596
Magyar Anime csatorna
-
#35 Ha a Blue Gender hivatalos oldalán 26-ig van, akkor 26-ig van. Ez amúgy egész reális szám. Ha nem több 100 részes anime, az általában 13, 26 részes szokott lenni. -
#34 Minden anime után van műsorelőzetes.
A Blue Gender honlapján (www.bluegender.com) csak 26. részig van leírás,és az érdekelne, hogy van-e több is?
Nem feltétlenül rossz, hogy így párhuzamosan adja a műsort, mert ha mondjuk lemaradtál valamelyik részről azt megnézheted 4 nap múlva.
-
#33 Nincs ilyen!
DC -> tv-rip -> letölt
Vagy vegyél kazit és vedd fel a tvből:)) -
#32 Sztem királyak az anime-k!Tud vki vmilyen honlapot, ahol DVD-n meglehet rendelni (magyarul) a Blue Gender-t? -
#31 már jó ideje nincs, abbamaradt úgy a 52. rész tájékán. Asszem az rtlklub csak ennyit szinkronizált le,továbbiak szinkronját most csinálhatják(mivel az rtl csak 1 részt játszik le hetente, ott 1 évig tart amíg eljutnak idáig, ezért van gondolom csúszás a szinkronizálásban) -
#30 hát nemtom, én 2rész kulombséget vettem észre, de mind1, azt nemtod hogy inuyasha miko van? mer reklamozzak is hogy minden hetkoznap de en nem latom.... -
#29 általában az előző napi ismétlése megy másnap.... -
#28 Amúgy meg sztem tök baromság amit a A+ csinál hogy több rajzfilm-ből is párhuzamosan 2sorozatot ad.
pl
bla
20:20 -kor XY 32.rész
bla
bla
bla
bla
22:00-kor XY 30.rész
(jó lehet hogy ennyi külömbséggel még nem számít 2sorozatnak de azért remélem értitek mire gondolok)
tök értelmetlen, mer az úgy jó lenne ha a napi 2résszel előre haladna mindig egy sorozat nem ugy hogy az eggyikben előre a másikban meg két résszel korábbit :) -
#27 A+ on szinte minden masodik musor utan berakjak a "musorelore jelzes"-t :) -
Inquisitor #26 Ha már itt tartunk, hol láttál te "musorelore jelzes"-t? Az A+-on vagy van online vagy offline formában is? Mert egy csomóan égen-földön keresik a műsort, de eddig semmi ...
Amúgy UPC műholdról lehet fogni A+-t? -
#25 figy, 1tanács: sztem ha az sg-zést hosszútávra tervezed akko szokj hozzá hogy egy kérdésre nem midnig valaszolnak 5minen belul hanem leeht hogy csak másnapra stb...
amúgy én szeretem az A+-t csak szerintem egy ido utan eléggé unalmas a musor kinalata, pl Inuyasha mikor szokott menni? csak mer reklamozzak hogy minden hétkoznap de eddig eggyik nap sem volt benne a musorelore jelzesben. -
#24 nem azért de enyire nem akatok válaszolni, vagy csak mindenki punnyad...? pedig én pörgök... -
#23 ti szeretitek az A+-t:::? -
#22 Nálam még mindig nem jön be.....vajon miért nem lep meg???? -
Shadow_THH #21 mi sem fizetünk érte, csak kicsit meg lett babrálva a chello kábele általam, igy azóta bejön a hbon meg privaton kivül minden -
skristof #20 még jo h nem fizetek a jupíszíre -
#19 gagyi animek gagyi szinkronnal -
#18 :D
igazad van :) -
Cat #17 hagyd, felesleges -
#16 minimax után (8-tól) -
#15 nem csak a megjelenítés, de a téma is sokkal komolyabb.
azaz ezek a filmek egyenlőek egy élőszereplős filmmel. a különbség annyi, hogy az anime rajzolt. :P -
Shadow_THH #14 melyik csatorna helyén van? (vagy külön kell rá elöfizetni gyerek menü részeként, csak mert nálunk nincs minimax meg ilyen) :D -
Aspyrin #13 Figy, ha ugyanez a téma, csak "komolyabb" megjelenítésben, engem az sem igazán érdekel. De hát a júpíszínek gondolnia kellett azokra a gyerekekre is, akiknek már nem elég a kártún netwörk -
#12 az 5éveseknek való rajzfilmekben, igen...
nézz meg 1 GitS-et, ill. 1 monoke hime-ot.
aztán nyilatkozz újra. -
Darkboy #11 ja ok, köszi :) -
#10 Este 8-kor kapcsold be a tv-t és ha minden igaz a Minimax után lesz nálad is:) -
Darkboy #9 most akarom megnézni, hogy nálunk van-e, de persze a a rohadt upc.hu nem jön be... -
#8 A Blue Gender mellett volt/van egy másik sorozat is ami ment rajta a Kiddy Grade. Letöltöttem az 1. részét, belenéztem, és az is elég érdekesnek tűnik. -
#7 háttö nemegészen, de a te szemszögödből nézve IGEN -
Aspyrin #6 Omg, ez a ferdeszemű szupergyerekek csatornája, akik a zsebükből előhúzzák a golyóikat és bohóckodnak a levegőben? Nah pont ez hiányzik nekem a Balázs-show mellé -
#5 természetesen hallottam már róla, de így nem tudom beazonosítani hangra.
remélem nem ő volt a GITS-ben Motoko hangja. :) -
#4 Blue Gender-ben Marlenet pl Zsigmond Tamara szinkronizálta. Ez csak egy példa. (persze ez csak akko ér vmit ha így név alapján ismered a hangot) -
#3 ehh.
majd meglátom milyenek a szinkronok. ha elfogadható, akkor hurrá, ha a szokásos (inu-yasha és társai), akkor marad továbbra is a net... -
#2 "Örülök hogy van egy olyan csatorna ami Anime-kel foglalkozik"
ezt természetesen úgy értem hogy egy Magyar csatorna -
#1 Hi!
Idő szerünek tartom a topic megynitását ugyanis mától elérhető az UPC-sekenk is az A+ :)
Örülök hogy van egy olyan csatorna ami Anime-kel foglalkozik ha még csak napi 3-4 órát üzemel
is :), úgy érzem hogy ez jó első lépés hogy a magyarok jobban megismerkedjenek az anime világával.
Viszont remélem hogy nem csak oan animeket akarnak adni amiket már adott vmeik más magyar csatorna
(bár mondjuk itt ez a blue gender amiből igaz még csak 1 részt láttam de sztem igen kirának igérkezik)
kitudja talán késöbb még normál csatornaként is beüzemeltetik.
Szal nyálazzátok át a csatornáitokat mert ott lapul az A+ :)
UI: Tudom ott az Anime topic is úgy hogy majd elválik hogy megmarad-e ez a toppic vagy nem