59456
-
rinyavas #8731
-
rinyavas #8730 Nálunk ez van tereprendezés! :)
-
rinyavas #8729 Olyan nagy meló lesz vagy aqnyira nagy a sulitok? -
Derelye #8728 Hú most hogy mondod, nélunk novembertől sulifellujitás. Alig árom :D csekkolni a kamionokat miközben hozzák a cucct :D -
#8727 Szoktam látni a suliba mikor szünet van, hogy a scaniák viszik a homokot.:D
Meg van egy kék szinü csőrös scania nem a legújabb tipus(nyerges). -
#8726 én nyugodt wagyok.. -
MBActros1848 #8725 Nyugodj már meg!!! Akkor is csunya és kész!!! -
MBActros1848 #8724 Rast ajd rakok fel egy pár képet, régebbi gépekről ha érdekel. Nem tudod hogy te hogy viszonyulsz ezekhez az öreg " urakhoz " -
#8723 téged kérdezet walaki?mennyé el ha nem tetszik...és szálj le rólam..lefárasztasz... -
#8722 Mivan, már megint kezded ? Nem tudsz hozzászólni a témához .. Elég szánalmas vagy .. -
#8721 a pttm-be is megcsinálták ezt a skint.. -
#8720 de a mercin az 1 cégnek a szine..wagy ott is wan több festés és lehet választani? -
-
-
MBActros1848 #8717 Talán az MAN jól nézki , de azért ezt se kiabálnám el. Elég iritáló a rózsarajta. A másik kettőben pedig nem látom hogy mi a nagyszám, egyszerű hét köznapi vontatok. A mercihez meg annyi hozá füzni valom lenne hogy aki ezt megrendelte ilyen szinbe nem hallot ég arról hogy vanak színek amik nem mutatnak szépen együtt. -
-
-
-
MBActros1848 #8713 Király ennek az autonak már csak eszmei értéke van, de az hatalmas. Engem mindig el tölt örömmel mikor egy ilyen öreg járművet dolgozni, és ilyen szép állípotban láthatok. Hát van ennél nagyobb gyönyörüség, ( na jó van, a leendő barátnőm :D ). Amugy debrecenben az autopálya építésnél is dolgozik két öreg csőrös Scania-Vabis, meg egy nem tudom milyen tipusú öreg volvo. Állípotukra azt mondtanám hogy jobb sorsot is meg érdemelnének, de az a csodálato hogy ezek a gépek már joval a 3.X fölött vannak de még mindig hüségesen szolgálják gazdájukat. Nekem is kell egy ilyen gép egyszer, egy öreg jobb kormányos Fiatot elfogadnék. Ugy vigyáznék rá mint ha a saját gyerekem lenne :D -
#8712 Ilyet láttam ma:
Jó kis oldtimer
-
Derelye #8711 A nagyszüleik küldtek utánnuk lóvét., abból. Amugy ja, de az annya nem látta hogy nyulkának, mer ő neki mögötte volt -
#8710 Hogy jöttek haza?Miből tankoltak,......??? -
MBActros1848 #8709 Tanulság a pénzt nem szabad egy helyen tartani, valahol mindig kell egy kevés eldugva. Amugy jó hülye osztály társad muterja is hogy nem kiabált segítségért mikor el kezdett a kocsiba nyulkálni a csávó. -
Derelye #8708 ÖÖÖ osztálytársamék most mentek Spanyolba, kirándulni, megáltak egy tele parkolónál, wc miatt, (3tagu család ) férfi tagod apa fia elmentek pisalnimire visszajöttek az asszony csak nézett rájuk mint Kain az Istenre, ugyanis mig bent voltak (aliitolag 1 roman) odamnt a nőhoöz kérdezősködött, miközben másik két haverja a lehuzott ablakokkon keresztül lenyultak mindent a kocsibol (a minden az két bőröndöt jelent ebből az egyikben volt jo sok pénz)Vigyázni kell. Tán ide a fórumba vót beszúrva hogy ladások pisztollyal próbáltak megállitani egy kamiont csak a sofőr nekiment jobb oldalt a kocsinak az meg beleszaladt az árokba. -
#8707 Igen azért kérdeztem mert majd lehet hogy a jövőhéten menniekell!
És hát erröl a spanyolrol halottam ezeket a bizalomgerjesztő híreket! -
#8706 Pf .. Olyan helyre kell beállni, ahol jól ki van világitva a parkoló. Tök mindegy milyen nemzetiségü sofőrök állnak ott .. -
#8705 Nem Söt!! Az emberek elég barizosak! Én Most voltam a Nyáron Casstelo-ban és mit mondjak Mennék minden 7en!!!!!!!!!
A Franciák azoknál vigyázni kell!
De szerintem ez mindenhol van nem lehet Országra fogni.
Nálunk is vannak helyek ahová nem szivesen megy az ember!
Olyan helyre kell meg állni ahol sokan és sok féle nemzetiség van.
SZERINTEM........................... -
MBActros1848 #8704 Ezt mindenhol megcsinálhatják veled nem csak spanyoltban. Arra fele megy faterod vagy miért kérded ? -
#8703 Azt a mindenit de kivanhalva az oldal!
Segítsetekmár!
spanyolország tényleg olyan veszélyes hogy felfeszítik a kilincset kirabolnak meg ilyenek?
Köszönöm válaszaitokat! -
#8702 Igen actros én tesóm is 8 éves és nemnagyonörült amikor meghalotta pénteken hogy fater megyen nemzetközibe! -
MBActros1848 #8701 Igen, azért megnézném hogy te is hogy fogadnád ha egy 13 éves kislány lennél. Valószinűleg régebbit kap. -
#8700 -Azért kezdett el sírni mert apukád elment dolgozni?
-És milyen kamionnal fog szállítani ?(régi vagy új MAN) -
MBActros1848 #8699 Igen de most vissza megy és ha jól emlékszem ezt is mondtam. -
#8698 nem aszontad hogy már nem kamionozik?régen walami ilyesmit mondtál.. -
MBActros1848 #8697 Szerintem ez egy nagyon hülye kérdés volt. Olvasd el mégegyszer a mondatomat. -
#8696 Miért kezdett el ? -
MBActros1848 #8695 Fater megy a Juhász Transhoz, szegény hugom mikor meg hallotta elkezdett sirni. -
#8694 Ma láttam egy ilyet .. -
MBActros1848 #8693 Van mögötte is egy :D. Amugy meg szerintem sokkal jobb hűtősautoval járni mint szárazzal. -
#8692 Mien hűtős láz??Éncsak egyet látok.:D #8689