60334
  • TDC Geronimo
    Imperial Agent Character Progression
  • j0nNyKa
    ne is mondd :DD

btw, ea / origin customer support ownage:
  • BoneDragon
    Ahogy látom ez nálunk is menő, dc universe topicok nézegetve...
  • j0nNyKa
    "Someone on the general forums noticed that the new pre order page says early access may be upto 5 days-its in the fine print at the bottom.
    Mystery Solved"

Elvileg ez (volt) a szöveg a pre-order oldalon:

CUSTOMERS WHO PRE-ORDER STAR WARS™: THE OLD REPUBLIC™ WILL BE ABLE TO PLAY THE GAME BEFORE THE OFFICIAL LAUNCH. “EARLY GAME ACCESS” IS THE PERIOD OF TIME BEFORE THE OFFICIAL GAME LAUNCH WHEN PRE-ORDER CUSTOMERS MAY ACCESS THE GAME. EARLY GAME ACCESS MAY BE UP TO 5 DAYS. THE LENGTH OF YOUR EARLY GAME ACCESS DEPENDS ON THE DATE AND ORDER IN WHICH YOU REDEEMED YOUR PRE-ORDER CODE AT THE CODE REDEMPTION CENTER. SEE PRE-ORDER FAQ FOR MORE DETAILS.
  • j0nNyKa
    Nem-nem. ~2 órája nem mennek a pvp szerverek, ergo óvodás buta fogyatékosként kell viselkedni a béta tesztereknek. Mert ugye ez az egyetlen normális (elfogadott, megszokott) reakció. :D
  • cain
    szerintem részegen nyalogatja az ipodját.
  • j0nNyKa
    Na ezt most megosztom, mert már a sírógörcs kerülget a bétázók butaságától. Tök komolyan ilyen "emberek" tesztelik a játékot.
  • cain
    hát ez ótvar... 5 éves dance videók swgből:
  • Ozzyehh
    Hánykor van update? D:
  • zee21
    meh..
  • j0nNyKa
  • Omlás
    Bízom benne, hogy valahogy azért nálam is eldöcög majd
  • cain
    ja, de ami neki van, az nem egy bika videokari.
  • darth devil
    Nagyon nem mind1, h milyen az a 250es tápegység.
  • gseldon
    Huhh, csoda, hogy egy 250 wattos táppal egyáltalán megröccent eddig is az a kártya a csókának. Nekem 400W-os van és az sem egy életbiztosítás. Ezeknek a mai bika videókariknak alsó hangon 500-650W kellene.
    Nekem ATI 6850-m van, remélem menni fog rendesen.
  • j0nNyKa
    Performance topic béta fórumon, első pár hozzászólás:

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Since everyone seems to be getting better performance, I wanted to see what kind of FPS people are getting at the resolution they are running at. Specifically, what video card, cpu, resolution, and if you're running max settings.

I'm rocking a 1.86ghz core 2 duo with a 8600gt. At 1920x1080 with low settings, I get anywhere from 20-60fps. Thats an incredible increase over the last build. I'm looking to upgrade so just wanted to see where expectations should be at max settings.
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    3.2Ghz Core2Duo Wolfdale, 5870 Radeon, 4GB DDR3 1800, Win7 64 Pro, 1680x1050. Getting around 75fps most places. Dips to 45ish in Coruscant, etc. maximum setting AND forcing AA w/ drivers.
    4.4Ghz Intel 2600K, GTX 580, run at max settings with AA forced by Nvidia Control panel and I get 110 fps most of the time. The fps never falls below 80. 1920x1080.
    i7 930, 12Gb RAM, 2x GTX 560 Ti's in SLI, Intel SSD, Getting around 60 FPS on average, dipping to about 45.

Honestly kinda disappointing performance from an SLI Setup, hopefully when release hits it will get better.
    I just logged in and created a new character this morning and my fps was like a slide show. Didn't have any issues the past 2 builds. All my settings were default, only thing I changed was the resolution.

i7-2600 3.4

Geforce GTX460

8GB Ram

Windows 7 x64

Directx 11
    i7 2600k @ 4.4ghz, 2x sli gtx 570 @ 825/4200, 16gb ddr3, 2560x1600, 4x MSAA + 2x TrSSAA forced by nVidia Inspector w/ compatibility bits, and I'm getting anywhere from ~80+ fps constantly (on Korriban) to 55-70 on Dromund Kaas (in the forest areas). 285.62 driver set, maxed in-game settings.
    GTX280

E8500 @ 4.2ghz

1920x1200

All settings max except shadows.

I have vsync on because I get screen tearing otherwise.

FPS stays at 60 (refresh rate cap) most of the time, dropping to around 43 in some congested areas.
    SLi users should know that SLi has not be optimized yet, especially when you consider a driver set needs to be updated with TOR in in the notes from nvidia.

4.01ghz i5 750, 4gb 1600 ddr3, msi gtx 470 twin frozr golden edition, most recent 285 driver set, 1680x1050

Everything max, forcing AA through nvidia cp. Getting 95ish, sometimes dipping to 85-87.

Very consistent this build though, can only imagine what's going to happen with nvidia releases December's driver update when they make it with TOR in mind.
    i5 2500k @ 4.4ghz, radeon 5850

With most settings turned up at 1920x1080 i average about 60fps. I've had it go into the 30s though and I cant play like that.

I will either be upgrading or turning down some settings since I cant stand a minimum fps below 60fps.
    I7-2600 3.4

GT420

8GB Ram

Windows 7 64bit

FPS was floating between 8 up to 25 in the starter area. I decreased the settings from default to bare bones min brought the rate to 12 - 25 the promptly crashed. O.o

I popped the hood and he powersupply is 250 watt so a new card will require PSU upgrade as well.

Sad bit is last build ran so smooth so I preordered the game.
  • j0nNyKa
    ah, ok
  • Boncmester
    "Aki nem rendelte elő, nem is ember" poén volt.
  • j0nNyKa
    ö.. mi?
  • Boncmester
    Emberekről beszéltem :D
  • j0nNyKa
    bárkit, aki nem rendelte elő?
  • Boncmester
    Ezeknek pont az a lényege elvileg, hogy lásd, hogy fog kinézni a karakter, miket csinál, és el tudd dönteni, mivel akarsz majd lenni a megjelenés után. Nem sok értelme lenne megjelenés után bemutatni progression videót. Persze ettől még megtehetik, csak kit fog akkor már érdekelni?
  • j0nNyKa
    már most nem azért, de ki mondta, hogy pontosan dec. 20-ig lesznek pénteki update-k? simán kinézem belőlük, hogy pl. 1-2 progression videót majd csak release után vágnak hozzánk
  • cain
    szerintem a legutolsó, ami érdekelte őket a kezdés időpontjának meghatározásánál az az, hogy mikor húzza le a rolót az swg.
  • t0Mi
    Csak azért emberek vagyunk, így nem mindegy, hogy mikor.. :D
  • Kazagor
    Meglátjuk, minden ki fog derülni.
  • Boncmester
    Igazából tökmindegy.
    Amúgy Lucas bácsi több pénzt kap (vagy korábban kapja meg a lóvét, ami megintcsak jó neki), ha hosszabb az Early Access. Az SWG meg gondolom úgyis be van fizetve azoknak, akik annyira világvége bulit akarnak tartani, szóval emiatt nem lesz kevesebb havidíja. Viszont lehetséges, hogy ha azt mondják, hogy nem 3 nap, hanem 5 nap az early access, akkor pár emberrel több előrendeli, és ők már most több pénzhez jutnak egy kicsivel.
  • Kazagor
    Szerinted véletlen a december 20-i kezdés?
    Szerintem, már akkor tudták a megjelenési dátumot, amikor bejelentették, hogy az SWG 15-én bezár. Pont azért rakták pár nappal későbbre a TOR megjelenését, hogy ne ütközzön az SWG-vel, és még az EGA-re is legyen idő.
    Hiába 2 cég, a világ ugyanaz, csak az idő eltérő. A szálak 1 emberhez vezetnek, bármit tesz, vagy tervez a 2 cég, ahhoz Lucas bácsi hozzájárulása és áldása kell. Ez előre ki volt találva és fel van épitve.
    Vitatkozni erről lehet, de tényleg felesleges. Majd meglátjuk , hogy az észérvek győznek, vagy a remény. Talán ma este kiderül.
  • Boncmester
    Mi köze az SWTOR-nak az SWG-hez azon kívül, hogy mindkettőben benne van, hogy SW?
    Nem látom nagy valószínűségét, hogy ezt figyelembe vennék... Aki meg SWG búcsúbulit akar tartani (gondolom az SWTOR előrendelői számának az elég kis része, max 5-10%), az tartson, és játszon 1-2 nappal később.
  • Kazagor
    Igaz 2 külön cég, de Lucas az Lucas. Szerintem a végső döntés az övé. Természetesen én is örülnék, ha előbb kezdhetnénk, de erre nem látok sok esélyt. Én 3 napos EGA-re tippelek.
  • Boncmester
    Én dec 15-16-ig nyomom a melót ezerrel, szóval elég nekem, ha 16-án letölthetem, 17-én belogolhatok, és azt még reálisnak is érzem a 20-i kezdéshez képest. Bár ha 1-2 nappal már előtte belőnék, akkor sem sírnám el magam :)
  • Braikingboss
    Hát az is 4 nap lenne az se rossz :D Szerintem attól függetlenül lehet hogy nem veszik figyelembe a SWG-t. Döntse el az ember megy SWG búcsú eventre vagy elkezdi az SWTOR-t. Lehet sok embert nem érdekel már mikor zárják be SWG szervereket, ráadásul két külön fejlesztő.
    Majd okosabbak leszünk ha kapunk pontos infókat addig felesleges is agyalni.
  • Kazagor
    Elfelejtheted az 1 hetet. SWG szervereket 15-én zárják be, vagyis legjobb esetben 16-án inditják a TOR szervereket. Biztos lehetsz benne, hogy mig az SWG-be rengetegen logolnak vissza a búcsúest és az utolsó napok miatt, (gondolom jó kis eventet szerveznek a végére amit bűn kihagyni) addig nem fog elindulni a TOR.
  • Braikingboss
    Kíváncsi leszek menyit adnak. Az eddigi megszokottak 2-3 nap. Remélem itt lesz 1 hét és akkor nagyon örülni fog mindenki :D
  • Boncmester
    Early Access bejelentés.

Amúgy még lógnak nekünk emlékeim szerint egy Consular, egy Inquisitor és egy Agent progression videóval.
    És már csak 7 pénteki update lesz, abból 2 Fan Friday, és lehet, hogy az egyiket ellövik launch trailerre.
    De még kéne Open World PvP mechanic bejelentés/games systems oldal is, meg a huttos vagy milyen operationt is be kéne mutatniuk. Szóval szorít az idő...
  • Braikingboss
    Ezt már rád bízom hogy eldöntsd
  • picket
    Fehér alapon fekete foltosak lesznek, vagy fekete alapon fehér foltosak?
  • Braikingboss
    Szerintem bemutatják az új játszható fajt a medve disznó embereket. :D
  • BoneDragon
    Semmi említeni való.
  • Agamemnon
    Na, pénteki update tippek?