596
Magyar Anime csatorna
  • Seth
    egy két jelenet nagyon szarul volt megrajzolva
  • Seth
    Ismétlés....mondjuk ezt pont nem láttam:)
  • Dead
    Kezdődik a Blue Gender! Repüljetek a TV elé
  • Dead
    Most a hétvégit ismétlik.
    Lehet, azért van így, mert nem szinkronizáltak minden részt, vagy még nem vették meg a következőket.
  • Seth
    az hát...hétvégén vannak az új részek( bár a múltkor meg fordítva volt....no mindegy nem értem, ritkahülye rendszerben nyomatják)Abba kéne hagyni a pokemon meg megaman dedóságokat akkor jobban elférnének a jobb cuccok. Igaz hogy csak 26 részes a blue, de akkor inkább játszák le egyben, aztán ismétlés
  • Adam5
    hát ez az ismétlés vazz....no comment
  • Dead
    Le akarta csapni Marlen kezéről Yuji-t. Még jó hogy nem feküdt le Marlen azzal a másikkal.
  • Dead
    Elég is kurva, az az Alica!

Marlen jobb csaj!
  • Adam5
    Ja, és azt még hozzá tenném hogy amiko ott voltak a többi pár között Yujinak nem lett volna ellenvetése hogy Alicia-val is elkezdjék azt tevékenységet végezni :D. (csak ugye mint kiderült nem azért mentek oda)
  • Adam5
    Volt az a kis csaj az elözö részben(Alicia), tudod az aki gyakorlatozott az elözö részben a társával egy robot ellen(mielött a Marlene és Yuji-val cseréltek volna). Nah az a csaj elvitte a Yuji-t egy rejtett helyre ahol az alvók szoktak keffenteni(és volt is ott épp néhány "aktív" pár). Ezek után eltévedtek és a biztonsági rendszer is beindult mert mint kiderült tiltott zónában mászkáltak, így elkeztek gépek lövöldözni rájuk, ezek után szétváltak majd Yuji összetalálkozott Marlennel (aki azért volt ott mer látta Yujit és Alicia-et elvonulni és rögtön elkezdett féltékenykedni) és végül egy kis bolyongás után találtak egy ablakot amin végig nézték a napfelkeltét kéz a kézben(ekkorra kiderült hogy Alicia is ezt akarta megmutatni Yuji-nak) Kb ennyi.
  • Seth
    mi volt benne? nem néztem
  • Adam5
    hmm, édekes Blue Gender rész :D
  • Seth
    Többnyire minden vetített film után kiírják a napi műsort, a teletext-en is pontosan le van írva hogy mi mikor lesz és hanyadik rész......de akkor is káosz az egész
  • Dead
    A megoldás: Minden anime elején ki kéne írni, hogy hanyadik rész.
  • Seth
    Írtó hülye rendszerben gyomatják a sorozatokat. Nagyon be tudnak kavarni, hogy mikor mit ismételnek és mikor folytatódik.....valahogy másképp kellene ezt megoldani szerintem
  • Dead
    Egy idő után már idegesítő, de ha pont kimaradt valamelyik rész, akkor meg áldani kell.
  • Adam5
    szeretem az a+ -t......meg minden....de a faxom tele van már az ismétlésekkel
  • Adam5
    igen, volt egy ilyen érzésem hogy dbz-s lesz. már az openingben vagy az endingben is voltak verekedos jelenetek és rogton a dbz jutott eszembe.
  • Seth
    Utánanéztem ennek a Yu Yu Hakuso-nak. Asszem olyan 100 részes sorozat. Ez is amolyan kult státuszban van, bár még nem láttam ezelőtt. Talán kicsit a Dragon Ball sorozatra(főleg a Z-re) hasonlít, már ami a karaktereket és a bunyót illeti. Ez is olyan kedvesen debil mint az...(bár szerintem ez sokkal jobb lesz majd..)
  • Adam5
    igaz :D
  • Seth
    Hát azért a Reality tv szinkronjainál jobb :) Ott max 4 ember szinkronizál mindent ....
  • Adam5
    Azt viszont megfigyeltétek hogy nem túl változatosak a szinkron hangok?
  • Adam5
    Faxa hogy megy itt is az Inuyasha mer anno RTL klubbon reggel ment és sosem tudtam felkellni mire kezdődött.
  • Dead
    Azt én is láttam.

Annyira nem fogott meg. De még lehet belőle valami. We shall see it!
  • Seth
    Meg mostmár majdnem éjjel 1-ig van asszem a műsor, úgyhogy akár lehetne hentai is
    most van egy új is : Yu Yu Hakuso, elég réginek tűnik (90-es évek eleje), de az első része tetszett ( a főhős irtó hülye fejeket vágott benne)
  • Dead
    Eddig úgy ment, hogy szombat-vasárnap újrész és hétfő-kedd ismétlése ezeknek.
    DE most már új a műsor, nem tudom pontosan,de már mintha hétfő-kedd is új rész lenne. A szombat-vasárnap, meg 2 résszel előbbi adás.
  • Seth
    Szerintem megint csak 52. részig mennek
    Ja és a Blue Gender most jól láttam, hogy hétfő kedd az új rész, szombat vasárnap azok ismétlése???
  • Dead
    Mostmár van Inuyasa is.

21:15-kor
    23:10-kor
  • Dead
    Leadták a 5.-6.részt is, mert én láttam.
    Lehet, hogy elaludtál
    Mostmár biztos, hogy csak 26 részes
    Csak azt tom mondani, hogyha ismétlik majd meg nézed.
  • STREEX
    Tud valaki egy helyet ahol meg lehet nézni a műsorát?A teletexten kívül.
  • Waterhorse
    Hát szerintem nincs is ki olvassa az e-maileket, még az oldalt sem tudják tisztességesen fejleszteni. Legalább az újjabb sorozataik ismertetőjével frissíthetnék.
  • Waterhorse
    Holnaptól asszem kezdik előlről adni, ez is több a semminél:)
  • STREEX
    Most a csatorna hivatalos oldalán van egy kis e-mail-cím.van valaki aki írt nekik valamit és válaszoltak?Mert én már egy hete kétszer is de nem jött a válasz.
  • ffxi
    Elnézést, de tudja vki, hogy miért nem vetítik tovább az A+on Inuyashát? Nagyon jó volt és csak remélkedem, hogy folytassák, de ha mégsem, akkor hol jutok hozzá? Warez? Köszi előre!
  • Seth
    Nemtom nézted e az eddig részeket, de azt vettem észre,mintha két részt kihagytak volna. Vagy csak én vagyok hülye, de mintha a 3. héten már a 7.-8. részt adták volna,és biztos vagyok benne hogy nem volt 5.-6. rész. Erősítsen már meg valaki, vagy csak ennyire kiesett...pedig mindegyik részt megnéztem eddíg
  • Dead
    Ma lesz a 12. része

Akit érdekel az nézze 22:25-kor
  • Dead
    Ma láttam a Blue GEnder 11. részét tök király....

HALÁL A BLUE-ra!
  • Dead
    Köszönjük eléglesz
  • Cat #37
    vagy 6, vagy 51, vagy 95 vagy...
  • Dead
    Túl rövid