59456
-
Derelye #8771 Hm nekem teccik a MErci, sőt nagyon is...betettem háttérnek :D -
#8770 sztem meg külsőre csesznye az új premium -
#8769 Én nem, de keress rá a neten :) -
#8768 Szevasztok! Nem tudttok olyan fuvarozó oldalt ahol billencs kamionok vannak.és honlap címük. -
#8767 Pontosítok: a második linkelt képemen úgy tűnik, h a tükör jobban kilóg, mint egy átlagos kamionon. Lehet h csak össze van tolva a kép, de én így látom. De a tartó méret kb a régivel azonos, de jól látható, h a tükrök kifelé vannak nyújta. Sztem! Nekem is van jogsim C-re...sőt E-re is :) -
#8766 Nekem tetszik a lámpa a fülke tetején. :)
.
.
Az új Renault Prémium külsejét és belsejét nagyon szupira csinálták.A belseje szebb mint a magnumé(sajna). -
MBActros1848 #8765 Minden gépen kilóg a tükör, máskülönben nem átnál benne semmit :D -
#8764 mintha kicsit nagyon kilógnának a tükrök, drága mulatság a szűk magyar utakon :) -
#8763 daf xf105 vélemény? -
#8762 Nekem tetszik, bár a lámpák a homlokfalon...furcsa...de elmegy :)new DAF XF105 -
#8761 #8411 <- Lesd meg ..
-
#8760 -
rinyavas #8759 Merthogy?
Az a te képed? -
MBActros1848 #8758 Hagyd ugy se érti. Már nem is modok rá semmit mert ugyse fogja magát modeálni. Meg aki egy hülye bunkó az sose fog megváltozni. Rast legyél te az okosabb és hagyd a pics@ba. Tudod: okos enged szamár szenved, és szerintem ő megérdemli hogy szenvedjen. -
#8757 Maradj már el te szánalmas f*sz .. Örülj h. segit b+
A rohadt k*rva any*d .. Nem is értem h. lehet v.ki ilyen ..
SZÁNALOM .. -
#8756 Hadjátok már abba !!Miért kell a másikat állandóan cseszteteni? -
#8755 azt hogy szállj lerólam és hagyj békén..ennyit... -
MBActros1848 #8754 Na most erre mit válaszoljak ??? -
#8753 okos kutya... -
MBActros1848 #8752 Nem bazd meg te tudatlan paraszt állat. Mert nem lehet rád mondani semmit jobbat. Ez egy angol Atkinson vontató, de mivel olvasni nem tudsz a hűtőrácsról nem is tudtad leolvasni, te nagy rakás LOL. Amugy ha valakit érdekel akkor még annyi mondható el erről a gépről hogy a daf angol leányválalata készíti, kicsit átalakitott arculattal, de föbb elemeiben megegyezik a daffal. -
djdac #8751 lécci szavazz a http://www.tui.hu/index.php?foto=0&pg=1 -n a Szerelemfa nevű képre. -
#8750 miafaszomez?mutáns daf?LOL
-
#8749 Hy.
Érdemes megvenni a mostani Camion Truck & Bus-os újságot.Van benne pár érdekesség meg kamion teszt.
Idén nem volt Tatabányai kamionos találkozó? -
#8748 hát kimondta hogy mennyé be suliba? -
Derelye #8747 az biztos :D
de hogy őszintel egyek a kamionokatleszámitva, nem nagyon várom ezt...másfél évig foglyuk ezt hallgatni meg látni és érezni -
rinyavas #8746 biztos szeret titeket az igazgató! :)
-
#8745 Hopsz, boccsi. -
#8744 Ez már volt -
#8743 Ezt a videot nézzétek meg, a csávó nagyon érzi a MAN-t -
Derelye #8742 ja, és meg ne kérdezd hogy ezt miért télen, mer én sem tom... -
Derelye #8741 Ja, a legpoénosabb az egészben, hogy nem leszfűtés se egy szakaszon, szal elég érdekes lesz majd kabátban és kesztűben irni :D (dolgozatnál puskázási lehetőség a maxon :D:D:D ) -
#8740 very good!! -
#8739 fuuu picsába..ez geci nagy...sry.. -
-
rinyavas #8737 "acéltartóelemekkel, márpedig ahhoz kamion kell "
Ejha akkor tényleg nagy munka lesz és majd ti ott tanultok a zajban? -
Derelye #8736 Jaja, kurva nagy meló lesz mer az egészet felujtijak..ez Miskolcin a Disgyőri gimi, uj aula, szonházterem tesiterem öltözők tanári meg klotyók felujitása, minden amit el birsz képzelni..na meg uj tetőszerkezet acéltartóelemekkel, márpedig ahhoz kamion kell :D -
rinyavas #8735
-
rinyavas #8734 -
rinyavas #8733 -
rinyavas #8732