60334
  • Kazagor
    Zavaró és megtévesztő, hogy nem egy guild PVE beállitottságot ír, miközben PVP szerverre mennek (akkor minek mennek PVP szerverre, de mindegy). Oda kellene írni az adatokhoz a szerver tipusát is, mert igy egyes guildeknél csak hosszadalmas bogarászás után derül ki, hogy nem PVE szerveren lesznek.
  • Boncmester
  • mgerihun
    Sárkány Lovagrend utólagos engedelmével megemlítettem őket PvP körbejelölés kapcsán
  • Boncmester
    Sith Sorcerer volt az előző buildben a legjobb, azt mondta nekem két napja Jonnyka, de állítólag az új buildben balanceolták őket. Mindenesetre az tuti jó lesz.
  • N1ggA
    Állításuk szerint mindegyik healer class ugyanannyira lesz alkalmas full healernek.
  • Boncmester
    Nálunk nem lesz gond a BG (SC, WZ, ahogy tetszik) és a world PvP premadekkel, ahogy ismerem a társaságot :D
    Amúgy nem tudom, a régi emberekből mennyit ismersz. Akikkel játszhattál együtt, az Hontalan, Zavarodott, Selenarctos, Zoei és én Jagermaister nevű AM-el, de még kicsi volt a karakterem szerintem, amíg te toltad nálunk a játékot.

Amikor elhatároztuk, hogy az SWTOR-ba megyünk, akkor volt erről szó, hogy SW-sítsük-e a nevet, de az emberek 80%-a arra szavazott, hogy mindenképp maradjon ez a név, a maradék meg arra, hogy mindenképp változzon meg. Sőt, már itt a fórumon is volt ez téma kb 2x is.
    Szóval közfelkiáltással eldöntve marad a név, amúgy meg a külföldiek úgysem értik, viszont ismerős lesz nekik a guildnév a WAR-ból, aki onnan jött.

Sith Lovagrend amúgy jó név lett volna :)
  • Jeffjohnson
    Melyik class a legalkalmasabb full healernek? Természetesen Birodalmi oldalon.
  • mgerihun
    Igen, a Nemesis pvp szerveren lesz pve beállítottsággal, ami nem jelenti azt, hogy megvetjük a pvp-t, csak az este 8-tól éjfélig tartó Operation alatt a PvE tartalomra koncentrálunk. Ettől függetlenül majd keressük a kapcsolatot, más magyar klánokkal, hogy World PvP-n szétcsapjuk a Köztársaságot
  • BoneDragon
    Az a sárga fénykard bejövős. :)
  • 1Darton1
    A hc megjelöléssel azért óvatosan, mert félrevezető lehet. Az ugye a hardcore rövidítése, és annak igen kicsi az esélye, hogy olyan magyar guild létrejönne, bármilyen mmo-ban.
  • mgerihun
    Tetszenek a DarkSide megjelenítések
  • Jeffjohnson
    Én a beállítottságra gondoltam mert PvP szerveren is lehet HC PvE guild. viszont nekem fontos, hogy legyen pre-made a BG-k re meg legyen kivel hentelni menni open pvp területre. Persze a PvE sincs ellenemre de titeket már nagyjából ismerlek így alap, hogy hozzátok mennék :). Guild nevet nem akarjátok SW-siteni? Sith-Lovagrend XD.
  • N1ggA
    Igen, a többségében, sőt, szinte mindegyik klán PvE beállítottságú. Tyrpak arra gondolt, hogy ezek majdnem mind PvP szerverre mennek.
    De én se tudok igazán PvP-s guildről.
  • Boncmester
    Az swtor.hu-s listában nincs külön szerver típus megjelölés.
    Ezért pl a Nemesis PvP szerverre jön majd az swtor.com alapján, viszont HC PvE guildként fognak működni elsősorban. Szóval kéne olyan mező is oda, ami a szervertípust tartalmazza.
    Tyrpak jól mondta, sok guild fog PvP szerverre menni, az swtor.hu fórumban van is ilyen lista, bár nem tudom, mennyire friss.
  • Boncmester
    Nem, a régi fórum már a múlté, átjöttünk ide: http://sarkanylovagrend.guildlaunch.com/, itt szoktunk most fórumozni, meg facebookon.
    De remélhetőleg pár héten beindul a sarkanylovagrend.hu egy új site-al, made by Toxikus :)
  • Jeffjohnson
    Hát pontosan már nem emlékszem de a kezdeteknél ott voltam Chemotox nevű archmage-emmel :). A változatosság kedvéért most is full healer akarok lenni :). Még mindig használjátok a régi fórumot?
  • Jeffjohnson
    Én csak a legutóbbi 2011. 11. 07. 23:51 felrakott guild adagból szűrtem le ezt a következtetést nyilván ezek szerint hibásan de abban tényleg többségében PvE beállítottságú guildek voltak.
  • Boncmester
    Ez a beszéd! :)
    Te még Fist of Sigmar alapító voltál, ugye? :)
  • Jeffjohnson
    Nemesis PvE
    Silentium PvE
    Reckless Immortals PvE
    Dark Prophecy PvE
    Burning Soul PvE
    Poison Thorns PvE
    NonSense PvE
    Resonance PvE
    In Aeternum PvE
    Kessel Runners PvE
  • t0xikus
    jólteszed
  • Tyrpak
    Tudsz írni pár klán nevet, akik pve-znek?
    Mert lehet, hogy rosszból indulok ki, de amiket én látok swtor.com/guilds -en:
    Sárkány Lovagrend PVP
    Nemesis PVP
    The Sith'ari PVP
    Pulsatrix PVP
    HFG Sith Huntor PVP
    Imperial Knights PVP
    Renegade PVP

Unknown PVP
    Rebel Strike PVP
    Delta PVP
    Mercenary Force PVP

(keresztjelölések pls?)

• Ozzyehh
    Srácok egy nagyon primitív kérdés , ha sage-et indítok és én lila kristályt szeretnék a kardomba azt lehet? sorry nem igazán vagyok tájékozott ebben vagy minden színt lehet kivéve a pirosat?
  • Boncmester
    Dettó :D
  • BoneDragon
    Ohh basszus én meg már azt hittem meghívó jött.
  • Boncmester
    Simán menni fog highon.
  • drop
    menni fog nyugi f
  • Since
    Sziasztok! Én tegnap előrendeltem a játékot, és rögtön megjelent az Origin-en a játék.
    Szerintetek menni fog a gépemen a játék? Core 2 Duo 3,1 Ghz, 4 giga ram, GTX 560. szeretnék highon játszani, de ugye nembiztos hogy menni fog. Szerintetek?
  • Braikingboss
    Most lehet én vagyok a béna de nekem már rég össze lett vonva mikor bejött az Origin. SWTOR-nál is Warnál is kaptam e-mailt hogy az EA-s jelszavam használjam és e-mail címemet. BF3, War, SWTOR mindent egy EA acc alatt kezel. Szóval ezek után megint meg kell változtatnom a jelszavam. Beírom megint ugyan zat gondolom nem fogadja el. Mind1 legfeljebb jegyezhetek meg megint mást :D
  • Jeffjohnson
    Néztem swtor.hu-n a magyar klánokat hát mit ne mondjak szinte 90% PvE lesz.
    Mondjuk a játékban egyenlőre nincs is komoly PvP tartalom de az open PvP részeken biztos jó móka lesz hentelni.

Valszeg jelentkezek majd a Sárkány Lovagrend-be a közös WH múlt miatt. Csak az a klánnév... :)
  • Boncmester
    Nekem is megfelel, de azt írták, hogy mindenkinek meg kell majd változtatni, aki okt 21 előtt regelt.
    Plusz összevonják az Origines és az EA-s accal végre.
  • Braikingboss
    Ensure Your Account Security

Security Authentication Key más módon is be lehet szerezni CE-n kívül de bővebb infó később. Lehet beszerzek majd én is egyet :D

E-mailt is kapott többség. Nekem már megfelel a jelszó erősségem remélem nem kell baszakodnom megint.
  • doggy90
    gyonyoru!
  • BoneDragon
    CE
  • Ozzyehh
    Igazad lehet, de én nyomatékosítok :)
  • BoneDragon
    Az hogy ennyi D-t leírsz? Ahhoz elég 1 is szerintem.
  • Ozzyehh
    Tudod vidám vagyok és ez az egyik önkifejezési formája a vidámságnak kedves BoneDragon :)
  • BoneDragon
    Ezt eddig is megakartam kérdezni, minek ennyi kettőspontdé?
  • Ozzyehh
    :DDDDDDDDDD asszem
  • Tyrpak
    Lelki szemeim előtt látom magamat, ahogy nézem a töltő csíkot, hogyan szedi le a 27 gigát. És drukkolok neki, hogy gyerünk, ne 26 kb/seccel. :)
  • DrokOne
    Collectors Edition pre ordert vennek at ha vki meggondolta magat ido kozben... Privatot dobj pls!