60865
  • Tatyla
    alltalaban mindig a legelso valaszt
    valasztom utanna mar nem enged beszelgetni veluk

• Boncmester
  • Anthrax
    Hát ezekért a kérdésekért érdemes volt neked is béta meghívót adni, biztos sokban hozzájárulsz ahhoz ,hogy jobb legyen a játék.
  • Tababo
    uramatyám...
  • Tatyla
    urallomasra feljutottam mar,mi az AC valami kisgep,es hogy kapom meg?
  • Nephin
    Végigjátszod a questeket/párbeszédeket, vagy elnyomogatod őket?
  • Boncmester
    Csináld meg a kiegészítő questeket is, legalábbis nagy részüket. Aztán a mestered el fog küldeni egy hajóra, ami fölvisz egy űrállomásra, ahol fölveheted az AC-dat, elmehetsz Black Talonba vagy pedig Dormund Kaasra.
  • Ozzyehh
    :D Mind1 telnek a napok rendesen, nem rég még 59 volt hátra :)
  • Tatyla
    es a Korribanrol hogy jutok el ezekre a helyekre?miken keresztul?
  • Boncmester
    15-én lesz 1 hónap... :P
  • Ozzyehh
    Holnap után már kevesebb mint 1 hónap :P
  • j0nNyKa
    semmi keresnivalod huttan, menjel btbe, majd dromund kaasra
  • j0nNyKa
    malakot nezd meg, ha lagol, akkor valamelyik eu szerver

beta forumon sticky-be szoktak irni, hogy melyik szerver hogy all
  • [HUN]Crassus
    1 hónap:P
  • Kepi17
    [img=http://www.abload.de/thumb/nvtelen5pu01.png]
  • 0Fritz0
    Remélem ez csak egy gyenge grafikai beállításnál készült videó.
  • N1ggA
    Annyit ki lehetne írni nagy piros betűkkel a banner alá, hogy aki kapott inviteot, az ne írja be ide, mert midnenki kapott stb..
  • Tatyla

megyek a Korribanon most vagyok level 8 és elfogytak a questek,mondom átmegyek aHuttára ott se látok semmi questet...
  • Vaxi
    :D zsír. és melyik szerverre érdemes menni?
  • shaba23 #15652
    Én is kaptam, szóval várok...:)
  • titani
    A szex olyan, mint egy számítógépes játék. Szerencsésebbeknek mászkálós-lövöldözős, kevésbé szerencséseknek stratégiai, pecheseknek pedig szimulációs.
  • j0nNyKa
    en a nepszamlalasnal is sith nagyurnak vallottam magam... szerinted ? :D
  • zee21
    "Lehet változtatni a fénykard színét????" szerintem ezzel kéne hogy kezdődjön a FAQ :D
  • Vaxi
    te melyik szerveren vagy? remélem sith lettél :D
  • Braikingboss
    Szal az eddigi infók alapján Eternity Vaultot 4 féle képpen lehet megcsinálni. Normal/Hard (Nightmare) mode, 8/16 fő. A cuccok amik esnek ugyan az a 8/16 fős normálban csak pl 8 fősben kevesebb vagy a statok nagyobbak a 16fős módban? Vagy pl egy 8fős HC cuccai milyen szinten vannak egy 16fős normálhoz képest. Erről mondjuk lehet ti se tudtok semmit de azért megkérdem hogy is van ez.
  • Fenrir
    Üdv a táborban. Most nincs is más dolgod mint:

Várni...
  • Betonfal83
    Hali! Ezt kaptam..Már megint vm kamu email?Segitséget elöre is thx!

Your account has been selected to participate in an upcoming Star Wars™: The Old Republic™ Beta Weekend Test. If you have previously tested or are currently participating in an ongoing test, you will be invited again. Additional details for this upcoming test will be announced soon.

As part of this test, we will be partnering with games industry sites to distribute additional beta codes as necessary. This will help ensure we meet our population goals, so we can effectively stress test our servers in preparation for launch. Please do not acquire and redeem one of these codes as it could jeopardize your ability to participate in this test.

As a reminder, should you choose to participate, everything associated with this test (game information, process, forums communication, etc.) is confidential and may not be discussed outside of the Game Testing forum. Additionally, your participation in the Game Testing Program is subject to the
  • Boncmester
    1 hónapja még nem volt benne, de mintha ígérték volna...
  • Fenrir
    Tényleg, LFG rendszer lesz egyáltalán benne? Mert ez az oldschool, "üvöltsünk a general csatin, hogy partit keresünk az insta előtt" a vanilla wow-ban még elment, de utána mert nagyon szánalom volt. Ne az legyen, hogy rögtön az fp-be lehessen teleportálni, de legalább valamilyen group kereső rendszer lehetne igazán, főleg ha az ember egyedül játszik és idegenekre van szorulva.
  • Boncmester
    Az nem lookout, hanem lockout.
    És nem looking for group rendszer, hanem ez az oldal mutatja meg, hogy mennyi idő múlva próbálkozhatsz újra megcsinálni az adott instát/boss-t...
  • Rubint
    Nekem is gyorsabbnak tűnik... úgy egy hónapja sith kezdőn (ahol még nincs sprint ugye) az az érzésem volt, hogy "MENJÉÉÉÉLMÁÁÁÁÁÁR!", most meg viselhetőbb a sétaidő. Vagy csak én is lelassultam közben. :D
  • TDC Geronimo
    Nem. Nem a kari gyorsul rosszul fogalmaztam. Mikor mész előre és ASDvel elkezdesz hátrafele meg oldalra mozogni. Az sokkal gyorsabb és jobban reagál. Olyan körülményesen forgolódott a korábbi buildekbe a kari. Most fasza lett. Elkezdtem első flashpointomat végre erre jött a szerverleállás :D
  • j0nNyKa
    nem azt lattad, hogy a sprint automatikusan bekapcsol combaton kivul? mert emiatt nekem is gyorsabbnak tunik
  • j0nNyKa
    jaj, sorry, a magyarazat lemaradt

tehat 4 fele modja lesz az operation-oknek: 8 player normal, 8 player hard/nightmare, 16 player normal, 16 player hard/nightmare
    ez a hard/nightmare dolog egyelore nem vilagos, majd utananezek

maga a "lookout" pedig egy Looking for Group rendszer

nyilvan itt most a kerdojel az, hogy melyik modot milyen surun lehet ujra probalni
  • TDC Geronimo
    Gyorsítottak karik mozgásán is vagy mi. Legalábbis mikor hátrafelé mész vagy oldalazol hátramenetbe sokkal gyorsabban reagál. Jóval jobb lett így, mint amikor utoljára próbáltam.
  • N1ggA
    Mi az a lockout és mik azok a nevek? röviden mit kéne látni? :)
  • j0nNyKa
    az elso imageshack-es, azt csak linkelem, hasonlot mutat, mint a 2. kep:
    http://img5.imageshack.us/img5/8924/locksc.jpg

• j0nNyKa
    live stream, lvel 36 flashpoint
  • N1ggA
    Majd később lesz, itt olvasgass
  • renato999
    Sziasztok! Tegnap kaptam egy levelet ( de csak most vettem észre :( ) Hogy kiválasztottak a tesztre, de semmi kódot nem kaptam, és fingom sincs, hogy hol kell leszedni a játékot ! Most megy a béta, vagy máskor lesz, vagy lekéstem ?