13392
-
#12219 egyébként van egy olyan furcsa érzésem hogy Constantine visszatért! :)
Constantin - a fórum vadász! :D -
#12218 de mi a fenének flémeljem szét a topicot!
nem fogom, inkább PM-be oltogatom a gyereket!
de már úgy unom!
bár mondjuk az előbbi hsz az nem is igazából neked szólt hanem Kongynak, most nem azt mondtam hogy húú de májer vagyok, csak szerintem Kaileena nem üt olyan hű de nagyokat easy-n, normálon már ütöget, hardra meg még nem mentem el... vagyis elkezdtem, de az utolsó Kaileena harcig nem jutottam el mert meguntam... -
#12217 semmi. cak megjegyeztem hogy nem pmben kell flémelni ha vannak ilyen tökéletes "harcterek" ^^ kihalt topic a legjobb ^^ -
#12216 most #12213 ezzel a hsz-emmel mi volt a baj?
az a vicces, hogy már tökre mind1 mit mondok, ti már elhatároztátok hogy utálni fogtok, és teljesen mind1 mit mondok...
brrrr, fridzsider emberek! -
#12215 jó,lehet h te profi vagy de én nem... -
#12214 megya a flém a háttérben -.- mivan itt ? hogy a publikum? (vagy ilyesmi D:) nem privátban kell porig alázni a másikat LammZorZZ -
#12213 hát azért annyira nem vészes, normálon már pofozgat, hardon még nem néztem, ott inkább a Dahakát püföltem! :)
Azt nehezebb életvesztés nélkül ;) -
#12212 tök mindegy egyre megy xD -
#12211 Ez nem igaz... az emo aszondja a többi emora hogy csak divat-emo... de a divat-emo is ezt mondja. -
#12210 Sztem ez teljesen mindegy mert Kaileena-t még easyben is nehéz legyőzni... -
#12209 meg brofi, az EMO-k tagadják, hogy EMO-k :D ha láttad volna valamikor a fókuszt, akkor tudnád xD -
#12208 Jah és +fav ismét egy ideig >:] -
#12207 *sniff-sniff*
flém szagot érzek... asdsaddsadsdsaDSA_Dsa_DS.dsa-sda-DSA
1. Ha easyn lenne akkor 1 kombóval nem kúrná le az élete nagyrészét. szal innentől minimum medium... de még mediumhoz is durva az a dmg -.-
Folytatás Coming Soon...
amúgymeg csak 2. próbálkozásnál nem engedi hogy átugord -.-
Jah és: IM BACK FUCKIN N44BZORZZZ!!!!!_44 SDAdsaDsa.ds-.sdadASDsdaads
((vigyázat flooder/flémer akadémián voltam -.-)) -
#12205 figyu,sztem ezt a témát azért nyitották h a POP T2T-ről dumáljunk,és nem azért h szapuljátok 1mást! -
#12203 én is elhiheted :D, akarod hogy linkeljek a tárhelyemről? xD -
#12202 ki a f*szt érdekel hogy mit gondolsz! :D
te lesüllyedhetsz a kocka emberek szintjére, én meg maradok a normális társaságnál!
(egyébként rólad is tudnék írni bármit bárkinek, úgy hogy azt elhiggye rólad)
U.I.: De jó, még egy kis pattogó (véletlenül nem ismered Constantine-t? nem vagy az öccse véletlen? vagy a húga! XD) -
#12201 hát figyelj, szerintem meg nem az, ennyi :D amúgy már tudom minek mondja rád azokat, amit mondd xD és szerintem igaza van xD -
#12200 lol, ha az a hülye gyerek mondta aki Dzsitinek nevezgeti magát, akkor csak azért mondta hogy engem baszogasson, te meg elhitted! LOL!
na jó, én nem süllyedek le az ő szintjére, az egy kocka fejű szánalom, mindig is az volt, és az is marad! -
#12199 nekem a húsvéti nyuszi, mondta hogy EMO vagy :D Lehet találgatni, hogy ki volt a húsvéti nyuszi xD. Amúgy a klip a Cannibal Corpse-tól volt a Make them suffer xD -
#12198 18 felettieknek való a videó, ezért csak ragisztáltak tujdák megnézni. -
#12197 sajnos valami letiltja a linket, szal nem tudom megnézni...
bár nem tudom honnan veszed hogy Emo-s vagyok :-/
szal a jelekből ítélve valami szapulós videó lehet... -
#12195 ja,elöbb nézd meg vmi tutorialban h hogy kell linkelni,és utána küldheted a linkeket. -
#12194 Sizo ezt nem kellett volna xD -
#12193 Szoli a nyuszilányok csókot küldenek a tojásaidra innen XD
---tanulj meg linkelni--- XD -
#12188 szevasztok. nemtudom mért de nem akar elindulni a játék.elindítom,betölt és utána semmi be se lép a játékba.ha megnyomom a ctrl-t akkor kiírja a konfigomat és hogy minden rendben van aztán rákattintok a launch gamera és akkor sem indítja el.jó lenne ha valaki segítene -
#12187 de easy-n én is így nyírnám ki
1ébként megvettem a oT-ot és nekem nagyon tetszik,most ott tartok h segíteni kell a katonának forgatni azt a vackot! -
#12186 lol!
az a gyerek maga a szánalom, egész életét a gép előtt tölti, az egy zombi, aztán meg villog azzal hogy hardon kinyírja Kaileenát (ami mellesleg szerintem se Hard, de mind1)
totál szánalom az a gyerek! -
#12185 hát ez sztem tuti nem hard, mert nem engedné átugrani... -
#12184 hát nem tudom nem vagyok 100 százalék biztos benne hogy ez hard mert nállam általában úgy mint shadee kaileena hardon kivédi a fejhölöttt átugálás utolsó lecsapását.... am ügyes harc -
#12183 WOW! Profi a gyrek!! -
#12182 looooser láttad dzsitinek a videóját, hogy hardon semmi élettöltővel, no sandpowerrel kinyírta kaileenát :D youtube-on is fent van
http://youtube.com/watch?v=z4r0Z-6br2Y
kurva nagy :D -
#12181 heh?
mi a szarnak üssek olyas valami ami nem képes megpusztulni!
komolyan mondom tűvel menni egy kombájnnak!
azt pusztítsd el...
kösz nem, inkább megyek, megmenekülök, azt jól megd**om a Faraht azt kész! :D -
#12180 Én kb 10 percig irtottam a népet,de nagyon élveztem :D -
#12179 Köszi,de már megvan a mentés. Ez okból kifolyólag rohangáltam én az utcsó pályán -
#12178 mellesleg ha elfutsz mellettük akkor gyáva vagy...ha leállsz ölni őket akkor a gonoszságot írtod magadból... ami újabb gonoszságot szül
de ha elfutsz akkor elfutsz a valóságban is
én öltem egy jó fél órán keresztül aztán mentem XD
-
#12177 www.gamecopyworld.com itt asszem le lehet tölteni
meg www.dahakateam.uw.hu -
#12176 igen sajnos ez nem ww hogy kaileenát nagyon nehéz megölni hardon -
#12175 tom,én is elszaladtam mellettük a végén,de tömk élvezetes volt irtani a bandát,végülis bementem a fénybe és a Dark Prince elkezdett kiabálni... -
#12174 na ne bassz! :D
ezt most úgy mondod mintha mi még nem csináltuk volna végig a gámét... egyébként meg csak úgy lehet megcsinálni hogy elrohansz mellette, de mind1 :P
Viziert nem nehéz megölni! én életvesztés nélkül is lazán megölöm hárdon... -
#12173 kiakasztottam:)) az utcsó pálya nagyon tetszik,de túl könnyű...A Dark Prince nm is védekezik,de az a legjobb amikor egy egész hadsereg Dark Prince támad meg! Imádom őket irtani,de ha gyorsan leakarjuk tudni csak elrohanunk mellettük...viszont a Vezírt legyőzni elég nehéz...