60268
-
#7287 Amilyen testelés folyik szerintem ilyen kis országba nem is fognak küldeni meghívókat. -
#7286 blablabla. kb ennyit jelent :D
majd ha a mailboxokban ott figyelnek a meghívók akkor az lesz a nagy hír ;) -
#7285 1 éve is ezt mondták kb... :D -
petecz #7284 Stephen Reid
"FYI, we're going to invite EU Game Testers in future. We'll invite many more people that way than we did through market research. Patience!" -
#7283 Ebbe semmi spoiler nem volt. -
#7282 De még engem sem, mert pl. a GT-n is van videó róla. -
Boncmester #7281 Engem sem ért meglepetésként :) -
szmöre #7280 Mivel az egyik Flashpoint hozza kotodik igy szerintem senkit se lep meg... -
#7279 tok jo, hogy leirtad, igy mar senkinek nem kell azon gondolkoznia, hogy ravenrol lesz-e szo a jatekban... maskor spoiler tag legyszi :) -
#7278 Nem bírtam ellenállni a Revan spoilernek... -
RaSzTaH #7277 :eljen: -
#7276 [URL=http://betacake.blogspot.com/2011/06/star-wars-old-republic-sith-warrior_23.html]STAR WARS™: The Old Republic™ : Sith Warrior Beta write-up #2 [/URL] -
#7275 -
Boncmester #7274 Szerintem halálmindegy, hogy változtattak-e vagy sem. Tutira a képességek nagy része változni fog még a kijövetelkor, meg természetesen azután is, ez kb arra jó, hogy lássuk, nagy vonalakban mit tud a JK és a JC, és persze a Sith párjaik. -
Boncmester #7273 Azért, mert ezek "exkluzív" tartalmak, amiket csak azok kapnak meg, akik a facebookon lájkolják őket. Vagyis így akarnak minél több like-olót szerezni. -
mgerihun #7272 Közben összevetettem, ezek még a Jedi Immersion Day-esek, talán DH-ról. Azóta nem kaptak új képességeket, vagy nem változtattak rajtuk?
http://swtorhun.blogspot.com/2011/02/nehany-jedi-knight-skill.html
http://swtorhun.blogspot.com/2011/02/nehany-konzulans-skill.html
http://swtorhun.blogspot.com/2011/02/jedi-statok.html -
#7271 Ezek a Jedi Consular/Sage/Shadow spellek amiket linkeltél, ezek azok, amik a trénernél megvehetőek? Szóval tök mindegy mire talentolok, ezek meglesznek?
Mert ha igen, akkor egy full dps-re specializálódott Sage-nek is lesz 1-1 komoly heal képessége, amivel lehet hogy még másodlagos healernek se megy el, de egyszer-egyszer oda-oda lehet healelgetni ha kell, meg a solozást is megkönnyíti. Ennek örülök/örülnék. -
mgerihun #7270 Azt én sem értem, hogy facebook képeket miért nem teszik be média alá, ha oda még a fejlesztői naplóba berakott képek is bekerülnek. de szép mondat, mindegy késő van -
#7269 Azt nem értem hivatalos képként miért ilyen randa agyontömörített jpgt raknak ki. pngben ezerszer szebb lenne. -
mgerihun #7268 Ezek nem a Jedi Immersion day-es skillek? Azóta nem változtak semmit, mert az már van vagy fél éves? -
#7267 igaz, de ha kidobnának gameplay videókat, ilyesmiket, azok is tele lennének star wars-zal, meg élettel... :) -
#7266 De mégis annyira tele vannak élettel, és Star Wars-al, hogy csak na :) -
#7265 -
#7264 jólvan jólvan, én örülök neki, hogy postoltad :)
csak megjegyeztem, hogy ami infó hivatalosan jön, az általában crap, de ezzel véletlen sem téged minősítettelek
szóval köszi a képet! -
#7263 Azok, de ne te postolj mindent! :D Én is érvényesülni akarok. :) -
#7262 ezek a facebook képek annyira semmitmondóak :\ -
#7261 -
#7260 Pörög, mint béka a turmixban. -
Boncmester #7259 -
#7258 egy régi klasszikus :
-
#7257 hja, jogos.. :)
galériát most levettem, egyelőre nem azzal kell foglalkozni... :) -
Boncmester #7256 Ezzel a linkkel nem csak a Consulart, de még téged is megismerhettünk :) -
#7255 #7250 -
#7254 si-t tudnál linkelni? -
arcosharcos #7253 Sok KOTOR és nem online játék rajongó,szívesen látott volna egy KOTOR 3-at.Csak a fejlesztőket tudom ismételni,hogy az SWTOR nem csak egy KOTOR 3,hanem a KOTOR 4-5-6 is lesz egyben.Sokminden ami nem derült ki a KOTOR-ban arra a KOTOR rajongók az SWTOR-ban kapnak választ.
Többféle játékos rétegnek is kedveznek,mert aki szingli szereti tolni az is fog bőven találni tartalmat még endgame-ban is és folyamatos fejlesztést ígérnek valamennyi játék tartalomban -
#7252 jedi knight / guardian / sentinel kezdőspellek -
Boncmester #7251 Ennek a Shadownak (és az Assának) eléggé komoly dmg spike-jai lesznek, úgy nézem :) Kíváncsi lennék a tankolós képességeire is :) -
#7250 szegény consular valóban nincs túlságosan bemutatva hivatalosan...
Jabar: Amint észrevetted, minden apró infót próbálok megtalálni nap, mint nap. Ha belebotlok egy ilyenbe bh-ból, természetesen kirakom azt is. Most rákeresgélek pár forrásban, hátha van valami. -
#7249 Köszi j0nNyKa :) mily' régóta is várok erre... -
Boncmester #7248 Köszi! :)