15641
-
#2768 1 büntipont 1 hétig tart. -
#2767 LOL -
#2766 bocsi nem birtam kihagyni :) -
#2765 -
#2764 szopni kell -
Vardar #2763 Csak szeretném megtudni, hogy lehet levarázsolni őket... -
#2762 Azt akarod hogy legyen neki? De gonosz vagy... -
Vardar #2761 Gabi, miért tűnt el a büntipontod? -
#2760 Nem jellemző. Én pl nem vettem észre ilyet. -
#2759 Hello!
Az előfordulhat, hogy a NOD blokkol illetve lelasít bizonyos oldalakat? -
#2758 A NOD32 3.0 is úgy működik mint a régi? Szóval ha letöltöd a 30 napost és lejár a 30 nap akkor letörlöd, majd újra letöltöd az oldalról és 30 napig jó? -
Apocalipto #2757 Éppenséggel format C:-vel is letudod szedni -
tompka #2756 ja. ilyen egyszerü? :D akkor jó. -
#2755 Start>Vezérlőpult>Programok telepítése és törlése -
tompka #2754 Felakarom tenni az új nod-ot. a régit hogy szedjem le? crack-es :) -
#2753 Pókerarc.Ááááá! Ez haláli! xDxDxD -
#2752 Kódok itt is. -
zserrbo #2751 Nekem is :D -
zserrbo #2750 :D okés, na az jó hír. Mindkettő :P -
#2749 Nekem nagyon tetszik az a kép! -
zserrbo #2748 Min spoilerként kellett volna posztolnod, de még úgy se nagyon.
-
#2747 Na jó, azért ennyire nem kell sajnálni, nem vagyok halálos beteg. :) Az a kép holnap eltűnik a büntiponttal együtt. :) -
zserrbo #2746 Nézzd meg a statját. Szegénynek jól el***ták az adalapját azzal a képpel. -
#2745 xD
#2744: Gabi miért is kapott büntit?
Milyen betett kép?:D -
#2744 Látod itt aztán REND van, még Zvara is mexívta pedig nem is warezol. ( Jó, mongyuk a betett kép tényleg csúnya ) -
#2743 Akkor biztos elmegyek sirni a sarokba
Vagy meg sem ? :DDDDDDD -
#2742 húhh...örülj ha nem kapsz büntit..:D -
#2741 Ne legyetek mar ilyen teszetoszák.
Gamestar Nod32 kodok -
balcsi70 #2740 Szurkolok nekik.:) -
#2739 Kihagytam a legjelentősebbet, tehát akár meg is vehetik. :) -
#2738 Sokan átálltak az új, 3.0 verzióra, vagy valamelyik PC-s magazinból szerezhető kóddal regelnek, amivel egy hónapis licenszet kapnak a nodhoz legálisan, vagy havonta újrapakolják a próbaverziót, vagy a 2.1-es fixet használják, és imádkoznak hogy sokáig kitartson, vagy esetleg nem sejtik, hogy bármikor bedögölhet a frissítés, vagy igen, beteszik kivételnek. Bár szerintem ez a legritkább. :) -
balcsi70 #2737 Ja igen.Volt Nodom,volt fixem,lett nagy hosszu Nodom,aztán nincs fixem,lett kicsi Nodom.(Na igy jó) :)És akkor most mindenki ugy csinálja hogy berakja a kivételek közé? Jó akkor megcsináljuk ugy. -
balcsi70 #2736 Aha,mostmá értem. -
#2735 Jó, csak hülyeségből írtam - teccett a megoldás hogy van fixed, de nincs NOD-od. -
#2734 A régi(2.1)-es fixre azért nem riazst, mert az már elég elavult ahhoz, hogy a nod update szerverei könnyen felismerjék, és tiltsák a fixelt nod frissítését. -
balcsi70 #2733 Tegyél fel nem NOD-ot és nem törli a fixedet :))) Ez egy szép segítökész magyarázat.Zavaranak igaza van erre nem is gondoltam hirtelen.Csak azért kérdeztem mert a régi Fix-es Nod nem csinált ilyet.Ha most az a megoldás hogy tényleg tegyem be a kivételek listájára akkor beteszem.De ha nem rakom be akkor meg tényleg kitörli.Ja azért kössz a segitséget.:) -
#2732 Amit lck mondott, vagy pedig beteszed a kivételek listájára a fixet, és nem fog vele huncutkodni a nod32. -
#2731 Na a NOD32 megerett a cserere.
Na nem kell megijedni, csak az Eset fele Smart securityre ami tartalmazza a Nod-t is.
Vegre nem kell kulon pluszba a tuzfalat telepitgetnem.
Eddig nagyon pozitiv benyomasaim vannak a programrol. -
#2730 Kb. 1 hónappal ezelőtt már kitárgyalva. Csak a NOD szerint vírusos és csak az írtja.
Tipp: Tegyél fel nem NOD-ot és nem törli a fixedet :))) -
balcsi70 #2729 Sziasztok.Na képzelyétek mi történt.Leszedtem a Nod legujabb változatát(magyart) hozzá a fixet fölraktam a gépre.Minden ok napok száma stb.Lefuttattam talált is egy virust.ki is irtotta.Ujrainditottam a gépet és láss csodát a napok száma már csak 30-napos volt.Saját Fix-ét találta virusosnak és kiirtotta (a köcsög).Jó mi? Nem jártatok még igy?Ugyhogy maradtam az elöbbi változatnál(2-éves).azóta is mükszik rendesen.Valaki tud rá magyarázatot?