10224
Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás
A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!
-
#323 Ez a 5-6 óra játékidő azért kicsit bosszantó nem? Még ha alacsony (budget) kategóriába is árulják. Valahogy én úgy vagyok vele, hogy egy hosszabb történetbe szívesebben kezdek bele, mint egy sorozatba. Erre a legjobb példa a mozi. Inkább elmegyek és megnézem mondjuk a Die Hard IV. -et (elvileg lesz), mint belekezdek egy újabb rüszü sorozatba.... vagy nem? -
#322 hát reméljük, és aztis, hogy az a mai update nem feketíti be ezt a dolgot... -
#321 nagyon reménytelenül sötét vagy gyerek, bocs hogy ezt kell mondjam....
figyelj, nem fogják megvenni a crackerek csak azért, hogy kiírhassa valaki...
ha most arra gondolsz, hogy bezzeg a HL2, akkor arra volt is okuk, hogy legyen ilyen DVD-s telepítős verzió, mert elég sokan fakenek vallják csóró EMPORiO verziót...
de viszont most "fel van törve, csomagolósan", akkor most minek szenvedjenek vele? főleg hogy RELOADED meg a DEViANCE nem konyít semmit tudtommal a Steam rendszer töréséhez... -
#320 Hali márcsak 1 óra 49 perc van hátra.már nagyon várom lehet hogy ma este vagy reggel le lehet tölteni warezosan. -
Gabe18 #319 Hát lehet én hülye vagyok,de nem értelek.Kiírod dvd-re a rar fileokat,és ha mondjuk 2 hónap mulva újra előveszed,akkor az a problémád hogy újra ki kell csomagolni? (kb 3 perces művelet) -
Dodo55 #318 Miért kéne újra felrakni? Attól, hogy unlockolódnak a chapterek, még kezdheted előről is. -
#317 Kicsomagolod és a kibontáskor kapott mappát írod ki DVD-re? Aztán később egyszerűen áthúzod a winchesterre? Vagy kiírod RAR-okban és a DVD-n rákattintasz, majd Winrar-al kicsomagoltatod a winyóra? Így sem tart sokkal tovább mint egy CD-n kiadott játék telepítése. -
miki90 #316 nem az , csak mikor többször szeretném végigvinni akkor ugye ujra fel kell rakni és nem fogom minden felrakásnál ujra kicsomizni ennnnnnnnyi -
Gabe18 #315 "mer ugy nem fogom h minden installnál ki kell majd csomagolni!"
Mért,minden nap fel akarod tenni a gépre újra,vagy mi a baj ezzel a megoldással? -
#314 nekem a HL2 úgy van meg warez verzsönben,hogy csak felkell másolni a DVD tartalmát gépre,és kész,semmi crack,semmi install...de akár DVDről is játszhattam volna,csak úgy lassabban töltött volna... -
miki90 #313 látom hülyék voktok hozzá
nem értitek ha provision feltöri akkor azt hogy az anyámba irom ki CD-re vagy DVD-re???????????????????????????????????????????????????????????????????
mer ugy nem fogom h minden installnál ki kell majd csomagolni!
és a PROViSiON-onoshoz honnan lenne crack észlények???!! -
#312 Nem, ellenőrzi a hl2.exe hogy fut-e a Steam, az pedig akkor ad engedélyt indulni a játéknak ha ellenőrizte az accountod. Vagyis kell egy crackelt engine.dll ; filesystem_steam.dll ; és egy steam.dll. Utóbbi már kész, ugyanazt használják 1 éve. Az engie ma frissült Steamen és még kódolt a HL2:Ep1-hez való része, így azt majd akkor kezdik feltörni ha megjelet. -
#311 Mit kell mutatni a Provision Sin Episodes 1-et? Az tuti van.
A HL2:Ep1-en még nincs mit törni, mert a valve még csak kódolt GCF-eket engedett ki a házából. Amíg azokról nem veszi le a titkosítást a Steam addig érdektlen adathalmaz. Azt a titkosítást meg évekig tartana feltörni ami a GCF-eken van... -
Gabe18 #310 De ha a Provision már megcsinálta,akkor a Reloaded vagy a Deviance minek foglalkozzon vele?Van azoknak elég másik... -
#309 pf bazdmeg, te azt hiszed hogy csak a két főgrp tud törni....
PROViSiON szerinted mit csinált? meg mit akarsz rajta törni baszod? Steam rip az egész, annyi a védelem rajta, hogy a Steamet is el akarja indítani...
-
Dodo55 #308 Hogyha sokan preloadolták, akkor nem biztos, hogy lehalnak.
A decrypt key elküldése meg nem hiszem, hogy túl nagy megterhelés lenne a szervereknek. Szerintem az egész preloadot azért találták ki, hogy ne legyenek a megjelenéskor annyira terheltek a szerverek. -
miki90 #307 ok. semmi gond.:D -
#306 bocs, lehet, hogy tévedtem, a Provision verzióján kívül nincs más asszem. sorry. -
miki90 #305 Artschi: igen télle? akkor mutasd má meg hogy hol van RELOADED v DEViANCE -
#304 mindent feltörnek:) -
miki90 #303 ami PROViSiON-os azt még sose törték fel !
vagy igen? -
#302 khm, fel... -
miki90 #301 jovanna nem kell egyböl betámadni
tudjátok naon jol hogy hogy értem!!!
majd HA kijön a GAME akkor!!
mé szted feltörték már a SiN Epsidoes-t nagyokos? -
#300 kíváncsi vagyok, mennyire lesznek lehalva a Valve szerverei este 7-kor...
tekk -
#299 :DD
kisem jött még,mit törjön fel? -
#298 hova törje már, még meg sem jelent, majd este.... -
#297 .gcf állományokat tölt le a steam neked a gépedre, ezek tartalmazzák a játékokat. -
miki90 #296 csak azt nem értem mér nem töri fel a RELOADED vagy a DEViANCE a játékot! -
miki90 #295 mi az a GCF?? -
#294 már csak 2 óra 49 perc -
Dodo55 #293 A GCF 594 MB -
#292 Aligha, a bocs elfogadva. -
Kaslerka #291 Müködik az nforce. -
#290 jahoksa, vágom :)
hmm, kíváncsi vagyok amúgy mikor lesz a release...
PROViSiON biztos majd gondoskodik róla, szerintem lehet hogy még ma éjszaka tájt, de ha nem, akkor reggelre lesz, így volt a SiN Episodesszal is :)
amúgy mekkora lesz a game mérete, erről tudunk valamit? -
miki90 #289 igen ezt elismerem kicsit durva voltam ezért bocsi Kandurex de te is kitettél magadér:DDDDDD -
Dodo55 #288 A ban 1 hét alatt jár le, azért mondtam, hogy lehet, hogy az utolsó mondatáért csak 1 hét lesz 2 helyett :D -
#287 vagy 3, mert már most 2 hét :D
amúgy köszi miki, dehát Kandurex is nagyon jó fej, csak tudni kell normálisan vele beszélni :) -
Dodo55 #286 2 hét, de asszem az utolsó mondatodért cserébe talán 1 hét lesz :D -
#284 loool :D
na már 2 warnod van miki -
miki90 #283 :DDDDDDDDDDDDD