60334
-
#15043 Mindenki a képernyőt fogja bámulni meredt üveges tekintetekkel mert éppen tölti a klienst !!!!! -
#15042 Még ez is megtörténhet XD -
t0xikus #15041 én a helyükben simán a tervezettnél egy nappal előtti napot jelentettem volna be és utolsó órákban kiadni közleményt,h bocs srácok, 1 napot csúszunk:D na akkor mi lenne itt:DDDD -
#15040 hát olyan nehéz let heal nélkül nem csinálod meg a bt 1 bosst + iszonyat sokk add jönn -
#15039 Mi lesz itt ha már csak 3-4 nap lesz az early accessig ? -
Boncmester #15038 Azért szerintem eléggé nehéz belőni, mert nem mindegy, hogy lvl 10-esen, vagy 12-esen megy oda a karaktered, meg a többi karakter. Szóval ez alapján, ha az egyik felének túl nehéz, másnak túl könnyű, a harmadik részüknek meg pont jó, akkor valószínű az pont jó.
Amúgy szerintem az előzőben túl könnyű volt. -
#15037 mar javitottam
ebben a buildben ment vegig mind2-n
egyszeruen arrol van szo, hogy most kaptak buffot a flashpointok, es gondolom a bt 1. boss erosebb lett, mint kene (?)
bar sok teszter szerint meg (arra a topicra valszolva) semmi baj nincs a nehezseggel, most pont jo
persze a harmadik adag meg veri magat, hogy meg mindig tul konnyu
szoval.. dontsd el, mi az igazsag :D -
t0xikus #15036 kis off:D scifinépzene:D
-
#15035 Igen, nekem is ez jutott eszembe, hogy valószínűleg nem ugyanabban a buildben teljesítette mindkét FP-t. -
Boncmester #15034 Ugyanaz az első és az utolsó beírás, csak a cím más.
Amúgy meg nem lehet, hogy a második az Esselest az előző buildben csinálta, Black Talont pedig az újban? Mert amikor én voltam Black Talonban, akkor egyáltalán nem volt nehéz az első boss, se semelyik másik. -
#15033 kicsit utananeztem a flashpoint temanak, a teljesseg igenye nelkul nehany tester feedback:
Flashpoint: The Mandalorian Raiders
Just attempted this Flashpoint, and was rolling along pretty well until we hit the group boss that comprised of 4 20k Stun/CC immune bosses that were a Jedi Consular, Sentinel, Gunslinger, and Trooper, and wow, they just lit us up.
The Jedi Sentinel is probably the biggest problem, he is next to impossible to not only tank, but keep off the healer. I had a sequence of where he literally Force Jumped me, Force Pushed me, and then Force Jumped me again before turning around and Force Jumping back to the healer. 3 Force Jumps in less than 5 seconds.
Between him and the gunslinger dishing around damage, the healer just could not keep up with group damage and as the tank I couldn't keep anything on me with being flung around the room by the Sentinel. Think he needs to be looked at at the very least in terms of abilities cooldowns. Without all that, it might be slightly more manageable at even level, though, probably still extremely tough.
Also, occasionally, when we killed one of the bosses, the one killed would not respawn with the rest of them.
The rest of the bosses were pretty straight forward up until that point. Nothing as hard as that encounter. Biggest issue was keeping stuff on me, though, as a Sith Warrior, AE threat really isn't hot at mid 20's.
---
Black Talon vs The Esseles
Well I rolled my first dark side sith last night and got up to lvl 11 where me and my friend decided we would run the Black Talon instance. We have both played republic so far so was excited to see how the flashpoints varied.
Well we got to the first boss and managed to wipe 3 times. Took a couple of tries to work out the tactics and then managed to get the boss down. Definatly much harder than the 1st boss in the esseles.
This trend seemed to carry on through the whole flashpoint. The esseles seems to be SOOOO much easier than the black talon. You don’t need any real tactics to complete the Esseles but in the Black Talon you need good tactics to get past every boss.
Is there any reason why the Esseles is so easy in comparison. I much preferred the difficulty of the Black Talon and wish they incorporated this into the Esseles. I’ve managed to run the Esseles with a friend and 2 companions with ease @ lvl 10. This is impossible in Black Talon.
---
Hammer Station
Just did this again with a group of 15 Sorceror, 16 Sorceror, 16 Marauder and 16 Powertech. I was healing as the 16 Sorceror.
Overall, the flashpoint is improved upon last build - it's quite nice to have a functional map and mostly functional loot table. The last boss doesn't seem to have a specific loot table - we got a drop off him that another group got off trash.
However, the trash still felt rather yawn. Doesn't really reflect the feeling that '10,000 Advoszec' will face us. Sure, I don't expect that much trash, but these guys are supposed to be elite, world-conquering warriors. Make it feel that way, please.
The first boss, if anything, felt even more undertuned than it did last build - turns out my shield is able to completely mitigate the Mining Beam, and the droids still don't do any damage worth mentioning when they blow up.
Second boss felt OK in terms of damage taken, but the healer NPC still didn't heal (or if he did, didn't heal often/much at all). Overall, fight's not that exciting.
Last boss felt much improved upon last build. No buggy mines, for once. Still easy to wipe if one of your group is.. less than adept at avoiding bombs.
If you lose someone, you eventually fall behind on adds and healing. This is good. Damage on the tank felt good (also good to see that no bombs are thrown at the tank (at least, we didn't notice any) - it'd probably be a bit much if they were still thrown at the tank).
Oh, apparently the DPS were having issues seeing the bombs. Maybe a graphical issue, maybe need to make them slightly more distinctive.
Overall, I wouldn't change anything about this boss at all besides perhaps the aforementioned possible change to make bombs slightly more visible.
---
Black Talon first boss WOW
Ok, just tried my first attempt here in this build. Never had problems before. We had a group, I was lowest at level 9, had an 11 Powertech, 11 Assasin and 10 Sith Warrior, and we could not beat the first boss. I never had this problem in previous builds.
Yes, we moved from the probe droids before they exploded. We tried having one, then two ranged on the adds, then switching around. No, the group was working well together, with no in-fighting or anything like that.
This is a flashpoint that people get sent to before we get to pick our AC, so dedicated heals and tank should not be required for this. It seems that this is way overtuned for new characters right now.
-
#15032 jogos! :D
na jo, meggyoztetek. -
Boncmester #15031 De ha lenne pina topic, oda nyugodtan beírhatnád minden nap :D -
#15030 :DD -
#15029 jo hat en a pinanak is minden nap orulok, megse irom be :D
de ja, jogos, szuperjo, telnek a napok, yay! -
#15028 A szívemből szóltál :D -
Boncmester #15027 Írd csak be :) -
Boncmester #15026 Én is minden nap örülök neki, ha meglátom a bannert, szóval érthető a lelkesedés részéről, és hogy hangot is ad neki :) -
#15025 :DDDDDDDDDDDDDDD jól van na, nézd ezt el nekem többet nem írom be :( -
#15024 lassan es szenvedosen, de inkabb azt mindom, hogy nem -
#15023 nem az, hogy mar unalmas (?), de azert van a banner, hogy ne kelljen minden nap beirnod -
Boncmester #15022 Ezt már vártam tőled :D -
#15021 Emberek, tudtátok, hogy már csak 37 nap van hátra ? 8) -
Boncmester #15020 A bétában legalábbis az első flashpointhoz kb percenként indult egy csapat, szóval nagyon könnyű volt társulni másokhoz. Remélhetőleg ezzel nem lesz gond a live-ban sem, mármint a csapat találással. -
Boncmester #15019 /off
A fejlesztői csoporton belüli dedikált tesztelőre gondoltam, nem magára ugyanarra a személyre, aki írta az adott kódot.
Csak hogy ha van egy cég, akkor ne adjon ki olyat a kezéből másik cégnek/felhasználónak, ami totál beégeti, stb. -
cain #15018 /off
azért túlzásba ne vigye a fejlesztő a tesztelést. unit szintig rendben van, hogy ne adjon ki olyat a keze közül, ami nem működik, utána viszont inkább független tesztelő tesztelje.
@Tyrpak: lehet spórolni a teszteken, csak amikor egy ilyen miatt napokig áll valami, vagy adatok kerülnek ki illetéktelenül harmadik félnek, akkor meg megy a keményen-hátulról-popsiba-krém-nélkül. =] -
DrokOne #15017 Jonnyka: Flashpoint-al kapcsolatban lenne egy kérdésem. Pár hete láttam videokat egy duoról akik companionokkal vitték vegig a flashpointokat ketten(+2 comp.). Ez kivitelezhető a mai napig,illetve végleges kliensben? Rengeteg problémát oldana meg ha nem kéne 2 szerencsétlen pugot keresni minden alkalommal,lootról nem is beszélve... -
Boncmester #15016 Ez esetben sorry. -
Boncmester #15015 Nem rád gondoltam amúgy :)
Hát a bankok tudnak nagy baromságokat csinálni néha, de azért általában a fejlesztőnek kellene belső tesztet csinálnia. Tény, hogy találkoztam már olyannal, ahol nem csináltak ilyet. -
#15014 "Amúgy meg csak simán zavarják a szememet azok a felvetések, miszerint ha most jön valami béta patch, akkor tuti, hogy azt két nappal azelőtt kezdték el fejleszteni, addig meg buliztak végig az előző 2 évben..."
Kicsit többet látsz itt a dolgokba mint ami.. Szerintem ilyet senki se állított.
"miért kell folyamatosan negatív energiákkal bombázni a fórumot"
Szerintem ez max itt Tyrpak-ra vonatkozhatott az se volt vészes:D Nem kezdett el fikázni semmit BoneDragon. -
Tyrpak #15013 Szerintem rám gondolt, és az antianyag erősségű negatív hullámaimra.
Egyébként pedig "kisebb" magyar banknál dolgoztam, ahol pl. a netbank javításait belső teszt nélkül rakták ki, hogy mi is az ügyfelektől értesültünk, hogy a) új verzió van kint, b) hibák vannak benne. -
#15012 Te kiforgatod a szavam. Mindegy, jól elvagy magadba. -
Boncmester #15011 Amúgy meg csak simán zavarják a szememet azok a felvetések, miszerint ha most jön valami béta patch, akkor tuti, hogy azt két nappal azelőtt kezdték el fejleszteni, addig meg buliztak végig az előző 2 évben...
Nem értem, miért kell folyamatosan negatív energiákkal bombázni a fórumot, és vészmadárkodni. Ha valami nem tetszik a játékban, az egy dolog, de folyamatosan azt nyomatni, hogy úgyse lesz kész, az meg egy másik, és nem jó. -
Boncmester #15010 Én az vagyok, ezt jól látod :) -
#15009 Bírom mikor mindent megmagyarázol. Szerintem te vagy a szakértő! -
Boncmester #15008 Nyilván, mivel eddig fejlesztettek, sok dolog nem is volt benne, hanem készítési fázisban volt. Aztán ahogy ezek bekerültek, javítások, átalakítások szükségesek, ezek pedig a patchek. Nem azt jelenti, hogy eddig nem dolgoztak, hanem azt, hogy amit csináltak, azt most láthatják széles körben a tesztelők. Belső buildek és patchek nyilván voltak eddig is, csak arról nem tudunk.
Azért vicces, hogy itt mindenki milyen hatalmas szakértő, amikor láthatóan közületek eléggé kevesen fejlesztettek szoftvert... -
#15007 Hja, észbe kaptak. Eddig 2-3 havonta jött egy nagyobb patch most meg hetente. -
#15006 Érzik hogy közeledik a megjelenés :D Ilyen gyorsan javítás szerintem ez csak jó dolog. Szerintem akkor se tudják kiküszöbölni teljesen a hibákat de azért csapatják neki. Megjelenés után is ez várható szerintem egy patch áradat ami szintén normális. Közel 2 misi játékos biztos felbukkan jó sok új hiba. -
Boncmester #15005 Ez azért van, mert ha 1 dolgot kijavítanak, elromolhat 1000 másik. Ezért nyilván nem a nagyközönségnek tolják ki az összes javítást azonnal, hanem a belső tesztelők először letesztelik, és ha nem találnak benne valami égbekiáltó hibát, akkor kiadják a külső tesztelőknek, akiket behívtak. Ők többen vannak, ezért észrevehetnek olyan hibákat is, amik a belső tesztelők figyelmét elkerülték. Viszont tuti nem fognak olyan dologgal találkozni, hogy tesztem azt bekerült egy új flashpoint, de valamit az elrontott, ezért nem tudsz beszállni a hajódba, hogy aztán emiatt oltári nagy anyázás legyen az összes fórumon 2 hétig.
Amikor mi fejlesztünk a cégben, ugyanígy van. Valamit javítunk, a belső tesztereink megnézik, aztán ha jónak látják, odaadjuk az ügyfélnek tesztelésre (User Acceptance Test), és így ő már valószínűleg nem fog mindenféle brutális piros felkiáltójeles hibaüzeneteket látni, hanem max olyan dolgot, hogy valami nem tetszik neki, szerinte máshogy kéne megoldani. -
#15004 gondolom bioware-nagyságú játékfejlesztő cégnél dolgoztál
ha neadjisten mégsem, akkor nincs több kérdésem