60334
  • Torzonborz
    vgchartz-on 802,976 db-ot írnak
  • j0nNyKa
    itt a cikk, ahol postolták a képet, ennél többet én sem tudok
  • t0Mi
    SWTOR.com is temporarily unavailable as we are experiencing extremely high traffic. Please check back again soon!
    Nekem ezt írja.. :P
  • j0nNyKa
    azt írja, hogy karbantartás, egész nap azt írta
  • Boncmester
    Ez milyen eladásból lett összerakva? EU, US, fizikai, digitális? Bár szept végéig tart, de fél milla az olyan nagyon nem sok.
  • t0Mi
    De nem azt írja, hogy karbantartás, hanem h extrém kapacitás miatt leállt.. :D
    A diagram meg gondolom nem tartalmaz origin adatokat.. Így meg nincs értelme sajna.. :(
  • j0nNyKa
    Early access spekulánsoknak:
  • j0nNyKa
    szerdai karbantartást láttál már? :)
  • t0Mi
    Az swtor.com nem elérhető, mert extrém magas forgalom van rajta.. mi történt? :D
  • Boncmester
    Gondolom azért, mert ők az utóbbi pár hónapban nem követték annyira figyelemmel, mint mi. Amúgy ide föntre ki lehetne pakolni valamit a magyar klánokról.
  • mgerihun
    Open World PVP infó
  • Junger
    Nem értem, miért most kezd el mindenki kérdezni a magyar klánokról, amikor több helyre többször is ki lettek postolva.
  • mgerihun
    Magyar Klánok
  • Laroa
    http://forum.swtor.hu/index.php?board=28.0
    http://forum.swtor.hu/index.php?board=29.0
  • MrStokes
    Arrol lehet valamit tudni, hogy milyen magyar klanok lesznek, milyen (pvp, pve, stb.) szervereken?
  • gerey
    jah kb. nagy semmi 4 sorban meg a 'soon™' helyett ASAP.
  • Laroa
    szokásos bioware bullshitgenerátor
  • BoneDragon
    Megint jött levél de ez sem meghívó...áhhh, mindjárt berakom spamok közé, hogy ne idegesítsen. :D
  • Ozzyehh
  • N1ggA
    Gondolom lesz béta hétvége (stress test) EU szervereken is EUsoknak jövő héten vagy pár hét múlva (olyan sok nem lehet, mert lassan megjelenik a játék :P ). Most majd lesz rendes teszt invite EU szerverekre, de valszeg sokkal kevesebb, mint a múltkori hétvégére, nem nagy eséllyel jutunk be. De kíváncsi vagyok, az mikor lesz. Gondolom a mostani hétvége után...
    Mindegy, mostmár nem idegeskedek azon, hogy megint csak amerikaiak jutnak be, ezt a néhány hetet kibírom, a béta hétvége meg annyira mégcsak jó se lenne, mert az a néhány nap csak arra elég, hogy szar legyen abbahagyni, de belemerülni, vagy megismerni a játékot annyira nem lehet. Rendes teszt invite kéne és kész :D
  • Braikingboss
  • Agamemnon
    Nekem max kétfajta levelet küldjenek, vagy azt hogy üdv a teszterek között, vagy azt, hogy elindult az early game és már tölthetem is a klienst :)
  • Boncmester
    Kaptam én is levélkét.
    Nem lehet majd belépni/kilépni a guildbe/guildből, nem lehet föloszlatni a guildet vagy újat csinálni hamarosan. Hogy ez mikortól lesz, az passz. Mindenesetre most még van idő belépni! :)
  • Braikingboss
    Régi rendszerben 6 fős parytval simán be lehetett védeni a várat akár egy WB ellen is.

This is the phase you've been waiting for. We're ready to begin importing* your guild, Sarkany Lovagrend, into the game.

Szeretnek mostanában leveleket küldözgetni én meg annak reményében hogy meghívó egyből rácsapok és neeeeeeem csak a felesleges ..... ami nem érdekel :d

Mondjuk az jó lenne ha értesítenék a guildeket még Early game access előtt hogy melyik szerverekre kerültek.
  • Boncmester
    Már nem azért mondom, de a WAR-ban pont az volt az élvezetes, a taktikus open world PvP, ahol kevésnek is volt esélye hátráltatni a sokat, míg le nem hülyítették az egészet az új rendszerre, ahol csak a számok döntöttek, és dög unalom volt, pár hónap után pedig mindenki ott is hagyta az egész játékot a francba.
  • gerey
    Reid az EU teszttel kapcsolatban
  • Tyrpak
    Áltatom magam, hogy "nyugi, úgy se értél volna rá hétvégén".
    Egy frászt, már megint US :(((

Mondjuk a "several new servers" azért félig jó hír.
  • j0nNyKa
    Hello and welcome to game testing! We can’t wait to get you all into the test. If you just received your invitation today, you can visit www.swtor.com/tester to download the launcher and begin patching the game. Then, on Friday 11/11 at 5:00PM CST (11:00 London, 00:00 (midnight) Saturday 11/12 Paris/Berlin) you’ll be able to log in and play!

To our existing testers: at 5:00PM CST on Friday, you will notice several new servers appear in server selection for the weekend test to accommodate all our weekend testers. You are welcome to create characters on these new servers, but please note that they will only be available for the duration of the weekend test, which ends on Sunday 11/13 at 11:59PM CST (Monday 11/14 6:00 London, 7:00 Paris/Berlin).

All testers share forums at this time, so please welcome our weekend testers!
  • Nephin
    Holnap simán jöhetnek EU-sok is.
  • TDC Geronimo
    Mennek ki meghívók beta hétvégére. US only...... Felfogni nem tudom, de ők biztos tudják a miértjét.
  • [HUN]Crassus
    ügyes!

• Jeffjohnson
    :) jó lenne a régi Fist of Sigmarból is előkeríteni pár embert jó hangulat volt ott is nagyon.
  • maniac001
    Csináltam új password-öt.
  • N1ggA
    Nem ők resetelik, hanem neked kell resetelni magadnak.
  • cain
    nem fake.
  • cain
    nem kell hajnali háromkor kellni, csak beszervezni egy jó kis auszi/jenki guildet. =]
  • maniac001
    Kaptam egy olyan levelet hogy aki okt 21 előtt csinálták az accot annak resetelték a password-öt. De nem találom hogy hol van az új pedig írták hogy melyik weboldalon. Ez valami fake vagy tényleg ez van?
  • Tyrpak
    Nem akarok vészmadárkodni, de nekem ebből a rendszerből az jött le, mint a WARban az egyik változás előtt, amikor minden objective-et tartani kellett a zone lock-hoz, hogy az egyik oldal véd hülyülésig 1 db obejctive-et, hogy a másik ne tudjon lockolni, és az utolsó pillanatban elfoglal egy másikat, amit nem védenek annyian, és akkor ez megy addig, amig valamelyik oldal nem kel fel hajnali 3-kor, hogy zone lock-ot tudjon szerezni.
    Jó, itt nincsenek egész tier-ek több pályával, de a jutalmat itt is a lock-hoz köti.
  • N1ggA
    Nekem az jött le, hogy a 20 v 100-at sehogysem balancolja, pont ezért open world pvp. Az írta, hogy 5 objective van, amiket birtokolni kell, és ha az egyik oldalt kevesebben vannak, akkor egyszerűen csak az egyik objectivot támodják, mondjuk 20-an, a másik oldalt meg a 100-ból meg mondjuk átlagosan 20-an vannak egy objectivnél őrizni azt, a többiek meg mennek megszerezni a hiányzót, így egy objectivenél kiegyenlített lehet a dolog.
    Persze 20 v 100-ban sose lesz az, hogy a 20-as oldal több objectivet birtokol, mint a 100-as, de pont ezért jó, pont ezért open world pvp, mert bármikor hívhatsz, szervezhetsz segítséget, szólsz a guildednek, hogy "na most legyakjuk őket", és akkor jó lesz.
  • Khabbas
    Ez a megjelenés, az early access max. 5 nappal elötte.