13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • Kongy
    nah! végre vki aki kérdez vmit! pill csak én is belépek a middle tower pályára,mert már nem emléxem kristálytisztán h miröl beszélsz.
  • robikak
    én a middle tower-nél tartok,ahol mászni kell a falon . a követ fölvittem a 3.-ra,és utána mit kell tenni?
    légyszi segítsetek!
  • armageddon666
    ahaaaa.... akkor mostmár bevallhatom hogy...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    én meg agyakat eszek mert ránézésre tudom hogy működnek a dolgok, és így az emberek DNSéből is kitudom olvasni ezeket a képességeket, így adaptálva őket ^^ hol is lax? :P

Heroes spoiler talán -.-
  • Looooser
    mert a sorozatban azt mondták hogy egy embernek a 200millió emberből meg van a képessége a repüléshez ha azt vossza szorzod (kb 6milliárdan vagyunk a földön) akkor 30 ember van a földön aki tud repülni...
  • armageddon666
    miért pont ...:30?
  • Looooser
    hát figyelj hogyne nézném 6000 000 000:30 hoz az esélye hogy én is tudok repülni sztem jó asély :)

de ha sréviza előre dőlsz futásnál akkor nem oldalra tolod magad hanem előre...
  • Looooser
    te van egy egyszerű trükk (gondolom az oltárná nem tudod legyűrni... üsd meg, hátrálj a lépcsőhöz persze kövessen az a lényeg, menj fel a 3-5 ig lépcsőig (odáig már nem ér el a kardja ha leüti a kombóját üsd addib ameddig tudod, majd hátrálj oda vissza...ezt csináld folyamatosan...
  • Kongy
    az,viszont a WW-ben nemtom legyőzni Shahdee-t még easy-n sem,és nemtok micsinálni:(
  • Broafka
    nem, mert rohadt egyértelmű, azért! :D
  • Broafka
    a Youtube ingyenes te hülye! :DDDD

látom te is nézed a sorozatot...

egyébként, fizikailag lehetetlen megcsinálni, mármint úgy futni a falon mint a herceg, pár lépést lehet, de olyan sokat lehetetlen, mert ha jobban belegondolsz, minden lépésre távolabb rúgod magad a faltól, ergo minél többet lépsz annál távolabb kerülsz a faltól, vagyis elég hamar lepottyansz!
  • Kongy
    Nem jönnek már olyan emberek ide askik azt kérdezik pl hogy hogy lehet azt a törött állkapcsú szörnyet kinyírni az arénában? Sajnos nem:(
  • Looooser
    tudom sok gyakorlás
  • Looooser
    Tudom mennyire vágysz a playboy gyüjteményemre akkorsem fogod megkapni...
  • armageddon666
    simán sikerülhet ^^
  • Looooser
    Mondhatztok bármit nekem sikerülni fog
    megtanulom
    felrakom YouTube-ra és milliókat fogok keresni...
  • armageddon666
    Úgyvan loooser... előbb végrendeletben hagyj rám mindent azt próbálkozhatsz :PPPP XDXDXD
  • Kongy
    Tekken5:A fórumnak áldozott le,a játékot vedd meg mert nagyon jó!
    Broafka:A haverom próbált falonfutni,de nem sok sikerrel,csak rátaposott a falra...
    Looooser:inkább ne próbálj meg falon futni:)
  • Looooser
    gyakorold azt meglessz... láttam pár Parkouros vidit amiben ment az ipséknek...
  • Broafka
    nem! mivel merőleges fallal sosem fogsz úgy futni mint a herceg!
    menj oda ki, aztán a döntött falon futkároz, poén dolog, van benne egy kis PoP-os feeling... azt annyi
  • Looooser
    a fórumnak áldozott le nem a játéknak...
    ---
    Brof: és akkor mindig egyre merőlegesebb fallal próbáljam???? jó 5let
  • Broafka
    Ajánlom a Budai vár falát erre a célra, ott van egy döntöt falú rész
  • Tekken5
    Leáldozott a játéknak? Szóval már ne vegyem meg? :P
  • Looooser
    próbáltátok valaha a falon futást???? csak őszintén én igen rendes falon nem megy de a suliban vannak vastag szivacsok és ha azok az oldalukra vannak felállítva akkor tudok max 4 lépéste..
  • Looooser
    akkor nagyon nem tudtok sk-zni mert mindenkepunál mindenkit kilehet iktatni speedkillel úgy hogy nem vesznek észre
  • Kongy
    Az a rész nagyon lol. Én is láttam:)
  • Broafka
    hát akkor tényleg!

És mit mondtok arra amikor kifagy a játék? vagy túl terhelitek és akkor fagy ki?!!
    én inkább arra mondom hogy kiakasztottam!

de már semmin sem csodálkozom, egyszer néztem Cartoon-on Billy és Mandy kalandjait a Zord kaszássalt, és azzal szivatták a kaszást hogy most fordított nap van, szóval ha azt mondod hogy nincs videójáték akkor az azt jelenti hogy van!

a végén a Kaszás már teljesen megőrült, és azzal szivatták hogy azt mondták hogy fordított nap van, szóval nincsen fordított nap! :D

nah mind1, ezt csak úgy megjegyeztem :)
  • Kongy
    Jaj ne is mondd a homokkapukkal nekem is nagyon meggyűlt a bajom,volt már olyan hogy 1 cm életem maradt és felrohantam a falra,kinyitottam az ajtót,elrohantam mellettük...nagy mákom volt h nem ütöttek meg! De volt olyan is h ott állt 3 thrall és az egyikre ráugrottam speedkillel a másik 2 baját könnű volt ellátni,csak free form fighting és thrall a szakadékban:)
  • armageddon666
    ez a kiakasztottam már nagyon régi szöveg..... szal eléggé levagy maradva.
  • KILLER2
    WW nehéz, de jó. Bár én néha többet szívtam a T2Tben néhány homokkapunál, mint a WWben egy főellenségnél. Bár azért azokat sosem feltem el, amikor a börtönben futkosok fél centi élettel és rohan utánam vagy 5 akrobatikusnagyongonoszésrondanagycsúnyakardos csávó.
  • Broafka
    ez valami új szleng, hogy a kiakasztottam az azt jelenti hogy végigjátszottam?

komolyan mondom, levagyok maradva a korral! Mi jön még...?
  • Kongy
    kiakasztottam a t2t-t most jön a ww de iszonyú nehéz,még ízin is...már az első pályán főellenség...ez nekem 1 kicsit magas...
  • Broafka
    az a baj, hogy ez pont nem oylan jellegű játék amiről sokat lehetne beszélni!
    mert nincsenek hozzá patchek, meg az össze hibát, bugot, elakadást kitárgyaltuk...
    kész! vége! kifújt a játék! törődjetek bele! :(
  • Looooser
    ha átkerül a gumiszobába ott mennyi ideig marad meg????
    ha néha netalántán vissza néznék storykat stb... ha néha újkra össze állnánk beszélgetni ha ujbug-ot találnánk stb...
  • Looooser
    próbáltuk azt tartani mint amikor még voltál baszogattuk egymást... constantine egyszer vissza jött megint elzavartuk ennyi...
  • armageddon666
    figy... idejön valaki és ontopic akkor az 2 okból lehetett.
    1. nem tudja mi az a speed kill
    2. nem tudja elindítni a tört gémet...
    utóbbit reloadedék megoldották...
    és ennyi... ontopic kihalt...egy darabig baszogattuk ezeket a faszlámákat, de eltűntek... akkor aztán poénból egymást, eg offoltunk stb... aztán elmentem... most nemtommivan...
  • Kongy
    a pop 3-nak kell a topic viszont az ice age2-nek nem! azt senki sem ismeri...
  • Kongy
    ne offoljátok már! van aki olyan kretén h nem talál rá a témára...1ébként meg nem csak mi vagyuk itt...1 2005-ös játék nem olyan régi...
  • armageddon666
    oh és no offense -.-
  • armageddon666
    Úgyvan ne offoljatok bazz... mondjátok meg klompát hogy kell megölni? mert savvel továbbmentem de így nem az igazi... meg érdekelne hogy az ikreknél mikéne? sokkal jobb volt akkor a topic... simple single gémnek fölösleges topicot tartani megjelenés után 2-3 héttel........ addig bugok is kitárgyalódnak... ez van....

Broafka: hogy megváltozik MINDNEKI ugye? ....

nade nem flémelek mert nekem nem kell itt bünti mert máshova normálisan írok. na glhf
  • Looooser
    lehet igazad van a gumival kapcsolatba....