13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • Looooser
    szó ismétlésért 1-es ülj le
  • SiZo91
    sok nyomorék nem tudja megerőltetni azt a csöpnyi agyát, ha már van egyáltalán neki csöpnyi agy, vagy annál jobb agy....
  • Kongy
    Ha meg nem találod úgy jártál...
  • Looooser
    alul kereső szobortologatás és kiadja az összes szöveget ami arról szól.... és nem egyszer van le írva az irány
  • KOVU
    hy all
    valaki le írná nekem azt a szobor tologatos részt mert sosem tudom megjegyezni -.-"
    elöre is thx
  • SiZo91
    azokat nem lehet ütögetni, mert mindig kivédi... és csak úgy lehet őket levágni, ha ugrálsz rajtuk...
  • Kongy
    Ez a kép a WW-ből van! Amikor Kaileena-t kell legyőzni és a két őr megtámad! Gyorsan üsd őket,kombózz,gyerünk!!!!
  • Looooser
    na látod kongy ő egy pihent elme ez kell ide :)
  • Kurt97
    Ők nem az ikrek? a baltásat üssed!!! igen igen!!! ezaz!! áhh, elszúrtad... mehet a fogatos résztől.. vaze!
  • Looooser
    hmm hmm hmmm nem történt semmi
  • Kongy
    Nah,oda benézek énis! :D
  • Looooser
    akkor em látod át a képet a hercegnek nem kell fegyver a szörnyek legyőzéséra... mellesleg sanyi(black) és ákos(red) olyan keménységbe vannak mit a ww-ben a piros tolvajok, és a fekete börtönőrök de győzni fogok... kössz a dicséretet Headbangerben vettem a pulcsim ^^
    na 2 nap és re
  • Prince of Máté
    ok
  • SiZo91
    akkor így jártál xD
  • Kongy
    Én középen egy jó szerkóba öltözött fiút látok,a másik oldalakon egy piros pulcsisat,és hátt egy sötétkék pulcsisat. Hova tettétek a bikaszarvú maszkjaitokat homokszörnyek?? Senkinek sincs semmi fegyvere!!!
  • Looooser
    dehogy szedetem így is alug toom össze fogni nem hogy úgy...
  • armageddon666
    énis kb iylen hajra gyúrok :K
  • SiZo91
    szedesd le állig a hajad, és megint úgy fogsz kinézni mint prince
  • armageddon666
    há nemlátod? azott the prince of persia középen... 2 oldalt meg két homokosszörny akik arravárnak hogy pop megforduljon és hátbatámadhassák. de majd ő....
  • Looooser
    az hogy én régen hasonlítottam a hercire kérdezd szolit, vagy bárkit a régiek közt vannak fent képek még régen XDXDXDXD azt csak most megmutatom hogy novemberben hogy néztem ki XDXDXD
  • Kongy
    Hát ez meg hogy kerül a POP3 témához? XD
  • Looooser

hehe ^^
  • Kongy
    Éppen ezaz! Csináljátok! Így jobb lenne mindenkinek!
  • Looooser
    hajrá csináljátok
  • Broafka
    azon ne múljon...
  • armageddon666
    hát igen :c modi köll hozzá meg valakinek megrni.
  • Broafka
    újítani kéne a FAQ-t...
  • SiZo91
    ezt is leírtuk már kismillió egyszázszor, de meg se látja a nyomorék...
  • Kongy
    Dehát mit nem tud ezen? 10 Hsz-el előbb tuti leírta valaki,most az hogy fel kell menni a platformokra sztem eléggé logikus...de az más tészta ha sosem próbálja mert fél tőle azért mert leszakították az állkapcsát. Nekem direkt ezért teccik XD Most képzeljétek el ha egy sima nagy melák lenne,lenn neki alsó állkapcsa...stb. Sztem jól kitalálták :D Viszont véret nem csináltak neki!!! Ez NAGY HIBA!!!
  • Broafka
    na jó, de lehetne annyit mondani hogy: "írd le bent a keresőbe hogy klompa és megtudod" ennyi, aztán mindenki örül (mi örülünk hogy megszabadultunk tőle, ő pedig örül hogy tovább tudott menni...)
  • Kongy
    Akkor még itt volt :S
  • SiZo91
    ííííííííííííí tényleg?
  • Looooser
    már rég elment
  • SiZo91
    hát igen...mit vársz? ez nem egy doom3, hogy menni kell benne azt lőni, mint egy agyvesztett idióta. meg mindenki azzal a hülye kérdéssel jön, hogy mit kell klompánál csinálni? szeritnem te sem akarod 50Hz-en irogatni, hogy hogy kell kinyírni...jöjjön rá magától, vagy ha olyan noob és nem tud, akkor törölje le a gépéről azt szevasz
  • Kongy
    Mi a faxnak kérdezel miket???? Tök logikus minden!!! Várd meg amíg 16 leszel! Nemhiába van ráírva h 16 +! Vagy nemtod mit jelent? Ha ilyen dolgokat nem lácc át mint azt h meg kell várni amíg villan az a rohatt tőr,akkor tedd vissza a polcodra,aztán várj vele amíg megnőlsz! Ide meg ne gyere nyafogni hogy nem tod legyőzni a legkönnyebb boss-t!!!!!!
  • Looooser
    de ez az ember próbálkozni sem tudott bassza meg egy ilyen logikus játékban próbálkozni kell és kinyitni a szemét, ha nem megy elöbb kereső aztá kérdezek
  • armageddon666
    elküldték ^^
  • Broafka
    nem azért de tényleg miért kell ilyen dúrvának lennünk az új emberekhez? :-/

eddig azon siránkoztunk hogy nem jön egyetlen ember sem aki elakadt, most meg jött egy aztán azt is elküldjük a p*csába :-/
  • SiZo91
    és szerinted te kinek fogsz hiányozni? ilyen nyomorék, mint amilyen te vgy biztos nem...hazsnáld már azt a qrva keresőt és ne pofázz, hameg azt sem bagy képes, akkor hagyd ott azt a játékot és ásd el magad jó mélyre.
  • armageddon666
    tínyleg megy -.-' jóvanna és humoros vicces képeknél néztem....... lehet hogy a sook hsz miatt nemmegy ott...

iJen. asd. nc. meg dualpost. nc... mellesleg... NC!