596
Magyar Anime csatorna
  • Seth
    Szerintem meg a mega mant meg yugioh meg pokemon triót kéne eltűntetni(persze a mary kate után).
  • Unknow
    Hát sztem rohadt unalmas :) Mondjuk jobb mint az Olsen ikres marhaság ami abszolút nem tudom mit keres az A+ műsorán mert semmi köze nincs az animehez szvsz. Nagyon nagyon hanyagolni kéne. A többi műsor viszont nagyon el van találva. Minden korosztály megtalálja a megfelelőt. Az InuYasha pedig tényleg rendkívül király. Egyik kedvencem :)
  • Seth
    Ez meg Pápa......
  • pasquale
    csepel Rulz énis amottan laxom
  • Adam5
    én pl Bp. 21.ker
  • Nuki
    Ti hol laktok, hogy adnak nektek A+ -t?
    Mondjuk ez TV-társaság függő hogy mit adnak mit nem, de olyan idegesítő, hogy mindenki, akit ismerek annak van A+ -a, nekünk meg nincs...
  • Adam5
    Nekem most perpill az Inuyasha jönbe a legjobban, mostanában szedem a részeket ftp-ről :)
  • Adam5
    lol

sry a sok szóismétlésért :D
  • Adam5
    Hát mostmá sztem is hagyhatnák a Csajkommandó-t mer már úgy is vége a sorozatnak(24 részes volt a sorozat) amúgy sztem jó sorozat volt.
  • Unknow
    Naponta van ismétlés is az A+ -on szóval semmiről nem maradtál le :) Amúgy ennek a csatornának van honlapja? Az istennek se találtam meg. Pedig szeretnék nekik írni,hogy van egy - két elhanyagolható sorozat. Pl a Mary-Kate és Ashely meg a Csajkommandó szvsz elég felesleges :)
  • Dead
    Nemigaz!!
    Végre meg akarom nézni a Inuyasat, erre bekapcsolom a TV-t és . vége
  • Dead
    Biztos úgy lesz, hogy mindketten vadállatok lesznek, harcolnak egy nagyot aztán Yuji legyőzi Tony-t
    Yuji rá akar támadni Marlen-re , de az utolsó pllanatban észheztér és újra normális lesz

De ez csak egy feltételezés
  • Dead
    -nekem
  • Dead
    Nekem pont ugyanerre gondoltam
  • Seth
    Ő tuti nem lesz bogár, majd Tony szerintem és nagyon nehéz lesz legyőzni.....ez csak tipp, majd meglássuk
  • Dead
    Yui közel áll ahoz, hogy bogár legyen belőle
  • Dead
    Meglepő fordulat!
    Az alvó B-sejtből lett a Blue
  • Dead
    Láttátok a BG-t?
  • Seth
    Pff...Yu Yu Hakuso-ban a Kurama nevű karakter egyébként fiú,mégis női hangot adtak neki. Tényleg nagyon nőies az arca, de akár hiszitek akár nem ő egy fiú.

One of the main characters, Kurama, is a reincarnated kitsune of sorts. His normal appearance is of a cute red-headed man, but he also has a silvery form with many tails. His weapon is the rose thorn whip. The basic premise of the series is a group of guys (him being one of them) try to restore order in the Spiritual World by taking down renegade spirits. Pretty good and funny snow, tho a little heavy on the combat. Kurama was a rogue fox who caused a lot of trouble. When being chased by a spirit hunter he entered the body of an unborn baby and was reborn as him- Shiori. The child's mother taught him to be more compassionate as he grew up so now he is a better character
  • Adam5
    Amúgy amikor kezdődik az A+ mindig kiírják hogy "gyermekeknek nem ajánlott" lol, azért sztem ez egy kicsit túlzás :)
  • Seth
    Összeomlás.....ne én is szótam vmit :)
  • Dead
    Már 5 hozzászólássa csak én beszélek?
    mostmár 6
  • Dead
    Holnap meg a Collapse(ezt nem tudom lefordítani fejből, a szótárt meg nincs kedvem elővenni)
  • Dead
    Káosz
  • Dead
    Ma lesz a 18. rész ami neke a címe:

Mindjárt megnézem
  • Dead
    "amúgy mi volt az amit bevett amikor a Marlene-el őrjáratoztak? "

Szerintemtem rágó volt.

• Dead
    jaja
  • Adam5
    Anno amikor még Yusuke élt akkor ők ilyen nagy riválisok voltak és állandóan szivatták egymást(pontosabban Yusuke szivatta mindig Kuwabarat) és mivel meghallt így nem tudta neki visszafizetni :) De persze igazából nem voltak ők ilyen halálos ellenfelek mert pl a virrasztáson Kuwabara még sírt is, csak az van inkább hogy nehezen mutatja ki az érzéseit stb stb, szal vágod :)
  • Dead
    Mér akarja Kuwabara szétverni a Yucuke(vagy hogy írják) fejét?
  • Dead
    Tényleg elég összevissza vannak
  • Adam5
    csak valahogy furca a műsor sorrend (ezt úgy értem hogy nem olyan sorrendbe jönnek a műsorok mint ahogy a műsor előrejelzésben írják tehát most pl yugioh megy amiko yu yu hakushonak kéne)
  • Adam5
    Úgy tünik csak technikai próbléma volt (legaláb is remélem)
  • Adam5
    MEGINT VAN!
  • Adam5
    lehet nem volt elég nagy a nézetsége? :(
  • Adam5
    jaja, nálunk sincs :(
  • Seth
    Ennek annyi...
  • STREEX
    Mi az isten van hogy ma nem indul el?
  • Adam5
    hát sztem jól tette hogy segített Kuwabaranak