Prince of Persia: The Two Thrones

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Broafka
Ajánlom a Budai vár falát erre a célra, ott van egy döntöt falú rész

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Tekken5
Leáldozott a játéknak? Szóval már ne vegyem meg? 😛

Looooser
próbáltátok valaha a falon futást???? csak õszintén én igen rendes falon nem megy de a suliban vannak vastag szivacsok és ha azok az oldalukra vannak felállítva akkor tudok max 4 lépéste..

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Looooser
akkor nagyon nem tudtok sk-zni mert mindenkepunál mindenkit kilehet iktatni speedkillel úgy hogy nem vesznek észre

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Kongy
Az a rész nagyon lol. Én is láttam😊

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Broafka
hát akkor tényleg!

És mit mondtok arra amikor kifagy a játék? vagy túl terhelitek és akkor fagy ki?!!
én inkább arra mondom hogy kiakasztottam!

de már semmin sem csodálkozom, egyszer néztem Cartoon-on Billy és Mandy kalandjait a Zord kaszássalt, és azzal szivatták a kaszást hogy most fordított nap van, szóval ha azt mondod hogy nincs videójáték akkor az azt jelenti hogy van!

a végén a Kaszás már teljesen megõrült, és azzal szivatták hogy azt mondták hogy fordított nap van, szóval nincsen fordított nap! 😄

nah mind1, ezt csak úgy megjegyeztem 😊

Kongy
Jaj ne is mondd a homokkapukkal nekem is nagyon meggyûlt a bajom,volt már olyan hogy 1 cm életem maradt és felrohantam a falra,kinyitottam az ajtót,elrohantam mellettük...nagy mákom volt h nem ütöttek meg! De volt olyan is h ott állt 3 thrall és az egyikre ráugrottam speedkillel a másik 2 baját könnû volt ellátni,csak free form fighting és thrall a szakadékban😊

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

armageddon666
ez a kiakasztottam már nagyon régi szöveg..... szal eléggé levagy maradva.

@

KILLER2
WW nehéz, de jó. Bár én néha többet szívtam a T2Tben néhány homokkapunál, mint a WWben egy fõellenségnél. Bár azért azokat sosem feltem el, amikor a börtönben futkosok fél centi élettel és rohan utánam vagy 5 akrobatikusnagyongonoszésrondanagycsúnyakardos csávó.

Töltsük le az internetet!

Broafka
ez valami új szleng, hogy a kiakasztottam az azt jelenti hogy végigjátszottam?

komolyan mondom, levagyok maradva a korral! Mi jön még...?

Kongy
kiakasztottam a t2t-t most jön a ww de iszonyú nehéz,még ízin is...már az elsõ pályán fõellenség...ez nekem 1 kicsit magas...

Broafka
az a baj, hogy ez pont nem oylan jellegû játék amirõl sokat lehetne beszélni!
mert nincsenek hozzá patchek, meg az össze hibát, bugot, elakadást kitárgyaltuk...
kész! vége! kifújt a játék! törõdjetek bele! 😞

Looooser
ha átkerül a gumiszobába ott mennyi ideig marad meg????
ha néha netalántán vissza néznék storykat stb... ha néha újkra össze állnánk beszélgetni ha ujbug-ot találnánk stb...

Looooser
próbáltuk azt tartani mint amikor még voltál baszogattuk egymást... constantine egyszer vissza jött megint elzavartuk ennyi...

armageddon666
figy... idejön valaki és ontopic akkor az 2 okból lehetett.
1. nem tudja mi az a speed kill
2. nem tudja elindítni a tört gémet...
utóbbit reloadedék megoldották...
és ennyi... ontopic kihalt...egy darabig baszogattuk ezeket a faszlámákat, de eltûntek... akkor aztán poénból egymást, eg offoltunk stb... aztán elmentem... most nemtommivan...

@

Kongy
a pop 3-nak kell a topic viszont az ice age2-nek nem! azt senki sem ismeri...

Kongy
ne offoljátok már! van aki olyan kretén h nem talál rá a témára...1ébként meg nem csak mi vagyuk itt...1 2005-ös játék nem olyan régi...

armageddon666
oh és no offense -.-

@

armageddon666
Úgyvan ne offoljatok bazz... mondjátok meg klompát hogy kell megölni? mert savvel továbbmentem de így nem az igazi... meg érdekelne hogy az ikreknél mikéne? sokkal jobb volt akkor a topic... simple single gémnek fölösleges topicot tartani megjelenés után 2-3 héttel........ addig bugok is kitárgyalódnak... ez van....

Broafka: hogy megváltozik MINDNEKI ugye? ....

nade nem flémelek mert nekem nem kell itt bünti mert máshova normálisan írok. na glhf

@

Looooser
lehet igazad van a gumival kapcsolatba....

Broafka
Loooser te is hogy metgváltoztál hallod! :-/
régebben kicsit normálisabb voltál!

mind1, csak annyit mondtam, hogy ne itt beszéljétek meg hogy mi lesz veletek délután, meg hogy milyen az idõ odakint!

komolyan mondom, a jelen helyzetben, lehet hogy bekéne rakni a topikot a gumiba!
ide már úgyse jár senki, csak mi, a játék már rég leáldozott! senki nem beszél róla, csak amilyen ügyesen csak lehet, tönkre tesszük... fölösleges hogy itt maradjon!

Kongy
Hagyd rájuk,csinálnak amit akarnak...nem te vagy a hátigazda...

Looooser
né má magába beszél.... nem baj brofi...

Broafka
nem kellett osztani!

csak úgy rontjátok megint a topikot mint a kisgyerekek!

-de igen
-de nem
-de igen
-de nem!

áááááá, SHUT UP!

Looooser
Há' neked meg ki osztott lapot???????????he???
---
pedig de!!!

Broafka
nah! elég!

Tekken5
Pedig úgy sem.

Looooser
Hiába mondod hogy nem pedig DE

Tekken5
Hiába szeretnéd: NEM!

Looooser
nem toom fuss neki újra

Looooser
egyszer nem izgulok... leesz ami lessz és sand power mindig van XD

Tekken5
nyaralhatnák=...NÉK

Tekken5
Miért nyaralhatnák, hisz letöltöttem a büntit. te... 😞

Kongy
Hát akkor nem könníû ha roszkor nyomjuk meg,meg odalopakodni sem annyira könnyû,de amikor ottvagy és megrántod a kezét,bevillan a tõr,akkor vmennyire megnyugszom h ezzel se kell már harcolni😊

Looooser
de mégse olyan könnyû olvass vissza....

Kongy
Szerintem is,túl könnyû vele gyilkolni!

Looooser
két végletbe is végig vittem a játékot... szvl csak speed kill és csak harc modorban

SiZo91
most már nem fogok írni semmilyen baromságot, hanem normálisan fogok fórumozni.
---
De a speed kill néha elengedhetetlen 😄 , pl, ha nagyon lent van az életed és nem akarsz harcba keveredni, de amúgy jobb a normális harc az fix

we must kill the vortexofsouls-named lifeform. if we don\'t do it, it may wipe out our world with his \"great\" english knowledge

Broafka
és elég monotonná is teszi

Looooser
hát ezen nem találtam semmi exXxtrát... ha jó vagy csak ott nem használsz speed kill-t ahol elkerülhetetlen a rendes kézi tusa... sajnos ez a fogásuk lerövídití a játékot...

Kongy
De mit ártott neki szegény Klompa hogy annyit SpeedKill-ezi?

Kongy
<#vigyor3>semmi,a herceg akkor is a kedvenc karakterem!<#vigyor3>

Broafka
ezt nem értem... mi ezen olyan érdekes? <#fejvakaras>

Kongy

Broafka
semmit?

Kongy
nah,erre most mit írjak...?<#idiota><#idiota><#idiota>

Kandurex
Looooser, a Ti viselkedésetek nem érdekel (én is ismerem az SG -t), ha visszanézel, egy embert moderáltam, és a hozzátartozó postokat töröltem (vagyis a válaszolóét). És külön felhívás volt az ügyben a moderátor topikban.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Looooser
kandurex ez egy külsõ szemlélõ számára moderálatlan viselkedés, de mi jól ismerjük egymást a játékról beszélgetünk de néha offolgatunk... de melyik fórum nem csinálja ezt????

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Kongy
végülis ez télleg igaz...

Kandurex
Moderáljátok magatokat, ez egy tudományos hírlap fórum része, nem az útszéli kocsma!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯