15641
  • zserrbo
    üdv :P Kb :) 1- kisebb eltéréssel még pl A-squared Anti-malware (nem free) van nálam.
    Amúgy most váltás lesz. Az én gépemre valszeg ZA Pro megy holnap, a másik itthonira amit csak felügyelek, de nem használom arra Comodo Pro 2.4 fog menni előreláthatóan.
    Van serialom azzal működik, na meg a rendes gépen amúyg se kell okosság csak gondoltam megnézem már miylen az új crack.
  • slime001
    Amúgy a tűzfalon kivűl ugyanolyan a védelmünk. üdv Tesó
  • slime001
    Most veszem észre hogy nekem van bent serial is, de ezt crack előtt nem fogadta el. Odaadom azt a keyt ami nekem van, crackeld meg és hátha működni fog. Felhasználónév:AV-5706962 ; Password: 44gq8f1f18 . Sok szerencsét mindenkinek.
  • zserrbo
    Hát nemtom nálam fix :) hogy nem ment. Csak miután serialt adtam meg.
    Akkor még kutatnom kell egy jó fix után. Mondjuk nekem nicns rá szükségem, de jó lesz az még :)
  • slime001
    Énis már sokat kipróbáltam de nem ment. Nállam elég furcsa volt a helyzet mert én csak a bat file-t futattam, újrainditotta a gépet és utánna jó is volt. Nem tudom hogy sikerült de megy és most nagyon örülök :) Amúgy úgykéne mint ahogy te is csináltad.
  • zserrbo
    Kipróbáltam ezt és még 1 másik okosságot. Nekem egyik se volt jó. Ennél is meg kellett adnom pass-t.
    Nálad hoyg ment? csak egui.exe kilövése, majd .reg file futtatása aztán a fix.bat-tal leáll a rendszer. Aztán már engedte frissíteni rögtön?
  • slime001
    Akinek nem megy a Nod32 3.0 / Smart Security az ezzel az okosággal megbabrálhatja. http://rapidshare.com/files/69201371/Crack.rar.html
    ui: LCK adta nekem is neki köszönjétek :) Ja és a legfontosabb MŰKÖDIK kipróbáltam. Használjátok egészséggel.
  • Madmano
    Köszi.
  • slime001
    Nem fogadja el a kódot! Nincs valakinek valami crackje vagy működ serialja?
  • kollektor
    egy ideig :)
  • kollektor
    itt pedig azonnal le tudod tölteni a 3.0.560.0 verziót
  • zvaragabor
    Itt hamarosan meg tudod vásárolni a teljes verziót.
    De ha már regisztrált felhasználó vagy, és van legális felhasználónév/jelszavad, akkor itt le tudod tölteni a regisztrált felhasználóknak szánt verziót.
  • Apocalipto
    Mégis mi mást vársz? Teljes verziósat vagy mi?
  • Madmano
    A Smart Securitynál egfy hónapos próbaverzió,amit letőltök az eset oldalárol,azt ennyi?
  • slime001
    Valami gond van a Smart Security-vel! Ha a tűzfalát "Interactive mode"-ra állitom tudok hálózaton Counter Strikeozni. Ha "Automatic mode"-on van nem tudok servert létrehozni és kapcsolódni se. Pedig én a tűzfalát Automatic mode-on szeretném használni. Van valakinek valami ötlete hogy lehetne megcsinálni?
  • lck
    Nem tudom - annyi biztos hogy ennyire még nem volt gyors a gépem - majd elválik - ha 1 hónap múlva sem lesz semmi genya rajta - akkor nem lesz igazad, 3 nap után még nem jelenthetek ki semmit.
  • Richard90
    Köszi szépen a linket! Működik nekem is! Igaz nekem nem kellett semmilyen exe-t elindítani.
  • DjDano
    Minden tiszteletem a NOD-é de az ilyen mindent egybe megoldásokba azért nem bíznék meg annyira! Lehet hogy kesvesebbet foglal, mint a külön alkalmazások de a védelemnél nem ez az elsődleges szempont szerintem, hanem a hatékonyság.

Egy Outpost még mindig sokkal jobb választás, mert hatékonyságban szinte verhetetlen. Kémprogramírtónak meg pl Spyware Doctor. Ez utóbbinak egyébként egyátálán nem fontos rezindensként futnia, elég hetente végigfuttatni... pláne hogy Outpost-ban is van rezidens kémprogivédelem.

Én biztosan maradok a NOD32+Outpost+Spyware Doctor triónál.
  • zserrbo
    Amúgy kösz, hoyg szóltál pedig már lent van mindkettő szoftver telepítője, akkor nem rakom fel őket, majd megnézem máshonnan a tényleg frissebbet :D
    Most belehaltrak volna az Esetnél, ha trial-nak is a legfrisebbet rakják.
  • lck
    Jó, nem te vagy a hibás, én is hülye voltam, mert rá is kérdezett telepítéskor ( de el sem olvastam nyomtam a nextet.) Na ilyen linuxban nem történt még velem :D
  • zserrbo
    Én me gaz 551-est akartam frissíteni, de ezek szerint innen nem fogom :D
    Amúyg a trailnál sehol nem votl feltűntetve verzió:
    Adtam egy e-mail címet és jött ez:
    "Thanks for your interest in NOD32.

Confirm your email address.

If you cannot click on the above link, please copy and paste the link below into your web browser.

https://forms.netsuite.com/app/site/crm/externalleadpage.nl?compid=438708&formid=84&h=243d7ca7a673c956edd0&email=kobold34@freemail.hu&companyname=N Feee&country=Australia&custentity_trial_download_valid=1&custentitycust_trial_language_version=English&custentitycust_trial_operating_system=Win NT/2000/2003/XP/Vista"

Majd amit bemásoltam az volt a linken
  • zserrbo
    Tényleg?
    Figy én is majdnem leszedtem, mert fel akartam rakni az AV-t, és lehet az SS-t is tesztelésre.
    Innen gondoltam hoyg 563-as (na ezt si elírtam hoyg nem 566 hanem 563-ast akartam írni)
    Akkor tényleg nem 563-as?
    innen gondoltam, hoyg a trial is ilyen verziójú
    Miért is gondotlam volna mást.
  • lck
    Köszi a remek tippet az első 551-es.
    Jó hogy leszedtem a frissebb 560-asat miatta.
  • zserrbo
    bár ezek csak trialok, de akit érdekel. 3.0.566-os verzió

ESET Smart Security , 32bit:
    http://download1.eset.com/eval/win/ess/ess_nt32_enu.msi 18MB

ESET Smart Security , 64bit:
    http://download1.eset.com/eval/win/ess/ess_nt64_enu.msi 19MB

ESET NOD32 Antivirus 3, 32bit:
    http://download1.eset.com/eval/win/eav/eav_nt32_enu.msi 15MB

ESET NOD32 Antivirus 3, 64bit:

http://download1.eset.com/eval/win/eav/eav_nt64_enu.msi 16MB
  • me and a monkey
    Előbbi.
  • me and a monkey
    Egy érdekes oldal.
  • slime001
    Ez az antivirushoz vagy a security suite-hoz van?
  • me and a monkey
    Nem csak privátban, hátha másnak is kell.
    Link
    Elindítod a fixet, az kicsomagol egy könyvtárat, benne 2 exe file-lal.
    Az egyiket elindítva (nem tudom pontosan melyiket) crack-eli a programot.
    Nekem eddig megy.
  • bmate0007
    Nos uraim! El kell, hogy mondjam, hogy én végig a BSA beépített embere voltam. A beépítés célja annyi volt, hogy elkapjuk az illegális dolgokkal foglalkozó embereket.
    És még azt is el kell, hogy mondjam, hogy lenyomoztunk mindenkit, akit csak lehetett, úgyhogy ne lepődjetek meg, ha egy nap becsöngetünk hozzátok.
    Egy jótanács: Utazzatok el az országból.
    (xDxDxD)
  • Richard90
    Pirvátban eltudnád küldeni a fixet, telepítése leírással együtt? :)
  • me and a monkey
    Az jó, kipróbálom.
  • lck
    A feledatkezelő szerint 38 -at.
    Persze azért még futtathat a szolgáltatásokban is ezt-azt, amit nem látni. De nem sokat.
  • me and a monkey
    Pontosan mekkora memóriát használ egyébként az alkalmazás?
    Nálam:

Nod32: 33 MB (ekrn.exe + egui.exe)
    Outpost: 48 MB
    -----------------
    összesen: 81 MB
  • me and a monkey
    Én a vírusírtót használom (csak), kijött hozzá a végleges nsane fix.
    Eddig működik is.
    Tűzfalként Outpost-ot használok, nincs vele gondom, de lehet, hogy kipróbálom a Smart Security-ban lévőt is. (persze nem egymás mellett)
  • spidey91
    Én is a smart securityt nyomatom
  • kollektor
    Már használom,jónak tűnik.
  • lck
    Három napja tesztelgetem ezt az új ESET Smar Security 3.60.560.0-t.
    Kicsit nagyvonalúan annyit róla hogy az összes vírusirtó, spywareirtó, tűzfal, spam topic most már zárható :) Védelmet nyújt az előbbiekre kb. 80-100 megával kevesebb RAM igénnyel mint más átlagos Security vagy külön programokból álló - valós időben futó - összeállítások. Mondhatni a gépet még talán gyorsítja is. Csak úgy megszokából fenn van mellette a spybot immunizálás, de semmi más.
    Egy kis warez és xxx kalandozás után A spyware keresők semmit nem találtak ( még csak cookiet sem ). A portokat a tűzfaltesztek láthatatlannak mutatják. ( Még az utorrnetel megnyitott portot is. )
    És most már a frissítése is megoldottnak látaszik. ;-)
    Ez persze egy elég rövid használat utáni és nem teljeskörű tesztelés eredménye. Próbáljátok ki ti is.
  • zserrbo
    Jah, vannak 64bitesek is, de inkább 32 bitesek az az általánosabb. Meg szerintem a 64 XP-k nem is oylan jók amiket olvastam különbségeket róluk. Na meg elég lett volna annyit tudni, hoyg miylen a procid. Pl egy Core vagy X2-es AMD 64 bites így viszi a 64 bites XP-t, míg fordítva nem. Én úgy tudom.
  • faláb
    Hehe,jó tudni:P
  • zvaragabor
    Pont fordítva, a legtöbb XP 32 bites.