13392
-
#12262 Loooser te is hogy metgváltoztál hallod! :-/
régebben kicsit normálisabb voltál!
mind1, csak annyit mondtam, hogy ne itt beszéljétek meg hogy mi lesz veletek délután, meg hogy milyen az idő odakint!
komolyan mondom, a jelen helyzetben, lehet hogy bekéne rakni a topikot a gumiba!
ide már úgyse jár senki, csak mi, a játék már rég leáldozott! senki nem beszél róla, csak amilyen ügyesen csak lehet, tönkre tesszük... fölösleges hogy itt maradjon! -
#12261 Hagyd rájuk,csinálnak amit akarnak...nem te vagy a hátigazda... -
#12260 né má magába beszél.... nem baj brofi... -
#12259 nem kellett osztani!
csak úgy rontjátok megint a topikot mint a kisgyerekek!
-de igen
-de nem
-de igen
-de nem!
áááááá, SHUT UP! -
#12258 Há' neked meg ki osztott lapot???????????he???
---
pedig de!!! -
#12257 nah! elég! -
#12256 Pedig úgy sem. -
#12255 Hiába mondod hogy nem pedig DE -
#12254 Hiába szeretnéd: NEM! -
#12253 nem toom fuss neki újra -
#12252 egyszer nem izgulok... leesz ami lessz és sand power mindig van XD -
#12251 nyaralhatnák=...NÉK -
#12250 Miért nyaralhatnák, hisz letöltöttem a büntit. te... :( -
#12249 Hát akkor nem könníű ha roszkor nyomjuk meg,meg odalopakodni sem annyira könnyű,de amikor ottvagy és megrántod a kezét,bevillan a tőr,akkor vmennyire megnyugszom h ezzel se kell már harcolni:) -
#12248 de mégse olyan könnyű olvass vissza.... -
#12247 Szerintem is,túl könnyű vele gyilkolni! -
#12246 két végletbe is végig vittem a játékot... szvl csak speed kill és csak harc modorban -
#12245 most már nem fogok írni semmilyen baromságot, hanem normálisan fogok fórumozni.
---
De a speed kill néha elengedhetetlen :D [nem a bossokra gondol], pl, ha nagyon lent van az életed és nem akarsz harcba keveredni, de amúgy jobb a normális harc az fix -
#12244 és elég monotonná is teszi -
#12243 hát ezen nem találtam semmi exXxtrát... ha jó vagy csak ott nem használsz speed kill-t ahol elkerülhetetlen a rendes kézi tusa... sajnos ez a fogásuk lerövídití a játékot...
-
#12242 De mit ártott neki szegény Klompa hogy annyit SpeedKill-ezi? -
#12241 semmi,a herceg akkor is a kedvenc karakterem! -
#12240 ezt nem értem... mi ezen olyan érdekes? -
#12239 A Herceg nagyon darkos szerelő,nézzétek meg ezt a videót! Katt! -
#12238 semmit? -
#12237 nah,erre most mit írjak...? -
#12236 Looooser, a Ti viselkedésetek nem érdekel (én is ismerem az SG -t), ha visszanézel, egy embert moderáltam, és a hozzátartozó postokat töröltem (vagyis a válaszolóét). És külön felhívás volt az ügyben a moderátor topikban. -
#12235 kandurex ez egy külső szemlélő számára moderálatlan viselkedés, de mi jól ismerjük egymást a játékról beszélgetünk de néha offolgatunk... de melyik fórum nem csinálja ezt???? -
#12234 végülis ez télleg igaz... -
#12233 Moderáljátok magatokat, ez egy tudományos hírlap fórum része, nem az útszéli kocsma! -
#12231 Ma megpróbáltam HyperCammal felvenni ahogy megölöm a dark prince-t de nagyon lassította a programot...Van itt vkinek GameCam-ja,az működik? -
#12230 szerintem még nyaralhatnál ott egy sort.....
----
kongy a kép már régen be volt linkelve egy másikkal hogy 25%kasl több dagger of time meghasonlók még a nagy választások idején
---
a szöveg tényleg jó és igaz is
----
mi a faszért nem látom a 12221-es hszt
---
Igen brofi téged mindig utálunk/tunk
----
Arma Hawer hol a faszba voltál idáig elnyelt téged is a nagy banama láz vagy i a fakkk.... és mi az hogy nem akarsz flémelni köcsög lettél vagy mi?????
---
mi a fakk szolit meg szállta constantine szelleme???? hmmm EXORTIS EXORTIS
----
U.I.: én szeretném tékelni a 12345-ös hszt XD a 15000-res lehet a tietek....
--- -
#12229 hihi, ezek tényleg jók! :) -
#12228 Megjöttem a BANamákról... -
#12227 Szintén jó szöveg a poptrilogy.mlap.hu-ról:
A jelei annak,hogy túl sokat játszottál a prince of persia-val:
1.A boltban két cipőkanállal a kezedben kiabálod,hogy I Stand Alone!
2.Ha találsz egy láncot,a karodra tekered,és elnevezed Daggertail-nek
3.Ha az ebédlőben vágsz egy hátast a tálcával,úgy csinálsz,mintha visszatekernéd az időt,és összeszeded a tányérokat
4.Magadban beszélsz,és meggyőződésed,hogy valaki visszaszól...
5.A csajodat a "Most people think"-es szöveggel veszed le a lábáról
6.Ha az egyik tanárodra dühös vagy,a szünetben mögé lopakodsz egy vonalzóval,és azt várod,hogy mikor kezdődik a speedkill
-
#12226 Vicces kép(from poptrilogy.mlap.hu):
-
#12225 akkor lehet, hogy blöffka a nyár, nem tudom, de ha nem ő a nyár akkor 100 fokos meleg lesz és kiírtja az emberiséget xD -
#12224 "hogy ide érzem a melegét"
szoli drága jön a nyár -.- -
#12222 amúgymeg nemmindegy hogy mit mondasz...
buzi szoli te meg tékeltél -.-'
12221 rula... -
#12220 Constantin? neeee -.-' de inkább ne pmben oltogasd hanem itt oltogasd mert úgyis bevan copyzva de faszom fogja mindig fogadni szal lusta geci vagyok >> itt flémeljetek --.--