59456
-
MBActros1848 #8851 Mindegy tudjátok izlések és pofonok. Kinek a pékné, kinek a pék. Egyikünket ez is érdekli a másikunkat meg az is egyszerre. -
rinyavas #8850 Köszönöm! :)
(akkor azok nagyon alpári emberek lehettek ha ilyet mondtak) és igaz van sztem is egy 10-es íkúju bunkó lehetett! :) -
UHHHÚÚÚ!
Inkább csak ennyit mondok! -
ez sem uccsó!!! -
Álmaim kamionja!!!!!!!!! -
#8846 akkor azok nagyon alpári emberek lehettek ha ilyet mondtak...LOL..nekem még senkise mondott ilyet..söt wolt akinek tetszett...hmmm...de lehet csak irigykedtek:P -
#8845 nyomi...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDd -
#8844 ez baromság...mé lenne nem normális az az ember aki kamiokat fényképez?én is fényképeztem...elég sokat...a tájt meg leszartam mert nem érdekelt..a kamion érdekel..nem a hegyek..LOL -
MBActros1848 #8843 KÖssz !!! :D De azért csak ne szemtelenkedj :D -
rinyavas #8842 És ha kamionnal mentünk volna akkor meg ilyen képeket csináltam volna de mivel kocsival mentünk így........
-
rinyavas #8841 És ha azt mondod, hogy paraszt vagy akkor itt egy kép csak neked! :)
-
rinyavas #8840 Nos akkor itt vannak
http://www.kepfeltoltes.hu/051010/K_p_118.jpg
http://www.kepfeltoltes.hu/051010/K_p_122.jpg
És egy abnormal kép
-
rinyavas #8839 A takarodj azt Rast mondta és nagyon a szívemre vettem :(
Egyébként (Szerinted én bántotalak ? Nem ugyhogy szerintem neked se kéne így beszélned velem! OK ?) OK persze! :)
És sztem nem csak tájat hanem kamionokat is kéne fényképezni! :)
És egyébként ha érdekel akkor a tájképeimet is megmutathatom csak azok nem lettek olyan jók mert nem vagyok valami profi! :) -
MBActros1848 #8838 Szerinted én bántotalak ? Nem ugyhogy szerintem neked se kéne így beszélned velem! OK ? Amugy nagyon rá lehet fázni arra a dologra amit csinálsz. Hidd el nekem és már csak tudom 8 évet kellett úgy lehuznom hogy mindenki azzal csesztetett, hogy egy büdős traktoros paraszt vagyok. ÉS miért mondták ezt rám, mert szeretem a gépeket, szerettem amikor nagyfaternak segíteni kellett az MTZ-je körül. Meg mert szerettem volna rá világítani őket arra hogy szpép dolgokat megélhet az ember abban a világban is. Én csak nem szeretném hogy téged is basztassanak hasonló emberek. Ennyi amúgy meg tolreálom a hülyeséget, de szerintem meg az az ember a beteg aki 20 képet csinál és abból 15 kamion. Figyú én is szeretem a kamionokat, de az amiről te beszélsz már betegség, de ez csak az én véleményem és nem kell egyből kabbéket mutogatni. Vitázni pedig nem vagyok hajlandó. Ja és jut eszembe mikor mondtam én neked olyat hogy takarodj vagy hasonlok? -
rinyavas #8837 És egy szép nyomi man -
rinyavas #8836 Akkor itt egy volvo -
rinyavas #8835 És ha már így beszótak -
#8834 Hamár a tájképeknél járunk.:)
-
#8833 Egy kép a sok küzűl.(van más kép is)
-
rinyavas #8832 Nos igen köszönöm kérdéseteket picit fály a fejem meg a gyomrom sincs renben de azért ledetegedni nem fogok! :)
És ugye aki az utazása során sztem nem fényképez kamionokat tehát Pl.: 20 képdől 15 csak kamion az ok de hogy, 20 képdől csak 5 kamion és a többi mind tájkép na az vagy beteg vagy nem szereti a kamionokat és akkor énis elkezdhetnék üvöltözni, hogy TAKARODJ vagy drasztikusabban HÚÚZZ A PICSDE de mégse, és ugye kedves MBActros1848 (kérelk titeket hogy ezt toleráljátok) ugye ezt mondtad és hol az érme másik fele? Az, hogy mi toleráljuk a ti viselkedéseteket de akkor ti is a mienket mert teszem azt én felrakok megint képeket akkor azt könyveljétek el magatokdan, hogy hát jóvan ez már megint nem bírt magával és kész!!?? -
#8831 Király oldal.Vannak szép kamion belsők, stb.... -
#8830 Énis így vagyok vele de ha mindent leírnák amit gondolok akkor már rég banolva lennék.Egyszer már banoltak miatta. -
#8829 Igen én vagyok. LOL -
MBActros1848 #8828 Semmi csak kérdeztem hogy te vagy-e ? Ennyi! -
MBActros1848 #8827 Jó most ezen nem kell megsértődni, csak elmondta a véleményét. Amugy már rá lehetett volna jönni mindenkinek, hogy Rast és többek között én, olyan emberek vagyunk hogy ami a szívünkön az a szánkon, és ez sok mindenkinek nem tetszik. De kérelk titeket hogy ezt toleráljátok. -
#8826 Mivan vele? -
MBActros1848 #8825 Mindent meg lehet oldani, vannak autopályán is olyan helyek ahol, lehet táj képeket készíteni ennyi. Amugy a Magnum elejére felkenődve ? -
#8824 Énis szoktam táj képeket csinálni.De mikor meglátok egy kamiont akkor azt is lefényképezem.
De ha Ő csak autópályán ment akkor hogy fényképezzen táj képet??Gondolom nem 20-al mentek. -
Derelye #8823 Ez egy olyan dolog, hogy én természetfotós vagyok. Ettől függetlenül csinálok kamionokról is képeket. Ha olyan helyre utazok, ahhol életemben nem jártam, és van számomra 1 teljesen idegen kultura, akkor ott minden baromságot lefényképezek. És csinálok kamionokról is képeket, mert miért ne? ÉS miért ne mutathatném meg másoknak is miken gépeket látni az utakon, és eccerűen (mgamat veszem pl-nak) jo érzés néha ienekről is képet csinálni. Nem feltétlen vagyok beteg mert ieneket fotózok. és nem tartunk ott hogy mondjuk egy Renault Magnumra verem a faszom. Mert AZ már TÉNYLEG beteges -
MBActros1848 #8822 Mondjuk szerintem ha az ember valahová a lakhelyétől messze utazik az ne kamionokat ényképezen , de izlések és pofonok :D. Én töbnyire tály képeket csináltam mikor faterral oda voltam. -
#8821 Neked mindenki beteg? Ha valaki kamiont fényképez mikor elutazik az téged miért zavar?
Normaálisak vagyunk.!! -
#8820 Beteg emberek .. Istenem .. Elmennek bárhová, és kamionokat fényképeznek ..
Normális ? -
#8819 szépek a képek -
rinyavas #8818 Egy man a nullás melett
német man
merci a nulláson
Javító autó
És ide a végére egy szép daf -
rinyavas #8817 Tábla
Egy catone-s iveko hátulról rossz minőségben! :)
Detto de már egy fokkal jobb! :)
Egy merci
egy kis iveco -
rinyavas #8816 Egy volvo
És mégegy
És egy régi volvo
Ez egy parkoló akar lenni
Detto -
rinyavas #8815 A hetes építésén egy merci
Egy éderes renault
És itt a kolegála -
rinyavas #8814 ez az előbbi volvo! -
rinyavas #8813 Nameg most a hétvégén a Balatonon voltam és csináltam képeket remélem tetszenek? :)
http://www.kepfeltoltes.hu/051009/K_p_107.jpg -
rinyavas #8812 Az úr premiumok úgyahogy szépek de azért lehetett volna mit csiszolni rajta! :)