Prince of Persia: The Two Thrones

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kongy
THX a linket! A Dahaka Team tényleg zsír oldal. És megtaláltam a mentéseket is...<#vigyor2><#email>

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Tud vki mondani egy olyan POP T2T mentést ami 100%-os nuku vírus és nem vágja tönkre se a gépet se a programot???
THX!

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

nem tudhatom mi a baj a verzióm töltött és ki is írtam az error annak szól hogy nincs bent a dvd de az a helyzet hogy ki írtam és így sem megy másoltam a parancs ikont de semmi sval nem vágom mi a rossz kérlek segítsetek :S
Looooser
vírus írtód?????
---
kongy te akkor baromira nem tood használni azt a kurva guglit: 4. vagy 5. oldalra kidobta a dahakateam.uw.hu-t ahol fenn van.....

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

sziasztok nekem az a problémám hogy ne akar indulni mint úgy látom sokaknak :S de nekem fel ment gép igény príma csak ki írja egy pici ikonban hogy error ????? nem tudom kell e másolni valami vagy hogy kell???????, segítsetek !!! köszönöm
Kongy
Kerestem a google-ben de nem találtam semmit csak vackokat! Létszi ha ismersz olyan oldalt ahonnan megbízható mentést szerezhetek (min. az aréna pályáig) létszi írd meg!
köszi!

Broafka
képpel könnyebb lenne, de valószínûleg ha falon futsz akkor végig kell futnia...

elõfordulhat hogy bug, vagy valami hiba folytán a futás közben elakad, és akkor leesik a földre, de ilyet csak egy helyen tapasztaltam (amikor megmentenek minket a nyilas íjjai (direkt nem mondom ki az, hátha valaki még nem tudja, az örüljön...))

egyébként meg át kell futnia!

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

ne nézzetek le de már rögtön a legelején elakadtam😄amikor ugrálni kell a dobozokon me gminden van 1 rész ahol a falon kell átfutni!na ott vagyok gondba mert ha a falon futást nyomom akkor csak a vfeléig fut ha az ugrást akkor is csak a feléig:S itt mi a mit kell akkor csinálni?

Amit ma megihatsz ne halaszd holnapra

Looooser
😄 természetes

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Picar77
jah ok XD

()() (^^)

Looooser
tudom de mellé kattintottam XD

Picar77
ne nekem mond én tudom 😄

()() (^^)

Looooser
basszus a játék idelye 6 óra nagyon megakarok nézni egy részt elviszem odáig azt csumi

Picar77
én se

google jó barát ha nem találsz abba se akkor majd adok

()() (^^)

KILLER2
Nem értem minek mentést leszedni.

Töltsük le az internetet!

Kongy
és esetleg tudsz olyan oldalt ahonnan 100%-os mentést ehet letölteni?

Picar77
mindenpályáról lesz mentésed röviden ( persze csak akkor ha 100% töltesz le)

()() (^^)

Kongy
Lenne egy költõi kérdésem:
Tegyük fel hogy találtam egy oldalt ahonnan le lehet tölteni a POP T2T mentését...oké de ha letöltöm mit fog csinálni? Elérhetõvé teszi az összes pályát??? PLZ vki írjon választ!!!<#banplz>

akkor mégse akadtál el 😊

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

Kongy

Kongy
POP T2T elakadás,amikor ütlegelni kell a Klompa lábát,vhogy mindig megöl,de egyszer már sikerült😊

Kongy
hát ja,leírás nélkül is a 14.-dik pályán vok,csak a Klompát megölni nehéz

Kongy
tom...rájöttem...

amugy én is megvettem ezt a kiadást. megéri a 3K-t, leírás meg senkinek se kell 😄

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

Kongy
Ez meg a borító hátoldala (magyar):

azé volt ocsó, mert nincs hozzá leírás <#vigyor3>

Kongy

Ez a játékom borítója amit megvettem. Nincs hozzá leírás...de olcsó <#vigyor2>

Kongy

Kongy
Igazából én sem tok továbbjutni a Klompánál,de tom h hogy kell elejétõl fogva! Az utcsó támadásnál amikor a hátán húzom végig a kardot elõbb nyomtam meg mint amikor felvillant volna és a Klompa edobott késsz... azóta haragszom a játékra és nem igazán próbálkozom újra...pedig tom h hogy kell csak ahhoz kevés vok h megint térdre kényszerítsem!<#csodalk>

Kongy
bocs,én csak segíteni akartam a többieknek!

KILLER2
LOL= lószagú olajos lajos
de ez is cask egy példa

Prince of Máté
én úgy tom hogy az OMFG = Oh my fucking god és a LOL = Laugh Out Loud
de ezer féle variációja van a LOLnak

Looooser
rofl - rolling on the flor laughing (ugyan az mint a lol)
OMFG - Oh My Fickin'God
háhhhg - nevetés
lol - Lots of Laughing

KILLER2
Megeshet. Jól megy neki.

SiZo91
lehet saját kitalált nyelve van <#idiota>

we must kill the vortexofsouls-named lifeform. if we don\'t do it, it may wipe out our world with his \"great\" english knowledge

KILLER2
Én már nem is próbálom megérteni õt. Minek erõlködjek. Úgysem sikerülne.

SiZo91
ezen mit értesz?

we must kill the vortexofsouls-named lifeform. if we don\'t do it, it may wipe out our world with his \"great\" english knowledge

Looooser
rofl OMFG háhhhg lol

SiZo91
and if you continue it you can start carving your 'Rest in Peace' table <#idiota>

SiZo91
hé kongy, szerintem ezt az 5 hsz-t, 1 hsz-ben is simán belerakhattad volna, most tisztára elcsúfítottad a topicot. már sejtem is hogy mért van egy büntipontod. meg szerintem ezekre már rég rájöttek, szóval nem kéne spamelned. yo' asshole, please leave this topic before i find you

Looooser
Hallod szoli (tudom hogy nem azt használod de nekem maradsz szolinak XD)
képzeld én beraknék egy 18-éves srácot hogy story-hû maradjak... félek hogy a disney nagyon elbassza...

Looooser
egy osonó gyilkos geccó... ez fájt ezeket mi is tudjuk , de ha rwendesebben olvasnád ezt a fórumot akkor észre vennéd pl skeleton már rég elhúzott a vígpicsába mert egy rohadt kis pöcs (rofl)
a többinek azért nem segítettünk mert vagy baromságot kérdeztek, vagy mert olyat kérdeztek amire maguktól is rájöhetnének, vagy olyat kérdeztek hogy csak alul a keresõt kéne használniuk és nem lennének elveszettek....
kivételesen nincs kedvem a fléwór-hoz, de lécci ne rontsd el a szórakozásunk

Picar77
Jól van ne spammelj már annyit úgyse jönnek ide hogy elovassák
Ha meg ennyire segiteni akarsz nekik akkor egy üzenetbe ha lehetne

()() (^^)

Kongy
Tomajoe:Na tehát a rúdról elrugaszkodsz (amikor becsukódik a szúrós "izé") és nyomod TÖBBSZÖR egymás után a SPACE-t és ugrál egyik falról a másikra. Míg vegül felkapaszkodik a peremre s innen már egyszerû lesz mert asszem visszaváltozik sima Herceggé! (ha nem tévedeg ez a "The Sewers" pálya, igaz?

Kongy
elõre nyil+space ha megnyomtad gyorsan E a lánccal elkapja és magától átlöki magát a létrára,onnan mászol,visszaváltozol a herceggé és igyál a szökõkútból. Letudtad a "Lower City" pályát...

Kongy
skeleton01:A falra fel kell szaladni és megkapaszkodik! Ha néznél TUTORIAL videót kicsit jobban menne...

Kongy
Az energiacsíkot cuccok összetörésével és ellenségek szétkaszabolásával tod felvinni mert minden ellenségböl idõ homok jön ki és pl vázákban is van idõ homok

Kongy
A Klompára gondolsz? Megvakítod azt a balekot aszt esélye sncs!!

Kongy
Szia! Nos a Prince azért fordul meg az én játékomban is mert csak egyszer röviden nyomod meg pl az elõre nyilat. Határozottabban kell! 😊 Egyébként ha elfordul megint nyomogasd pl az elõre nyilat hogy visszaforduljon. Csak az elsõ pályán idegesítõ ez a fisszafordulás amikor ládáról ládára ugrassz,de aztán semmi gond nem lesz vele nyugi!

SiZo91
azért csak nem tehetnek a filmbe egy 18 évest 😄 ahogy elnézem ez ta csávót, ha hosszú haja lenne és kék szeme, akkor inkább a WW prince-re hasonlítana, de hát így is jó. kék szemnek meg ott van a kék színû kontatklencse, a haját meg megnövesztheti