60268
  • Sir Quno Jedi
    MonDuke azért az fura, hogy ilyen alkalmakkor pár perc alatt mégis hogy lehetne kipróbálni egy olyan gammát, amire száz órákat kell elbaszni, hogy pedzegetni kezdje az ember?! :D Ezt sosenem értettem.
  • TDC Geronimo
    #SWTOR will be playable at all of the events listed at http://www.swtor.com/events -- get to those events, get in line, play #SWTOR

Legutolsó event DREAMHACK, NOVEMBER 24 – 27, 2011

Akkor addig meg se fog jelenni? -.-
  • BoneDragon
    Szerintem meg felesleges beszélni a balancerol, mert még kiadás előtt 1 nappal is változtathatnak rajta. Meg úgyis élesben fog kiderülni. :)
  • j0nNyKa
    hja, jogos, rosszul fogalmaztam

na de mind1 is, majd akkor leszunk okosak, ha elindult a jatek, es 358395839 ember nyomja :)
  • mgerihun
    2 dolog ezzel kapcsolatban, tényleg nem kötekedésnek szánom csak szemet szúrt leendő dps classként ami nem Mara .

1 van beépített dps méter ami mutatja ki mekkora dps-t csinál, mert csak akkor tudod kié a legnagyobb. Az, hogy valaki előbb hal meg az lehet armor, wasd skill hiánya vagy noobság, de egy álló targeten mérve is vezetnél dps-ben marával?

2 a balance jelen esetben lvl 50 azaz max szintre vonatkozik, amit még nem próbáltál ha jól tájékozódtam. Nincs olyan játék ahol low lvl balanceolva van, nem is megvalósítható szerintem.

• Sir Quno Jedi
    FÉNYKARD! :DDD
  • Boncmester
    Azért, mert egy class tolja a legnagyobb DPS-t, attól még nem nyer automatikusan 1v1 csatában.
  • Boncmester
    Hagyd rá. Az egész olyan, mint a WOW, csak szarabb, Crassus majd nem fog játszani vele, azt kész. Nem kell mindig mindenkit meggyőzni, hogy jó lesz, döntse el mindenki, hogy érdekli-e vagy sem?
    Régebben én is úgy gondoltam, hogy a sotry nem lesz érdekes 50-en, aztán nézve az utóbbi fél év ilyen-olyan videóit, rájöttem, hogy mégis érdekes lesz, ha meg nem is lenne az, akkor is lehet majd PvP-zni, Operationöket és Flashpointokat tolni, mint bármilyen másik MMO-ban, (csak itt lesz változtatható színű LÉZERKARD) szóval tuti el fogom foglalni magam a haverokkal.
  • Tababo
    remélem ennek a család barátnak igaza van, kissé sablon szöveg, de azért jól esett elolvasni.

na mentem aludni...jó volt ez az éjszakai műszak.
  • [HUN]Crassus
    Vágom!:)
  • N1ggA
    Ja hát úgy el tudom képzeni, de így nézni a dolgokat nem sok értelme van.
    Pl. írod, hogy warzoneban külön figyelni kell a marára, mert nagyon nagy dps-t tol, és rakni kell rá a cc-ket.
    Ezt akár úgy lehetne nézni, hogy a jó cc-vel rendelkező classra kell külön figyelni, és próbálni támadni, hogy ne rakhassanak rád cc-t.

Ez az, ami tetszik az MMO-kban, főleg az SWTOR-ban (itt vannak az eddigi szerintem leginkább hozzám illőbb classok), hogy minden classra szükség lesz, semelyik sem lesz JOBB a másiknál :)
  • arcosharcos
    CC témához,ezzel kapcsolatban olvastam egy interjút amiben említették,hogy rengeteg CC skill lesz a játékban de ezt azzal fogják ellensúlyozni,hogy elsajátíthatunk többféle anti CC képességet.Ha valaki ezen a területen elég skilles lesz akkor kivédheti vagy könnyebben megszabadulhat egy CC-ből

Ahogy azt Nephin és jOnNyKa nagyon helyesen írták,figyeljük a CC fogékonyságot jelző csíkot,mert ellenfelünk egy előzetes CC vagy sorozatos több CC miatt X ideig immunisá válhat,ezért hiába támadjuk további CC képességekkel.
  • j0nNyKa
    na, varjal, en ugy mondtam, hogy ha mast nem nezunk, dpsben a mara a legjobb

de ha nezzuk az egyeb dolgokat, pl. armor, cc, heal, akkor mar kurvajo a balance

tehat ha csak dpst nezzuk, a mara nyer, de amugy verheto
  • Khabbas
    Mindamellett, hogy tudom hogy legalább annyira várod a játékot, mint Johnnyka, vagy bármelyikőnk itt, megértem én, hogy unatkozol.
    Én is unatkozom, és kb. hat hónapja azt mondtam, hogy van egy hónapjuk kiadni, különben húzok a F*SZOMBA [ide be lehet illeszteni bármit, airsoftozok, megyek vissza wowzni, öngyi leszek] de gyakorlatilag, te is én is G*cire várjuk ezt a "förmedelmet", ami jó eséllyel leköt a következő 3-* évre. Most lehet itt jósolgatni, de gyakorlatilag a legjobb mmo-pvps stáb csinálja a PVP részt, és azért PVE részről a Bioware igencsak ott van. Hogy mit akartam kihozni ebből, nem tudom, de!
  • N1ggA
    *pve-ben, raideknél nem lesz mérhető, hogy op-e, mert különféle helyzetekben különféle a szerepe
  • N1ggA
    Ha ámblokk a Sentinel meg a Marauder csinálja a legnagyobb dps-t (=1v1-ben más full dps speces classok ellen mindig, vagy sokkal könnyeben nyer), akkor őket majd rendesen nerfelni fogják. Sokat fog számítani pve-ben, raideknél, hogy melee vagy ranged a class, ott nem lesz op, ha meg warzonokban meg más pvp-ben op, akkor nerfelik, nincs mese.
  • Sir Quno Jedi
    Mondjuk mindig elkövettem eddig azt a hibát, hogy vagy alakítottam saját klánt és akkor időt és pénzt nem kímélve törtünk a csúcsra, segítve a kisebbeket, vagy becsábítottak valami eleve erős céhbe és akkor aztán jöttek a feltételek és kívánságlisták és szabályok és... Egy ideig élvezetes, de én jobban szeretek játszani. Mikor már munkának tűnik, az nem tetszik. Nyilván nem lehet az élen maradni, csak ha tényleg professzionálisan tolja a csapat, node úgy mégis ki a halált érdekel a csúcs?!?? :D Kicsit már kinőttem szvsz. a "versenyzős" részéből a guildvezetés meg mérhetetlen teherré tudja kinőni magát, ha túlnő a céh. Nem jó, ha már a meló kárára megy.
  • j0nNyKa
    jajajaja, halisten probalnak mindenkit kielegiteni
  • cikasz
    Ezt akartam elöször de nem találtam :)
  • Sir Quno Jedi
    Addigra meg ha nem unja meg az ember, akkor belejön a multi részébe is. Mindig vannak kisebb klánok, akinek jól jön egy erős freelancer, aki besegít néha. :D
  • j0nNyKa
    siman el lehet menni 50ig egyedul, 1-2 questet vagy attolsz nagyobb szintre, vagy kersz segitseget

crafting, fejlodes, story arc, pvp siman mehet teljesen egyedul 50-ig

world bossokhoz kell segitseg, meg ha flashpointozni akarsz, illetve persze 50es szinten mar a legtobb dologhoz kell a party
  • j0nNyKa
    van tobb kasztnak is, igen
  • Sir Quno Jedi
    Ha rákényszerítenek, term. adott helyen élek a csapatlehetőséggel, de nem keresem, ha nem muszáj. Egy-két barátom szvsz. úgyis jön majd tolni ezt, mert SW és KOTOR őrültek, így lesz társaságom azért. DE csak nyugis coop szinten. :DDD
  • Nephin
    Social pontokat nem fogsz kapni single playerrel és semmit, ami ezekkel jár majd. Flashpointot nem fogsz tudni egyedül megcsinálni, egyes questeket sem és még sorolhatnám. De a lehetőség persze megvan. :)
  • Jabar
    Még szép! Ismerhetnél már ennyire! :D
    Ha tetszeni fog mindet felhúzom :p
  • Sir Quno Jedi
    Nem biztos, mivel ebben egyértelműen van szingli tartalom. Ha ő arra kíváncsi tolhatja csak azt először. Aztán utána akár kedvet is kaphat a multi tartalomra IS.

Őszintén szólva kicsit csömöröm van a multitól és az MMO-któl, így elsőre engem is a szingli rész érdekelne ebben a gammában. Aztán meglátjuk.
  • Nephin
    Trololol? :D

Játszhatsz egyedül is, mint minden MMO-t, de hátrányba hozod vele magad.
  • Sir Quno Jedi
    Inkább az a lényeg, hogy ahogy pakolják bele az új tartalmakat, a régi karidat is tudod majd tovább tolni. Az jobban érdekel. De végül is sötét és világos oldalon nyomulhatsz egy-egy karival kedvedre. Az sem rossz.
  • petecz
    Nem érdemes, neked legalábbis biztos.
  • Sir Quno Jedi
    Úgy műxik, hogy a sima block értékek, amiket pl. a pajzsok, meg különböző képességek és tárgyak/felszerelések adnak, az jó PVE-ben, de a valódi playerek skill-jeit csak skill block-kal lehet kivédeni (ez kőkeményen %-os esély), ami szintúgy tárgyakból jön főleg, de mocskos nehéz összeszedni. Így van esélyed a legdurvább ellenséges skill-t is fullra leblockolnod és így megúszni egy gyors halált. Persze magas szinten van jelentősége és csak PvP-ben. Egy murva nagy ostromnál életmentő lehet, mikor soktucatnyian esnek egymásnak mindkét (vagy több) oldalról. Nagyon erős karik, durva skill block-kal szinte érinthetetlenek a kicsik számára így, hiszen kénytelenek simán harcolni velük, arra meg olyan durván védettek már (pl. elemekre külön-külön is), hogy csak karcolgatni tudják őket (mert ugye még a területre ható skill-eken is átsétálnak). Reális, egy durva hőst nehéz megfogni újoncokkal (igazából lehetetlen).
  • GAthersw
    A kérdés lényege, hogy van -e a játékban, nem az, hogy máshol minek nevezik :P
  • lolSL
    de single playerért minek többször havidíjat fizetni??
  • calis
    Az eddigi infók alapján, pont hogy hosszútávra is leköti majd az embereket az swtor, 50es szint elérése után is, mivel adott az újrajátszás lehetősége, teljesen új bolygókon, teljesen új stílusban, új küldetésekkel és sztorival. Na ezt nem tudja per pill a wow.
  • [HUN]Crassus
    counterspell:P or silence:P:)
  • GAthersw
    És olyan skillje van valamelyik kasztnak ami egy ideig megakadályozza az ellenfél fizikai/force skilljeinek használatát?
  • j0nNyKa
    itt jatekban a cc csikba mindegyik beleszamit, igen
  • [HUN]Crassus
    jaja épp akartam írni Nephin-nek,hogy TS-en vagy már ismerős arcokkal még meg is lehet beszélni kinek legyen igaza...
  • GAthersw
    Csak a tisztán látás végett, ti minden disable-t (stun/root/sleep/paralyze/satöbbi) neveztek CCnek?
  • j0nNyKa
    bocs, jogos :)
  • petecz
    Ha jól tudom a karaktered (dark/light pontok) úgyis a te döntésed alakítja.

Plusz ha a haverjaiddal küldizel megtudjátok beszélni előtte. Tudod, TS-en. Ahogy írtad.