60268
  • TDC Geronimo
    Amilyen testelés folyik szerintem ilyen kis országba nem is fognak küldeni meghívókat.
  • Torzonborz
    blablabla. kb ennyit jelent :D

majd ha a mailboxokban ott figyelnek a meghívók akkor az lesz a nagy hír ;)
  • TDC Geronimo
    1 éve is ezt mondták kb... :D
  • petecz
    Stephen Reid
    "FYI, we're going to invite EU Game Testers in future. We'll invite many more people that way than we did through market research. Patience!"
  • BoneDragon
    Ebbe semmi spoiler nem volt.
  • Sir Quno Jedi
    De még engem sem, mert pl. a GT-n is van videó róla.
  • Boncmester
    Engem sem ért meglepetésként :)
  • szmöre
    Mivel az egyik Flashpoint hozza kotodik igy szerintem senkit se lep meg...
  • j0nNyKa
    tok jo, hogy leirtad, igy mar senkinek nem kell azon gondolkoznia, hogy ravenrol lesz-e szo a jatekban... maskor spoiler tag legyszi :)
  • BoneDragon
    Nem bírtam ellenállni a Revan spoilernek...
  • RaSzTaH
    :eljen:
  • j0nNyKa
    [URL=http://betacake.blogspot.com/2011/06/star-wars-old-republic-sith-warrior_23.html]STAR WARS™: The Old Republic™ : Sith Warrior Beta write-up #2 [/URL]
  • j0nNyKa
  • Boncmester
    Szerintem halálmindegy, hogy változtattak-e vagy sem. Tutira a képességek nagy része változni fog még a kijövetelkor, meg természetesen azután is, ez kb arra jó, hogy lássuk, nagy vonalakban mit tud a JK és a JC, és persze a Sith párjaik.
  • Boncmester
    Azért, mert ezek "exkluzív" tartalmak, amiket csak azok kapnak meg, akik a facebookon lájkolják őket. Vagyis így akarnak minél több like-olót szerezni.
  • mgerihun
    Közben összevetettem, ezek még a Jedi Immersion Day-esek, talán DH-ról. Azóta nem kaptak új képességeket, vagy nem változtattak rajtuk?

http://swtorhun.blogspot.com/2011/02/nehany-jedi-knight-skill.html
    http://swtorhun.blogspot.com/2011/02/nehany-konzulans-skill.html
    http://swtorhun.blogspot.com/2011/02/jedi-statok.html
  • N1ggA
    Ezek a Jedi Consular/Sage/Shadow spellek amiket linkeltél, ezek azok, amik a trénernél megvehetőek? Szóval tök mindegy mire talentolok, ezek meglesznek?
    Mert ha igen, akkor egy full dps-re specializálódott Sage-nek is lesz 1-1 komoly heal képessége, amivel lehet hogy még másodlagos healernek se megy el, de egyszer-egyszer oda-oda lehet healelgetni ha kell, meg a solozást is megkönnyíti. Ennek örülök/örülnék.
  • mgerihun
    Azt én sem értem, hogy facebook képeket miért nem teszik be média alá, ha oda még a fejlesztői naplóba berakott képek is bekerülnek. de szép mondat, mindegy késő van
  • TDC Geronimo
    Azt nem értem hivatalos képként miért ilyen randa agyontömörített jpgt raknak ki. pngben ezerszer szebb lenne.
  • mgerihun
    Ezek nem a Jedi Immersion day-es skillek? Azóta nem változtak semmit, mert az már van vagy fél éves?
  • j0nNyKa
    igaz, de ha kidobnának gameplay videókat, ilyesmiket, azok is tele lennének star wars-zal, meg élettel... :)
  • Agamemnon
    De mégis annyira tele vannak élettel, és Star Wars-al, hogy csak na :)
  • Witcher
  • j0nNyKa
    jólvan jólvan, én örülök neki, hogy postoltad :)

csak megjegyeztem, hogy ami infó hivatalosan jön, az általában crap, de ezzel véletlen sem téged minősítettelek

szóval köszi a képet!
  • BoneDragon
    Azok, de ne te postolj mindent! :D Én is érvényesülni akarok. :)
  • j0nNyKa
    ezek a facebook képek annyira semmitmondóak :\
  • BoneDragon
  • BoneDragon
    Pörög, mint béka a turmixban.
  • Boncmester
  • cikasz
    egy régi klasszikus :

• j0nNyKa
    hja, jogos.. :)
    galériát most levettem, egyelőre nem azzal kell foglalkozni... :)
  • Boncmester
    Ezzel a linkkel nem csak a Consulart, de még téged is megismerhettünk :)
  • j0nNyKa
  • XenHai
    si-t tudnál linkelni?
  • arcosharcos
    Sok KOTOR és nem online játék rajongó,szívesen látott volna egy KOTOR 3-at.Csak a fejlesztőket tudom ismételni,hogy az SWTOR nem csak egy KOTOR 3,hanem a KOTOR 4-5-6 is lesz egyben.Sokminden ami nem derült ki a KOTOR-ban arra a KOTOR rajongók az SWTOR-ban kapnak választ.

Többféle játékos rétegnek is kedveznek,mert aki szingli szereti tolni az is fog bőven találni tartalmat még endgame-ban is és folyamatos fejlesztést ígérnek valamennyi játék tartalomban
  • j0nNyKa
    jedi knight / guardian / sentinel kezdőspellek
  • Boncmester
    Ennek a Shadownak (és az Assának) eléggé komoly dmg spike-jai lesznek, úgy nézem :) Kíváncsi lennék a tankolós képességeire is :)
  • j0nNyKa
    szegény consular valóban nincs túlságosan bemutatva hivatalosan...

Jabar: Amint észrevetted, minden apró infót próbálok megtalálni nap, mint nap. Ha belebotlok egy ilyenbe bh-ból, természetesen kirakom azt is. Most rákeresgélek pár forrásban, hátha van valami.
  • Agamemnon
    Köszi j0nNyKa :) mily' régóta is várok erre...
  • Boncmester
    Köszi! :)