A+
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak 14 évesek? A fõszereplõt idõsebbnek néztem.
Majd biztos közbejön vmi, és nem támadhat fel.
Reméljük az ellenkezõjét<#eljen>#eljen>
Majd biztos közbejön vmi, és nem támadhat fel.
Reméljük az ellenkezõjét<#eljen>#eljen>
egyidõs lehet yusukéval, 14 éves
Egyébként én azt hittem, hogy szinte az egész sorozatban halott lesz és majd csak a vége felé támad fel, erre már a köv részben feltámad, és majd ügynökként fog dolgozni a túlvilágnak 😊
Egyébként én azt hittem, hogy szinte az egész sorozatban halott lesz és majd csak a vége felé támad fel, erre már a köv részben feltámad, és majd ügynökként fog dolgozni a túlvilágnak 😊
PSN ID.: Beegabor
Ez a kiscsaj NEKROFIL! Már van vagy 10 éves oszt, már le akarta smárolni a halott (nem tom hogyhívják, sok hülye japán név) szellem fiút!
Végre valaki akinek tetszik. A föszereplõ csávó egy igazi idióta😊) Nem tudod hány részt vett meg az RTL belõle?
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
de bazze, nem úgy volt hogy a Kiddy Grade-bQl minden nap van új rész? Na mind1.
Hehe én Blue Gender "olyan" ságával találtam néhány képet 😄
CSAK AZ NÉZZE MEG AKI NEM AKAR SEMMI FÉLE SPOILERT
Hehe én Blue Gender "olyan" ságával találtam néhány képet 😄
CSAK AZ NÉZZE MEG AKI NEM AKAR SEMMI FÉLE SPOILERT
Most a hétvégit ismétlik.
Lehet, azért van így, mert nem szinkronizáltak minden részt, vagy még nem vették meg a következõket.
Lehet, azért van így, mert nem szinkronizáltak minden részt, vagy még nem vették meg a következõket.
az hát...hétvégén vannak az új részek( bár a múltkor meg fordítva volt....no mindegy nem értem, ritkahülye rendszerben nyomatják)Abba kéne hagyni a pokemon meg megaman dedóságokat akkor jobban elférnének a jobb cuccok. Igaz hogy csak 26 részes a blue, de akkor inkább játszák le egyben, aztán ismétlés
Ja, és azt még hozzá tenném hogy amiko ott voltak a többi pár között Yujinak nem lett volna ellenvetése hogy Alicia-val is elkezdjék azt tevékenységet végezni 😄. (csak ugye mint kiderült nem azért mentek oda)
Volt az a kis csaj az elözö részben(Alicia), tudod az aki gyakorlatozott az elözö részben a társával egy robot ellen(mielött a Marlene és Yuji-val cseréltek volna). Nah az a csaj elvitte a Yuji-t egy rejtett helyre ahol az alvók szoktak keffenteni(és volt is ott épp néhány "aktív" pár). Ezek után eltévedtek és a biztonsági rendszer is beindult mert mint kiderült tiltott zónában mászkáltak, így elkeztek gépek lövöldözni rájuk, ezek után szétváltak majd Yuji összetalálkozott Marlennel (aki azért volt ott mer látta Yujit és Alicia-et elvonulni és rögtön elkezdett féltékenykedni) és végül egy kis bolyongás után találtak egy ablakot amin végig nézték a napfelkeltét kéz a kézben(ekkorra kiderült hogy Alicia is ezt akarta megmutatni Yuji-nak) Kb ennyi.
Többnyire minden vetített film után kiírják a napi mûsort, a teletext-en is pontosan le van írva hogy mi mikor lesz és hanyadik rész......de akkor is káosz az egész
Írtó hülye rendszerben gyomatják a sorozatokat. Nagyon be tudnak kavarni, hogy mikor mit ismételnek és mikor folytatódik.....valahogy másképp kellene ezt megoldani szerintem
igen, volt egy ilyen érzésem hogy dbz-s lesz. már az openingben vagy az endingben is voltak verekedos jelenetek és rogton a dbz jutott eszembe.
Utánanéztem ennek a Yu Yu Hakuso-nak. Asszem olyan 100 részes sorozat. Ez is amolyan kult státuszban van, bár még nem láttam ezelõtt. Talán kicsit a Dragon Ball sorozatra(fõleg a Z-re) hasonlít, már ami a karaktereket és a bunyót illeti. Ez is olyan kedvesen debil mint az...(bár szerintem ez sokkal jobb lesz majd..)
Hát azért a Reality tv szinkronjainál jobb 😊 Ott max 4 ember szinkronizál mindent ....
Faxa hogy megy itt is az Inuyasha mer anno RTL klubbon reggel ment és sosem tudtam felkellni mire kezdõdött.
Azt én is láttam.
Annyira nem fogott meg. De még lehet belõle valami. We shall see it!<#alien2>#alien2>
Annyira nem fogott meg. De még lehet belõle valami. We shall see it!<#alien2>#alien2>
Meg mostmár majdnem éjjel 1-ig van asszem a mûsor, úgyhogy akár lehetne hentai is <#beka2>#beka2>
most van egy új is : Yu Yu Hakuso, elég réginek tûnik (90-es évek eleje), de az elsõ része tetszett ( a fõhõs irtó hülye fejeket vágott benne)
most van egy új is : Yu Yu Hakuso, elég réginek tûnik (90-es évek eleje), de az elsõ része tetszett ( a fõhõs irtó hülye fejeket vágott benne)
Eddig úgy ment, hogy szombat-vasárnap újrész és hétfõ-kedd ismétlése ezeknek.
DE most már új a mûsor, nem tudom pontosan,de már mintha hétfõ-kedd is új rész lenne. A szombat-vasárnap, meg 2 résszel elõbbi adás.
DE most már új a mûsor, nem tudom pontosan,de már mintha hétfõ-kedd is új rész lenne. A szombat-vasárnap, meg 2 résszel elõbbi adás.
Szerintem megint csak 52. részig mennek
Ja és a Blue Gender most jól láttam, hogy hétfõ kedd az új rész, szombat vasárnap azok ismétlése???
Ja és a Blue Gender most jól láttam, hogy hétfõ kedd az új rész, szombat vasárnap azok ismétlése???
Leadták a 5.-6.részt is, mert én láttam.
Lehet, hogy elaludtál<#smile>#smile>
Mostmár biztos, hogy csak 26 részes<#szomoru1>#szomoru1>
Csak azt tom mondani, hogyha ismétlik majd meg nézed.
Lehet, hogy elaludtál<#smile>#smile>
Mostmár biztos, hogy csak 26 részes<#szomoru1>#szomoru1>
Csak azt tom mondani, hogyha ismétlik majd meg nézed.