15641
  • tompka
    Jaja. kihívás. megnézem hogy mit nyújt a cég :D
  • tompka
    Vistát használsz?
  • me and a monkey
    Ez alig több mintha egy 30 napos próbaverziót használnál.
    Megéri szarolni vele?
    Vagy csak a kihívás miatt? ;)
  • me and a monkey
    Nekem még sosem tett ilyet. Én a helyedben újra telepíteném.
  • 79Alba
    Miért nem indul el automatikusan a nod32 a gép indításakor? Régebben mindig elindult... Már egy előző verziós nod32 is ezt csinálta, egy ideig elindult szépen a boot-tal együtt, aztán 2-3 hét után már nem. Elfáradt vagy mi?
  • tompka
    épp az hogy nem
    beírom,újra kéri,beírom,újra kéri,beírom,újra kéri...
    szval, regelek,aztán vhonnan szerzek egy illegális reget,letöltöm majd amit küldött az ESET legálisan azzal működésbe hozom a programot
  • slime001
    Beírod a felhasználó nevet meg kódot amit az emailbe küldtek és engedi letölteni nem?
  • tompka
    Az adatok alatt:
    "Letöltési oldalak:

* NOD32 Antivirus System
    * ESET Smart Security / ESET NOD32 Antivirus v3.0 (angol nyelvű)

Az új termékek (ESET Smart Security, ESET NOD32 Antivirus v3.0) magyar nyelvű változatainak megjelenéséig az angol nyelvű változatok használhatók."
  • slime001
    Hol van a mailben link? Nem értem.
  • tompka
    A mail-ben lévő link ide mutat. ha már van az embernek regje innen leszedheti. na innen nem lehet ezzel
  • slime001
    Hogy érted hogy nem lehet letölteni? Ez csak a felh. név meg a kódot tartalmazó levél amit akkor kapsz ha beregisztrálsz a pc world-ös kóddal. Letölteni innen tudod: http://www.eset.com/download/download_NT.php
  • tompka
    "ESET Smart Security licenclevél
    Tisztelt Felhasználónk!
    Köszönjük, hogy az ESET termékét választotta!

A díjnyertes NOD32 technológián alapuló megoldás kiemelkedő proaktív védelmet nyújt az elektronikus kártevők ellen. Ügyfélszolgáltunk készségesen segít a felmerülő kérdések megválaszolásában.
    ELEKTRONIKUS LICENC
    Ezzel a licenccel Ön 1 számítógépen jogosult használni az ESET otthoni felhasználásra szánt termékeinek valamelyikét:

* NOD32 Antivírus Rendszer
    * ESET NOD32 Antivirus v3.0 (angol nyelvű)
    * ESET Smart Security (angol nyelvű)

A licenc teljes időtartama alatt Ön minden vírusadatbázis- és programfrissítés letöltésére jogosult.

Az alábbi licenc felhasználói név/jelszó párossal tudja letölteni az Ön operációs rendszerének megfelelő változatot:
    Licenc tulajdonosa: ........
    Termék: NOD32 Antivirus v2.7
    ESET Smart Security
    ESET NOD32 Antivirus v3.0
    Felhasználónév: EAV-xxxxxxx
    Jelszó: xxxxxxxxx
    A licenc érvényes: 2008.01.15-ig"
    Ez jó a Smart Security-hez de letölteni nem lehet vele!!
  • kollektor
    COMODO,Avast! párosítás,nálam (nincs lejárati probléma és még jók is),ja meg a SpywareBlaster 3.5.1
  • overlocker
    Láttam ezt a memo tesztet a COMODO mellé a Nod32 2.7-et vagya 3.0 as verziot érdemes felrakni?
  • slime001
    Nem hinném. Mondtam én hogy ezek az adatok pontosokat? Az értékek csak hozzávetőlegesek.
  • me and a monkey
    Ugye magad sem gondolod komolyan, hogy az ESS 100 % procihasználatot produkál?
  • tompka
    Sokáig használtam a Comodót. Azt mondom hogy a valaha használt legjobb tűzfal
    bár most az ESS-t használom :)
  • slime001
    Ez a teszt nem 100%-ig pontos. Csak megnyitottam ugyanazokat a szoftvereket és feladatkezelőből kiirtam az adatokat amiket kaptam.
  • slime001
    Nos az utóbbi időben engem nagyon foglalkoztatott az a kérdés hogy vajon az Eset Smart Security vagy a Nod32+Comodo eszik-e több RAM-ot. Ez már csak azért is érdekes mert a Nod32+Comodo együtt szerintem jobb védelmet biztosít mint az ESS. De vajon a gépet is jobban terheli? A tesztemhez ugyanolyan feltételeket biztosítottam. 5db Firefox ablak, Thunderbird, MSN Messenger + 1 beszélgetési ablkak, Flashhet-el 1 letöltés, Windows Media Player.

És íme az eredmény:
    NOD32 3.0 + Comodo Firewall Pro 3.0= 23MB RAM | Processor usage: 9% | Memory usage 225,54MB
    ---------------------------------------------------------------------
    Eset Smart Security= 49mb ram | processor usage 100% | Memory usage 367,78MB
  • slime001
    Most nekem is kiírja. De már megint valami kavarodás van. Amikor beregeltem kiírta hogy Január 5-ig jó. Utánna eltünt az ahol írta. Most megint mutatja és azt írja hogy December 21
  • tompka
    Jaja. Én is leírtam. És megy :D
    Pedig letölteni a kóddal nem lehet
  • overlocker
    Hali! Én azt csínytam hogy a gamestar nod32 kodot beirtam a Smartt security-be és mükszik:D ki is irja hogy meddig jo 12.31-ig
  • slime001
    Amikor legelőször mértem akkor minden levolt állitva csak az adott programok mentek és 20 megás eltérés volt. Most MSN, FF, Zene mellet 2 megával esik kevesebbet a nod32+comodo páros
  • tompka
    mennyivel? 1-2mega?
  • slime001
    Ez elég érdekes. Múltkor megnéztem hogy Eset Smart Security vagy a Nod32+Comodo páros eszik-e több RAM-ot és egyértelműen az ESS került ki győztesként. Most egy kis idő elteltével a Nod32+Comodo kevesebbet eszik mint az ESS. Most akkor mi van??!!
  • slime001
    Nagyon helyesen teszed! :)
  • tompka
    Én ezt használom! :)
  • tompka
    Január 5-ig jó (elvileg) :D
  • slime001
    Miért nem a PCWorld-ös kódot használjátok? Sokkal egyszerübb mint havonta újratelepíteni. Itt van a decemberi kód: ms9y40 . Ide minden hónapba felrakják a legújabb kódot: Mp3Portal
  • tompka
    Ez 100% legális! Még mail is van. Szóval ha feketére teszik lehet reklamálni :) Én csináltam
  • me and a monkey
    Én voltam. A józan ész ezt diktálta és hát a letöltésnél is - mint írtad - más login/pass kell a Nod32 és más az ESS letöltéséshez.
    Majd kiderül, hogy meddig lesz jó, nekem már sokszor lett feketelistás egy egy netről összeszedett login/pass, azért használom inkább a trialt.
    Szurkolok Neked.:)
  • tompka
    Érdekes. A Smart Security-hez beírtam azt a reget amit csináltam az újsággal. Az oldalról ezzel NEM lehet letölteni,de ha már felraktad,utánna elfogadja. Most frissítette.Vki mondta hogy a sm-hoz más reg kel.
  • me and a monkey
    Nem. Én arra gondolok - és azt is írtam - hogy a 30 naponkénti trial "újra-meg-újra telepítés" az működik itt is.
    Mint a 2.7 verziónál is.
    Pl. az Outpost tűzfalnál ez nem megy, ott beírja valahová magát a registry-be (még sosem találtam meg, de nem baj mert crack amúgy is van/volt hozzá...), így ott a 30 nap után csak egy olyan üzenet fogadott a 30 napos próba újratelepítésésnél: hogy vegyem meg a programot.
    Amiről te írsz a a crack oly módon, hogy visszaállítom a dátumot.
  • zserrbo
    Hát csak azért éppen, mert pl az óraátállítás anno még ment úgy emlékszem, de egy idő után simán kiszúrta minden progi :) Az Eset ezek szerint úgy döntött nem él az ilyen korlátokkal.
  • me and a monkey
    jav.
    akkor biztos nem fog egyfajta elvet érvényesíteni a 2.7-es verzióra és egy másfajta elvet használni a 3-as verziókra.
  • me and a monkey
    Én már egy csomószor installáltam/uninstalláltam.
    Mindig is ment, mi változna csak azért mert letelt a 30 nap?
    A másik: ha az ESET üzletpolitikája ez, akkor biztos nem fog egyfajta elvet érvényesíteni a 2.7-es verzióra és a 3-as verziókra.
    Márpedig a 2.X verzióknál a próbaváltozat korlátlanul újratelepíthető.
  • zserrbo
    Igen? hát én nem így hallottam, de ha mégis akkor az elég érdekes.
  • zvaragabor
    A 2.x-nél tudtam hogy van, de azt nem, hogy ennél is. Mostmár legalább tudom. :)
  • me and a monkey
    A 30 napos "újra meg újrapakolás" mindig is létező opció volt.
    Ennél a verziónál is.
  • zvaragabor
    Elfelejtettem korábban írni, de azóta már újra fentvan a NOD32 3.0 trial.
    Úgy néz ki működik. Tehát valószínű ezt is lehet havonta pakolgatni. De nem bízom el magam, amit elsőnek feltettem próbaverziót, az is a lejárat után 5 nappal döglött meg, lehet hogy ez is pár nap múlva agyrákot kap.