GT Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dunpeal
Egy kis gt legends vidió ->http://rapidshare.de/files/2988723/Imola.wmv.html!

K.András
"HSW:A 2005-ös Electronic Entertainment Expo egyik autós érdekessége volt a SimBin legújabb játéka, a GT Legends. Úgy tûnik ez nem csak a mi figyelmünket keltette fel, külföldi kollégáink is meglehetõsen jó véleménnyel vannak a játékról. A pozitív hozzáállás eredményeként a szóban forgó játék érdemelte ki "az E3 legjobb sportjátéka" címet."

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Glpetyus
Jó a tréler.
Bár rövidke :S

Alexease
Kiadtak az elso hivatalos trailer-t. Fel perc, abbol 16 masodperc "hasznos" informacio😊)
K.András
Én ugy olvastam valahol és az maradt meg bennem, hogy fél millio dollár az ára...Egyébként el is tudom hinni, hogy kérnek annyit, ha csak félmilliot adnak el a játékbol akkor is max 1 dollár az ára a védelemnek/lemez, 5 millionál 10 cent/lemez, nekem az lenne az elsö hogy belerakatnám hiszen megéri, tényleg elég nagy kinlodás ez a starforce.
Az más kérdés, hogy ez a feltörés elleni védelem olyan mint a terrorizmus, hiszen azok az emberek irják nagyrészt ezeket a védelmeket akik feltörik a játékokat! 😛 Ilyenek még a virusölö cégek, szvsz ök irják a legtöbb virust, csak a neten ez nem annyira feltünö mintha mondjuk az üveges mester eljárna bedobálni az ablakokat 😄

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Tufa
az sem éri meg nekik... azt mondták hogy a starforce 3 feltörhetetlen. Azoknak akik hisznek ebben, ajánlom szerezzék meg az Xpand rally, Ultima féle verziót 😉

HPt
valszeg másolásvédelem megéri nekik, licensz-díj meg nem :]

HuMMeR Ocrana.ATI - successful gaming team since 1996 - www.ocrana.com

Ebben csak az a ciki, hogy a starforce 3 szintén 100,000$.
És miután a gtr-en az volt gondolom nem raknak erre se rosszabb védelmet.
Másolásvédelemre tellik de licensz díj-ra már nem?
Szerintem ez érdekes.
HPt
nem igen lesznek régi versenypályák, mivel ez nem a '60-as évekbeli szezont szimulálja, hanem a mostani, 2004-es szezont, amit a mai pályákon futnak, csakhát régi autókkal

a másik ok, hogy pl. a Nordschleife licensz-díja - állítólag - több mint 100,000$

JuanG
megnéztem a GT Legends videókat (HSW), és jónak igérkezik: a hangok még jobbak, a grafika realisztikusabb lesz az ISI új motorjának köszönhetõen, és talán a fizika is jobb lesz...remélem el is fut majd a gépemen

...ja, és persze a jó kis oldschool verdák , de remélem lesz 1-2 legendás régi pálya is, mert az új hockenheim meg imola nem épp stílszerû ...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

ChevyG
komoly gammának igérkezik!
már nyomtam is a kedvencek közé a topikot<#smile>
Istencsászár
figy ennyit tud mindeki majd lesz mostezenmitkell lovagolni ha tudnám mikor lesz leirtam volna meg zengene a topic ittis tõle...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

M@TriX
konkrétabb infó még nincs...
de képek érkeznek dögivel...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Nem mondod......<#wow1>
Ha ennyit tudsz mindösszesen válaszolni inkább ne erõltesd a hozzászólást, ne fáraszd ki az agyad, mert ezt magamtól is tudom.

Istencsászár
majd lesz

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Várható valami demo?

M@TriX
amúgy az elsõ képek szebbek szerintem, mondjuk a képek nevében a "medium" szó talán azt jelenti, hoyg a gém medium beállítással, de ez nem biztos, bár a képek azt sugallják.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Istencsászár
jaja látom fasza

M@TriX
meg csináltam egy új bannert is ha már itt jártam...

Istencsászár
BEAUTIFUL

M@TriX
még pár új kép, a képekre kattintva nézhetitek meg az összesen 12 új képet:

M@TriX
Ámen! 😊

Istencsászár
elfelejtettem😛 akkor nemaggodók széplesz és legjobb autos gém😄

M@TriX
ha esetleg "elfelejtetted" volna a GTR-t ezek a fiúk csinálták... 😊

szóval aggódni sztem nem kell...

Istencsászár
elég jólesz bár nem a grafika a lényeg hanem a fizika, hang, élethûség

M@TriX
máris csúsztattákvolna? majd kiderül...

HPt
állítólag ápr. 22-én a Jim Clark fesztiválon mutatják be alpha demo-ként, és a megjelenés pedig 2005/Q4

M@TriX

M@TriX

M@TriX

M@TriX
bocsi a méretért:

M@TriX
hát elég dögös gépek várhatóak...
(Porsche 906, Austin Mini Coopers S, Ford Mustang, Ford Capri vagy a Mercedes 300SL)

Zetorg
Capri nagy isten! <#worship>

M@TriX
jah, brutál. A dombon a kis házak meg a látóhatár nagyon ütõs. a kocsiról már nem is beszélve...

malter
also 2 kép nagyon jol néz ki😊)
szóljatok ha van már demó

M@TriX
ennél jobban nem tudtam kiírni 😊

Tufa
pffff.

Téma: "Megjelenés: 2005. nyár"

hát ez nagyon jó néz ki kb mikor adják ki?
M@TriX
A 10tacle elkezdte szivárogtatni az infokat legújabb játékukról a GT Legends-rõl, amely az FIA GTC '65, FIA TC '65, FIA GTC '76 licence-ekkel készül.