15641
-
tompka #2928 "roham léptekben készül a magyar megjelenése, tudtommal heteken belül a polcokon lesz." Remélem jól tudja :D -
Apocalipto #2927 http://antivirus.blog.hu -
tompka #2926 Hol? És konkrét dátum nincs? Egyáltalán még az idén kijön? -
#2925 Készülget, láttam már béta verziót a magyar nyelvűből. -
tompka #2924 Na hol van már a magyar verzió? Remélem karácsonyra kész.
A végén még csúszik. -
#2923 petzolkri? :) -
tompka #2922 Na a múltkor navajgott az ESS hogy csak 27.-ig jó a licens.Ma frissített vírus adatbázist és jan 15-ig jó :D visszaállt -
#2921 Itt van a kép a helyi menüről :
-
#2920 Van egy kis problémám.
A gépem megfertőződött a Win32/VB.AQT nevü vírussal .
Rendben le is irtota az Eset Smart Security.
De utána csak akkor érem el a particiókat ha jobb gombbal kattintok és az Openre kattintok .Pont ugyanaz a helyi menü jelenik meg mint az optikai tárolóknál.
Tudtok valami megoldást hogy normálisan menjen ?
Csináltam egy képet is.
-
#2919 ESET NOD32-nél hogy állotm be hogy ne akkor frissitsen amikor kedve támad? Mert ha ki akarom venni a pipát hogy automatikos frissités nem engedéjezve akkkkor kiirja hogy msáhol állitsam be. -
#2918 Na basszus.
Én nod-ot kerestem de ESET néven van.
Így már menni fog. -
kollektor #2917 a start menü / minden program / NOD 32 uninstallra gondoltam! -
#2916 Megjelenik ott. Valamit elronthattál. -
#2915 Na akkor aki még nem tudja annak elmondom, hogy a legújabb NOd nem jelenik meg a programok eltávolítása listában, továbbá uninstall.exe-je sincs.
Szóval aki esetleg tudja a választ az kérem válaszoljon.
Hogyan kell letörölni a gépemről a NOD 32 3-as verzióját? -
#2914 Fogalmam sincs. Ha jól tudom nekem is kavarodás volt a licensel és egy időben azt írta ki hogy dec. 27.-én jár le (pont mint neked) De most meg jan. 5. van beírva. Ha lejárna akkor ezekkel a kódokkal kihúzod a következő Pc World / CHIP-ig www.nod321.com -
tompka #2913 Oké nem tré. csak viccből írtam :D
Eléggé érdekes. Ez a kód jó a Nod32 3.0 és a Smart Security 3.0 (angol) verziójához. ez áll a levélben.
És ha Nod32-höz valót használok akkor hamarabb jár le? -
#2912 Az írtak alapján Nod32-höz való kóddal használod az Eset Smart Security-t. És nem tré a cég. -
tompka #2911 Ja de minek említ Nod32-t és Smart Security-t? -
tompka #2910 Akkor eléggé tré egy cég. :) -
#2909 Az van a programba írva hogy 27.-éig jó. Akkor addig jó és kész. -
tompka #2908 Na ja. De miért? január 15-ig jó.A license szerint. -
Apocalipto #2907 Az egy dolog, de nem látod hogy a program 27-ét ír? -
#2906 Azt írja hogy a licensed hamarosan lejár és hosszabítsd meg. -
kollektor #2905 minden program / NOD 32 uninstall -
#2904 Hogyan lehet eltávolítani a számítógépről a NOD 32 3-as vezióját?
Valaki árulja már el legyen kedves. -
tompka #2903 MIVAN?
A levél alapján "A licenc érvényes: 2008.01.15-ig" -
#2902 Nincs más vírusvédelmi szoftver amivel összeakadna? Nem tudok jobbat, uninstalláld és instalálld vissza a gépre. Ha úgy se megy akkor pedig töltsd le a legújabb Nod32-t. Azzal szerintem menni fog. Innen töltheted le! -
#2901 Bekapcsoltam a gépemet és nod 32 ikonja piros volt.Belépve ezt irja !
Ez micsoda és mi a megoldás?
-
#2900 Itt van amit én használok Config . Ha valaki nem ismeri az oldalt akkor elmondom hogy kell letölteni. A táblázatnál a "Free" gombra kell nyomni majd visszaszámol és utánna bekell írni azt amit a képen látsz, majd töltheted is (letöltés vezérlővel nem megy) -
balcsi70 #2899 Sziasztok.Meg tudna dobni valaki egy linkel a Nod beállitásaival? Elöre is kösszi -
#2898 Spyware Doctor vagy A-squared. -
#2897 Milyeneket ajánlasz? -
Vardar #2896 Nekem futott. -
#2895 Van benne spyware irtó de elég kezdetleges. Néhány keyloggert felismer meg ilyesmi de semmi komoly. Szerintem ne használj rezidens védelmű spywareirtót. Tegyél fel valamit és hetene futtasd le. Én is így csinálom és sose találnak semmit. -
#2894 Hali!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a 3.0-s Nod spyware-ek ellen is véd? Azaz nem szükséges egy valósidejű védelemmel ellátott anti-spyware programot futtatni, csak mert két valósidejű anti-spyware nem futhat egy időben. Köszi! -
#2893 Nincs tippem. Próbálj ki másik verziót, angol nyelvű, letöltés itt: Katt
Ez a 3.0.566 verzió, hátha szerncsésebb leszel vel. -
K Ace #2892 Helosztok. Legálisan használom a 2.7-es verziót, és hónaponta egyszer beüt egy olyan hiba, mikor nem indul el a progi, mer kiírja, hogy a modulok sérültek, és nem lehet initializálni. Ilyenkor csak az ujra telepítés segít, hiába frissítem ujra az se jó. Ez szerintetek mi lehet? Legalább havi egyszer mindig megcsinálja. Ja és semmi olyat nem csinálok ami a fájlokat veszélyezetné, csak filmet nézek, meg netezek. -
#2891 Értem és az azonnal induló programok listájánál ott van a pipa a Nod32 mellett?
(Start > futtatás > msconfig ) -
#2890 nem xp sp2 és a nod32 2.7 magyar + 2.2 fix -
#2889 már próbáltam