A+

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ayumi
Tényleg? O_O
Jó tudni...mondjuk hallottam valami ilyesmit, remélem a szinkront nem b*sszák el. <#taps>

Adam5
google-ban kerestem róla képeket csak hogy kb tudjam milyen a stílusa, sztem kira lesz 😊

Adam5
hát nemtom, de sztem manapság ha délbe vagy délután bekapcsolod a tv-t akkor 70-80% hogy olyan mûsor megy amin kint van a 12-es.

Adam5
az a+ elméletileg (legalább is úgy hallottam) az rtl klubbé akárcsak a cooltv, szal nem hixem hogy lenne anyagi gondja.

Unknow
Amúgy ez a közkívánatra dolog tartok tõle olyasmi,hogy: -ezen sorozat részeibõl le van szinkronizálva az összes. -ezek már egyszer végig mentek (itt vagy valamelyik csatornán) zavarjuk le gyorsan õket. Már amíg a többi rajzfilmnek nem lesz kész a szinkronja 😊 Vagy csak nekem jött le így ez a dolog? Ez sztem olyan tesco gazdaságos feeling 😊
Unknow
Nos nekem minden rész új mert hétvégén nem vagyok itthon 😛 😊 Használd ezt a taktikát te is 😊
Dead
Ez télleg nem megy<#ijedt>

Seth
elvileg www.aplusztv.hu, de nem mûködik mostanában. Régebben ment, de nem volt rajta semmi, csak hogy milyen sorozatok mennek egy-egy képpel illusztrálva

PSN ID.: Beegabor

Dead
A+-nak mi hivatalos honlapja?

Seth
Kibaszott feelinges kis sorozat. Nagyon egyedi karakterekkel, jó sztorival, szép rajzolással...vétek kihagyni....csak a szinkront el ne basszák

Dead
Cowboy Bebop <-----------------ez micsoda?

Seth
Kijavítalak mert hülyeséget mondassz (részben,mert tulképp valóban adják akkor....de) 😊
szombat vasárnap adnak 1-1 új részt. Hétfõn,szerdán szombati ismétlése
Kedden, csütörtökön vasárnapi ismétlése. Tehát csak 2 új rész van hetente

Unknow
Szerintem ez anyagilag nem megoldható számukra 😊
Unknow
Javíts ki a hülyeséget mondok (bár nem hiszem) de minden nap adják. Igazi egy elég késõi idõpontban de adják. Legalábbis hétfõn,kedden,szerdán 😊 Csütörtökön kimaradt az életembõl de sztem akkor is volt 😊 11körül adják este ha jól emlékszek 😊
Tatyla
szerintem a 12+ miatt nem lesz egész nap...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Dead
Az mi?

Seth
Asztakurva...csak így tovább <#taps>

Waterhorse
Jövõhéttõl szombat-vasárnap Cowboy Bebop sorozat 21:50-tõl<#wave>

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

Adam5
vagy belehetne vezetni mint külön csatorna (ezt úgy értem hogy nem minimax helyett) és napközben is sugároznának.

Dead
Lehetne tovább is, és akkor le se feküdnék<#nyes>

Seth
Remélem nem az lesz a módi, hogy van 5 sorozat, azt mindegyiket ismétlik 3x, aztán beraknak valamelyik helyére egy újat, a többit újra ismétlik.....etc
Mondjuk már az is haladás, hogy elég hamar kibõvítették éjjel ~1-ig az adást...

Dead
jaja kb nekem is

Seth
a Kiddy Grade sem érdekel. Nekem az Inuyasha,Blue Gender, meg a YuYUHakuso jön be, a többi hidegen hagy

Dead
Én nem ezekre szavaztam volna

Dead
Szombaton, meg három Kiddy Grade lesz
Azt mondták, hogy közkívánatra
és ha így van, akkor jó lenne tudni hol lehet szavazni

Seth
YuYuHakuso-t meg basznak leadni a hétvégén, mert a szaros yugioh-ból muszály ám leadni 3 részt egymásután...😞 Igazán adhatnák minden nap mert töb mint 100 részes sorozat, 1 évig tart mire végeznének vele

Dead
Pár nap és BG
az a baj, hogy már mindjárt vége az egésznek
utána még biztos ezerszer ismételni fogják
Az uccsó részre vagyok kíváncsi legjobban, mert a honlapján elolvastam a történetét és faxa lesz

Unknow
Jaja arra...bár a Slayers is jó pofa 😊
Dead
Jaaa
Akkor jó<#vigyor2>

Adam5
sztem a Dual Masters-re gondolt 😊

Dead
Mármint a Slayers?

Unknow
Jaja..az a sorozat nagyon komoly 😊 Olyan hülyeségeket nyomatnak benne 😊 Igazából semmi értelme és látszik,hogy nem akartak komoly dolgot csempészni bele és tele nyomatni olyan bölcsességekkel mint hasonszõrû társát 😊 Sztem nagyon szórakoztató😊
Dead
Dead
Dead

Igen, a rajzfilm az pont ojan!

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Dead
A Duel Mastersben a sok marhaságon lehet röhögni, olyan Yugioh paródia szerûség

Szerintem a Dúl Mászterz nem is ojan rossz! Fõleg élõ kártyajátékban...😄
Szerintem vannak benne elég jó marhaságok.
De a többi anime! rajzfilm is jó, mármint amíg volt, addig néztem is!
A legjobb a Slayers volt! 😄
Ja tényleg, egyik haverom le is töltötte mind a 3 sorozatot!

Adam5
Az a baj hogy a Blue Genderen a Kiddy Graden és a Yu Yu Hakusho-n kívül már minden animet adta magyar országon vmeik más csatornán 😞 (itt azokra gondolok amiket az A+ is ad) és arról nem is beszélve hogy nagy valószinüséggel ugyan annyi részt fognak adni belõlük mint azokon a csatornákon ahol korábban mentek (egy példa, Yugioh-nak az elsõ szériáját adta le csak az rtl klub és itt az a+ on is leadták az 1.szériát és most ismételgetik állandóan, tehát tulajdonképpen ezekben a sorozatokban nincs semmi új)

Seth
Jajj már látom hogy lesz itt még duel masters, meg shaman king, meg mittudomén ilyen kártyapárbajos marhaságok, ezeket nem kéne nagyon erõltetni

Seth
Szerintem meg a mega mant meg yugioh meg pokemon triót kéne eltûntetni(persze a mary kate után).

Unknow
Hát sztem rohadt unalmas 😊 Mondjuk jobb mint az Olsen ikres marhaság ami abszolút nem tudom mit keres az A+ mûsorán mert semmi köze nincs az animehez szvsz. Nagyon nagyon hanyagolni kéne. A többi mûsor viszont nagyon el van találva. Minden korosztály megtalálja a megfelelõt. Az InuYasha pedig tényleg rendkívül király. Egyik kedvencem 😊
Seth
Ez meg Pápa......

csepel Rulz énis amottan laxom

__|__ ________(*)________

Adam5
én pl Bp. 21.ker

Ti hol laktok, hogy adnak nektek A+ -t?
Mondjuk ez TV-társaság függõ hogy mit adnak mit nem, de olyan idegesítõ, hogy mindenki, akit ismerek annak van A+ -a, nekünk meg nincs...

Adam5
Nekem most perpill az Inuyasha jönbe a legjobban, mostanában szedem a részeket ftp-rõl 😊

Adam5
lol

sry a sok szóismétlésért 😄

Adam5
Hát mostmá sztem is hagyhatnák a Csajkommandó-t mer már úgy is vége a sorozatnak(24 részes volt a sorozat) amúgy sztem jó sorozat volt.

Unknow
Naponta van ismétlés is az A+ -on szóval semmirõl nem maradtál le 😊 Amúgy ennek a csatornának van honlapja? Az istennek se találtam meg. Pedig szeretnék nekik írni,hogy van egy - két elhanyagolható sorozat. Pl a Mary-Kate és Ashely meg a Csajkommandó szvsz elég felesleges 😊