7613
  • Shan
    Ehhhhh....Naazéé...;))
  • Alexease
    THX!
    Engem mar csak az erdekelne - ha meg leszel itt:) - hogy miert nem lehetseges a kulfoldi megjelenessel egyidoben behozni es forgalmazni normalis angol nyelvu verziot?! Tippem szerint nem toletek fugg... de azert erdekel a dolog:)
  • stingray
    Mán nagyon várom.
  • B@dsector
    csak már sikerült elindítanom a warez versiont mert nem bírtam ki de ettől még megveszem, mert kötelező darab
  • vandyke
    Tisztelt GT Legends rajongók!
    Cégünkhöz (SEVEN M KFT.) a mai napon több telefonhívás futott be, melyben a GT Legends csak jövő évben történő megjelenésének hitelességéről érdeklődtek. EZ A HÍR NEM IGAZ! A játék itt van és reményeink szerint a hét közepe, vége fele már a nagyobb boltok polcain lehet.
    További kérdéseket az alábbi címre lehet küldeni: [email protected]

Jó játékot kíván mindenkinek a SeVeN m KFT.
  • Marco
    Örvendezzünk: A GT Legends megérkezett a SeVeN M-hez pénteken. Holnap pedig már bent lesz a szállító cég központjában a teljes csomag. Vagyis ez azt jelenti, hogy ezen a héten a boltokban lesz a játék!
  • Marco
    Kapja be a 10Tacle! Hidd el, hogy nem a magyar forgalmazó tehet róla. A kiadó egy határidőtáblázatot bocsátott rendelkezésre, amelyben meghatározta hogy mikorra kell kiadni. Előtte nem lehet. A pontos dátumot ma megmondom, felveszem a kapcsolatot velük.
  • Shan
    Jövőre???!!! Akkor b....k meg... Én is megszerzem a warezt...
    #&@&#&^^¢^°°²·~ kapja be a magyar forgalmazó
  • Totya77
    Marco,mennyi az esélye annak hogy a játékot betehetjük a karácsonyfa alá???
    Ma bentvoltam egy 576boltba náluk csak jövőre fog jönni azt mondták....
    Remélem máshol már idén kapható lesz.Inkább adták volna ki angolul.

Na mindegy megyek lehúzom az idekábelt és megyek pár kört :D:D:D
  • arty
    nagyon köszönöm! ez működik :)
  • Marco
    Akkor hajrá. Aztán ha mégsem megy, akkor sorry...
  • Alexease
    Ja akkor az mas;) Azt hittem Te is megkaptad az unlockert a jatekhoz mint Marco;)
  • Toya
    Természetesen mesélek róla, mert én is úgy találtam a neten és történetesen ment a patchelés után is :)

Itten van :)

Csak be kell rakni a játék könyvtárába és egy új játékost indítani, ezzel minden megvehető autó elérhetővé és minden kupa nyitottá válik.
  • Alexease
    Nem fog meselni, mert valszeg nem adhatja ki;)

De ha csak az 1.0-as verziod van fent, az ki lehet herelni egy kicsit es fel ora alatty ossze lehet szedni mindent ami kell, verseny nelkul:)))) Bar en nem probaltam mar, mert uninstalltam, de allitolag mukodik;) A patch - tobbek kozott - azert is jott ki;))
  • arty
    csak az online serial különbözik, azt meg nem feltétlen irod be ... ha igen, akkor valoban nem menne nálam, de ha nem irtad be, akkor menne ...

toya mesélj arról a csítről :)
  • feketeobeliszk
    Van egy-két futam, ami nehezen megy. Rájöttem, hogy escape utáni mentés olyan mint a quick-save, futam közben is lehet menteni, így gyorsabban haladok, persze a játékélmény rovására megy. Kellene egy optimális beállítás lista pályánként és kocsinként. (főként a stabilitásra kihegyezve) Nem tud ilyet valaki?
  • I.C.ram
    Nagyon fasza a játék, bár vannak nagy hülyeségek benne. Pl a törés. 200-zal nekimegyek valaminek, semmi bajom szinte, max behorpadok :P

Ja meg a gyújtás csak lekapcoslni lehet, vissza már nem megy valamiért :/
  • Marco
    Nem foglalkozok warezzal.

Próbálkozzatok aztán meglátjátok mi lesz.
  • allyouneedisme
    a serialunk,ha neked is warezos verzijód van akkor tök ugyanaz...és a játékmentésekre gondoltam.
  • Marco
    Most mégis melyik mentésre gondolsz? A replay mentéseket természetesen lehet adogatni egymás között, azokat másik példánnyal is meg lehet nézni. Azonban a játékmentések nem lesznek cserélhetőek, mert az én profilmentésem pl. nem működne nálad az eltérő serial miatt.
  • SzNZsolty
    sztem egy dolog miatt okozhat galibát a mentés átadása. Ott van ugyanis a leírásban, hogy a legjobbak kaphatnak tesztelési lehetőséget. Na most ebből látszik, hogy ha a 10 éves sanyika beküldi az unokatesó mentését, akkor bajban lesznek odakinn :-)
  • Toya
    Nekem van egy cheatem a programhoz.
    Minden bajnokságot kiold és azt hiszem az alapból megvehető autókat is megadja.
  • arty
    hát, jólenne ha pl K.András közzétenné a mentését, amiben még nincs benne az online kodja ;)

én nagyon az elején tartok és nem haladok, pedig szivesen kiprobálnék pár jobb verdát :))
  • Toya
    Szerintem a mentés semmiféle összefüggésben nincs a játék jogtisztaságával és nem is okozhat galibát.
  • allyouneedisme
    valaki tudja a választ?vagy netán a válasz az odaát van?
  • allyouneedisme
    ja és aki odaadja annak ugye semmi gáz nem lessz a mentésével?
  • allyouneedisme
    csak azt akarom megkérdezni hogy a warezos játékok telepítőkódja elméletileg ugyanaz..tehát a savegamet is át lehetne másolni...vagy nem?
  • MaSzKa
    nagyon fasza ez játék
    de a fizikán van még mit javítani
    nagyon hasonlit f1-99-02-re
  • Shan
    Ja, nem, bocs. a Quarantine volt az 1. (hűdeszarvóóót)
  • Shan
    Senki sem tud még pontos megjelenést?
    Marco? Már nem nagyon bírom a várakozást...(ez lesz az első eredi játékom :).. a warezest le sem töltöttem...)
  • allyouneedisme
    hogy lehet bekapcsolni a képernyő tetején lévő sávot,ami a köridőt és egyéb satöbbiket mutat?
  • Toya
    PC Domenak készül.
    Szivesen írnék róla a HSW-re is, de hát az a helyzet hogy erről a változatról nem akarok mert nem lenne etikus, példányt pedig nem kaptunk, szóval a GTR-hez hasonlóan erről sem várható írás nálunk :)
  • Marco
    Azt a bizonyos LFS S2 leírást nagyon várom, remélem egyszer megszületik.
    A GTL teszted a GS-re megy?
  • Toya
    Igen, általában megszoktunk nézni PS2-es programokat is és írunk is azokról is lévén ha hírezünk a konzolos újdonságokról, akkor írni sem vagyunk restek róla ha azok elkészültek.

Nem hiszem, hogy ne férne bele hogy egy-egy rövid írás erejéig teszteljük az aktuális F1-et vagy a WRC-t vagy esetleg az EA Nascart sorozatot.
    Nem kell aggódni, nem lesznek konzolos cheatek és hasonló dolgok a jövőben sem :D
  • Loco
    Valszeg félreértem: Hungarian Sim World és a konzolos dolgok?
  • Toya
    Azért a GTL tesztet ne keresd majd rajta :)
    Szivesen írnánk PC-s programokról is, sőt a LFS S2-ről kellene is de sajnos mostanában a konzolos dolgok valahogy sűrűbben jönnek ki (az a szerencséje mindenkinek, hogy nincs XBOX-unk).
  • Marco
    HSW a mi mentsvárunk. Mostanában cikkek is sűrűbben vannak rajta.
  • Toya
    Mondjuk ezzel a motorral a GTR 2-ben egy Spa24 órás teljes mezőnnyel horrorisztikus lesz - ha nem optimalizálnak ezerrel.

De vitathatatlan, hogy a GTL minden hibájával együtt szórakoztató játék lett :P
  • Duddits
    Tényleg jó lenne valami oldal, cikk, bármi, ami magyar nyelven íródik és a szimulátorokról szól.
  • Marco
    Szia Panther!

Bár nekem ingem én mégsem veszem teljesen magamra. A népszerűségi indexed attól pedig nem csökkenhet ha leírod a véleményed. Szabad országban élünk, amit gondolsz elmondhatod. Ezért nem fogok neheztelni rád.

A másik dolog a cikk véleményezése. Sajnos azt nem tudom, hogy melyiket olvastad (amit itt belinkeltem vagy pedig ami megjelent). Mindkettő egy erősen rövidített verzió. Sajnos a fizetett írás kategóriájában (ez is az, nem tagadom) illetve az offline magazinokban egy súlyos korlát van: a terjedelem. Kaptunk három oldalt, amiben ha mindenre kiterjedően akarunk írni lehetetlen feladattal állunk szemben.

A véleményeddel maximálisan tudok azonosulni, de sajnos nem volt módom és lehetőségem, hogy a teljes véleményemet (véleményünket) közzé tegyem. Ennyire volt lehetőség és azt hiszem, hogy ehhez képest nem lett annyira rossz. Tökéletestől nyilván távol áll, de ezzel már akkor is tisztában voltam, mikor az első karaktert leütöttem. Ilyen ez a világ. Talán kellene csinálnunk nekünk magyaroknak is egy hazai Autosimsport magazin pdf-ben akár és akkor nem állhatnának utunkban a fenti akadályok. Ennek a törekvésnek én lennék az egyik legnagyobb támogatója, ezt garantálom. (Ezt akár ajánlatnak is lehet venni.)

Végezetül köszönöm a kritikád és várom a hasonló élelmes és szakértő hozzászólásokat.