59456
-
#9131 Inkább rinyasnak kéne.. -
#9130 itt mindenki elásta magát...mindenki elött... -
MBActros1848 #9129 Nem tudom melyikünknek van figyemeztetése. -
#9128 #9125, #9126 ennyit Rólad !!
Teis leírtad magad !!
PONT -
rinyavas #9127 Nos MB1848 téged még tisztellek anyira, hogy halgatok rád (Truck Driver001 ) és megosztom veletek ezt az infót:
Építőipari tesztvezetés Hamarosan ....
Élőben egy kavicsbányában próbálhatja ki a Volvo FM különböző típusait:
4*2 vontató
6*4 billencs
6*6 billencs
8*4 billencs
8*4 geartornic
8*6 billencs
Jelezze részvételi szándékát értékesítőjénél már most, és hamarosan postázzunk a meghívót.
Tudom tudom ennek semi értelme, mert nincs cím, hogy hol lesz nameg nincs idő sem de én csak találtam és továbbítottam.
-
MBActros1848 #9126 Na jó most már pofa be mindenkinek! Rast légyszi te is maradj csendbe, szard le őket. Ha egyszer elmenek kamionozni legfeljebb besz.pják a nagy harci f.szt. Ennyi, hadd jártassák a szájukat fülöslegesen, csak magukat minősítik vele. -
MBActros1848 #9125 Inkább nem mondok neveket. -
#9124 Honnan tudod hogy nem az? -
#9123 -
#9122 Én arra a futurisztikus ra gondolok, na olyat ritkán látok.
Rinyavas:
Az a megszállott aki egyenesen fényképezni megy...na ki is a megszállott?
-
#9121 állandóan erre veritek magatokat..."tudom milyen a kamionos élet"...és?kit érdekel hogy tudjátok-e?LOL -
#9120 Szerintem van kettönk közt némi különbség .. Én sosem voltam megszállott, ugyanis tudom milyen a kamionos élet, velem ellentétben te még nem estél át a ló túloldalára ..
2. Az igényes képek közt, és a te autóból fényképezett szarjaid közt van némi különbség, úgygondolom .. -
rinyavas #9119 NEM, nem mind1 mert ha én kocsiból nem fényképezgethetek akkor ő se fényképezgessen össze vissza, vagy akkor ne szóljon de, hogy minek fényképezgetek, nem csak neki szabad bammeg! és akkor énis PONT-ot teszek a vita és a mondat végére. -
#9118 Pff .. No comment ..
Minősitheted magadat a viselkedéseddel .. -
#9117 Én sürün .. -
#9116 Hát az a lényeg hogy én nem szoktam ilyeneket látni.
-
#9115 hát komolyan lol vagy rinyavas nem mind1 hogy rast kinek csinál fényképeket ??? -
#9114 ÁÁáááá, mi folyik itt, ez már ragályos!!!!!! -
#9113 nem kell anyázni össze vissza mert ők sem anyáznak neked. -
Derelye #9112 száni.hu.... -
rinyavas #9111 És ha gondolok eltakarodhatsz az anyádba?!!!!
-
rinyavas #9110 ezt most jól megkaptam -
#9109 te mindenkit meg akarsz keresni?
fbi ügynök wagy? -
#9108 Kurva anyád a gyökér .. Nehogy véletlenül téged is megkeresselek hülyegyerek .. -
rinyavas #9107 Gyá gyökér
Az lkw-infonak anyi képe van, hogy csak na malyd a ter képeid kellenek nekik mi?
Ébresztő -
MBActros1848 #9106 Az egy rakás sz@r! -
#9105 Igen..
És ez mi ?
Mert hogy kamion nem az biztos..
Ez egy kamion!!
De nem tudom mire hasonlít még !!(lehet vonat kerekeken??)
-
#9104 jujj kicsit szarul linkeltem :D -
#9103 ez már döfi [#worship]
[IMG]http://www.kepfeltoltes.hu/view/051025/tuningscania.jpg] -
MBActros1848 #9102 Csak van itt olyan is aki már át esett a ló másik oldalára. -
#9101 RaST..ilyet nem mondj már,hogy nyálas kamionbuzi!Mert én is szeretem a kamionokat! -
#9100 Mifelénk elég kimenni a Mikepércsi út felé, vagy a 4-es tranzit útja felé (persze csak hétköznap), máris látunk annyi kamiont...
Múltkor pl. kigyulladt a Szolnok felől a 4-es mellett egy benzinkút, ha jól láttam, bár lehet hogy fa volt mögötte ami égett... de az nem lett volna korom fekete...
-
#9099 LOL .. Én nem vagyok nyálas kamionbuzi ..
Hanem az lkw infosnak megyek fényképezni .. Faszfej .. -
#9098 ma én is csináltam csomó fényképet szolnokról hazafele;) -
#9097 néha én is kijárok spanokal a hungáriára kamionokat fotozni...mi ebbe furcsa?LOL -
#9096 Mindenki megszállott nem de ?!
Elvileg azért jár ebbe a topicba..
-
rinyavas #9095 "Holnap kimegyek kamionokat fényképezni."
Tényleg?
Mert nem is tudom ki ugatott le, hogy elutazik és máris kamionokat fényképezget.
Akkor, hogy is van ez?
Ki is a megszálott? HE? -
#9094 LOL .. Holnap kimegyek kamionokat fényképezni :D
Tegnap kellett volna amikor a motorjainkat fényképeztem .. Na majd kölcsönkérem a gépet .. -
Derelye #9093 ez a renault viszonnagyon -
Derelye #9092 http://www.kepfeltoltes.hu/view/051025/Spitzer-Colani-Truck-1.jpg ez nem teccik