Prince of Persia: The Two Thrones

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tomee14
a végén amit kiunlockoltam fegyvert hogy lehet elõhozni? mer próbálkozok de nem jo <#rinya>

Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros

Looooser
na wazz ezt nem hoszem el ezt hogy gondolták??? nem olvasták al a PoP:SoT story-t a herceg a sot-ban mak 18 éves hát ilyen nincs már most elbaszták <#rinya><#guluszem1><#csodalk><#ijedt><#rinya>

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

KILLER2
Nála sem a kamera forog. Így viszont biztos, hogy a törés miatt van.

Töltsük le az internetet!

Neogan
Nálam is ez van, de nálam csak a Prince fordul meg nem a kamera.
Asszem a tört verzió miatt van ez.

One man\'s hero, is another man\'s demon...

Picar77
És kit érdekell...Jó Nyaralást a BANamákon

()() (^^)

KILLER2
Mutass képet, hívd ide, hogy beszélhessünk vele, valamint add meg a szemályes adatait és kérek mindn adatot az érkezett csomagról. Amúgy neked már sikerült egyáltalán kredeitet szerezned?

Tekken5
Az, de az egyik ismerõsöm már nyert!

Picar77
reklám

()() (^^)

Van egy kis problémám:
Megyek elõre a price-el, megállok és megfordul.Ok nélkül.
Remélem érthetõ. A kamera felé fordul állandóan.Hogy lehet ezt kiküszöbölni.

"Everything that happens, happens for a reason"

SiZo91
orlando bloom a sotba a legjobb, ha meg mást választanak akkor meg bekaphatják. ww-be kell johny deep, kék kontaktlencsével és tiszta prince, sokkal jobban hasonlít rá, mint viggo

we must kill the vortexofsouls-named lifeform. if we don\'t do it, it may wipe out our world with his \"great\" english knowledge

Hi all!
Nemtom, h mostanába figyeltétek-e imdb-t, de úgy néz ki, h megvan ki fogja játszani a herceget a Prince Of Persia: Sands of Time filmbe:
imdb.com

Looooser
dettó...

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Prince of Máté
örüljünk, hogy ezeknek A POPknak nem kell erõs gép, még az én szottyadt gépemen is megy fullon.

The Protector
A játék tökéletesen megy egy:p4 2Ghz 256mb-rammal és 64mb -os gyenge karival amina nfs underground is szaggatott.A ww-is megy ezen.
A mostani gépemen pedig maxon:p4 2.0Ghz(ez nem változott) 768mb-ram és Radeon 9600 256Mbrammal.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Picar77
Érdekes módon egy egyelen egy buggal sem tlálkoztam benne ( nem úgy mint a ww-ben ) 😄

()() (^^)

SiZo91
nekem nem XD

we must kill the vortexofsouls-named lifeform. if we don\'t do it, it may wipe out our world with his \"great\" english knowledge

Prince of Máté
Nektek nem tûnt fel egy olyan bug, amikor azon a pályán vagytok, hogy irányítani kell az óriást, és beragad néha egy helyre és Prince beesik a föld alá?
Mert nekem igen 😄

SiZo91
sok láma <#idiota> azt várják, hgy a sült galamb a pofájukba repüljön <#idiota>

Looooser
De legalább megmondaná milyen gépe van proci alaplap hogy tán tudjunk neki segíteni rendesen XD
bár monyyuk szeretem körbe röhögni az ilyen newbe-kat hogy nem mondanak semmit amirõl kérdsezünk, de várják hogy nyújtsunk helping handed-et

KILLER2
DE most száguld rajta a játék nem? Nem tudom miért, de nekemaz lenne a logikus, hogy ha valami gyenge valamihez, akkor az nehezebben emgy neki, nem pedig könnyebben.

Picar77
😄

()() (^^)

Prince of Máté
Kicsit átszerkesztettem Painttel ^^

Picar77
<#lama>ennyi

()() (^^)

Picar77
én is azt néztem 😄

()() (^^)

Prince of Máté
Még nem is hallottam olyan prociról,aminek -140465770 mhz es órajele lenne...
Ezt még valamikor Salamon atyánk találta ki.

SiZo91
tökéletesen igazad van xD Azt még õ nem tudja, hogy mi y baja a játéknak ^^ ez kész lolság xD

Picar77
inkább felfele XD

()() (^^)

SiZo91
erre aztán alaposan rábasztál, cserélheted lefele ^^

SiZo91
hát baszd meg, úgy látszik 1000MHz alatti a procid ^^ ikszdé xD

KILLER2

Prince of Máté
lol ez az oldal el van átkozva ^^

Prince of Máté
Ezt akarta berakni:

Looooser
de milyen típusú ?????? az oké hogy 3800+-os dtalán akkor tudunk segíteni...

jaja igen jobb kilkk kep megjelenitese es ugy jolesz 😄DD

cpu 3800+os nem hinem gond lenne vele 😊)
KILLER2
Rosszul van belinkelve, de ha ha rámész a kép megjelenítésésre, akkor behozza.

SiZo91
csinálj nomrális képet, mert nem jelenik meg. ha CPU nem megfelelõ, akkor vegyél bele újat, mert akkor az csinálja a galibát

hali felteszem a jatekot es elenorzi dolgokat minden pipa csak a cpu..... valami nem feltetem masik vga drivert jo lett de miutan elinditotam a jatekot az full gyors nem tudok rendesen menni hipp hopp es ottvna iranyithatatlan az egesz megprobaltam masik DirectX es aval is ugyanaz nagyon gyors.
ha nem csinalok semmit akkor meg mintha akadna😞((((
ITT 1 KEP ROLLA
SiZo91
nem csa kegy SKiz ovan, biztos van több is, de szerintem ha codozik, akkor ez a neve: $K!Z@

ffxi
Van egy Skizo COD2-s tag, nem te vagy az? Szoktál Cod2-zni?

Fákjúal!

Looooser
I see.....
az a mákod hogy nem $K!Z@-ként mert az a másik becenevem XD a looooser mag csak jött erre a szeróra XDXDXDXDXDXD

SiZo91
ki aza skeleton, amúgy regltem egy új nevet SiZo91 , mert a régi az béna

Looooser
észre vetted hogy skeleton hogy eltünt????

Looooser
hallottam egy filmben XD XD XD XD<#idiota><#idiota>

szoli91
milyen mûvelt <#idiota>

http://metalheads.fw.hu/ Rock- és Metálzene Portál. Regisztrálj! http://dahakateamforum.fw.hu/

Looooser
aztábn hopsz porból lettünk porrá leszünk

Looooser
hát igen tüzes menyecskék voltak XD

szoli91
hááát olyan kis curkofalatok voltak. fõleg azt szerettem, hogy olyan gyengéden kentek neki a falnak meg nyomtak bele tûzgyûrûbe. komolyan, akkor majdnem elélveztem gecc xD

http://metalheads.fw.hu/ Rock- és Metálzene Portál. Regisztrálj! http://dahakateamforum.fw.hu/

KILLER2
Az tök jó volt! Nagyon tetszettek azok a fõellenségek!

Looooser
sztem az ikrekkel áll be az asgyhalál

szoli91
sok láma -.-' akkor mit fogtok csináln ia többivel, ha ezt nem tudjátok legyõzni? szerintem semmit. ha a vizírrel kellesz harcolni, akkor be fog állni nálatok az agyhalál