezni egyet az fix
  • HUNMarcus
    jujujj mi lesz itt holnap, vagyis mindenki PS3-mán
  • Sephi
    Atya ur Isten.... mekkora lett ez a resz is... es ez meg csak az eleje...

• HUNMarcus
    van UK US meg JAP is, magyart nem csináltam azt hittem azt nem lehet mert ugye nincs magyar store, na mind1 azert nem fogok újat csinálni meg mindenkit újra felvenni, a hun tagból ugyis lehet következtetni...
  • Tyler Durden
    Szerintem kreálj egy újat. Store miatt érdemes fenntartani egy eu meg egy us-t, játékra meg jó a magyar acc is.
  • HUNMarcus
    meg lehet változtatni az UK accot magyarra? hogy nálam is magyar zázló legyen?
  • HAF Rigel
    Én egy Accot használok játékra az a Magyar , igy legalább mindig magyar zászló van a nevem elött . A többit letöltésre használom. Max az usa accot a warhawk miatt . De alapvetően HUN accal játszok .
  • Seth
    Minden Act előtt installál egyet ha jól olvastam egy külföldi fórumon, de azok is ilyen 5 percesek ,ki lehet bírni
  • HAF Rigel
    Nagyon szép játék , 8 perc install , és aztán sok sok mozi az elején. A grafika nagyon szép . a story még csak most kezdödött azt nem tudom.
  • Sephi
  • Seth
    Vkinek már ma, ehe ehe
  • Sephi
    HOLNAPUTAN!!!
  • HUNMarcus
    én az utóbbit jobbnak szebbnek találom