596
Magyar Anime csatorna
  • Ysis
    Üdv mindenkinek!
    Mivel a szinkront az RTL Klub készitteti, az A+-on való folytatás csak azon múlik, hogy az RTL meddig vette meg a sorozatot.
    Amúgy nem tudom ti hogy vagytok vele, de engem ki tud késziteni, hogy állandóan variálják a müsorrendet.
  • Seth
    akkor szerintem az A+ már folytatná, de a héten már Hakuso lesz helyette minden nap
    Bár lehet csak kivárnak 10-15 részt és akkor kezdenek bele
  • Adam5
    Hallani pletykákat miszerint 52, hallani hogy megvették 100 valahányig de úgy tudom hivatalos infók nincsenek.
  • Unknow
    Nem tudjátok,hogy meddig fog menni az InuYasha? Állítólag csak az 52. részt fogják leadni O_o
  • Dead
    kiolvasni is hosszú volt
  • Seth
    igen lány
    a teljes neve : Edward Wong Hau Pepelu Tivrusky IV :)
  • Adam5
    lol, edward igazából lány? :O

akko csak a szinkront baszták el hogy ilyen fijús szinkront adtak neki? Na meg az Edward név... de asszem mondta hogy az Edward vmi rövidités.
  • Adam5
    ez a mai cowboy bepop is jóvolt :)
  • Dead
    Akor jó, mert ezt is akartam. Megértjük mi egymást :)
  • Seth
    nembaj, neked is jó lesz
    Én úgy értelmeztem a smile-dat, hogy "no no, nem bántjuk a teknőcöket, mert az szupi kis sorozat/és persze ezt te se gondoltad komolyan,lásd vigyori smilet/

/szmájlik értelmezése OFF

no mindegy csak jó kedvem van ma.... :)
  • Dead
    Ezt ne nekem mond, hanem Waterhorse nek :)
  • Seth
    Jajj bocsánat, atyaúristen miket is beszélek, nem akartam,bocsánat.
    Természetesen nagyon várom már a Tini nindzsák kalandjait, valószínűleg fel is fogom venni, ráadásul Lp módban, hogy minél több férjen rá egy kazettára.
    Remélem leadják az összes részt, így teljes lesz a gyüjtemény, és beállíthatom a Mary és Kate kalandjai gyűjteményem mellé

/szarkazmus off
  • Dead
  • Seth
    Hurrá ...tini nindzsa teknőcök
  • Waterhorse
    Láttam, hogy hétvégén lesz Tini Nindzsa Teknőcök. Ez nem igazás anime, de még mindíg jobb mint a Mary-Kate és Asley. Ennek legalább van valami keleti vonatkozása, és én szerettem is a régi sorozatot meg a magyar kiadású képregényt is gyüjtöttem, a filmek is megvannak. Nem tudja vki, hogy ez melyik sorozat lesz? Volt már előzetese? Ez a régi lesz ami már volt tv-ben, vagy az újabb sorozat?
  • Adam5
    Cowboy Bepopnak az endingje qrva jó.
  • Adam5
    Végén kikelt egy rohadt erős blue ami kinyirt a barlangban mindenkit kivéve Yujit és Marlent, Yuji hosszas küzdelem után megölte azt a bluet(akinek nem volt magja!). Ez után elindult volna egy fénylő vmihez középen de elötte kiküldte Marlent hogy ez már túl veszélyes egyedül kell mennie (ekkor kiderült hogy Marlen terhes Yujitól), miután Marlen kiment Yugi elindult a fénylő akármihoz és amikor oda ért belement. Ekkor a Föld megmutatta Yujinak hogy most megtiszul és újjá születik stb stb. Marlene kint töltötte az északát a barlang elött és várta Yujit amiko egyszer megjelent egymás karjába ugrottak stb. Eközben mutatták hogy az űrbázison megbolondultak az emberek/fellázadtak és megölték Miyagit majd felrobbantották a bázist.ez után még Marlent és Yugit mutatták egy darabig és vége lett.
  • kabador
    Hali-gali!

el tudná valaki mondani,röviden, hogy mi volt a blue gender uccsó részében?mert én sajna nem tudtam megnézni....pedig élek halok azáért a sorozatért..
  • Dead
    Jah megőrültek, és szétlőtték egymást, + a bázist.

A vége egy kicsit, olyan volt, hogy jöj rá magad a lényegre, mert nem volt teljesen egyértelmű. Yuji is beszélt vmit a megtisztulásról, meg ilyesmi.
  • Seth
    Na most hogy így vége lett.....nem tetszett
    Jól indult, de kezdett valamiért egyre jobban nem érdekelni....nem fogott meg különösebben....de azért végignéztem..
  • Adam5
    hmm, ilyesmi féle végre számítottam, de az a gyors bemutató hogy mi történt az állomáson az LOOOL
  • Seth
    Holnap lesz az uccsó rész
  • Adam5
    ööö, nem lex ma blue gender? :S
  • Unknow
    Whehe megtaláltam az A+ elérhetőségét tök véletlen :) Rögtön hadjáratba is kezdtem,hogy hol lehetne ezt a közkívánatra dolgot eröltetni :) Meg ugye a cenzúrát elkéne felejteni az InuYashaban :) Aki még szeretne valamivel kapcsolatban lázangani az itt megteheti. Tudom nevetséges a felület meg úgy minden :) Na de hát ez van...valahol el kell mondani az ember véleményét:
    [URL=http://www.minimax.hu/forum/forum.php?action=ll&fid=56&tid=20481]A+ "fórum"[/URL]
  • Dead
    Észrevettem. Rájöttem, a teletext rejtelmes világára, és funkciójára :)
    és volt :(
  • Seth
    volt kb 21:20kor
  • Dead
    Volt már a BG???
  • Seth
    mit jelenthet ez a kuwabara, mert már a metal gear solid ba is mondták
  • Seth
    ha van teletext a tévéden akkor könnyen megtudod nézni a műsort
  • Adam5
    Ma lex?
    Uhh akko csak én nem figyeltem elég jól a műsorelőre jelzést xD

Amúgy találtam egy nagyon fainos képet :P
  • Seth
    basszus elfelejtettem a hakusot.
    Lesz Blue Gender, még 3-4 rész hátravan
  • Unknow
    Felkéne már lőniük egy honlapot vagy valamit... Szeretnék vélemény nyílvánítani :) YU YU HAKOUSOT A NÉPNEK! :D
  • Adam5
    Kuwabara powa :D

Amúgy nem lex ma Blue Gender? :S
    Multkori volt az utolsó?
  • Dead
    Mármeg 3 Inuyasa van hétköznap?
    Összevissz változtatják mindig a műsort.
  • Unknow
    Pedig sokkal inkább lehetne eröltetni mint pár másik rajzfilmet! Kezd nagyon nagyon megtetszeni nekem is! :)
  • Dead
    Hülye ez a nagyapó :DDD
    "Nem mehetsz iskolába, kitaláltam egy jó betegséget :DDD
  • Dead
    húúúúú

Nagyon lassan halad a Yu Yu Hakouso története :(((((((((
  • Adam5
    itt van, még én nyitottam anno :P
  • Dead
    Miért nem csinálsz te?
    Amúgy szerintem már van. Írd be a keresőbe!
  • Csoki90
    csinálnátok olyat ami csak inuyasaról szól?
    mert az a kedvenc mesém