A+

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dead
Nemigaz!!
Végre meg akarom nézni a Inuyasat, erre bekapcsolom a TV-t és . vége

Dead
Biztos úgy lesz, hogy mindketten vadállatok lesznek, harcolnak egy nagyot aztán Yuji legyõzi Tony-t
Yuji rá akar támadni Marlen-re , de az utolsó pllanatban észheztér és újra normális lesz

De ez csak egy feltételezés

Dead
-nekem

Dead
Nekem pont ugyanerre gondoltam

Seth
Õ tuti nem lesz bogár, majd Tony szerintem és nagyon nehéz lesz legyõzni.....ez csak tipp, majd meglássuk

PSN ID.: Beegabor

Dead
Yui közel áll ahoz, hogy bogár legyen belõle<#wilting>

Dead
Meglepõ fordulat!
Az alvó B-sejtbõl lett a Blue

Dead
Láttátok a BG-t?

Seth
Pff...Yu Yu Hakuso-ban a Kurama nevû karakter egyébként fiú,mégis nõi hangot adtak neki. Tényleg nagyon nõies az arca, de akár hiszitek akár nem õ egy fiú.

One of the main characters, Kurama, is a reincarnated kitsune of sorts. His normal appearance is of a cute red-headed man, but he also has a silvery form with many tails. His weapon is the rose thorn whip. The basic premise of the series is a group of guys (him being one of them) try to restore order in the Spiritual World by taking down renegade spirits. Pretty good and funny snow, tho a little heavy on the combat. Kurama was a rogue fox who caused a lot of trouble. When being chased by a spirit hunter he entered the body of an unborn baby and was reborn as him- Shiori. The child's mother taught him to be more compassionate as he grew up so now he is a better character

Adam5
Amúgy amikor kezdõdik az A+ mindig kiírják hogy "gyermekeknek nem ajánlott" lol, azért sztem ez egy kicsit túlzás 😊

Seth
Összeomlás.....ne én is szótam vmit 😊

Dead
Már 5 hozzászólássa csak én beszélek?
mostmár 6

Dead
Holnap meg a Collapse(ezt nem tudom lefordítani fejbõl, a szótárt meg nincs kedvem elõvenni)

Dead
Káosz

Dead
Ma lesz a 18. rész ami neke a címe:

Mindjárt megnézem

Dead
"amúgy mi volt az amit bevett amikor a Marlene-el õrjáratoztak? "

Szerintemtem rágó volt.

Dead
jaja

Adam5
Anno amikor még Yusuke élt akkor õk ilyen nagy riválisok voltak és állandóan szivatták egymást(pontosabban Yusuke szivatta mindig Kuwabarat) és mivel meghallt így nem tudta neki visszafizetni 😊 De persze igazából nem voltak õk ilyen halálos ellenfelek mert pl a virrasztáson Kuwabara még sírt is, csak az van inkább hogy nehezen mutatja ki az érzéseit stb stb, szal vágod 😊

Dead
Mér akarja Kuwabara szétverni a Yucuke(vagy hogy írják) fejét?

Dead
Tényleg elég összevissza vannak

Adam5
csak valahogy furca a mûsor sorrend (ezt úgy értem hogy nem olyan sorrendbe jönnek a mûsorok mint ahogy a mûsor elõrejelzésben írják tehát most pl yugioh megy amiko yu yu hakushonak kéne)

Adam5
Úgy tünik csak technikai próbléma volt (legaláb is remélem)

Adam5
MEGINT VAN!

Adam5
lehet nem volt elég nagy a nézetsége? 😞

Adam5
jaja, nálunk sincs 😞

Seth
Ennek annyi...

STREEX
Mi az isten van hogy ma nem indul el?

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Adam5
hát sztem jól tette hogy segített Kuwabaranak

Dead
Ez jó rész volt!

Már felébredt a gyerek, de nem bírta ki verekedés nélkül 😞
De mi ezért nézzük😊

Dead
MOs t ismétlik a Yu Yu-t

Adam5
Én speciel ismerem az oldalt is és a Naruto-ról is hallottam már. Majd egyszer megnézem.

Dead
Ez azért annyira, nem kapcsolódik ide, mert az A+ -on nincsen ez az anime, de attól még lehet, hogy jó.<#alien2>

Maco13
Csõ!
Végignyálaztam az eddigi hozzászólásokat, és úgy látom egy kis újdonságot tudok hozni az Anime topicba. Ennek a neve : Naruto. Nem tudom h vágja-e valaki közületek, de sztem nagyon zsír anime sorozat, iszonyatosan oda tud [email protected]
ftp://usteam.uw.hu/Anime/Naruto/
-n megvan az összes epizód benne az angol felirattal. Nézzetek bele, de szigorúan az elejétõl, mert rohadtul egymásra épülnek a részek. Még annyit h ezen az oldalon kurva sok anime van, illetve hogy a Naruto részek nincsenek sorben(az elsõk asszem valahol nagyon lent vannak).
Na jóccakát
Adam5
hát jah

amúgy mi volt az amit bevett amikor a Marlene-el õrjáratoztak?

Dead
Ma volt az Elszántság.

Hát Yuji eléggé begolyózott már. Õ akar lenni a legjobb. Haggyuk már!
Inkább örülne, hogy még nem halt meg.

Dead
Azért jelentõsen le van rövidítve kezdõdéskor.

Dead
thx

Seth
jobb klikk, cél mentése. MP3....a blue gender openingje

Dead
Ez mi, mert nekem nem nyitja meg?

Adam5
Üdv

Seth
ja még 3x 😊

Mike at home
szia Adam

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Adam5
Bazze lemaradtam a Yu YU Hakuso-ról ÁÁÁÁÁ

MInd1, majd úgy is ismétlik hétköznap

Seth
Tony potenciális halott, tipikusan az a karakter, aki az elején hideg mint a kõ, de nem éli túl mert feláldozza magát vagy begõzöl és mindenki ellen fordul.
Fel is jegyzem ezt a hozzászólásomat, kiváncsi bvagyok igazam lesz e 😊

Dead
16. rész volt

Cenzor kezekbe került? Csak mert a Blue vére kékes szürkés volt! Eddig rendesen vörös volt.

Bár lehet, hogy csak a sötétség miatt.
Tony azé kemény gyerek volt
egyedül lenyomott egy fészket

Seth
ööö...érdekes egy kicsit el van csúszva a mûsorelõzetes a teletexten
furcsa is volt.....

Seth
Mégcsak most értek oda. Majd még jól felkészítik õket, aztán mehetnek 😊

Dead
Már kezdem unni, hogy még mindig a 2. Földön vannak