59456
-
MBActros1848 #8931 Szívás! -
#8930 Én nekem is hiányzik már kamionozás....de sajna nem mehetek faterral,mert ADR! -
MBActros1848 #8929 Srácok nem hiszem hogy így beszélnétek a kamionozásról ha még az eu-ba való lépés előtt jártatok volna kinn. -
#8928 -
#8927 szép az a merci. -
#8926 Ejjha
-
#8925 Hehe, akárcsak én. -
#8924 Bár csak én mehetnék.. de nekem a faterom még csak nem is kamionsöfőr!! Na de majd én :) -
rinyavas #8923 Nekem is!!!!! :) -
#8922 Úgylátom Truck.D.001 te sem komázod rast! -
#8921 Ez a kedvencem a MAN F2000-es sorozaton belül. A 603 széria. (603 LE) -
#8920 ahogy mondod -
#8919 Ja ja igazad van.
Mindíg mindenkit csak lecseszni tud.
-
#8918 Nem tud normálisan válaszólni (Rast)?!!
Neki azaz egyetlen célja, hogy mindenkibe belekössön vagy leszólja ???!!
PONT !! -
MBActros1848 #8917 Szerintem igaza van !!! -
#8916 -
MBActros1848 #8915 Hát ez most nem fog össze jönni, mert elkezdtem a kreszt. Meg még nincs biztosításom és az kell mert a fönök annélkül nem enged. -
#8914 Pf .. Gondolhatod h. minden vágya ..
B+ .. Ha már szünet van 1ből ül minden sikagyú az apja mellé ? El se hiszem .. -
#8913 . Gondolom ha ősziszünet lesz akkor majd mész vele.!? -
MBActros1848 #8912
Ezzel a lila Actrossal van most oda apu. -
rinyavas #8911 HE HE Én már láttam!
-
#8910 Újabb kamionos képek.:)Jobb oldalt vannak kiírva a márka nevek meg egyebek, hogy milyen képek vannak.
REMÉLEM MÉG NEM LÁTTÁTOK!! -
#8909 Istenhozta a kátyus utak hazájában. :(
-
rinyavas #8908 Ja ezt tök jó oldal!!!!
-
#8907 geciyó ez a link...
(még még képet) -
#8906 Van egy pár jó kép.!! (belső,út közben,parkolóban stb ) -
-
#8904 -
-
#8902 én a volvot sajnálom -
#8901 PONT.
(direkt nem ír semmit nektek) -
Gerob #8900 Jóó, ezt a kannás dolgot csináld meg valamelyik parkolóban a nyári hónapokon kívül, sztem nem tetszene az ötlet... -
Gerob #8899 Menjenek el a temetésre is vaze.
Igaza van Rastnak túl kell lépni az ilyen híreken, nem érdemes vele foglalkozni, mert az egész napotok ezzel menne el, mivel annyi baleset történik. Amúgy meg kicsit felnőhetnétek már a kamionozásból, ha már valami kamionnal kapcsolatos történik (akármilyen piti-szar dolog) ti már ugrotok is rögtön... -
#8898 K*rvafontos 1 ilyen ügyön lovagolni .. El sem hiszem milyen sikok vagyok .. -
#8897 A Budai alsó rakparton az Erzsébet híd felé haladó Mercedes teherautó a Szabadság híd budai hídfőjénél áttért a szemközti sávba, ahol frontálisan ütközött egy Volvo nyerges vontatóval. A kamion kigyulladt, az utastérbe szorult 49 éves sofőr életét vesztette. A Volvo 25 éves vezetője könnyebben sérült. A kamionba még hátulról belecsúszott egy Mercedes Sprinter furgon, vezetője nem sérült meg.
-
rinyavas #8896 MMMIII ezt még nem is halottam tejó ég, a mercisnek nem szabadott volna ma felkelnie! >:( -
#8895 OOOOOOOOOOOOOO -
Derelye #8894 Kigyulladt kamion, egy halott a Budai alsó rakparton
2005. október 19, szerda - [14:44]
[Belföld] Kamion és teherautó frontális ütközésénél egy ember életét vesztette szerdán délelőtt a főváros XI. kerületében. A Budapesti Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a Budai alsó rakparton az Erzsébet híd felé haladó Mercedes teherautó a Szabadság híd budai hídfőjénél áttért a szemközti sávba, ahol frontálisan ütközött egy Volvo nyerges vontatóval. A kamion kigyulladt, utastérbe szorult sofőrje életét vesztette. A 49 éves szigetszentmiklósi férfi holttestét a tűzoltók szabadították ki. A Volvo 25 éves kunszentmiklósi sofőrje könnyebben sérült. A kamionba még hátulról belecsúszott egy Mercedes Sprinter furgon, vezetője nem sérült meg. (Lánglovagok) Egyébként tudjátok mi a röhej? hogy midnig az sérül meg jobban vagy hal meg aki semmit se csinált... -
Derelye #8893 Huhh... a mai balesetben a raparton bennégett szegény ember...sajnálom.. -
#8892 szevasztok. Apád az hol dolgozik? Milyen géppel jár?