10224
DUgsdu3.png11106663921180798017.jpg

Linkek: EP2 Steam Oldal - Orange Box Hivatalos Oldal
Van külön Portal topic, Portal ügyekkel kapcsolatban plz oda!
EP2 Magyar Fordítás

!!!A WAREZ KÉRDÉSEK KERÜLENDŐK, A WAREZ/TÖRT SZERVER LINKEK TILTOTTAK!!!!

• Dodo55
    LOOOL Stephen Blood
    Ez eddig a legdurvább Vérpistike név ami hallottam
  • mucsácsó
    aha, csak ez pont nem úgy volt, mert nem mondom melyik warez oldal fórumán izgultunk együtt a többiekkel, úgy, hogy már 8. SA topic lett nyitva (mind1ik olyan 105. oldalon zárt be :D)
    szal mindenki ott pattogott, hogy nekik sem jön be...
  • mucsácsó
    hát nem kicsit volt leterhelve az NFOrce, de még a megjelenés előtt, egész éjszaka, egyszerűen 20 frissítésből bejött jó ha 1x, mert annyira sokan nézték, és le volt terhelve...főleg mikor jött az a bizonyos *Map pack*, hogy bizony valamelyik csapatnak megvan már a SA PC-re :D
    akkor is mi volt...
  • janos666 #279
    Az is egy dolog ám ha neked nem frissül az nforce terhelés miatt, lehet hogy más országokban élőknek még nem is lassul.
  • miki90
    mér mi volt amikor a GTA SA megjelent?
  • mucsácsó
    uraaaamattyáááám :DDDDDDDDDDDDDD
  • mucsácsó
    nameg pár nap múlva, nemsokára pont 1 éve, hogy a GTA: San Andreas...akkor milyen cirkusz volt, jóóó ég, soha nem fogom elfelejteni :D
  • janos666 #275
    Azt azért ne tagadjuk hogy a HL2 megjelenésekor teljesen halott volt. Nem attól halt meg, már előtte is picivel, aztán a "Bocsi, karbantartunk" szöveg alá volt kiírva, hogy "Igen, megjelent az Emporio HL2"
  • mucsácsó
    meg vissza is vehetnél a hangnemedből, mert nem tudod kinek jár a pofád...
    (amúgy 1 warn sztem kevés az ilyen viselkedésért, én adtam volna 3-at is :PP)
  • mucsácsó
    azért nincsen ekkora játék a HL2 EP1, hogy leterhelje az NFOrce-ot...egyáltalán nincsen....még ha HL3 lenne akkor elhinném :D
  • Kandurex
    A tévirányos sületlenségeidet nem itt kellene terjeszteni. Egyrészt fogalmad nincs, hogy mi baja a nforce -nak, másrészt a fennállása óta 2 játék fogta meg, de az se leállás szinten, csak lassította.

Az egyik a Doom 3, sajnos aznap kiment az egyik raid vezérlő az nforce szerveréből, aminek köszönhető, hogy a sok Stephen Blood egyből beállította a saját lólátás módjára, hogy bizony a nagyszámú érdeklődés okozta a vesztét. A másik HL2, itt nem volt gubanc csak némileg lassabban lehetett frissíteni.
  • bigfoot
    a gépigény mennyit fog változni?lehet erről tudni vmit?
  • janos666 #268
    Mindegy, Maddox sem isten, amíg 128 bites kódolás van a GCF-eken addig nincs mit kivarázsolni belőlük.
  • miki90
    dede
  • Kandurex
    Semmi köze a kettőnek egymáshoz.
  • miki90
    nforce megin nem jön be a kurva anyát!!!
    megin nagy játék nforce megn eltünt!!
    nektek??
  • mucsácsó
    jah, nálam is megvolt 3-4 hete ;)
  • fodorkrisz
    THX! Qurvára várom már ezt a gamát már bemelegítés képpen végigtoltam a hl2-t :DDD
  • Dodo55
    Mert csak este 7 után leszenek decryptelve a fájlok!
  • fodorkrisz
    hi, és is star-steam-mel szedtem le és nem megy:(. A hl2-t is ezzel szedtem le és az simán megy. Meg volt a driver frissítés de mégsem megy:(((. Ezt írja ki: episodic\gameinfo.txt is not a vaild format Megnéztem a txt fájlt és semmit nem derűl ki belőle(értelmetlen duma van benne). Nektek sem megy vagy csak nállam van hasonló hiba???
  • valaminick
    egyébként itt nem volt banner? vagy rosszul emléxem...
  • janos666 #259
    Bocs az offért, de rérgi szép idők, kis nosztalgia...
  • Dodo55
    Néha felenged, néha nem.
  • valaminick
    hehe ok ok:D
  • janos666 #256
    Ki hegeszzti mostanában a Steam-Downt? HellBosst még mondhatni ismertem, de már ő is csaló volt, akik utánna jöttek csak gányolták a Steam-Downt és szart se ért. Az viszont biztos hogy DarkMan istenesen megcsinálta régebben a Dark-steamet, azt még akár eredeti accounttal is használtam volna, mert jobb ovlt mint az eredeti (amelett hogy ingyenes volt minden játék). De ma már eredeti HL2-vel CS:S-zek. Az a P12 se képes már felegedni legális CS:S szerverekre üres acconttal, ugye? Az a móka végetért az utólsó Dark-Steammel...
  • Dodo55
    Nekem SteamDown P12 van, azzal se volt gond. Én is remélem, hogy 19:00-kor se lesz gond vele.
  • strebacom
    Jól van na, most keltem fel, mert este dolgoztam, nem látok én még ki ilyenkor a fejemböl rendesen, de amúgy én már tegnap este végignyomtam, tényleg 6 óra volt.....DDDDDD.PPPPP
  • Newfronter
    Nálam a star-steam gördülékenyen vette a frissítést, remélem az este nem lesz vele gondom....
  • valaminick
    Úristen emberek:D lol nemlátjátok, hogy nevető és hasonló jeleket tettem:DDDD
    de akkor egy példa: :D = ez pedig :P =
  • strebacom
    Én nem tudom, miért frissült????
  • strebacom
    Ja, akkor még 24óra "wait please"!!
  • janos666 #249
    Volt valami bug? Amiatt frissült a Steam?
  • strebacom
    Ja és emberek akinek sikerül aktiválni este, tenne fel képeket, hogy hagy csorogjon a nyálunk, meg egy rövid"elsö benyomás"infót!!!
  • janos666 #247
    4:40 + 1 óra míg maddoxék nekifekszenek, még 2 óra mire magyar emberhez eljut, még 6 óra mire letöltöm, és még 1 óra mire maddoxék kinyomják az összecsapott crackjükhöz a fix-et (ahogy az már csak lenniszokott náluk) és akkor holnap este felé már játszhatok is vele.
  • janos666 #246
    Még ki se adták, van addig még 1-2 óra...
  • strebacom
    Mit???Figyelj!!!
  • valaminick
    Sziasztok!

Gondoltam benézek és megkérdem végignyomta e már valaki?!:DDD :P
  • artschi
    messze van még :(
  • Dodo55
    Még 5 óra.
  • DJ Skyline
    teaser4