13392
-
#12502 azt én is élveztem, azzal a világító karddal kellett végigmenni :D tök fíling volt :D meg a tükröződési effektek is jók voltak -
#12501 nos annak a résznek ez a lényeghe hony nem látsz semmit, szvl tegyél vissza mindent normál paraméterekre.... és hagyatkozz az ösztöneidfre-. -
#12500 Volt másik ilyen sötét rész a T2T-ben,a Well of Ancestors. Abban a szobában ahol a fater feküdt nem láttam semmit csak a herceg világító kardját,meg hátát...de ettől még az a kedvenc pályám. Meg a Structure Mind pálya végén a Vizier beszól nekünk hogy köszönj be apádnak XD Sajnos azért nem szeretem a Well of A. pályát,mert ott jön elő utoljára a DP :(( -
#12499 a sacred részben, hogyan világítani a herceg háta? mer a sacred caves a ww-ben van és nem "homokos" a bal keze. a világosságért ne csak a gammát, hanem a contrastot is húzd fel -
#12498 annak a résznek az a lényege, hogy az érzékeidre támaszkodj, amúgy meg nem olyan sötét az a rész ne légy hülye -
#12497 Nem félek, csak nem látok semmit a Sacred Caves-ben!! -
#12496 ezek szerint xD -
#12495 a gammát vedd le te marha... vagy félsz a sötétben? -
#12494 Neked nem villog a háta...bezzeg nálam úgy villog a háta h majd megvakít! -
#12493 Csinált de orvosoltam. Csak nemtom melyik orvosságok voltak, egyszerre csináltam: direktX+driver frissítés, hűtés a VGA-ra. Más játékoknál elmúlt csak ennél nem. -
#12492 Mindig ilyen a gém? Nekem is szokott NÉHA bezavarni ilyen csillogós vonal,de csakb a menüben,volt már olyan is hogy a Klompa fejét levágta XD De ez nekem attól volt hogy kiléptem,azt már léptem be újra :D De ez télleg durva! XD Amint látom nem vagy olyan xarban ha már a Middle Tower körül jársz XD -
#12491 Más játékok nem csinálnak ilyet? -
#12490 Akkor ezexerint senkinek sem volt még ehhez hasonló hibája. -
#12489 hát ez vicces, nem hittem volna hogy vannak még hasonló hibák, utoljára a Midtown Madnessben volt nekem ilyen! :)
jah nem, most hogy így belegondolok a Stalkerben is volt! :D
ha ez most volt először akkor ajánlok egy egyszerű újraindítást...
ha meg mindig előjön, akkor vagy új videókártya, vagy új videókártyadriver, vagy próbáld meg újratelepíteni a játékot, jobb ötletem nincs! -
#12488 hmmm...ez nekem teccik :D -
#12487 szép :DD -
Elmör #12486 Nekem vírus csinált legutóbb ilyet!
Viszont lehet a VGA is vagy bármi ami bezavar...sajna. -
#12485 sztem nézd más felbontásban ha meg marad a bugakkor tuti hogy vidi kártya -
#12484 hát ez fájhat szegény hercinek XD am sztem a vidi kártyával vmi cink :s -
#12483 Segícsetek már!!!! VGA: 6800LE; Proc: Sempi 2600+; RAM: 1GB
Nem lehet így jácani :(
-
#12482 köszönöm :) -
#12481 Igazad is van,itt nincs BANN azért mert offolok...azé DT-n vigyázni kell ezzel XD -
#12480 elvileg ez agy tört progi a Fraps v2.7.1 tessék ezen az oldalon kicsit letekerve le tudod tölteni -
#12479 mi is annak a proginak a neve amivel felveszünk a játékból videókat?
és volt hozzá egy tört verzió is, nem tudna adni nekem valaki egy linket? -
#12478 minek???? -
#12477 bakker ez a T2T topic,átmék WW-be! -
#12476 Nekem kb így van:
Options->Game->Blood-On ->Subtites On XD -
#12475 hát nem is ismerem őket ^^ -
#12474 1 bocs eredetileg kongy nak ment
2 az lehet hogy ki van kapcsolva.. de látom te sem ismered a videókat... 1 videó több víz szintes sávból ál... egy ilyen 3d-s vidinél ált 3 dbés az alsó réteget egy beégetős résznak hívják amit egy kis programozással lehet váltogatni ezt feliratosásként lehet felhasználni szvl az a felirat belevan égetve... egy haver aki 3d-s filmekettervez (otthon magának) mesélte direkt megkérdeztem... -
#12473 1. én nem írtam magamnak
2. szerintem a felirat incs beleégetve a vidibe, mert ki lehet kapcsolni XD -
#12472 de mért írsz magadnak????????? mellesleg azért, mert a felirat belevan égetve a vidikbe -
#12471 amúgy ez a hsz-ed teljesen értelmetlen... -
#12470 bazz, a WW-ben olyan szavak vannak, amit mindenki ismer...és különben is PoPokhoz nem lehet magyarításokat készíteni....meg may az nem érti,a ki nem tanult angolt, de az érti a lényegét sztem. -
#12469 1ébként nincs vmi magyarítás a WW-hez? Jó lenne magyar felirattal,habár így sem érthetetlen a szöveg... -
#12468 1cerűbb ha az ő gépükön jáccol,erre még nem gondoltál? -
#12467 Hogy beszélsz a nagyobbakról? :P -
#12466 hallgass rájuk!!! jobbak mint én -
#12465 már van crack, de ne zavarjon.
látogasd meg a www.gamecopyworld.com -ot -
#12464 kb 3000 Ft az 576-ban... -
Shark96 #12463 nem sokat játszottam mind három részével de az első kettőt kijátszottam.A harmadikat azé nem tudom mert mindkét buzi tesóm nem engedi hogy kihúzzam a DVD-t