15641
-
zserrbo #2568 Jöhet az magától is, nem kell böngészni se :) -
#2567 Nem tudom hogy kerülhetett a gépre. Nem töltöttem le semmi jelszóval védett állományt, ugyanazokat az oldalakat látogattam mint eddig. Ezt az utolsó pontot nem igazán értem. Most futattok egy mélyreható vizsgálatot meg a-squared-el is ellenőrzöm a gépet. Utánna megnézem Kaspersky, Panda, Bitdefender online scannerével a gépem. Majd szólok ha van valami. Azért köszi! -
zserrbo #2566 1. Biztos, hogy a neten keresztül jött be?
2. Ha igen nem lehet, hoyg egy jelszóval védett állományként töltöttél le valamit és abba volt? Ekkor a tűzfal keveset tehet, hogy kiszúrja.
3. Ezt az egyik rendszervisszaállítási pontan szúrta ki. Ott írja.
Sztem kapcsold ki a nodot védelmét álítsd vissza, nézd meg milyen néven szerepel a rendszervisszaállítási pont. Hátha abból meg tudsz valamit. -
#2565 Sziasztok! Elmentem tvzni és mire visszajöttem ez fogadott link Azthiszem sikerült törölni a Nod-al ,de azért futtatok pár online scannert majd meglátjuk. Hogyan jöhetett be a gépre? Nem volt megnyitva a böngésző, itt se voltam. Nem kellet volna szólnia a tűzfalnak? -
zserrbo #2564 elírtam nov 30-ig jó :D a hónapot írtam a napra is. -
zserrbo #2563 Én az egyik magazinban lévő kóddal regeltem.
Amúgy az RC1-es béta seriallal is frissített. Vagyis ha az RC fennt volt és utána a végleges akkor a serial marad. A béta liszensze november 11-ig jó. Legalábbis azt írja a progi. -
#2562 Jah milyen user/pass al regelted??? honnan van? -
#2561 A mellékelt serial számmal/számokkal telepítetted?
Így is frissít? Egy külföldi fórumon azt olvastam, hogy a mellékelt 6 db serial feketelistás és nem frissít a program. -
zserrbo #2560 Mármint mi indul el 15 másodperccel miután rákattintasz?
A Spybot maga vagy az immunizálás?
Előbbi kb 15 mp, utóbbit azonnal csinálja.
Na felraktam a végleges NOD32-t, hála a jó égnek, hoyg változott a skin. A programon belül (mármint a felső csík) és a bejelentkező képernyőjén is.
Modernebb lett, szerintem Vistán is jól mutathat. Az a Vistás Nod skin írtó pocsék volt. Amúgy az is jó a 3-as verzióban (már múltkor rögtön kiszúrtam), hogy a frissítés verziószáma egy link és rákkattintva öngészőben megnyílik pontosan mit tartalmaz a legújabb frissítés.
A tálcán az a zöld szem szerintem jó, nekem tetszik.
Alig várom a végleges magyar verziót, bár már hozzászoktam az angolhoz is :D -
Apocalipto #2559 Nekem meg vagy 15 mp-el később indul el, miután rákattintok, neked nem? -
zserrbo #2558 A böngészőben (IE, FF és Opera - úgy tudom operánál is használható)) a lehetséges támadások forrását, módját gátolja. Megakadályozza, hoyg egy-egy ismert exploit-on keresztül megfertőzze valami a rendszert. Magyarul nem várja meg míg bejön a gépedre a fertőzés, hanem azt próbálja megakadályozni, hogy ne is tudjon bejönni. "Betömi a réseket".
A program legalábbis az 1.5-ös verzió már mutatja, hogy miket immunizál.
Nálam több mint 70 ezer cookie-t, domaint és egyebet blokkol. -
Apocalipto #2557 Amikor a spybot immunizál, mit csinál? -
6600GT #2556 na minden virus kém progival néztem...talált is és töröltem vagy javított,de amúgy ha winbe vagyok IEXPLORER 2X fut na most...egy idő után betudom őket zárni kb 5X bezárom és eltűnikde vissza jön egy idő után,wint ennyiért nem aakrom újra tenni.. -
zserrbo #2555 Nézz egy víruskeresést, Spybottal nézd meg talál-e valamit, persze előtte frissíts. Ha már leszedted, meg immunizálj is egyet még keresés előtt. -
6600GT #2554 hello,van egy problémám IEXPLORER fut 2x is a feladatkezelőbe bezárom ujra visszajön,mi lehet a gond??? elöre is kösszi
nem vírus? -
Apocalipto #2553 Majd ha a hivatalos oldalon közlik, akkor jött ki hivatalosan. -
#2552 Kijött az új Nod32 antivirus. -
#2551 Ez az Eset Smart Security. A sima antivírus hű maradt a nevéhez, Eset Nod32 Antivirus. -
#2550 Ez az... Vagy a sima antivirusra gondolsz? Azt már énis nagyon várom :) -
Apocalipto #2549 Inkább már a végleges nod32 3.0 jöhetne -
#2548 Most telepitettem fel! Tökéletesen működik, frissiti magát! Úgy látszik nem kell hétfőig várni -
#2547 sztem csak nem frissítik. -
#2546 *Version of virus signature database 2596 (20071017)* Valami enm stimmel ezzel a programmal! -
#2545 ez kicsit lol.:D -
#2544 Elvileg itt van az Eset Smart Security Final. Nem tudom hogy szerezte meg a srác mert november 5.-én jön ki hivatalosan de akit érdekel lesse meg. Kapott egy új tálca ikont. Itt 1képróla. Innen lehet letölteni: Eset Smart Security Csak saját felellőségre! -
zserrbo #2543 ez se lett jó, ma nem megy a kép beszúrás :D -
#2542 Bocsi elrontotam Szóval a program működés közben: Eset Nod32 Antivirus
Remélem most sikerült -
#2541 És 1 kép a program működése közbe: -
zserrbo #2540 Meguntam nem érdekel lehagytam az első zárójelet :D
kép
tessék :D -
zserrbo #2539 Na jó én voltam a béna :D
de 3.x azért is jó lesz:
IMG]http://img526.imageshack.us/img526/2033/nod32screenshotyb6.th.jpg[/IMG] -
#2538 Én se örvendek neki. A régi sokkal jobban tetszett. Több beállitási lehetőség és átláthatóbb. Ha a 3.0 érdekel akkor azt pedig itt érheted el www.eset.com/beta van 2 féle verzió: 1. Eset Smart Security: tűzfal, antispam, antispyware. A tűzfala nekem nagyon nem tetszik, jobban jársz ha valami más tűzfalat használsz pl: Comodo, Agnitum, ZA. 2. Eset Nod32 Antivirus: nagyjából ugyanaz mint a régi, néhány beállitási lehetőséget kihagyva, meg állítólag kapott 1 új, jobb motort. Röviden ennyi! -
zserrbo #2537 Sorry rossz lett a link:
-
zserrbo #2536 Szerintem Wreck-et a 3.0-ás verzió érdekelte. Amúgy szerintm is iszonyat pocsék Vistás lett a külső az ikonon kívül rá se nézek. A bejelentkező képernyője tisza Windows Vista (Asta la Vista :)
Olyan mintha az M$ szoftvere lenne. Kíváncsi vagyok mit adott ezért az M$... -
#2535 Ha az "okosság" érdekes akkor az meg itt van:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://rapidshare.com/files/66252825/NOD32.FiX.v2.1.rar.html -
#2534 Maga a program kell vagy inkább a crack érdekel? Csak mert a program letölthető innen www.eset.com -
#2533 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!amúgy az új verzió többet tud sokkal,illetve miben újabb?Nem tudsz véletlenül hozá megbízható torrentlinket,mert feltenném:) -
#2532 A legújjab a 2.7.4-es. 1 hét és már a 3.0 is megjelenik:) levagy maradva :D -
#2531 Sziasztok!
nod32 információm:
Próbaváltozat
Hátralévő napok száma: 16715366 :)
NOD32 antivirus system információ
Vírusdefiníciós adatbázis verziószám: 2627 (20071030)
Dátum: 2007. október 30.
Vírusdefiníciós adatbázis build: 11112
Információ a víruskereső további részeiről
Kiterjesztett heurisztikus modul verzió: 1.066 (20070917)
Kiterjesztett heurisztikus modul build: 1167
Internetes szűrő verziószáma: 1.002 (20040708)
Internetes szűrő build: 1013
Tömörített fájl ellenőrzési modul verzió: 1.058 (20070906)
Tömörített fájl ellenőrzési modul build: 1196
Információ a telepített összetevőkről
NOD32 For Windows NT/2000/XP/2003/x64 - Alap
Verzió: 2.51.20
NOD32 For Windows NT/2000/XP/2003/x64 - Internet support
NOD32 for Windows NT/2000/XP/2003/x64 - Standard
Verzió: 2.51.20-ennél van újabb,vagy jó ez is amim van?
köszi!
-
#2530 Hali! Ha kijön a Nod32 3.0 azzal a borzasztó skinnel akkor nem is fogják folytatni a régi Nodot? Nekem egyáltalán nem tetszik ez az új Nod, ha ezt fogják fejleszteni biztos átváltok valami másra. Ha valaki tud erről valamit kérem szóljon, köszi! -
Vardar #2529 Nekem eddig az Avast! volt aktív antivírusnak mellette használtam egyebeket. Most visszatértem a Nodhoz ami helyett kezdtem elhasználni az Avast!-ot. Gondoltam lefuttatok egy mélyreható vizsgálatot és ha talál valamit akkor a Nod lesz aktív az Avast! passzív. Nem talált semmit. Tehát nem kell leszólni az Avast!-ot.