A+
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tényleg? O_O
Jó tudni...mondjuk hallottam valami ilyesmit, remélem a szinkront nem b*sszák el. <#taps>#taps>
Jó tudni...mondjuk hallottam valami ilyesmit, remélem a szinkront nem b*sszák el. <#taps>#taps>
hát nemtom, de sztem manapság ha délbe vagy délután bekapcsolod a tv-t akkor 70-80% hogy olyan mûsor megy amin kint van a 12-es.
az a+ elméletileg (legalább is úgy hallottam) az rtl klubbé akárcsak a cooltv, szal nem hixem hogy lenne anyagi gondja.
Amúgy ez a közkívánatra dolog tartok tõle olyasmi,hogy: -ezen sorozat részeibõl le van szinkronizálva az összes. -ezek már egyszer végig mentek (itt vagy valamelyik csatornán) zavarjuk le gyorsan õket. Már amíg a többi rajzfilmnek nem lesz kész a szinkronja 😊 Vagy csak nekem jött le így ez a dolog? Ez sztem olyan tesco gazdaságos feeling 😊
elvileg www.aplusztv.hu, de nem mûködik mostanában. Régebben ment, de nem volt rajta semmi, csak hogy milyen sorozatok mennek egy-egy képpel illusztrálva
PSN ID.: Beegabor
Kibaszott feelinges kis sorozat. Nagyon egyedi karakterekkel, jó sztorival, szép rajzolással...vétek kihagyni....csak a szinkront el ne basszák
Kijavítalak mert hülyeséget mondassz (részben,mert tulképp valóban adják akkor....de) 😊
szombat vasárnap adnak 1-1 új részt. Hétfõn,szerdán szombati ismétlése
Kedden, csütörtökön vasárnapi ismétlése. Tehát csak 2 új rész van hetente
szombat vasárnap adnak 1-1 új részt. Hétfõn,szerdán szombati ismétlése
Kedden, csütörtökön vasárnapi ismétlése. Tehát csak 2 új rész van hetente
Javíts ki a hülyeséget mondok (bár nem hiszem) de minden nap adják. Igazi egy elég késõi idõpontban de adják. Legalábbis hétfõn,kedden,szerdán 😊 Csütörtökön kimaradt az életembõl de sztem akkor is volt 😊 11körül adják este ha jól emlékszek 😊
szerintem a 12+ miatt nem lesz egész nap...
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Jövõhéttõl szombat-vasárnap Cowboy Bebop sorozat 21:50-tõl<#wave>#wave>
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
vagy belehetne vezetni mint külön csatorna (ezt úgy értem hogy nem minimax helyett) és napközben is sugároznának.
Remélem nem az lesz a módi, hogy van 5 sorozat, azt mindegyiket ismétlik 3x, aztán beraknak valamelyik helyére egy újat, a többit újra ismétlik.....etc
Mondjuk már az is haladás, hogy elég hamar kibõvítették éjjel ~1-ig az adást...
Mondjuk már az is haladás, hogy elég hamar kibõvítették éjjel ~1-ig az adást...
a Kiddy Grade sem érdekel. Nekem az Inuyasha,Blue Gender, meg a YuYUHakuso jön be, a többi hidegen hagy
Szombaton, meg három Kiddy Grade lesz
Azt mondták, hogy közkívánatra
és ha így van, akkor jó lenne tudni hol lehet szavazni
Azt mondták, hogy közkívánatra
és ha így van, akkor jó lenne tudni hol lehet szavazni
YuYuHakuso-t meg basznak leadni a hétvégén, mert a szaros yugioh-ból muszály ám leadni 3 részt egymásután...😞 Igazán adhatnák minden nap mert töb mint 100 részes sorozat, 1 évig tart mire végeznének vele
Pár nap és BG
az a baj, hogy már mindjárt vége az egésznek
utána még biztos ezerszer ismételni fogják
Az uccsó részre vagyok kíváncsi legjobban, mert a honlapján elolvastam a történetét és faxa lesz
az a baj, hogy már mindjárt vége az egésznek
utána még biztos ezerszer ismételni fogják
Az uccsó részre vagyok kíváncsi legjobban, mert a honlapján elolvastam a történetét és faxa lesz
Jaja..az a sorozat nagyon komoly 😊 Olyan hülyeségeket nyomatnak benne 😊 Igazából semmi értelme és látszik,hogy nem akartak komoly dolgot csempészni bele és tele nyomatni olyan bölcsességekkel mint hasonszõrû társát 😊 Sztem nagyon szórakoztató😊
Igen, a rajzfilm az pont ojan!
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Szerintem a Dúl Mászterz nem is ojan rossz! Fõleg élõ kártyajátékban...😄
Szerintem vannak benne elég jó marhaságok.
De a többi anime! rajzfilm is jó, mármint amíg volt, addig néztem is!
A legjobb a Slayers volt! 😄
Ja tényleg, egyik haverom le is töltötte mind a 3 sorozatot!
Szerintem vannak benne elég jó marhaságok.
De a többi anime! rajzfilm is jó, mármint amíg volt, addig néztem is!
A legjobb a Slayers volt! 😄
Ja tényleg, egyik haverom le is töltötte mind a 3 sorozatot!
Az a baj hogy a Blue Genderen a Kiddy Graden és a Yu Yu Hakusho-n kívül már minden animet adta magyar országon vmeik más csatornán 😞 (itt azokra gondolok amiket az A+ is ad) és arról nem is beszélve hogy nagy valószinüséggel ugyan annyi részt fognak adni belõlük mint azokon a csatornákon ahol korábban mentek (egy példa, Yugioh-nak az elsõ szériáját adta le csak az rtl klub és itt az a+ on is leadták az 1.szériát és most ismételgetik állandóan, tehát tulajdonképpen ezekben a sorozatokban nincs semmi új)
Jajj már látom hogy lesz itt még duel masters, meg shaman king, meg mittudomén ilyen kártyapárbajos marhaságok, ezeket nem kéne nagyon erõltetni
Szerintem meg a mega mant meg yugioh meg pokemon triót kéne eltûntetni(persze a mary kate után).
Hát sztem rohadt unalmas 😊 Mondjuk jobb mint az Olsen ikres marhaság ami abszolút nem tudom mit keres az A+ mûsorán mert semmi köze nincs az animehez szvsz. Nagyon nagyon hanyagolni kéne. A többi mûsor viszont nagyon el van találva. Minden korosztály megtalálja a megfelelõt. Az InuYasha pedig tényleg rendkívül király. Egyik kedvencem 😊
csepel Rulz énis amottan laxom
__|__ ________(*)________
Ti hol laktok, hogy adnak nektek A+ -t?
Mondjuk ez TV-társaság függõ hogy mit adnak mit nem, de olyan idegesítõ, hogy mindenki, akit ismerek annak van A+ -a, nekünk meg nincs...
Mondjuk ez TV-társaság függõ hogy mit adnak mit nem, de olyan idegesítõ, hogy mindenki, akit ismerek annak van A+ -a, nekünk meg nincs...
Hát mostmá sztem is hagyhatnák a Csajkommandó-t mer már úgy is vége a sorozatnak(24 részes volt a sorozat) amúgy sztem jó sorozat volt.