596
Magyar Anime csatorna
-
#195 Tényleg? O_O
Jó tudni...mondjuk hallottam valami ilyesmit, remélem a szinkront nem b*sszák el.
-
#194 google-ban kerestem róla képeket csak hogy kb tudjam milyen a stílusa, sztem kira lesz :) -
#193 hát nemtom, de sztem manapság ha délbe vagy délután bekapcsolod a tv-t akkor 70-80% hogy olyan műsor megy amin kint van a 12-es. -
#192 az a+ elméletileg (legalább is úgy hallottam) az rtl klubbé akárcsak a cooltv, szal nem hixem hogy lenne anyagi gondja. -
#191 Amúgy ez a közkívánatra dolog tartok tőle olyasmi,hogy: -ezen sorozat részeiből le van szinkronizálva az összes. -ezek már egyszer végig mentek (itt vagy valamelyik csatornán) zavarjuk le gyorsan őket. Már amíg a többi rajzfilmnek nem lesz kész a szinkronja :) Vagy csak nekem jött le így ez a dolog? Ez sztem olyan tesco gazdaságos feeling :) -
#190 Nos nekem minden rész új mert hétvégén nem vagyok itthon :P :) Használd ezt a taktikát te is :) -
#189 Ez télleg nem megy -
#188 elvileg www.aplusztv.hu, de nem működik mostanában. Régebben ment, de nem volt rajta semmi, csak hogy milyen sorozatok mennek egy-egy képpel illusztrálva
-
#187 A+-nak mi hivatalos honlapja? -
#186 Kibaszott feelinges kis sorozat. Nagyon egyedi karakterekkel, jó sztorival, szép rajzolással...vétek kihagyni....csak a szinkront el ne basszák -
#185 Cowboy Bebop <-----------------ez micsoda? -
#184 Kijavítalak mert hülyeséget mondassz (részben,mert tulképp valóban adják akkor....de) :)
szombat vasárnap adnak 1-1 új részt. Hétfőn,szerdán szombati ismétlése
Kedden, csütörtökön vasárnapi ismétlése. Tehát csak 2 új rész van hetente -
#183 Szerintem ez anyagilag nem megoldható számukra :) -
#182 Javíts ki a hülyeséget mondok (bár nem hiszem) de minden nap adják. Igazi egy elég késői időpontban de adják. Legalábbis hétfőn,kedden,szerdán :) Csütörtökön kimaradt az életemből de sztem akkor is volt :) 11körül adják este ha jól emlékszek :) -
#181 szerintem a 12+ miatt nem lesz egész nap... -
#180 Az mi? -
#179 Asztakurva...csak így tovább -
#178 Jövőhéttől szombat-vasárnap Cowboy Bebop sorozat 21:50-től -
#177 vagy belehetne vezetni mint külön csatorna (ezt úgy értem hogy nem minimax helyett) és napközben is sugároznának. -
#176 Lehetne tovább is, és akkor le se feküdnék -
#175 Remélem nem az lesz a módi, hogy van 5 sorozat, azt mindegyiket ismétlik 3x, aztán beraknak valamelyik helyére egy újat, a többit újra ismétlik.....etc
Mondjuk már az is haladás, hogy elég hamar kibővítették éjjel ~1-ig az adást... -
#174 jaja kb nekem is -
#173 a Kiddy Grade sem érdekel. Nekem az Inuyasha,Blue Gender, meg a YuYUHakuso jön be, a többi hidegen hagy -
#172 Én nem ezekre szavaztam volna -
#171 Szombaton, meg három Kiddy Grade lesz
Azt mondták, hogy közkívánatra
és ha így van, akkor jó lenne tudni hol lehet szavazni -
#170 YuYuHakuso-t meg basznak leadni a hétvégén, mert a szaros yugioh-ból muszály ám leadni 3 részt egymásután...:( Igazán adhatnák minden nap mert töb mint 100 részes sorozat, 1 évig tart mire végeznének vele -
#169 Pár nap és BG
az a baj, hogy már mindjárt vége az egésznek
utána még biztos ezerszer ismételni fogják
Az uccsó részre vagyok kíváncsi legjobban, mert a honlapján elolvastam a történetét és faxa lesz -
#168 Jaja arra...bár a Slayers is jó pofa :) -
#167 Jaaa
Akkor jó -
#166 sztem a Dual Masters-re gondolt :) -
#165 Mármint a Slayers? -
#164 Jaja..az a sorozat nagyon komoly :) Olyan hülyeségeket nyomatnak benne :) Igazából semmi értelme és látszik,hogy nem akartak komoly dolgot csempészni bele és tele nyomatni olyan bölcsességekkel mint hasonszőrű társát :) Sztem nagyon szórakoztató:) -
#163 Slayers -
#162 Inuyasa -
#161 -
Nuki #160 Igen, a rajzfilm az pont ojan! -
#159 A Duel Mastersben a sok marhaságon lehet röhögni, olyan Yugioh paródia szerűség -
Nuki #158 Szerintem a Dúl Mászterz nem is ojan rossz! Főleg élő kártyajátékban...:D
Szerintem vannak benne elég jó marhaságok.
De a többi anime! rajzfilm is jó, mármint amíg volt, addig néztem is!
A legjobb a Slayers volt! :D
Ja tényleg, egyik haverom le is töltötte mind a 3 sorozatot! -
#157 Az a baj hogy a Blue Genderen a Kiddy Graden és a Yu Yu Hakusho-n kívül már minden animet adta magyar országon vmeik más csatornán :( (itt azokra gondolok amiket az A+ is ad) és arról nem is beszélve hogy nagy valószinüséggel ugyan annyi részt fognak adni belőlük mint azokon a csatornákon ahol korábban mentek (egy példa, Yugioh-nak az első szériáját adta le csak az rtl klub és itt az a+ on is leadták az 1.szériát és most ismételgetik állandóan, tehát tulajdonképpen ezekben a sorozatokban nincs semmi új) -
#156 Jajj már látom hogy lesz itt még duel masters, meg shaman king, meg mittudomén ilyen kártyapárbajos marhaságok, ezeket nem kéne nagyon erőltetni