596
Magyar Anime csatorna
  • Seth
    Még lesz egy főellenség szerű vki,és yusuke veszíteni fog ellene
    A címe meg asszem szellemdetektívet jelent vagy vmi hasonlót ( angolul spirit detective vagy ghost files variánsokal találkoztam)
  • biomage
    lenne két kérdésem miért van még ennyi rész a yuyuhakushoból lesz még egy csata valakivel a második miért az a cime hogy yuyu hakusho
  • Ahhoj
    link
  • Seth
    21:15(20) körül van minden nap (hétvégén is)
  • cicai
    mikor van a ju ju hakuso a szellemfiu?
  • cicai
    most én nem értem ezeket a korhatárokat a cowboy bepop se nagy szám söt alig van benne vér és eröszak ellenben a szellemfiúval (szerintem az a király 12 évesen) amúgy csak 12 éven alúliaknak nem ajánlott amíg a cowboy b. 16. szóval ez a korhatárdolog lókuki
  • Ahhoj
    hehe, látom van más is, aki nem olyan lusta írni, mint én :)
    na majd ha már 100 embernek elmondtad... ;)))
    amúgy én spec a hagoymányos rajzfilmeket is szeretem, 20 éves vagyok :P
  • Adam5
    Vagy pl hogy ne mennyünk messzire ott a Cowboy Bepop mert szvsz azt se 10éven aluliaknak csináltak...Sosem fogom megérteni hogy mitől számít valami gyerekesnek attól hogy animált figurák szerepelnek benne nem pedig élőszereplők. Nem egy animevel találkoztam már amiben a szereplők arcán sokkal jobban volt érezhető a félelem vagy bármi más mint egy filmben az emberen.
  • Adam5
    Erre csak azt tudom mondani hogy csekkold az Inuyasha topicban a #123-as kommentet és nézzél meg pár olyan animet (berserk, !elfen lied!, hellsing stb) amit nem gyerekeknek csináltak (tehát nem pokemon meg beyblade stb..).

Én amúgy 15 éves vagyok de ismerek 20+ 30+ éves animeseket is.
  • Ahhoj
    4, de nem tokála 5 letek!!!
  • tbcool
    Van magyar Yu Yu Hakusho oldal. www.yuyuhakusho.atw.hu
  • biomage
    ma lesz a cowboy bebop
    vagyis ép most
  • apocalypse0
    bocsi, itt a rendes cím:
    http://www.peticio.hu/?module=6&pdid=1873

valamint ha már ott vagytok akkkor ezt is :
    http://www.peticio.hu/?module=6&pdid=2066

mindenkinek előre köszönöm
  • Seth
    ez jogos kérdés. ,mivel a petíció címe nálam :Warning: Supplied argument is not a valid MySQL result resource in /var/www2/Lib.inc on line 628
    -ha nincs cím az pofon a szarnak
  • Dead
    Ami bejön, ott kell rögtön aláírni?
  • apocalypse0
    legyen A+ a T-Kábelen is!
    kérlek írjátok alá:
    http://www.peticio.hu/index.php3?module=6&pdid=H39849359176&
  • Xing

• Pemack
    tud valaki egy helyet ahonnan le lehet tölteni a slayerst? angolul vagy magyarul?
  • jimmy127
    kéne csinálni egy magyar yu yu hakusho oldalt? ez a legjobb rajzfilm az A+ dvd még nem jelent meg?
  • levi121212
    Nekünk nem UPC-van győrben, köcsög Vivanet, nálunk minimax után CoolTV van
  • biomage
    upc azon van
    minimax után sugároz adász 20:00
  • levi121212
    Sajna nálunk nem lehet ezt a csatornát fogni, pedig nem a világvégi kisfaluban lakok, hanem Győrben, fizetem a legnagyobb csomagot, csak ezek a rohadt kábelesek
  • biomage
    kerestem az interneten de csak 26 ig volt
    sajna.
    üdv
  • biomage
    igen szerintem is
  • Adam5
    Szerintem direkt hagyták így véget érni hogy nem egyértelmű milett vele Spike-al.
  • Dead
    Hát azért kés benne volt, jópárszor megvágták, előtte meglőtték. Nem valószínű, hogy túlélte.
  • biomage
    szerintem meg nem halt meg csak elájult nem volt nagy sebesülés
  • Dead
    Szerintem az, mert meghalt a gyerek. (nem tom hogy kell leírni a nevét)
  • biomage
    tudna valaki nekem segiteni
    a cowboy bebop úgy tudom hogy ez volt az utolsó rész ez igaz (magyar szinkron)
    és szinkron nélkül is az utolsó rész.
  • Adam5
    Hát eléggé, tudom hogy 1rész alapján nem lehet megitélni egy sorozatot de akkor is :/, tisztára olyan mint ami jetix-en vagy min szokott menni az a jővőben játszódó nascaros rajzfilm.
  • Dead
    Megnéztem az F-Zero-t, de szerintem hihetetlenül sz*r. A technos zenétő már fájt a fejem a végére.
  • Dead
    Jaja
  • cicai
    ju ju hakuso- szellemfiu a nyerő
  • Adam5
    Ja igen és annyit hozzá kell tenni hogy ez egy torna volt tehát akit legyőznek az kiesik.
  • Adam5
    Olyan volt benne hogy Pegasus (a sorozat fő gonosza) elrabolták Seto Kaiba öccsét és csak úgy kaphatta volna vissza ha legyőzi Pegasus-t, de elötte Yugi-val is megkelett mérkőznie és vesztésre állt. Na akkor volt hogy közelített a párkányhoz és mondott vmi olyasmot hogy ha nem tudja megmetni az öccsét akkor már nem érdekli semmi és élnie sem érdemes.
  • Seth
    Én utálom a yu-gi-oh-t, úgyhogy a neveket se tudom, de valami olyasmi volt ,hogy yugi egyik barátja vagy ismerőse, azzal fenyegetőzött,hogy öngyilkos lesz ha nem hagyják nyerni...vagy valami ilyesmi
  • Dead
    Az nem baj, ha az RTL szív, csak az A+ -on adnák már.
    Az viszont igaz, hogy ilyen hülye emberek is léteznek. Megyek én is látogatni
  • Unknow
    "2002-ben szintén fél órára sötétíttette el a Fővárosi Bíróság az RTL-t a Dragon Ball és a YuGiOh című, ugyancsak japán rajzfilmek miatt."

A Yu-Gi-Oh!-ba mi az ami durva lehetett? Komolyan mondom, ezek az emberek betegek akik ilyeneket feljelentenek. Őket kéne elsötétíteni :D
  • Unknow
    Pontosan erre gondolok... Már egy látogatáson is gondolkoztam az illető fiatalembernél. Hogy lehet valaki ilyen gyökér?
  • Seth
    ez nevetséges....