596
Magyar Anime csatorna
  • Waterhorse
    Ha a Blue Gender hivatalos oldalán 26-ig van, akkor 26-ig van. Ez amúgy egész reális szám. Ha nem több 100 részes anime, az általában 13, 26 részes szokott lenni.
  • Dead
    Minden anime után van műsorelőzetes.

A Blue Gender honlapján (www.bluegender.com) csak 26. részig van leírás,és az érdekelne, hogy van-e több is?

Nem feltétlenül rossz, hogy így párhuzamosan adja a műsort, mert ha mondjuk lemaradtál valamelyik részről azt megnézheted 4 nap múlva.

• Waterhorse
    Nincs ilyen!
    DC -> tv-rip -> letölt
    Vagy vegyél kazit és vedd fel a tvből:))
  • Dead
    Sztem királyak az anime-k!Tud vki vmilyen honlapot, ahol DVD-n meglehet rendelni (magyarul) a Blue Gender-t?
  • Seth
    már jó ideje nincs, abbamaradt úgy a 52. rész tájékán. Asszem az rtlklub csak ennyit szinkronizált le,továbbiak szinkronját most csinálhatják(mivel az rtl csak 1 részt játszik le hetente, ott 1 évig tart amíg eljutnak idáig, ezért van gondolom csúszás a szinkronizálásban)
  • Adam5
    hát nemtom, én 2rész kulombséget vettem észre, de mind1, azt nemtod hogy inuyasha miko van? mer reklamozzak is hogy minden hetkoznap de en nem latom....
  • Seth
    általában az előző napi ismétlése megy másnap....
  • Adam5
    Amúgy meg sztem tök baromság amit a A+ csinál hogy több rajzfilm-ből is párhuzamosan 2sorozatot ad.
    pl

bla
    20:20 -kor XY 32.rész
    bla
    bla
    bla
    bla
    22:00-kor XY 30.rész
    (jó lehet hogy ennyi külömbséggel még nem számít 2sorozatnak de azért remélem értitek mire gondolok)

tök értelmetlen, mer az úgy jó lenne ha a napi 2résszel előre haladna mindig egy sorozat nem ugy hogy az eggyikben előre a másikban meg két résszel korábbit :)
  • Adam5
    A+ on szinte minden masodik musor utan berakjak a "musorelore jelzes"-t :)
  • Inquisitor
    Ha már itt tartunk, hol láttál te "musorelore jelzes"-t? Az A+-on vagy van online vagy offline formában is? Mert egy csomóan égen-földön keresik a műsort, de eddig semmi ...

Amúgy UPC műholdról lehet fogni A+-t?
  • Adam5
    figy, 1tanács: sztem ha az sg-zést hosszútávra tervezed akko szokj hozzá hogy egy kérdésre nem midnig valaszolnak 5minen belul hanem leeht hogy csak másnapra stb...

amúgy én szeretem az A+-t csak szerintem egy ido utan eléggé unalmas a musor kinalata, pl Inuyasha mikor szokott menni? csak mer reklamozzak hogy minden hétkoznap de eddig eggyik nap sem volt benne a musorelore jelzesben.
  • Dozen
    nem azért de enyire nem akatok válaszolni, vagy csak mindenki punnyad...? pedig én pörgök...
  • Dozen
    ti szeretitek az A+-t:::?
  • Ottto
    Nálam még mindig nem jön be.....vajon miért nem lep meg????
  • Shadow_THH
    mi sem fizetünk érte, csak kicsit meg lett babrálva a chello kábele általam, igy azóta bejön a hbon meg privaton kivül minden
  • skristof
    még jo h nem fizetek a jupíszíre
  • magus
    gagyi animek gagyi szinkronnal
  • Sadun Tryst
    :D
    igazad van :)
  • Cat #17
    hagyd, felesleges
  • Sadun Tryst
    minimax után (8-tól)
  • Sadun Tryst
    nem csak a megjelenítés, de a téma is sokkal komolyabb.
    azaz ezek a filmek egyenlőek egy élőszereplős filmmel. a különbség annyi, hogy az anime rajzolt. :P
  • Shadow_THH
    melyik csatorna helyén van? (vagy külön kell rá elöfizetni gyerek menü részeként, csak mert nálunk nincs minimax meg ilyen) :D
  • Aspyrin
    Figy, ha ugyanez a téma, csak "komolyabb" megjelenítésben, engem az sem igazán érdekel. De hát a júpíszínek gondolnia kellett azokra a gyerekekre is, akiknek már nem elég a kártún netwörk
  • Sadun Tryst
    az 5éveseknek való rajzfilmekben, igen...
    nézz meg 1 GitS-et, ill. 1 monoke hime-ot.
    aztán nyilatkozz újra.
  • Darkboy
    ja ok, köszi :)
  • Waterhorse
    Este 8-kor kapcsold be a tv-t és ha minden igaz a Minimax után lesz nálad is:)
  • Darkboy
    most akarom megnézni, hogy nálunk van-e, de persze a a rohadt upc.hu nem jön be...
  • Waterhorse
    A Blue Gender mellett volt/van egy másik sorozat is ami ment rajta a Kiddy Grade. Letöltöttem az 1. részét, belenéztem, és az is elég érdekesnek tűnik.
  • tigeroo
    háttö nemegészen, de a te szemszögödből nézve IGEN
  • Aspyrin
    Omg, ez a ferdeszemű szupergyerekek csatornája, akik a zsebükből előhúzzák a golyóikat és bohóckodnak a levegőben? Nah pont ez hiányzik nekem a Balázs-show mellé
  • Sadun Tryst
    természetesen hallottam már róla, de így nem tudom beazonosítani hangra.
    remélem nem ő volt a GITS-ben Motoko hangja. :)
  • Adam5
    Blue Gender-ben Marlenet pl Zsigmond Tamara szinkronizálta. Ez csak egy példa. (persze ez csak akko ér vmit ha így név alapján ismered a hangot)
  • Sadun Tryst
    ehh.
    majd meglátom milyenek a szinkronok. ha elfogadható, akkor hurrá, ha a szokásos (inu-yasha és társai), akkor marad továbbra is a net...
  • Adam5
    "Örülök hogy van egy olyan csatorna ami Anime-kel foglalkozik"

ezt természetesen úgy értem hogy egy Magyar csatorna
  • Adam5
    Hi!

Idő szerünek tartom a topic megynitását ugyanis mától elérhető az UPC-sekenk is az A+ :)

Örülök hogy van egy olyan csatorna ami Anime-kel foglalkozik ha még csak napi 3-4 órát üzemel
    is :), úgy érzem hogy ez jó első lépés hogy a magyarok jobban megismerkedjenek az anime világával.
    Viszont remélem hogy nem csak oan animeket akarnak adni amiket már adott vmeik más magyar csatorna
    (bár mondjuk itt ez a blue gender amiből igaz még csak 1 részt láttam de sztem igen kirának igérkezik)
    kitudja talán késöbb még normál csatornaként is beüzemeltetik.

Szal nyálazzátok át a csatornáitokat mert ott lapul az A+ :)

UI: Tudom ott az Anime topic is úgy hogy majd elválik hogy megmarad-e ez a toppic vagy nem