15641
  • faláb
    Az jó,pedig azt hittem xp-k 64 bitesek általában...
  • zserrbo
    És mi lenne, ha megnéznéd hátha a 32bites a jó most meddig tart...
  • zvaragabor
    Mi az, hogy szvsz? Annyi, vagy nem? Mert ha 32 bites, akkor azért nem megy fel a 64 bites nod32. Próbáld meg a 32 biteset.
  • faláb
    szvsz annyi.
  • zvaragabor
    Na...vagyis 64?
  • zvaragabor
    Mert az Xp expented edition 32 bites?
  • faláb
    Xp expented edition van fent,szerintem 64 bitesnek jónak kellene lenni.
  • zvaragabor
    Rossz változat? (32<->64 -bit))
  • faláb
    Akkor mit lehet tenni,ha a procim nem támogatja a hivatalos oldalról letöltött 3.0 msi-s telepítőcsomagját?
  • Apocalipto
    Link
  • Apocalipto
    Új keresőmotort is kapott
  • kev
    Valaki leirhatná nekem, hogy miben jobb a 3.0 mint a 2.7-es verzió.
    A csicsa új felület,nekem nem elég ahhoz hogy a jól bevált 2.7-est lecseréljem.
  • me and a monkey
    Értem, szerintem sehol, mert én is áttúrtam minden opciót de ilyet nem taglalt.
  • zserrbo
    Az RC-et azért hoztam példának, mert ott írta hoyg meddig jó a licens, míg full verziónál eddig senki sem tudtam hol írja, ha írja egyáltalán.
  • me and a monkey
    Hát... aztán egyszer csak nem akart frissíteni, így lehet hogy mégsem jó.
    A neten kerestem hozzá logint és pass-t, azzal már ment.
    Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a kicsomagolt file telepítés közben létrehozott egy reg-key-t. Hogy ennek van-e funkciója atörésnél azt nem tudom.
  • zserrbo
    30.-áig elírtam aszem
  • zserrbo
    F-Prot-ról van valakinek tapasztalata?
  • zserrbo
    Pedig RC-nél írta hoyg nov. 31.-ig jó. Fura.
  • me and a monkey
    Beta verziós fix + Nod32
    Nálam jól működik, de a státuszát a vírusírtónak tényleg nem lehet megnézni, legalábbis én sem találom.
  • me and a monkey
    Note: FiX 3.0 is currently in private beta testing.
    Nemsoká elkészül a fix a 3 verzióhoz.
  • zserrbo
    Én se tudom pontosan, de talán itt: átrakod advanced módra a nodot, majd a setup fülön alul katt az advanced...setupr-ra. Itt a web access protectionra, setup és cleaning. Itt középen van a sávon a beállítás. talán, ha maxra veszed azaz 2-esre akkor nem enged be semmi fertőzést, amit észlel, hanem nyomba töröl.
  • goofy1984
    Hello!

A régebbi verziókban be lehet állítani, hogy automatikusan tiltsa le a fertőzött fájl letöltését, de a 3-asban nem találom ezt a funkciót. Nem rakták bele, vagy csak én nem találom?
  • zserrbo
    Chip-et elfogad valszeg Gamestart is ugyanis azonosak az update szerverek a régi és az új verziónál.
  • zserrbo
    Sztem rakd fel, eddig nem tűnt rosszabbnak, nekem eddig is jó volt szóval.
  • Wreck86
    RC-s hez van vmi patch,ugyanúgy kell megcsinálni,mint az én jelenelgi(régi) nod32-met.ezzel nincs baj,sztem azzal a variációval se lenne.
  • slime001
    Hajjaj! A Nod32 3.0 elkezdett nyűglődni a key miatt :( Elfogadja a GameStar license-t? Mert akkor gyorsan "veszek" egy újságot!
  • Wreck86
    nekem eddig mindenki azt mondta,igen:)
  • spidey91
    Érdemes a 3.0as verziot felrakni?? me van GAMESTAR liszenszem:D
  • kollektor
    nézd meg az msconfig-ban , vagy a biztonsági központban / a windows defender-ben / szoftver tallózóban / indítópult programjai ,valszeg ott kell engedélyezni ,most nincs fönn a vista és nem emlékszem pontosan
  • Wreck86
    sorry,de nem vistám van,bár ezzel még nem talákoztam sehol,hoyg blokkolná.
  • bmate0007
    Rakd be a kivételek listájára. (AMON-ba)
  • thomsesamon
    Sziasztok. Egy játékot szeretnék elinditani de feltelepités után kiírja hogy egy fájlt nem talál. Nem mert a NOD virusnak nézi.Hogy tudom engedélyeztetni a noddal ezt a fájlt? Köszönöm
  • tompka
    Azt hogy lehet megoldani hogy a vista indításnál ne keljen kézileg! elindítani a nod-ot? mindíg kiírja hogy az indítópultot blokkolja.állandóan kézzel kell elindítani.
  • Wreck86
    :D
  • Vardar
    Tudom. (csak idegesítem a Nod fanokat.)
  • Wreck86
    ui:az avast tényleg jó volt(sztem volt) most a nod32-vel meg vagyok elégedve,de ez szubjektív.
  • Wreck86
    nagyon köszi srácok,lejött belenéztem,bár nincs benne egy bizonyos patch nevű mappa,ami az RC-s hez volt,csak kulcsok,az elég? mert a másiknál még peccselni is kell.
  • Vardar
    Használj Avast!-os és Counter Spy-t és megoldódnak a problémáid.
  • zvaragabor
    Igen az jo.
  • tompka
    igen. 32bitesed van.