A+
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Biztos úgy lesz, hogy mindketten vadállatok lesznek, harcolnak egy nagyot aztán Yuji legyõzi Tony-t
Yuji rá akar támadni Marlen-re , de az utolsó pllanatban észheztér és újra normális lesz
De ez csak egy feltételezés
Yuji rá akar támadni Marlen-re , de az utolsó pllanatban észheztér és újra normális lesz
De ez csak egy feltételezés
Õ tuti nem lesz bogár, majd Tony szerintem és nagyon nehéz lesz legyõzni.....ez csak tipp, majd meglássuk
PSN ID.: Beegabor
Pff...Yu Yu Hakuso-ban a Kurama nevû karakter egyébként fiú,mégis nõi hangot adtak neki. Tényleg nagyon nõies az arca, de akár hiszitek akár nem õ egy fiú.
One of the main characters, Kurama, is a reincarnated kitsune of sorts. His normal appearance is of a cute red-headed man, but he also has a silvery form with many tails. His weapon is the rose thorn whip. The basic premise of the series is a group of guys (him being one of them) try to restore order in the Spiritual World by taking down renegade spirits. Pretty good and funny snow, tho a little heavy on the combat. Kurama was a rogue fox who caused a lot of trouble. When being chased by a spirit hunter he entered the body of an unborn baby and was reborn as him- Shiori. The child's mother taught him to be more compassionate as he grew up so now he is a better character
One of the main characters, Kurama, is a reincarnated kitsune of sorts. His normal appearance is of a cute red-headed man, but he also has a silvery form with many tails. His weapon is the rose thorn whip. The basic premise of the series is a group of guys (him being one of them) try to restore order in the Spiritual World by taking down renegade spirits. Pretty good and funny snow, tho a little heavy on the combat. Kurama was a rogue fox who caused a lot of trouble. When being chased by a spirit hunter he entered the body of an unborn baby and was reborn as him- Shiori. The child's mother taught him to be more compassionate as he grew up so now he is a better character
Amúgy amikor kezdõdik az A+ mindig kiírják hogy "gyermekeknek nem ajánlott" lol, azért sztem ez egy kicsit túlzás 😊
Anno amikor még Yusuke élt akkor õk ilyen nagy riválisok voltak és állandóan szivatták egymást(pontosabban Yusuke szivatta mindig Kuwabarat) és mivel meghallt így nem tudta neki visszafizetni 😊 De persze igazából nem voltak õk ilyen halálos ellenfelek mert pl a virrasztáson Kuwabara még sírt is, csak az van inkább hogy nehezen mutatja ki az érzéseit stb stb, szal vágod 😊
csak valahogy furca a mûsor sorrend (ezt úgy értem hogy nem olyan sorrendbe jönnek a mûsorok mint ahogy a mûsor elõrejelzésben írják tehát most pl yugioh megy amiko yu yu hakushonak kéne)
Mi az isten van hogy ma nem indul el?
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
Ez azért annyira, nem kapcsolódik ide, mert az A+ -on nincsen ez az anime, de attól még lehet, hogy jó.<#alien2>#alien2>
Csõ!
Végignyálaztam az eddigi hozzászólásokat, és úgy látom egy kis újdonságot tudok hozni az Anime topicba. Ennek a neve : Naruto. Nem tudom h vágja-e valaki közületek, de sztem nagyon zsír anime sorozat, iszonyatosan oda tud [email protected]
ftp://usteam.uw.hu/Anime/Naruto/
-n megvan az összes epizód benne az angol felirattal. Nézzetek bele, de szigorúan az elejétõl, mert rohadtul egymásra épülnek a részek. Még annyit h ezen az oldalon kurva sok anime van, illetve hogy a Naruto részek nincsenek sorben(az elsõk asszem valahol nagyon lent vannak).
Na jóccakát
Végignyálaztam az eddigi hozzászólásokat, és úgy látom egy kis újdonságot tudok hozni az Anime topicba. Ennek a neve : Naruto. Nem tudom h vágja-e valaki közületek, de sztem nagyon zsír anime sorozat, iszonyatosan oda tud [email protected]
ftp://usteam.uw.hu/Anime/Naruto/
-n megvan az összes epizód benne az angol felirattal. Nézzetek bele, de szigorúan az elejétõl, mert rohadtul egymásra épülnek a részek. Még annyit h ezen az oldalon kurva sok anime van, illetve hogy a Naruto részek nincsenek sorben(az elsõk asszem valahol nagyon lent vannak).
Na jóccakát
Ma volt az Elszántság.
Hát Yuji eléggé begolyózott már. Õ akar lenni a legjobb. Haggyuk már!
Inkább örülne, hogy még nem halt meg.
Hát Yuji eléggé begolyózott már. Õ akar lenni a legjobb. Haggyuk már!
Inkább örülne, hogy még nem halt meg.
szia Adam
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Tony potenciális halott, tipikusan az a karakter, aki az elején hideg mint a kõ, de nem éli túl mert feláldozza magát vagy begõzöl és mindenki ellen fordul.
Fel is jegyzem ezt a hozzászólásomat, kiváncsi bvagyok igazam lesz e 😊
Fel is jegyzem ezt a hozzászólásomat, kiváncsi bvagyok igazam lesz e 😊
16. rész volt
Cenzor kezekbe került? Csak mert a Blue vére kékes szürkés volt! Eddig rendesen vörös volt.
Bár lehet, hogy csak a sötétség miatt.
Tony azé kemény gyerek volt
egyedül lenyomott egy fészket
Cenzor kezekbe került? Csak mert a Blue vére kékes szürkés volt! Eddig rendesen vörös volt.
Bár lehet, hogy csak a sötétség miatt.
Tony azé kemény gyerek volt
egyedül lenyomott egy fészket
ööö...érdekes egy kicsit el van csúszva a mûsorelõzetes a teletexten
furcsa is volt.....
furcsa is volt.....