13392
-
#12382 van hangaj a videónak ^^ csak szerintem feljebb kéne venni a hangszóró hangerejét -.-', de a videó hangja nem jó, mert késik a kép, és hang hamarabb van ^^ ami elég szar, de hát nekem nincs olyan erős videókártyám frapshoz :D -
#12381 hát majdnem! :D
than you SHOULD know I have no OTHER choice
there is always a choice Kaileena!
ThEn I choose to LIVE, AND FOR YOU TO DIE!
:)
annak úgy nem sok értelme lenne hogy I choose to live if for you to die! :D
(nyelvtanilag se teljesen korrekt így)
(nem kötözködik, segít! :) ) -
#12380 bocsi:WANT -
#12379 Kár h nincs hangja a videónak SiZo...
I know ... than you know I have no choice there is always a choice Kaileena! Than I choose to livi,if for you to die! STAND DOWN! I DON'T WAT TO KILL YOU!!... -
#12378 nincsenek új PoP-os rajzaim max 1 van de az nincs beszkennelve valamikor nekiállok újra rajzolni... :) -
#12377 azért ami szörnyen csúnya ebbe na videóban, hogy lassítva van az idő és a dahaka hosszantian támad a csápjával és nem képes elgurulni!
könyörgöm! ilyet minek tesz fel magáról? :-/ -
#12376 elismerésem Szoli! :D
Jobb vagy mint........ hupsz, most majdnem mondtam rá egy csúnyát, szóval jobb vagy mint a videón a gyerek! -
#12375 hmm, varázslat!
és lőn világosság :) -
#12374 nem topic. fórum. és asszem DahakaTeam. -
#12373 másold be a böngésződ url mezőjébe -
#12372 nem jó a link! -
itt egy másik :K nem általam készült xD -
#12370 ügyes, bár én nem szerettem sose az erőket, így csak akkor használtam őket ha kellettek, mondjuk lassítást amikor nem fértem volna át máshogy egy ajtó alatt.
Amikor másodszorra öltem meg a Dahakát akkor már én is használtam ezt...
Először erő nélkül az volt a rossz hogy akkor sikerült neki feljönnie :( -
nézze meg mindenki :K -
#12368 szerintem a Budlight reklámok vannak nagyon ott! :)
de ez már megint nem témához kapcsolódik! :D
Loooser, hol vannak a rajzaid? te rajzoltál régebben nem? -
#12367 ez egyébként melyik topik?
mármint ahol a témáról beszélnek? lehet átnézek én is! :) -
#12366 a jobb dolgodra biztos arra céloztál, hogy fogsz egy kést és felvágod az ereid, mint a motherfucker emok ^^ -
#12365 hát figyelj, az a pár na addig tartott amíg le nem léptél egy időre, de utána visszatértél és egyből beszólsz, mint mindenkinek. és képzeld el, hogy nekem jól esik, és szerintem nem unalmas. hát igen, annak tényleg unalmas akit csesztetnek, de hát ez van, de én nem fogok leállni. jó most tudom, hogy rögtön fogsz szaladni a modikhoz, mert azt hiszed veled vannak, de nagyot tévedsz. egyszer már elsütöted ezt nálam de mégegyszer nem fogod.
-----
Looooser: nem hagyom annyiban ^^, és brofi csak privátban mer visszavágáni, mert fél, hogy ha ideír, akkor valaki szól a modiknak és rosszpontot fog náluk szerezni ^^ ennyit erről, ha visszavág, privátba fog. ha karsz egy kis ízelítőt belőle írhatok ide egy párat -
#12364 Átmegyek 1 másik fórumra (tudjátok melyikre) ott legalább a témáról dumálnak...csak néha offolnak :D -
#12363 bocs de kihagyom, nincs kedvem most szapulni, de ha neki jól esik csak tessék! nekem van jobb dolgom is... -
#12362 brofi most nem izéből de vágjál már neki vissza.....
sizo ne hagy nyiba...
-----
arma olyan jó nézni ez hasonlít a te és a GT általi flévór okra... -
#12361 áruld már el hogy mi a fene bajod van már megint, sikerült megállnod hogy pár napig ne szólalj meg, de akkor egyből engem kell fikázni?
állítsd le magad jó!
unalmas! -
#12360 én úgy értettem, hogy nem olyan nagy mint anna ka bizonyos személnyek -
#12359 nem bántásból de szeretnéd,hogy bekössem a szemed és megforgassalak még 10x-er????
----
Arma: nem én azokra a képekre értem amin te vagy feketére festett szemmel szájjal, szépen feltupírozott hajjal TH-s pólóval kezedben késsel seggeden egy női szűk trapéz farmerel emléxel????
1 hete küldtem MSN-en
----
Sizo: mim nincs ? Egóm???? bazz' te tényleg nem ismersz attől a kijelentésedtől minnyá' rámszakad a plafon!!!!!
----
Arma2: milyen kluppomat???? Tartsd a segged feldugom a kúpodat XD
---
Ti nem imádjátok a Szent hubi és a hubi, és a Hubi33 reklámokat??? sztem akkora feelingjük van
-
#12358 Asszem itt már nem a POP3-ról megy a téma,pedig a topic címet Prince of Persia T2T...de lehet h félrenéztem? -
#12357 Beszélj németül és megtutod milyen szép is a magyar -.-' -
#12356 nem nyalizok baszd ki :D és most írok csak előszőr ilyen szar angol szöveget, és tudom, hogy nem ezen fog múlni^^ csak már unom a magyart xD -
#12355 és hogy jött ez a nyalizás ? XD de ezeket az angol szövegek hagyjad már XD azért mert nyelvvizsgázni fox -.- nem ezen múlik hogy sikerül-e ^^ nemmintha nagyon zavarna :DDDD
loooser... megyünk ledarálni a kluppotokat -.-' veled együtt :D asdasdasd -
#12354 looooser, mondok valamit, nekem veled semmi bajom nincs. te tiszta jó fej vagy meg minden, meg nem vagy ego, emo and things like these -
#12353 emos kép? mondtam hogy ne fényképezd magad ^^ jahogy enyémmel? az nem lehet -.- én nem fényképezek fiúkat... vagy az emo és... szal már nem is vagy? oooh... értem -.-' -
#12352 reménykedsz kicsi csillag mindenki itt feszít a te EMOS képeddel kinyomtatott pólókban -
#12351 még jó hogy ott a LoooserKilller banda ... énvok a góré -.-' mielőtt jönnél az AntiArma Klubbal azt tegnap gyalultuk le a térképről :K -
#12350 És most mit fogtcsinálni Mocskos kis hobbit geccik [csakszopatás]
hogy ha bevallom hogy a DEATH to Blöffka testvériség, és a KillThe SiZo band tagja is vagyok? mertz én egy áruló pöcs vagyok XD -
#12349 nem hiszem ^^ a kedvedért nem veszem le és továbrra is él a testvériség, ha tudni akarod már van egy pár tagja ^^ -
#12348 hát ööö, igazság szerint te kezdted! :P -
#12347 tényleg ték volt XD lol :DDDD -
#12346 Elhoppoltad a tékemet hülywe köcsög!!!!!!!!!! ezért most már fel is vágom és a szemedközéd spriccelek nesze!!!!
---
broff azért mert akkor kerül az assassinok városába és még megcan rettenve nem tudja hogy nem akarják bántani -
#12345 Tényleg furcsa -.- miért nagy betűvel kezdődik? XD -
#12344 áhh...a régi szép idők...most hagytam abba a T2T-t,eddig az aréna alatt játszottam... -
#12343 ha még egyszer beszólsz kapni fogsz, és majd ne gyere nekem privátba