13392
-
#12302 nah! végre vki aki kérdez vmit! pill csak én is belépek a middle tower pályára,mert már nem emléxem kristálytisztán h miröl beszélsz. -
robikak #12301 én a middle tower-nél tartok,ahol mászni kell a falon . a követ fölvittem a 3.-ra,és utána mit kell tenni?
légyszi segítsetek! -
#12300 ahaaaa.... akkor mostmár bevallhatom hogy...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!én meg agyakat eszek mert ránézésre tudom hogy működnek a dolgok, és így az emberek DNSéből is kitudom olvasni ezeket a képességeket, így adaptálva őket ^^ hol is lax? :P
Heroes spoiler talán -.- -
#12299 mert a sorozatban azt mondták hogy egy embernek a 200millió emberből meg van a képessége a repüléshez ha azt vossza szorzod (kb 6milliárdan vagyunk a földön) akkor 30 ember van a földön aki tud repülni... -
#12298 miért pont ...:30? -
#12297 hát figyelj hogyne nézném 6000 000 000:30 hoz az esélye hogy én is tudok repülni sztem jó asély :)
de ha sréviza előre dőlsz futásnál akkor nem oldalra tolod magad hanem előre... -
#12296 te van egy egyszerű trükk (gondolom az oltárná nem tudod legyűrni... üsd meg, hátrálj a lépcsőhöz persze kövessen az a lényeg, menj fel a 3-5 ig lépcsőig (odáig már nem ér el a kardja ha leüti a kombóját üsd addib ameddig tudod, majd hátrálj oda vissza...ezt csináld folyamatosan... -
#12295 az,viszont a WW-ben nemtom legyőzni Shahdee-t még easy-n sem,és nemtok micsinálni:( -
#12294 nem, mert rohadt egyértelmű, azért! :D -
#12293 a Youtube ingyenes te hülye! :DDDD
látom te is nézed a sorozatot...
egyébként, fizikailag lehetetlen megcsinálni, mármint úgy futni a falon mint a herceg, pár lépést lehet, de olyan sokat lehetetlen, mert ha jobban belegondolsz, minden lépésre távolabb rúgod magad a faltól, ergo minél többet lépsz annál távolabb kerülsz a faltól, vagyis elég hamar lepottyansz! -
#12292 Nem jönnek már olyan emberek ide askik azt kérdezik pl hogy hogy lehet azt a törött állkapcsú szörnyet kinyírni az arénában? Sajnos nem:( -
#12291 tudom sok gyakorlás -
#12290 Tudom mennyire vágysz a playboy gyüjteményemre akkorsem fogod megkapni... -
#12289 simán sikerülhet ^^ -
#12288 Mondhatztok bármit nekem sikerülni fog
megtanulom
felrakom YouTube-ra és milliókat fogok keresni... -
#12287 Úgyvan loooser... előbb végrendeletben hagyj rám mindent azt próbálkozhatsz :PPPP XDXDXD -
#12286 Tekken5:A fórumnak áldozott le,a játékot vedd meg mert nagyon jó!
Broafka:A haverom próbált falonfutni,de nem sok sikerrel,csak rátaposott a falra...
Looooser:inkább ne próbálj meg falon futni:)
-
#12285 gyakorold azt meglessz... láttam pár Parkouros vidit amiben ment az ipséknek... -
#12284 nem! mivel merőleges fallal sosem fogsz úgy futni mint a herceg!
menj oda ki, aztán a döntött falon futkároz, poén dolog, van benne egy kis PoP-os feeling... azt annyi -
#12283 a fórumnak áldozott le nem a játéknak...
---
Brof: és akkor mindig egyre merőlegesebb fallal próbáljam???? jó 5let -
#12282 Ajánlom a Budai vár falát erre a célra, ott van egy döntöt falú rész -
#12281 Leáldozott a játéknak? Szóval már ne vegyem meg? :P -
#12280 próbáltátok valaha a falon futást???? csak őszintén én igen rendes falon nem megy de a suliban vannak vastag szivacsok és ha azok az oldalukra vannak felállítva akkor tudok max 4 lépéste.. -
#12279 akkor nagyon nem tudtok sk-zni mert mindenkepunál mindenkit kilehet iktatni speedkillel úgy hogy nem vesznek észre -
#12278 Az a rész nagyon lol. Én is láttam:) -
#12277 hát akkor tényleg!
És mit mondtok arra amikor kifagy a játék? vagy túl terhelitek és akkor fagy ki?!!
én inkább arra mondom hogy kiakasztottam!
de már semmin sem csodálkozom, egyszer néztem Cartoon-on Billy és Mandy kalandjait a Zord kaszássalt, és azzal szivatták a kaszást hogy most fordított nap van, szóval ha azt mondod hogy nincs videójáték akkor az azt jelenti hogy van!
a végén a Kaszás már teljesen megőrült, és azzal szivatták hogy azt mondták hogy fordított nap van, szóval nincsen fordított nap! :D
nah mind1, ezt csak úgy megjegyeztem :) -
#12276 Jaj ne is mondd a homokkapukkal nekem is nagyon meggyűlt a bajom,volt már olyan hogy 1 cm életem maradt és felrohantam a falra,kinyitottam az ajtót,elrohantam mellettük...nagy mákom volt h nem ütöttek meg! De volt olyan is h ott állt 3 thrall és az egyikre ráugrottam speedkillel a másik 2 baját könnű volt ellátni,csak free form fighting és thrall a szakadékban:) -
#12275 ez a kiakasztottam már nagyon régi szöveg..... szal eléggé levagy maradva. -
#12274 WW nehéz, de jó. Bár én néha többet szívtam a T2Tben néhány homokkapunál, mint a WWben egy főellenségnél. Bár azért azokat sosem feltem el, amikor a börtönben futkosok fél centi élettel és rohan utánam vagy 5 akrobatikusnagyongonoszésrondanagycsúnyakardos csávó. -
#12273 ez valami új szleng, hogy a kiakasztottam az azt jelenti hogy végigjátszottam?
komolyan mondom, levagyok maradva a korral! Mi jön még...? -
#12272 kiakasztottam a t2t-t most jön a ww de iszonyú nehéz,még ízin is...már az első pályán főellenség...ez nekem 1 kicsit magas... -
#12271 az a baj, hogy ez pont nem oylan jellegű játék amiről sokat lehetne beszélni!
mert nincsenek hozzá patchek, meg az össze hibát, bugot, elakadást kitárgyaltuk...
kész! vége! kifújt a játék! törődjetek bele! :( -
#12270 ha átkerül a gumiszobába ott mennyi ideig marad meg????
ha néha netalántán vissza néznék storykat stb... ha néha újkra össze állnánk beszélgetni ha ujbug-ot találnánk stb... -
#12269 próbáltuk azt tartani mint amikor még voltál baszogattuk egymást... constantine egyszer vissza jött megint elzavartuk ennyi... -
#12268 figy... idejön valaki és ontopic akkor az 2 okból lehetett.
1. nem tudja mi az a speed kill
2. nem tudja elindítni a tört gémet...
utóbbit reloadedék megoldották...
és ennyi... ontopic kihalt...egy darabig baszogattuk ezeket a faszlámákat, de eltűntek... akkor aztán poénból egymást, eg offoltunk stb... aztán elmentem... most nemtommivan... -
#12267 a pop 3-nak kell a topic viszont az ice age2-nek nem! azt senki sem ismeri... -
#12266 ne offoljátok már! van aki olyan kretén h nem talál rá a témára...1ébként meg nem csak mi vagyuk itt...1 2005-ös játék nem olyan régi... -
#12265 oh és no offense -.- -
#12264 Úgyvan ne offoljatok bazz... mondjátok meg klompát hogy kell megölni? mert savvel továbbmentem de így nem az igazi... meg érdekelne hogy az ikreknél mikéne? sokkal jobb volt akkor a topic... simple single gémnek fölösleges topicot tartani megjelenés után 2-3 héttel........ addig bugok is kitárgyalódnak... ez van....
Broafka: hogy megváltozik MINDNEKI ugye? ....
nade nem flémelek mert nekem nem kell itt bünti mert máshova normálisan írok. na glhf -
#12263 lehet igazad van a gumival kapcsolatba....