15641
-
tompka #2808 Nem tudom leszedni az eset-com-ról a smart security-t. ami van regem nem jó hozzá. beírom és kéri újra.a rendes antivír.nál jó. mi a fene van? -
#2807 A programban viszont nem.
Ennyi erővel naptáradba is beírhatod. :) -
#2806 Meglehet nézni hány napod van még hátra. De csak akkor ha te regeltél be. Kérsz 1 emailt a címedre és ott leírják hány nap van hátra a Nod32-ből -
#2805 Mert nem írja ki. 30 napod van, dehát ezt tudod is.
Kikapcsolás: nincs benne úgy mint a 2.7-es verzióban, a feladatkezelőben lehet kilőni a hozzá tartozó 2 file-t. De minek. -
#2804 Felraktam a 3.0-ás próbaverzióját. Egyelőre szimpatikus. Viszont nem találtam meg, hogy mennyi nap van még vissza, hogy használhassam és egyelőre azt sem, hogy hol lehet kikapcsolni. Lehet az én hibám, de ne vessetek meg. -
#2803 Hidd el az angollal is elboldogulnál, nem annyira kell hozzá felsőfokú nyelvvizsga. :) -
tompka #2802 tudom :) -
Apocalipto #2801 December 31 napos...nem 1 -
tompka #2800 "várhatóan decemberben"
amúgy mi tellik ilyen sok időbe?
remélem mikulásra kiadják :) -
tompka #2799 és ma hanyadika van? :) -
#2798 a eset.hu szerint december -
tompka #2797 Mikor jön a magyar verzsön? lasan tüntetni fogok! már újraraknám a gépet de rá várok. -
#2796 Igazad volt LCK, tényleg lendített a gépem gyorsaságán a Smart Security.
Igazából az tűnt fel, hogy túl gyakran szakad a net, és bizonyos alkalmazások (pl. programok hozzáadása/eltávolítása) nagyon lassan indultak. Persze nem az Outpostra gyanakodtam, de aztán egy szép napon már semmilyen alkalmazás nem indult és próba-szerencse alapon kipróbáltam az ESS-t.
Tényleg gyors mint a villám, azóta nem szakadt a net, MINDEN alkalmazás jóval gyorsabb, ez tény. A tűzfaltesztek is jók.
Igazából volt egy időszak amikor non-stop újra indult a gép hardverhiba miatt és gyanúm szerint akkor sérült az Outpost, legalábbis mindig hibaüzenettel állt fel a rendszer.
Köszi a tippet. -
#2795 Tudjátok mit nem néztem meg, mikor nem frissített a NOD? A tűzfalamat, esetleg az újrarakásnál nem engedélyeztem a Nod netre kapcsolódását. Ez jutott most az eszembe. De akkor miért nem volt net, mikor leszedtem a Nod-ot? Nem értem. De van egy sanda gyanúm, hogy a tűzfalnál kellett volna keresnem a gondot.
Azért köszönöm! -
zserrbo #2794 Az új nod webszűrője egyre jobban zavar. Még nem vagyok benne biztos, de szerintem bekvar a Live messengeremnél és a net sebességébe is esetenként. Na de még figyelem addig nem állítom biztosra. -
#2793 Hmmm,tedd fel esetleg az új verziót, ez is 30 napig jó, de jobb mint a 2.7-es verzió.
Csak angol nyelven létezik, de ez nem lehet gond.
Tessék
A netre nem tudom miért nem tud kapcsolódni, de meglepne ha a Nod miatt menne illetve nem menne.
Elvileg a wifi-t nem piszkálja, a kapcsolatok opció meg a vírusírtás két külön dolog. -
#2792 Két kérdéssel fordulok hozzátok!
Az egyik:
Leszedtem a korábbi Nod-ot, mindent töröltem, még registry-t is tisztítottam, aztán újra raktam. Most a megfelelő verziószámot írja ki, de ugyanúgy nem tud frissíteni, értem ezalatt, hogy elindul a frissítés (csak a 'megszakítás' gomb működik), de ez sokáig így van, majd kiírja a hibaüzenetet, hogy nem sikerült csatlakoznia. Nem értem. Pedig nincs fix fent, a sima 30 naposat akarom használni, annak meg kellene frissítenie.
Ja, mikor leszedtem a Nod-ot, utána nem tudtam rákapcsolódni a netre, csak miután újra felraktam. Ez mitől lehet?
A másik:
Párom laptopjára akarom felrakni a Nod-ot (bár mióta nem frissít nekem, kicsit elbizonytalaNODtam:D). Egy pc és a laptop között van megosztva a net, wifi-routerrel, vagy mivel. A Nod telepítésénél ilyen esetben vannak szem előtt tartandó dolgok. Kell valamire odafigyelni vagy símán telepítsem és nem lesz semmi gondom a wifi miatt?
Előre is köszi seítségeteket! -
#2791 Erre gondoltam. -
tompka #2790 Van egy olyan rész ahol már a letöltésnél kéri a login/pass adatot. Ez a jó! -
#2789 Ha v.ki más is így járna.
A megoldás: a login/pass birtokában lévők egy másik szekcióból kell, hogy letöltsék a programot, a trial verzióba hiába ütik bele - legalábbis én így jártam - elfelejti a program.
Egyébként teljesen elfogadja a magyar újságokban lévő 1 hónapos kódokt is.
(PcWorld, chip, pcGuru stb...) -
zserrbo #2788 Mielőtt én is büntit kapok jajj küldök egy pm-et :P -
#2787 Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy korábban a 2.51-est használtam, azóta felraktam a 2.7-et, de még mindig azt írja ki a "telepített összetevők"-höz, hogy 2.51. Sőt, jó ideje iszonyatosan lassan frissít, pontosabban próbál frissíteni, de sikertelenül. Mintha próbálna kapcsolódni a szerverekhez, de nem akaródzik neki. Leállítani meg nem tudom a frissítést. Ötlet.
Előre is köszi! -
#2786 Jesszus zserrbo! Te nem szoktál aludni? xD -
zserrbo #2785 Én még nem jártam így kb 2 hétig használtam a véglegest, most nincs fennt, de hétvégére fennt lesz :)
nekem meg Chip-ből. -
#2784 Járt már v.ki úgy, hogy az új Nod32 (új verzió) "elfelejti" a beírt felhasználói nevet és jelszót?
Amikor újra beütöm mindkettőt, akkor újfent frissít és működik, de 1-2 naponta újra "szenilissé" válik.
A felhaszn. név és a jelszó elvileg legális, a PcWorld-ből való. -
#2783 Nos nem tudom, nekem nem engedi ha bekapcsolom, állíthatok bármit. A NOD része tökéletes, próbaképpen letöltöttem egy vírusos fájlt, meg is fogta majd törölte.
Lehet, hogy maradok a sima NOD-nál... -
#2782 Hát nem tudom - már több éjszaka ment az utorrent ( igaz talán mindig volt aktív letöltés ) de nem csinált ilyet.
Az előbbihez jutott még eszembe - hogy esetleg ez számíthat - a hálókártyámnak fix IP-van adva. Esetleg számíthat ?!?! -
Newfronter #2781 Nálam olyan probléma van, hogy torrentezés közben ha magára hagyom a gépet egy idő után lezárja a netkapcsolatomat. De miért? Ezt hogy lehetne kivédeni? -
#2780 HA már így megneveztetek:
Használom 6.-a óta.
ADSL-internetet a tűzfal alapból engedte, mindenféle beállítgatás nélkül. ( Sőt még utorrentnek sem kellett portot nyitni, mégis aktív. Ennek ellenére mégis minden port láthatatlan.) Telepítéskor volt egy ablak hogy engedélyezem e a helyi gépek és nyomtatók megosztását. Nem engedélyeztem, mert csak 1 gép van itthon a neten, ennek ellenére is ment minden egyből. Igy hát nem tudom mi lehet a gond.
Egyébként elégedett vagyok vele, egyenlőre sajnálnám lecserélni másra, pedig nagy "lecserélgetős" vagyok.
Az általam eddig használt védelmek közül ( pedig volt jónéhány ) a legkisebb a gépigénye. Egyéb ellenőrző programok ( a-squared, spybot ) eddig semmit nem találtak utána. ( max 1-2 cookie )
Úgy néz ki hogy a hosszútávú frissítése is több módszerrel megoldott. -
zserrbo #2779 Asszem LCK használja, eről ő tud részletesebben. Az én személyes véleményem a komplett biztonsági csomagokról, hogy valamely része alul marad egy kifejezetten arra a részre fejlesztett alkalmazástól. Remélem érthetően fogalmaztam. Na meg, ha hiba van nehezembb megtudni melyik része. Ettől függetlenül van akinek bejön, annyi pozitívum mindenképp szól mellettük, hogy nincsenek inkompatibilitási problémák (nagyrészt), mint egyes esetekben a nem csomagoknál.
A nod32 van benne, + saját fejlesztésű tűzfal én ennyit tudok róla. Na meg egy levélszemétszűrő. Csak a NODot használom ezek közül, azt tudom ajánlani. -
#2778 Üdv!
Nektek erről a Smart Securityről mi a véleményetek?
Letöltöttem a demót, pöpec meg minden, de a tűzfallal meggyűlt a bajom: bekapcsolna nincs netkapcsolat. Állítgattam mindent, de a végén lekapcsoltam mert elegem lett. -
#2777 Tartalmazza. -
tompka #2776 A Smart Security tartalmazza az antivírus-t? vagy azt is felkell tenni mellé? -
#2775 Kösz! -
#2774 IMON beállítások, majd ITT a 53-54-es hsz-t nézd meg. Ha "nagyobb hatékonyság"ra van állítva nálad, akkor lehet, hogy azért lassabb. Állítsd "nagyobb kompatibilitás"ra. -
#2773 2.7 -
#2772 Melyik verziót használod? 2.7, vagy 3.0? -
zserrbo #2771 Hát fejből n sem tudom, de ha egyre gondolunk Gáborral akkor egy kis csuszkáról vanszó. -
#2770 Kösz, de megtudnád mondani, hogy hol? Mert én nem találtam sehol ilyen opciót. -
#2769 Előfordulhat. Valahol az IMON-ban van olyan opció, ahol a böngészőket nagyobb hatékonyságra lehet váltani nagyobb teljesítményről.