15641
-
faláb #2648 Az jó,pedig azt hittem xp-k 64 bitesek általában... -
zserrbo #2647 És mi lenne, ha megnéznéd hátha a 32bites a jó most meddig tart... -
#2646 Mi az, hogy szvsz? Annyi, vagy nem? Mert ha 32 bites, akkor azért nem megy fel a 64 bites nod32. Próbáld meg a 32 biteset. -
faláb #2645 szvsz annyi. -
#2644 Na...vagyis 64? -
#2643 Mert az Xp expented edition 32 bites? -
faláb #2642 Xp expented edition van fent,szerintem 64 bitesnek jónak kellene lenni. -
#2641 Rossz változat? (32<->64 -bit)) -
faláb #2640 Akkor mit lehet tenni,ha a procim nem támogatja a hivatalos oldalról letöltött 3.0 msi-s telepítőcsomagját? -
Apocalipto #2639 Link -
Apocalipto #2638 Új keresőmotort is kapott -
kev #2637 Valaki leirhatná nekem, hogy miben jobb a 3.0 mint a 2.7-es verzió.
A csicsa új felület,nekem nem elég ahhoz hogy a jól bevált 2.7-est lecseréljem. -
#2636 Értem, szerintem sehol, mert én is áttúrtam minden opciót de ilyet nem taglalt. -
zserrbo #2635 Az RC-et azért hoztam példának, mert ott írta hoyg meddig jó a licens, míg full verziónál eddig senki sem tudtam hol írja, ha írja egyáltalán. -
#2634 Hát... aztán egyszer csak nem akart frissíteni, így lehet hogy mégsem jó.
A neten kerestem hozzá logint és pass-t, azzal már ment.
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a kicsomagolt file telepítés közben létrehozott egy reg-key-t. Hogy ennek van-e funkciója atörésnél azt nem tudom. -
zserrbo #2633 30.-áig elírtam aszem -
zserrbo #2632 F-Prot-ról van valakinek tapasztalata? -
zserrbo #2631 Pedig RC-nél írta hoyg nov. 31.-ig jó. Fura. -
#2630 Beta verziós fix + Nod32
Nálam jól működik, de a státuszát a vírusírtónak tényleg nem lehet megnézni, legalábbis én sem találom. -
#2629 Note: FiX 3.0 is currently in private beta testing.
Nemsoká elkészül a fix a 3 verzióhoz. -
zserrbo #2628 Én se tudom pontosan, de talán itt: átrakod advanced módra a nodot, majd a setup fülön alul katt az advanced...setupr-ra. Itt a web access protectionra, setup és cleaning. Itt középen van a sávon a beállítás. talán, ha maxra veszed azaz 2-esre akkor nem enged be semmi fertőzést, amit észlel, hanem nyomba töröl. -
goofy1984 #2627 Hello!
A régebbi verziókban be lehet állítani, hogy automatikusan tiltsa le a fertőzött fájl letöltését, de a 3-asban nem találom ezt a funkciót. Nem rakták bele, vagy csak én nem találom? -
zserrbo #2626 Chip-et elfogad valszeg Gamestart is ugyanis azonosak az update szerverek a régi és az új verziónál. -
zserrbo #2625 Sztem rakd fel, eddig nem tűnt rosszabbnak, nekem eddig is jó volt szóval. -
#2624 RC-s hez van vmi patch,ugyanúgy kell megcsinálni,mint az én jelenelgi(régi) nod32-met.ezzel nincs baj,sztem azzal a variációval se lenne. -
#2623 Hajjaj! A Nod32 3.0 elkezdett nyűglődni a key miatt :( Elfogadja a GameStar license-t? Mert akkor gyorsan "veszek" egy újságot! -
#2622 nekem eddig mindenki azt mondta,igen:) -
#2621 Érdemes a 3.0as verziot felrakni?? me van GAMESTAR liszenszem:D -
kollektor #2620 nézd meg az msconfig-ban , vagy a biztonsági központban / a windows defender-ben / szoftver tallózóban / indítópult programjai ,valszeg ott kell engedélyezni ,most nincs fönn a vista és nem emlékszem pontosan -
#2619 sorry,de nem vistám van,bár ezzel még nem talákoztam sehol,hoyg blokkolná. -
#2618 Rakd be a kivételek listájára. (AMON-ba) -
thomsesamon #2617 Sziasztok. Egy játékot szeretnék elinditani de feltelepités után kiírja hogy egy fájlt nem talál. Nem mert a NOD virusnak nézi.Hogy tudom engedélyeztetni a noddal ezt a fájlt? Köszönöm -
tompka #2616 Azt hogy lehet megoldani hogy a vista indításnál ne keljen kézileg! elindítani a nod-ot? mindíg kiírja hogy az indítópultot blokkolja.állandóan kézzel kell elindítani. -
#2615 :D -
Vardar #2614 Tudom. (csak idegesítem a Nod fanokat.) -
#2613 ui:az avast tényleg jó volt(sztem volt) most a nod32-vel meg vagyok elégedve,de ez szubjektív. -
#2612 nagyon köszi srácok,lejött belenéztem,bár nincs benne egy bizonyos patch nevű mappa,ami az RC-s hez volt,csak kulcsok,az elég? mert a másiknál még peccselni is kell. -
Vardar #2611 Használj Avast!-os és Counter Spy-t és megoldódnak a problémáid. -
#2610 Igen az jo. -
tompka #2609 igen. 32bitesed van.