Prince of Persia: The Two Thrones

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kongy
Akkor még itt volt :S

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

SiZo91
ííííííííííííí tényleg? <#idiota>

we must kill the vortexofsouls-named lifeform. if we don\'t do it, it may wipe out our world with his \"great\" english knowledge

Looooser
már rég elment

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

SiZo91
hát igen...mit vársz? ez nem egy doom3, hogy menni kell benne azt lõni, mint egy agyvesztett idióta. meg mindenki azzal a hülye kérdéssel jön, hogy mit kell klompánál csinálni? szeritnem te sem akarod 50Hz-en irogatni, hogy hogy kell kinyírni...jöjjön rá magától, vagy ha olyan noob és nem tud, akkor törölje le a gépérõl azt szevasz

we must kill the vortexofsouls-named lifeform. if we don\'t do it, it may wipe out our world with his \"great\" english knowledge

Kongy
Mi a faxnak kérdezel miket???? Tök logikus minden!!! Várd meg amíg 16 leszel! Nemhiába van ráírva h 16 +! Vagy nemtod mit jelent? Ha ilyen dolgokat nem lácc át mint azt h meg kell várni amíg villan az a rohatt tõr,akkor tedd vissza a polcodra,aztán várj vele amíg megnõlsz! Ide meg ne gyere nyafogni hogy nem tod legyõzni a legkönnyebb boss-t!!!!!!

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Looooser
de ez az ember próbálkozni sem tudott bassza meg egy ilyen logikus játékban próbálkozni kell és kinyitni a szemét, ha nem megy elöbb keresõ aztá kérdezek

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

armageddon666
elküldték ^^

@

Broafka
nem azért de tényleg miért kell ilyen dúrvának lennünk az új emberekhez? :-/

eddig azon siránkoztunk hogy nem jön egyetlen ember sem aki elakadt, most meg jött egy aztán azt is elküldjük a p*csába :-/

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

SiZo91
és szerinted te kinek fogsz hiányozni? ilyen nyomorék, mint amilyen te vgy biztos nem...hazsnáld már azt a qrva keresõt és ne pofázz, hameg azt sem bagy képes, akkor hagyd ott azt a játékot és ásd el magad jó mélyre.

armageddon666
tínyleg megy -.-' jóvanna és humoros vicces képeknél néztem....... lehet hogy a sook hsz miatt nemmegy ott...

iJen. asd. nc. meg dualpost. nc... mellesleg... NC!

@

Picar77
huzzál csak
keresõt használni lusta vagy akkor ne itt dumálj te kis ge..sz..pó

()() (^^)

mer ugye normálisan nem lehet válszolni
na látom itt is csak ijen fasszopó társaság van töbet nem is jövök ide ENNYI
Looooser
akkor ti is bénák vagytok (szoli arma) mert tegnap en vigan használtam a keresõt.... régebbi hsz-eket olvasgTVA....

SiZo91
nekem se XD az ilyen csicska idióta faszlámákat auomatice bannolni kéne...

Picar77
akkor majd holnap várjon ha láma

()() (^^)

armageddon666
keresõ nemmüxik :c

@

Looooser
Bazmeg lent ottvan az a kibebaszott keresõ azt a kurva életbe!!!!!!!!!!!!!!!!!!! vagy ottvan googli toood jüóóbarátod!!!!! még egy ilyen gagyi játékost bazmeg teddel azt a szart a polcra nõjjfel ahhoz a kurva játékhoz és nerontsd itt a levegõt!!!!!!!!!!!!!<#boxer><#violent><#falbav><#gun><#boxer>

az elsõ cuccot azt meg toom csinálni de utána rá ugrok és ott nem szurja bele a kezébe a tört és el basz a picsába én csak azt nem toom
Kongy
Nwehogy azzal gyere h nem villan a tõr mert majd megvakulok tõle!!!!!!!<#lama>

Kongy
Jahj ne má! Teis ezzel jössz? Bmeg most nem tuttok speed killezni v mivan??? Próbáld magadtól! A Klompa a legkönnyebb boss...!
hihahi:Azé dob le mert nyomkodod mint állat a támadást!

Looooser
Hallgass Picarra mégmielöt buzinagyoltásokat kapsz

Picar77
keresõbe klompa és menni fog

()() (^^)

csátok azt a nagy szörnyet hogyan kell legyõzni??
Looooser
haggyad má nem látod hogy büdös neki a munka

Picar77
Jaj már ember, keresõbe beirod hogy klompa és 50 leirást fogsz találni
ne legyél már ennyire láma

()() (^^)

a WW mellett ezzel is nyomom.

most kéne megvakítani azt a Klompát, vagy mifenét.

sikeresen feljutok a kiálló pallóra, csak mindig amikor E-vel ráugrok, ledob magáról, és kiírja, hogy nem ez volt a helyes pillanat. kérdés: mikor van a helyes pillanat??

mert miután felértem a pallóra, a behemót nem csinál semmit, csak a kardjával suhintgat, amit egyszerûen át lehet ugrani, és ha rögtön suhintás után támadok, akkor is ledob. szóval mikor???
Kongy
Fõleg h nõvé változtatták õket... :S kár volt...

Looooser
No man can --> Senki se tudja....
drámai elõadható fasza
----
lehet kicsit másképp néz ki de az alap ugyan az...
azt vágjátok a azokat a táncoló csajokat nem???? na az amerikai verzióban azok félmeztelenek... csak érdekesség ként....
----
szeretem azt a részt amikor a herceg farah után siet... akkor kezd gyengülni a sötétherceg, a T2T-s stílushoz pont ez illik (ha az eredeti verzió maradt volna hát akkor nem akkor kapásból saller a csajnak és magával rántani <#idiota>) ez a szerelmes ém de mégis Heroikus fõhõs... szentem az a leg csúcspontja a játénak... úgy mint a ww-ben amikr magába roskad a sír mellet, vagy amikor közel kerül Kaileenához....

armageddon666
picit másképp néz ki -.-'

@

Picar77
Igaz végülis csak fura kicsit hogy egy az egyben meghagyták

()() (^^)

SiZo91
te ezt írtad:
"than you SHOULD know I have no OTHER choice
there is always a choice Kaileena!
ThEn I choose to LIVE, AND FOR YOU TO DIE!"

Picar777:
mért lenne koppintás? nem egy másik készítõ által csinált játékból vették át, hanem az elõzõ részbõl

Picar77
Ja az elég nagy koppintás lett 😄
Meg persze ugyanolyan bénák is maradtak

()() (^^)

Kongy
Újrakeztem a gémet és most jutottam tovább a Marketplace pályán. Nem volt semmi kinyrni a homokkauból kijövõ õröket,de kombóztam,és 1szerûbb volt,aztán felmásztam a létrán jött a bejátszás amikor a erceg kiabál Farah-al,összevesznek,de a Herceg utánasiet...most Dark Prince-l vok,és rájöttem hogy az illusion szörnyek ugyanazt csinálják mint 2-ben az árnyékszörnyek! Még a hangjuk is ugyanojan,és azok is felém dobálják a késeket 😄

Broafka
hmm, de hát én is ugyanezt írtam le! <#fejvakaras>

Picar77
Szerintem meg igen
"Egy ember sem tudja" ezt szerintem elég drámaian el lehet mondani.

()() (^^)

armageddon666
na szal azt akarom mondani hogy: lelehet úgy fordítani hogy értelmes legyen a szöveg. de hogy ugyanolyan cool legyen úgy már nem -.- egyszerûen nem lehet ... nem lehet úgy kihozni magyar szavakból a no man can-t hogy az is ilyen drámaian elõadható legyen -.-

@

Picar77
Ne legyél öngyi pls 😄

()() (^^)

SiZo91
én megértelek ^^

armageddon666
tudom hogy nem lehet... -.- nem ért meg senki :'( átmegyek emoba :'( mint loooser... asdasdasd

@

SiZo91
szerintem így kéne:
no man can
nem ember het ^^ ^^

Picar77
Szó szerint semmit nem tudsz leforditani mert a nyelvtana nagyon szar lesz amúgy meg szerintem elég jól lelehet

No man can- Egy ember sem tudja

()() (^^)

armageddon666
Jólvan -.- figy most nem azt mondtam hogy nem lehet érthetõen lefordítani, hanem azt hogy nem lehet JÓL lefordítani...

No--Man--Can...

Nincs--em--ber--a.... szal ez sehogysem -.- egyszerûen hülyén jön ki -.-

@

Kongy
Bocs,de csak 1szer játszottam ezzel a résszel,csak emlékezetbõl írtam,kicsit hibásan 😄

SiZo91
meg különben is nyelvtanilag helyes. amúgy neked milyen nyeévvizsgád van, ha megkérdezhetem?

SiZo91
hát azért a játékban így van:
then you know i have no choice
there is always a choice kaileena
then i choose to live and for you to die

Broafka
vagyis még inkább régimódiasabban, vagy tükörfordításban:

Nincs ember aki tudná!

Broafka
Nem változtathatod meg a sorsodat! Senki sem tudja!

Ez csak régi angol, de ez ne zavarjon meg! így lehet lefordítani!

armageddon666
You cannot change your fate. No man can.

tess... ezt hogy jó legyen hogy fordítod magyarra? a szöveg nagyon angolra lett kitalálva.

@

Looooser
ne angolozzatok.... mi lenne ha lefordítanánk???? hmm magyarhangot neki azt csumi