60268
  • lolSL
    főleg látványilag, meg lightosságilag értem
    szóval hogy nem lesznek benne olyan badass dolgok
  • mgerihun
    ?????? ez 3500évvel film elött játszódik, cartoon networkos pedig valahol a második rész környékén. Köze nincs egymáshoz, ez KoToR korszak. Nálunk van egy 50x éves ember a klánban aki ott volt anno első mozivetítésen
  • BoneDragon
    Voltam olyan hülye (hatás alatt voltam), hogy ne vegyem elő a telefonom és 1 képet se csináljak...
    Viszont ezt találtam.
    Meg ezt. :)
  • j0nNyKa
    Azt remélem tudod, hogy a cn-es sorozat az nagyvonalakban ugyanakkor játszódik, amikor a 6 film?! :)

A játék pedig pontosan a "régi" világban játszódik.

Tudom, tudom, ne ettesselek, dehát 2 állításból 2nek igaz az ellentéte :)
  • lolSL
    mondjuk az is igaz hogy ez a game a cartoon networkös sw sorozat világába tartozik, nem a régibe
    azt meg biztos sok srác nézi :D
  • lolSL
    am van itt bárki is aki konkrétan sw fan? jó jó láttam 2x a filmeket szép maszkjuk van meg stb de mégis ratyiság kicsit
    kb úgy képzelem el hogy akik tényleg igazi rajongók voltak a 60as években vagy mikor azok már meghaltak de gépüknetük biztos nincs
  • mgerihun
    Ennyi hisztit, komolyan mondom
  • j0nNyKa
    ahah, képet videót hanganyagot, most! :D
  • BoneDragon
    Erről az jutott eszembe, mikor tavaly a Nyugati pálya udvar előtt, végig vonult Vader a rohamosztagosaival. :D
  • Boncmester
    Ez igaz. De egy dolog elkezdeni egy játékot, ahhoz elég, hogy valaki SW fan legyen, és más dolog 2-4 hónapnál tovább játszani azt. Ahhoz már az MMO résznek kell bejönnie.
  • j0nNyKa
    Star Tours: Darth Vader goes to Disneyland
  • j0nNyKa
    Jólvan, akkor átfogalmazom: Sokan többet vártak az első star wars-os mmorpg-től, mint amit végül nyújtott. Így rendben?

És most az végső soron mind1, hogy a kieg miatt, vagy már alapból. Mondjuk végülis 8 évet így is lehúzott, ezzel már túlteljesített sok másik mmo-t.
  • 1Darton1
    Hogy másképp lehetne még érteni? :)
  • Torzonborz
    "mert annyira alsókategóriás lett a cucc."

ezt azért nem kellett volna , nagyon nem .
  • lolSL
    szerintem többen lesznek akik ebayen 100 eurós diii beta accountokat vesznek, mint akik swtort :)
  • Nephin
    Nem, az SWG-t taccsra vágta a jedis kiegészítő, előtte nagyon népszerű volt. :)
  • itlosz78
    Hát még várhatod:) "we’ll see Diablo 3 launch within the first half of 2012"

Mivel a Diablo I-II számomra is nyújtott sok élményt és nagyon sokáig játszottam velük ezért eldöntöttem, hogy a 3. is megérdemli az original verziót.
    Véleményem szerint 2012-ben nagyon nehéz lesz neki teret hódítania és sokak számára elégedettséget nyújtania. Szerintem nagyon elhúzták és sok projekt ebbe bukik bele. (Ez alól kivétel az SWTOR) :)
  • 1Darton1
    Nem keveset és nem kevesen játszottak azzal sem, a minősége ellenére.
    Most, hogy jön az új SW mmo, nincs is értelme tovább húzni.
  • j0nNyKa
    Szerintem úgy értette, hogy a star wars fanoknak nem lesznek speciális (mondjuk mmorpg-kre jellemző) igényeik. Nekik csak az a lényeg, hogy otthon érezzék magukat a star wars világban. Ha ezt megteremti nekik a játék, akkor a részletek annyira nem érdekesek.

Mármint ha tényleg így értette, akkor egyetértek vele. :)

SWG-nél is ez volt a helyzet, csak ott nem tudták magukat (gondolom én) igazán beleélni a star wars világba, mert annyira alsókategóriás lett a cucc. De itt azért hálisten AAA kategóriás játékról van szó.

Tehát lehet, hogy apró dolgokban, amik egy hardcore mmo playernek (mondjuk egy wow fannak) fontosak, a játék nem fog 100%-ot teljesíteni, csak mondjuk.. 80at, de a star wars fanokat ez nem hiszem, hogy érdekli. Nekik a hangulat kell, abban meg leszögezhetjük, hogy ütni fog a tor.
  • Pluskast
    "A rajongó alkatoknak teljesen mindegy milyen lesz"

Azért ezzel nem értek egyet. Ha ez így lenne akkor nem húznák le az SWG-nél a rolót.
  • BoneDragon
    Diablo3 itt erősen kakukktojás a felsoroltak közül. :) Nálam az eléggé várós.
  • arcosharcos
    én már a #2749-es hozzászólásomban is "hajtogattam",hogy nerfeljék a JC-t:)
    ------------------------------------------------------------------------
    Jut eszembe szegény Köztársaságiak még mindig nem kapták meg a JC class trailer updatet,pedig Sith oldalon már jó rég túl vagyunk az összes osztály bemutatón:)
    ------------------------------------------------------------------------
    Tudom,hogy várod Mi másra lehetne még várni? Tera-Online? Guild Wars 2 vagy Diablo 3?Nálam ezek buktak már a megjelenés előtt.Vagy RIFT-ben rohangáljak a szerverek közt?

A nagyon távoli jövőben ha egyszer megjelennek,kíváncsiságból majd benézek a World of Darkness és Secret World MMOkba de ezekről még alig van infó,a Warhammer Dark Millenium online-ról is alig van hír,nagyon leálltak úgyhogy nálam még mindíg az SWTOR a legígéretesebb és infót is többet kapunk róla mint az összes többiről együtt.
  • 1Darton1
    Hogy on topic is legyek, ez a játék nem azoknak készül, akik a WoW trónfosztását várják már évek óta ("gamehopperek"), hanem az SW-világ rajongóinak, és azoknak, akik pár hét szórakozást várnak tőle.

A rajongó alkatoknak teljesen mindegy milyen lesz, akik meg csak szeretik az újdonságokat, azoknak meg kevés is elég.

Szóval nincs miért izgulni.
  • BEAST #7464
    Akkor most szakítunk?
  • 1Darton1
    Szerezz olyan új haverokat, akik jobban hasonlítanak rád, és játssz velük együtt.
    A régiekkel meg menj le szipuzni a játszótérre, meg kölyökpezsgőt vedelni egy kocsmába.

Az ilyen problémák legalább annyira érthetetlenek számomra, minthogy miért akarnak a szerelmes párok együtt játszani egy MMO-ban? Aztán meglepetten néznek, amikor gondok tucatjait okozzák, és nem látják őket szívesen sehol sem. (Az a kérdés már egyenesen megfejthetetlen, hogy ha nem unják még egymást, akkor miért a számítógép előtt ülnek, ha meg igen, akkor miért együtt játszanak?)

Saját magunk okozta problémák nélkül biztos unalmas lenne az élet.
  • Pluskast
    Mint minden játék ez sem fogja mindenkinek a tetszését elnyerni, de olyan játék nincs is ami mindenkinek tetszik.
  • Nephin
    Beast: Akinek nem inge... :P

itlosz: GITS ftw! :)

Pluskast: nem túlzás, mondom, megtettem, tehát a tények cáfolnak rád :P
  • arcosharcos
    Lesz benne újdonság:a karakter döntéseket hoz amik a gameplayre is hatással lesznek,némelyik döntés visszafordíthatatlan,a karakternek itt már jelleme is lesz,house és kompanion rendszer is új,stilizált realisztikus grafikával fog rendelkezni

Újítani még sokmindenben lehetne a mostani MMOkban is de talán nem is akarják az egészet átreformálni.Gondolom a piackutatás azt mutatja,hogy erre van igény ez vonza a tömegeket.

Ennél csak kisebbet tévedj a jővőben:)nekem gyakorlatilag ez az életem,sok MMO-val játszottam ku&#a sok idejig és még többfélével fogok is
  • itlosz78
    Félre ne érts, azok közül vagyok én is akik ezt a játékot a legjobban várják és biztos, hogy egészségkárosodás nélkül nem fogom megúszni, annyit fogok vele játszani, csak azt akartam kifejezni, hogy ez a játék is fog valami rosszat vagy negatívumot tartalmazni még neked is, ha még per pillanat nem is tudsz egyet sem mondani, de később biztos fogod valami miatt szidni legyen az bármi is. Olyan nincs, hogy tökéletes és nem hibádzik semmi.
    Most akkorra a sóvárgás iránta, hogy naivan próbáljuk hinni, hogy ez csak jó lehet és ezt úgy eltalálták, hogy nem találunk benne hibát. Azért is írtam az 1-2 évet mert addigra talán túl leszel te is legalább 3-4 karin és ott leszel az endgame-nél és, ha más miatt nem is, de a sláger témát te is fogod hajtogatni, hogy nincs balansz nerfeljétek már le azt a bónti hántört. Egy biztos ez a játék egy hatalmas űrt fog kitölteni kb. mint egy fekete lyukat :)
  • Pluskast
    A nő része:))
  • BEAST #7457
    Igen és az is egy negatív jelző a megbízhatatlan, vakon ide oda csatlakozó játékosokra. :p
  • itlosz78

Finomítom az előbbi hozzászólásomat valami ilyesmire gondoltam a cyborg utalással. Senkit nem akarok megbántani.
  • Tababo
    a felsoroltak közül a többség az alap.
  • arcosharcos
    Minden igényt?inkább azt mondanám,hogy mindenki igényét nem fogja kielégíteni de ha a többség igényét kielégíti akkor az már siker.

lagmentesség nálunk sajnos nem létezik,mert sok csomóponton keresztül jut el Magyarországra az adat a szerverparktól és ezen a saját gépkonfig sem tud javítani,akármilyen hightech erőművet veszünk az is lagolni fog
  • Nephin
    Szerintem ez semleges jelző, vannak ilyen játékosok, akik mindig az újra vágynak. Miért lenne negatív, ha nekik így jó? Az, hogy milyen okból ugranak, az ő dolguk.

Vannak guildhopperek is. :)
  • BoneDragon
    Amiket felsoroltál azok közül kb mindent megtalálni a mostani mmo játékokba. Ezek szerint nem nagyon játszottál más mmo-val.

Ha jobban belegondolok a tor semmi újat nem fog hozni az mmo világba, csak rámentek a storyra. Ahogy elnézem a mostani játékokat nem is nagyon lehet már újítani...
  • itlosz78
    "Mindenféle tartalmak lesznek,PvP rajongóknak zárt és open warzone-ok,PvE rajongóknak..."

Erre a hozzászólásodra emlékezz majd 1-2 év múlva is és, ha majd akkor is így lesz csak akkor és csak is akkor mondható, hogy ez a játék minden igényt ki fog elégíteni

"Lagmentesség" Ilyen létezik egyáltalán?
  • BEAST #7450
    Nem értem miért pont a játékosokra kell kitalálni egy ilyen negatív jelzőt, amikor egyszerűen a játékok nem ütik meg a mércét.
    Manapság az a menő, aki majmolja a ~10 évvel ezelőtt kitalált dolgokat és esze ágában sincs újítani. Új köntösbe bújtatja és éveken át sztárolja magát és a jövendőbeli játékát.
    Ha jól csinálják összeszednek annyi elvakult fan-t akik megerősítik a bizonytalanokat, hogy ez a játék bizony világmegváltó lesz. Első nap rekordokat döntögetnek az eladások aztán pár hónap múlva kifullad az egész mert ezekkel a játékokkal és a közösséggel bizony foglalkozni kell.
  • BoneDragon
    WoW azért lett sikeres mert a Warcraft k*rva jó volt és az emberek kíváncsiak voltak a folytatásra és elég jól sült el. A mai megjelenő mmo-k meg kitaláltak, semmi előélet/történet, csak összepakolják más játékokban látottakat és neszesemmifogdmegjól. Star Wars már magában is jó, ehhez csak egy jó körítést kell rakni és kész az arany tojást tojó tyúk.
  • itlosz78
    A lány:) Tudtam én, odafigyelés, karbantartás, ami nem nagy ördöngösség és még a net is a karodba van beépítve nálad akkor csak egy Cyborg lehetsz:)