60268
  • Boncmester
    Nő és férfi lehet minden fajból?
    Mi a helyzet a cyborgokkal?
  • j0nNyKa
    Akkor neked jo lesz, mert ugy tunik, eppen erre hajtanak. :)
  • Witcher
    Jézusom! Én nem a nyelvtudásos részét vitatom a postnak! Csak a segítőkészség stílusa elég alpári volt, lehetett volna normálisan is válaszolni, mint azt ketten előtte meg is tették, és innentől ez a téma részemről off!
  • [HUN]Crassus
    egyáltalán nem volt sutyerák.....ennek a játéknak a story része nagyon erős lesz...egy gyorstalpaló angol alapfok ,míg kijön a játék játszva megvan!
  • Fenrir
    Elég fárasztó lesz majd úgy játszani, hogy minden egyes párbeszéd közben szótárazni kell vagy megkérdezni mástól, hogy "most mégis mire nyomjak?".

Egy Wow-nál tényleg elmegy, hogy ha az embernek minimális szókincse van angolból, de én úgy láttam, hogy ennél azért ez nem lesz elég.
  • [HUN]Crassus
    nem az elérhető gear a lényeg hanem az,hogy belőjjék a classokat kb. egyforma erősségüre ez a legfontosabb szerintem! Reméljük nemlesz überPWN class hanem mindenki tudja formálni a saját választott osztályát a képességeihez mérten.....
  • Jabar
    Nekem nem hiányoznak, az ember ne a racialok miatt válaszon fajt szerintem hanem a neki tetsző kinézet/háttér történet miatt ill az is még egy dolog amivel csak a gond van ha az egyensúlyt akarják tartani (hacsak nem ilyen +1 str, másiknak +1 akármi ^^)
  • j0nNyKa
  • Chris
    Arról nem beszélve, hogy véglegesen elrontani sem tud semmit a válaszokkal, mert alapvető, hogy a világos/sötét oldalnak is egyaránt lesz teljesen ugyanolyan elérhető gearje, ami legfeljebb csak színben tér el.
  • Jeffjohnson
    Eurom hsz-e törölve lett ne sértegessük a másikat ha lehet.
  • Caliph
  • Nephin
    :D
  • j0nNyKa
    Na, egész jól összeállt a failhunter

• j0nNyKa
    Igen, meg van jelölve. Egészen pontosan úgy néz ki, hogy ha egérrel mész rá egy válaszlehetőségre, akkor mutatja a rossz / jó válasz ikont, ha billentyűzettel navigálsz a válaszok között, akkor nem. Ez inkább a hardcore RP playereknek lesz jó gondolom.
  • Boncmester
    Alapvetően a játék szempontjából úgyis mindegy, melyik választ választja, max másik irányba kell mennie, nem? A jó és rossz válaszoknál pedig meg lesz jelölve, szóval ez sem gond, ha jól sejtem?
  • j0nNyKa
    Majd ha vidámkodni akar, Jeff kirakja, mint macskát. Perpill kérdezett egy tök normális dolgot, amire kapott is (2) normális választ, nem értem, minek húzni. Hagy döntse már el, hogy akar-e szótárral játszani. Nem azt kérte, hogy TE megértsd, hanem hogy mondjunk véleményt.
  • Warden
    Gondolom a kötelező védoltásokon már túl van.Mi a manó ebben az oltás?A wowban sem értettem azokat akik ugy játszottak évekig hogy egyetlen egy quest szövegét sem olvasták el.Igaz ott csak két választási lehetőség volt vagy elfogadja a questet vagy nem.

Egy történetalapú játékban meg ahol nem olyan questek vannak hogy hozzál 12 medvefület meg 8 farkaslábat mi a manót fog csinálni?Mindíg megkérdez valakit hogy ha az egyes opciót választja az hogyan befolyásolja a karaktere alakulását?

Mielött pedíg teljesen vértestvéredé fogadod, ismerős arc a wowtopikból ott is szerzett pár vidám percet, itt is fog.
  • j0nNyKa
    mindenféle infó összeszedegetve
  • j0nNyKa
    és te most miért is oltod ?
  • Warden
    Egy jó erős alapfok azért nem árt.Ahogy néztem a játék képeit a válasz lehetőségek elég egyértelműek, de mit kezdesz a válasszal ha nem tudod mire válaszolsz?Ebben a játékban a történet a fő irányvonal az hogy te majd jól legankeled a pistikehun-t és ez kielégít akkor vedd meg bátran.Minden más esetben ott lesz neked a wow, habár azért oda sem ártott egy minimális angoltudás, ha másért nem is egy pugban is illett köszönni meg a végén megköszönni a partyt.
  • picket
    Meg sok idő mazsolázgatni, lásd #7099
  • j0nNyKa
    én biztos nem erőlködnék vele, de ha kitartó / türelmes vagy, egy szótárral simán elboldogulsz

sok olyan játékost ismerek, akik szótárral játszanak ilyen típusú játékokat

a story élvezeti faktorából biztos el fog venni, hogy bogarásznod kell szavanként, hogy mi történik, de alapvetően csak emiatt ne hagyd ki szerintem a játékot
  • BoneDragon
    Elég egy angol - magyar szótár is.
  • cikasz
    Egy kérdés.
    Ha nem igazán vágom az angolt akkor meg se vegyem a TOR-t?
  • Khabbas
    EPIC!
  • j0nNyKa
  • arcosharcos
    Semmi értelmes gameplay-el kapcsolatos infó marad a story a lore és az immerzsön .

Különben jó volt a történet A legtöbb szereplő nem szerepel a wiki vagy wookiepeedia-n pedig utánaolvastam volna némelyiknek,annál is inkább,mert megvan rá az esély,hogy ingame összefuthatunk velük.

A történet és az eddig kiadott három cinematic intro,időben nem sokkal korábban játszódik mint,hogy mi belépünk és elkezdjük a játékot (ha egyszer megjelenik )ezért talán érdemes figyelemmel követni az eseményeket a körítést,hogy tudjuk mire számíthatunk.
    ------------------------------------------------------------------------
    A cinema intrókban Darth Malgus és Satele Baba:)felemelkedését kísérhetjük végíg.

Az,hogy Malgus a Return Cinema-ban a Pureblood SI-t* mesternek nevezi senkit ne téveszen meg,ebben a korban sokkal több Sith volt mint ahogy mi a mozifilmekben megszoktuk,lehet csak a fölötte álló feljebbvalója és nem feltétlenül a tanító mestere.pl ő is feljebbvalója Malgusnak de nem a mestere

Malgus itt még egy feltörekvő Sith,a jelleme nekem úgy tűnik,hogy túl egyenes aki hisz a tiszta kűzdelemben,amolyan egy az egy ellen,kard ki kard típus,bátran belemegy a harcba de szerintem sokat tanulhatna a Birodalmi Hírszerzés vagy a 12 tagú Sith Sötét Tanácstól,a Sith Uralkodóról nem is beszélve,mert ők a nagy cselszövők és manipulátorok:)

Mindenesetre meg kell hagyni,hogy a ráfutásaival,kard dobálásával,force lighting és erőlökéseivel nem nagyon szeretném raid bossnak,ezt meghagyom a köztársaságiaknak:)

Malgus azt hitte,hogy a Coruscanti Jedi Templom lerohanása a Sitheknek egy becsületbeli ügy valójában Malgust egy bábunak használlták egy politika cselszövés következő lépéséhez.

Sith Birodalmi felső körökben tudták hogy a Coruscanti támadás viszályt szít a Köztársaság és a Jedik közt.Így is lett,a köztársasági szenátusban többen is a Jediket okolták a támadás miatt,hogy ez az ő háborújúk a Sithekkel és belerángatták a Köztársaságot.A Jedi Magas Tanács ezért áttette a székhelyét a Tython bolygóra(ősi Jedi bolygó).A játékban ezért kezd a Jedi a Tython bolygón.
    A Cinema Introkban szereplő Satele még nem a Jedi Magas Tanács vezetője,az intrók és a játék kezdésünk ideje közt storyban kb 10 év van,addig tart a tűzszünet.Mikor elkezdjük a játékot akkor már Satele a tanács hangja és lekiismerete,többször szembesült az Erő sötét oldalával de túlélte,minden idők legfiatalabb Jedi Magas Tanács vezetője és Grand Master-e.

Az intrók történésének ideje alatt még Dar'Nala Mester tanonca.Dar'Nala vezeti a béketárgyalásokat aki itt már ékes példája egy Sötét Jedinek.Sajátos módszerekkel akarja legyőzni a Sitheket.Döntéseiben ellen cselekszik a Szenátus,Köztársaság és Jedi érdekeknek.(Nem sokáig,mert el fog bukni de nem lövöm le a storyt)

A Deceived Cinemaban legyőzött Jedi Master Ven Zallow tanítványának döntése is megkérdőjelezhető,ő Aryn Leneer és valószínüleg felzaklatta mestere halála,mert nekiront a Sith Flotta coruscanti blokádnak{egy csempész(Zeerid Korr)segítségével egy XS szállító hajón},a döntésétől a Jedik természetesen elhatárolódtak,gondolom Malgust keresi:)
    A játék megjelenése előtt még mindenképp tartoznak nekünk egy Cinemával aminek az alderaani béketárgyalásról kell szólni vagy a tíz évvel későbbi tűzszünet végéről,ez egybe esik azzal mikor elkezdjük ingame a játékot.
    * Ahhoz képest,hogy nem akarják bejelenteni a Sith Pureblood/SI faj/kaszt kombót az intróban simán beraktak egy SP/SI-t:)
  • Braikingboss
    Sajna csak arról láttam a videók többségét szal az volt a példám csak:D Én még nem bírtam tolni vele sajna:( Vagy csak jól titkolomXD

• j0nNyKa
    lévén annál sokkal nagyobb bolygók is vannak, NEM ? :)
  • Braikingboss
    Ja és a maradék rész meg a TATOOINE mi?
  • BoneDragon
    Abból szerintem 25giga a hang meg a szöveg fájl. :D
  • Torzonborz
    jahm de a wowhoz már ki tudja mennyi peccs meg 3 kieg jött.
  • cikasz
    Itt aki látta már azt mondja, hogy kész van csak finomitgatják!
  • Braikingboss
    Értem én az 10000-ig kieg útán 34 Gb :D és egy kész game nem egy beta.
  • cikasz
    A WOW könyvtáram most 34gb (csak hasonlitás képpen)
  • j0nNyKa
    egyébként most nézem, hogy szerinte nincsenek racialok

elképzelhető, hogy én néztem be, és tényleg nincsenek

vélemények? hiányoznak valakinek racialok?
  • j0nNyKa
    ehhez most pont nem volt semmi közöm, de szivesen.. :)

hja, béta kliens kurvanagy, ráadásul böngészőből indul, franc tudja, hogy mennyivel lesz még nagyobb... :D
  • Torzonborz
    30 gb ? nem is sok, annó VG meg AoC volt majd' ennyi.
  • Braikingboss
    30GB a beta kliens nem is rossz:D
    Október 4-re tippeli a megjelenést hm legyen úgy!!!!!
    Jó kis Q&A volt. Jó hosszú csak már nagy részét megválaszolták itt is ezért ezer köszönet!
  • orichalcos
    200 óra? Na akkor a karácsonyi időszakra eltűnök a családtól. :D