60268
-
Nephin #7327 *sigh* :P
Azé érvényesül, aki a legnagyobbat rollolja, DE mindenki az alapján kap pontot, hogy ő mit válaszolt, hol van itt a szívás? Viszont mivel az adott insta kimenetelére a közös válasz a mérvadó, érdekes lesz újrajátszani és más válasszal más utat bejárni. Megintcsak jó, új kontent, új loot, nem az unalmas egyforma farm. :)
-
#7326 közösen küldizni az úgy teljesen rendben lesz....kérdés csak az,hogy 2-3-5 emberke közül majd kinek az akarat fog érvényesülni egy döntéshelyzetben ami teszem azt mondjuk csak a te classodnak jó a másik X pedig szív miatta:P:) -
Nephin #7325 A flashpointok, operationök és world arcok is a sztori részei és ez mind groupkontent, jóreggelt :D A saját sztori csak egy része a dolognak, ami az elején a leghangsúlyosabb, utána egyre több a world sztori. -
#7324 -
#7323 jaja, ha a storyt nem nezzuk, es csak "siman" egy igazi star wars erzest akarunk, companion rendszerrel, hatalmas vilagban, meg ilyesmi, arra mar megkaptuk a wowot :)
.. vagymi .. :) -
sasvader #7322 naná hogy story...többire ott a WOW! -
#7321 majd kozosen mindenbe beleszolunk, csak hogy a masiknak ne legyen igaza, mind1 a tema
ugy hallottam valahol, hogy egyesek ezen elvezkednek - gondolom kozosen megjobb lehet -
#7320 vegyünk egy példát: jövő iylenkor összejöttök mondjuk 5 en a TS-en a barátaiddal mindenki lvl 50 középszar gearben....és van mondjuk 3-4 órátok játszani...kérdezem én mit fogtok csinálni? melyik nagyobb élvezet?
elmentek egyesével 5 fele és folytatjátok a story lineotokat avagy kitaláljátok,hogy felszerelkeztek és KÖZÖSEN köztársaságiakra vadásztok az AlDERAAN-on miközben lenyomtok 2-3 Heroic instát....
nah? -
#7319 azért ahogy erről már elmélkedtünk korábbban ebben a fene nagy történetközpontúságban rengeteg buktató is van ám egy MULTIS játékban...
Teljesen oké és valószínüleg nagyszerű lesz,hogy egyedi története lesz a karakterednek,DE 2-3 hónappal a max szint elérése után nem azért fogsz havidíjat fizetni illetve belogolni,hogy az NPC-kel "bohóckodj"
tehát sokkal,de sokkal fontosabb a játékosok közti interakciós rész! PvP,Pve, kereskedelem stb.stb.
És pont ezekről van ezidáig kurvakevés infó.....!! -
#7318 Adják oda nekem majd én tesztelem rendese :p
jab te neked meg még meg se jelent a játék, de már 2 altod is van? -
Nephin #7317 Hát, nem tudom, te hogy vagy vele, de én jobban tartanék egy überfanboi-cikktől, a barátaimmal nem szoktam mindenben egyetérteni vagy automatikusan lelkendezni azért, amit csinálnak... :P Ráadásul a fickó egyáltalán nem vitte túlzásba, inkább szerepjátékos szemmel nézte és örült, hogy van szerepjáték, nem csak statosztás.
De persze majd meglátjuk. -
#7316 Félre értés ne történjék, nem a játék ellen szólok hisz nagyon-nagyon várom de az ilyen "család és haverok" tesztelő féle írásokat általában el kell oszatni 10-el és akkor kapsz valós infót.
Abban meg csak reménykedhetünk hogy kivétel erősíti a szabályt.^^ -
Nephin #7315 Béta-benyomások, először hivatalos engedéllyel -
Boncmester #7314 Jól írtad :)
Amúgy a CC csík nem tud visszamenni egy idő után combatban is? -
#7313 :) -
petecz #7312 Szar lehet.. -
#7311 um... ha egyeb tenyezoket nem nezunk, a marauderbol lehet a legnagyobb dps-t kipreselni -
#7310 a világért se vedd kötözködésnek,de jó sok hülyeséget írtál le ide egyrakáson....
-
#7309 Ezt az "ultimate" dps kasztot kicsit fejtsed ki ha lehet kérlek. -
#7308 Na, hat nem tudom, wowban hogy van, es eleg magasrol le is #$@#@$#@, szoval leirom, itt mi a helyzet.
Tokmind1, milyen forrasbol, milyen cc-t kapsz, ha kapsz, akkor az a bizonyos eleted alatti csik elindul felfele. Ha felert maxra, akkor lenullazodik, es egy idore immunissa tesz a cc-kre.
Ha ez a bizonyos cc-immunitas buff elmulik, kezdodik a fenti folyamat elolrol.
Ennek egyik fo hatasa, hogy nem lehet stun-lockkal megolni senkit. Tehat olyat 1v1-ben biztosan nem fogtok latni, hogy az egyik karakter bestunolja a masikat, es addig sebzi / stunolja, amig az allo helyben egyszercsak meghal. 1v1-ben sokszor a cc-csik tobbszor is kimaxolodik (sok vs sokban ez ugye attol fugg, hogy mennyire focusolnak rad - itt elkepzelheto, hogy egy "adag" stun mire lejonne rolad, halott vagy). Ez nagyon sokat segit a sith mara / jedi sentinel balance-olasaban. Ugyanis akarhonnan is nezzuk, ez a 2 kaszt az "ultimate" dps kaszt. Oket muszaj neha kicsit stun-ban tartani, ilyenkor a rage pointjuk nullazodik (legalabbis amig stunban vannak, fogy nekik). Tehat erdemes a stunokat ugy idoziteni ellenuk, hogy akkor kapjak be, amikor sok a rage-uk. "Sporolni" kell a stunokkal ellenuk, tenyleg jatszani kell ezzel a rage nullazassal, nagyon sokat segithet. Amikor cc-immunisak, akkor meg jobb oket elkerulni valahogy, bar az nem egyszeru feladat... :)
Masfelol termeszetesen szo sincs "reflex jatekrol". Egyszeruen arrol van szo, hogy cc-immunis ellenfelre ne pazarold el a draga cc-det.
Mindemellett persze az az optimalis jatek, ha minel gyorsabban feltornaszod az ellenfel cc csikjat maxra, hisz akkor te tobbet cc-ztel ra, mint o rad. A cc meg mindig elonyos dolog. Viszont mindenkepp kell neha azzal is jatszani, hogy az ellenfel mely spelljei vannak cd-n, hogy all rage-ugyileg, es hasonlok. Lehet, hogy ha egy adott stunt 3-4 mp-cel kesobb nyomsz el, azzal megnyered a csatat. Na es persze a channeling spelleket mindig erdemes interruptolni, szoval ezek ellen is erdemes betartani valami stunt.
Lenyeg a lenyeg, jo kis rendszer ez, ugyesen kell hasznalni, de semmikepp sem reflex-jatek, sokkal inkabb agymunka. Tudni kell, hogy az ellenfelnek mik a lehetosegei, es sejteni kell, hogy ezeket hogy fogja kihasznalni. -
#7307 PATIENCE IS FUCKING OVER!!!!!!!!!!!!!!!! -
Chris #7306 Nem tudnék hirtelen jobbat kitalálni.
Azonos típusú cc-k esetén az első teljesen végig hat, 15 mp-en belül a következő már csak 50%-ban, majd szintén 15 mp-en belül a harmadik már csak 25%-ban, végül immunissá válik rá a célpont.
Nincs ezzel baj, ha MINDEN kasztnak van vmilyen értelmes defenzív skillje és/vagy használható cc-je.
Pl. a wow arénája is kiváló lehetne ha bizonyos feltételek teljesülnének, de sajnos mégsem. Baromi nehéz amúgy jó egyensúlyt elérni, de erről oldalakon át tudnék fejtegetni.
-
#7305 -
#7304 nem -
#7303 wowklón!!! omg-ohnoes.jpg -
Boncmester #7302 Nem tudom, mi van a wow-ban. Ott jól működik? -
Chris #7301 De hát ez ugyanaz a diminishing returns-ös rendszer, ami a wow-ban is van.
-
Nephin #7300 Minden karakter HP-csíkja alatt egy CC-fogékonyságot jelző csík is lesz, amit mindenki láthat – ha egy karaktert nemrég sorozatban CC-ztek, bizonyos ideig immunissá válik.
link -
#7299 legyen is reflexjáték
nehogy már lézerkarddal egymás után üssünk felváltva :D -
Boncmester #7298 Szerintem jónak hangzik, remélem a működése is az lesz :) -
Chris #7297 Az nem lehet olyan rossz, de azért fura. Kicsit ilyen reflexjátékká válik tőle az egész, nem? Csak mert azért ez szembemegy a global cd elvével.
-
Pacho #7296 Hát ez így elég érdekesen hangzik. Mindegy, majd élőben meglátjuk, túlélünk egymás után 2 cc-t:DD -
Boncmester #7295 Az micsoda? Hogy nem tudod ellőni valakire a skillt, ha cc immunis, v milyen? -
#7294 Archlord-ban meg skill block van, az sem rossz erre a célra (bár murva idegesítő). -
Boncmester #7293 Alul a komment:
""The game does not have an "Unstoppable" buff like in Warhammer Online preventing you from being stunned for a certain period of time after you are stunned"
Actually it does."
Van benne egy CC meter, vagy micsoda, ami csökkenti a következő CC idejét, ha már kaptál egyet, és akár 8 seces totál CC immunitást is eredményezhet. -
#7292 Én se értem miért kell ugyanabba a hibába beleesni 50*. Rift is kijött 0 cc immunityvel. Olyan is lett a PvP. Most nemrég oda is belepakolták. Ezek nem játszottak még előtte MMOval?
-
Pacho #7291 Érdekes, hogy nincs "unstoppable", meg "immovable" buff pvp-ben - a war is így indult, aztán gyorsan bevezették, mert rájöttek, hogy az átlagosnál jobb premade-ek szénné cc-zik (BW aoe stun ftw) az ellent, és mészárlás a vége.
Még akkor is furcsának tűnik, ha a stun-os cc-ken ahogy a srác írja 60 sec cd van (mint a R&D), mert akkor is perma-cczni lehet az ellenfél hílereit.
Majd meglátjuk. -
#7290 Az a baj, hogy magyarorszagot sem ismerik.... :D -
Boncmester #7289 Azt mondjuk nem értem, hogy miért országonként választanák a felhasználókat. Szerintem inkább MMO tapasztalat meg gép teljesítmény és hasonlók alapján próbálnak meg belőni egy tesztelői kört, hogy mindenféle ember megtalálható legyen benne. Legalábbis én így csinálnám. -
1Darton1 #7288 Ők még nem ismerik a magyar MMO közösséget, szóval van esély!