59456
-
#9051 Szerintem ez nem váratlan .. Mindenkinek ez a véleménye .. -
#9050 töled nem ezt vártam volna... -
#9049 LOL -
rinyavas #9048 -
rinyavas #9047 Nem nem azért jár ide mert innen még nem tiltották ki és itt nem kapja meg miinden nap, hogy TAKARODJ a jó büdös picsába!!!!!!!!!!!!!! -
#9046 Elég nehezen járhatott volna az apjával, ő ugyanis nem sofőr .. -
Derelye #9045 hát ez elég undorito volt már ne haragudjatok! Nem tudom mire volt ez jo, miert kellett belekötni azért mert szereti a kamionokat, és attól hogy sofőr akar lenni. Ez egy kurva nagy megalázás volt...gerob már ne haragudj de rajtad láccik hogy keveset votlál apáddal, a stilusodon, és nem zértm ondom hogy megsértselek, hanem csak neked akarok jot azzol hogy azt mondom, sztem változtass,..ÉS én itt be is fejeztem, nem érdekel ha belémkötsz ugyse válaszolok, gondolj amit akarsz, leszarom.
ja és még vmi mielőtt pontot teszek a mondat végére: én sem tudtam eddig hogy mit jelentenek azok a szavak, rengeteget nem is tudok, de majd eljön az ideje hogy tudjam és akkor majd megtanulom és tudni fogom. PONT -
#9044 Nah látom a sok fasz itt is ostja az észt csak úgy mint a PTTM topikba... Miért nem fejezitek már be?! -
#9043 yó kutya... -
Gerob #9042 Kis csíra vagy, ehhez sem tudsz hozzászólni. Nem érek annyit...szerintem Te nem érsz annyit, hogy legyen annyi eszed, hogy ilyenkor mit kell mondani.
De teszek a pofátokra, megyek tanulni inkább, aztán 5-kor meg cürükk a koliba...csőzet és kellemes hetet. Actros+Rast Ti pedig osszátok az igét lécci!! -
#9041 most nem azé...de nem vok olyan állat hogy 1 kamion motorját meg kábeljeit tanulmányozam...tökre leszarom hogy mi mi...az még kicsit arréb wan mire ezeket tudnom kell...egypk nálam 1 kamion külseje+belseje érdekel....nem az hogy nézem lebillentett fülkénél a járo motort és tanulmányozam...nem vok én stréber... -
#9040 most erre mit mondjak?nem érsz annyit...okostojások.. -
#9039 :D ez poén:D :( -
#9038 de jó nekem:D csak be ne álljak a bambitól :D:D:D -
MBActros1848 #9037 Jól van te kis út törö, a nyereményed egy csatosbambi amit átvehetsz a legközelebbi köértben :D -
#9036 ezaz végre,dxi:uj renault fejlesztés 12 literes turbódízel,a 480 meg lóerő:D -
MBActros1848 #9035 Szép és okos dolgokat írtál. Ja amúgy a hobby-t y-al írjuk :D. Dáci most már válaszolhatsz bűntetlenül. -
Gerob #9034 Nah öcsi! Időd lejárt, válasz nem érkezzett a kérdésre, innentől kezdve nem fogadok el semmiféle reklamációt, nem tudsz érdekelni, le vagy ejtve nagy ívben, jöhetsz akármilyen hülye dumával.
Szemünkben egy kamionokhoz nem értő gyerek vagy, akinek kell valami "hobbi", meg egy hely a neten, ahol ki tudja magát élni, ahelyett, hogy lemenne focizni-kosarazni-csajozni vagy akármi más, gondolom pesti gyerek vagy... -
Gerob #9033 -
MBActros1848 #9032 Hagyd már otthon zokog az ágya alatt, mert össze törted a lilki világát. -
Gerob #9031 Nah mi van öcsi?? Nem megy? Vagy fellőtték a pizsit?? -
#9030 ráhúztam -
MBActros1848 #9029 Ilyet játszottunk 9.be a koliba is. Pokereztünk alvásba, mindig az utolsó körbe nyertem :D
-
Gerob #9028 HÚZZZON BŐRT A FOGÁRA!!
Ez az ő kérdése! -
MBActros1848 #9027 Nehogy megválaszold mert holnap átmegyek hozzás és kapsz egy fülest :D. Tényleg nem egy kék Manetek van ? -
#9026 ez egyszerű kérdés volt :P -
Gerob #9025 Ha jól válaszolsz, akkor mehetsz aludni, ha nem, akkor keresed a választ reggelig!! -
Gerob #9024 Nah figy öcsi!
Dobok egy mentőkérdést!
Vajon azt tudod, hogy amit az avatarodba írtál számot (480), hogy az mire vonatkozik a Magnumnál, valamit az a dxi az mit akar jelenteni?? -
#9023 Ejj baze .. ne b*zd fel a hütővizem mert megkereslek .. -
#9022 Akkor miért nem tudod elmondani rendesen, hogy nem az a jó válasz??!!
Nem kell egyből mindenkit leugatni. -
Gerob #9021 Nah akkor édes öcsém!
Bubut leírtam/leírtuk.
Retarder: lassítófék, elektormágnesek vannak beépítve a kardántengely köré amelyeket ha bekapcsolod, akkor a kardántegelyt fogják lassítani a pörgésben (ugye azt vágod, hogy a kardántengelyen keresztül érkezik a hajtás a hajtott tengelyhez). A retarder meglétével sokkal jobban lehet adagolni a féket, mert a normál üzemi féked (a pedálos ott van a vész esetére, vagy amikor a retarder már kevés).
Spanifer: rakomány rögzítő eszköz. Vászon heveder.
Felezővűltót meg már elmondta MBActros! De azért pár szót erről is. Egy kapcsoló a váltókaron, aminek segítségével egy-egy fél vagy egész fokozatot lehet visszakapcsolni. Pl.: rakottan mész felfelé egy kemény emelkedőn mondjuk egész 5-el, fordulat esik vissza keményen, de sokat kell még esni, hogy egész 4-be kapcsolj vissza, ekkor átnyomod a gombot, nyomsz egy kuplungot, és már kapcsolta is a fél 5-öt, és ismét magas fordulattal haladfsz tovább, nem lassul le olyan mértékben a szerelvény. Ami még nagyon fontos az az, hogy ezáltal nem lehet szétbaszni úgy a hajtásláncot!!
Hirtelen ennyi. -
#9020 Én okos ? Én 1 szóval nem mondtam bazdmeg h. húúú de kurva okos vagyok .. Veled ellentétben .. Nem hinném h. felsoroltam volna itt bármit is .. Ugyanis Gerobék tudják h. mik a képességeim.. nem ilyen csicska szemlélettel látom a dolgokat mint te és a társaid .. Erről ennyit .. -
#9019 Tudod kit csitítsál!!
Te olyan okos gyerek vagy ? -
#9018 Rád gondoltam -
Gerob #9017 Szólt végülis. -
#9016 Csituljál hülyegyerek .. -
#9015 Nem nézek utánna. Feladom. -
#9014 Ezt énis elnyögtem vázlatosan ..
" Nem szégyen.. Sokan nemtudják .. Régi gépeknél volt használatos .. "
Ha szól a kolléga kifejetettem volna bővebben is.. -
Gerob #9013 Feladod? Nem nézel utána?? -
#9012 Mond meg a többit is !!
NEM KÉREK BESZÓLÓS DUMÁT (RAST) !!