596
Magyar Anime csatorna
-
#155 Szerintem meg a mega mant meg yugioh meg pokemon triót kéne eltűntetni(persze a mary kate után). -
#154 Hát sztem rohadt unalmas :) Mondjuk jobb mint az Olsen ikres marhaság ami abszolút nem tudom mit keres az A+ műsorán mert semmi köze nincs az animehez szvsz. Nagyon nagyon hanyagolni kéne. A többi műsor viszont nagyon el van találva. Minden korosztály megtalálja a megfelelőt. Az InuYasha pedig tényleg rendkívül király. Egyik kedvencem :) -
#153 Ez meg Pápa...... -
pasquale #152 csepel Rulz énis amottan laxom -
#151 én pl Bp. 21.ker -
Nuki #150 Ti hol laktok, hogy adnak nektek A+ -t?
Mondjuk ez TV-társaság függő hogy mit adnak mit nem, de olyan idegesítő, hogy mindenki, akit ismerek annak van A+ -a, nekünk meg nincs... -
#149 Nekem most perpill az Inuyasha jönbe a legjobban, mostanában szedem a részeket ftp-ről :) -
#148 lol
sry a sok szóismétlésért :D -
#147 Hát mostmá sztem is hagyhatnák a Csajkommandó-t mer már úgy is vége a sorozatnak(24 részes volt a sorozat) amúgy sztem jó sorozat volt. -
#146 Naponta van ismétlés is az A+ -on szóval semmiről nem maradtál le :) Amúgy ennek a csatornának van honlapja? Az istennek se találtam meg. Pedig szeretnék nekik írni,hogy van egy - két elhanyagolható sorozat. Pl a Mary-Kate és Ashely meg a Csajkommandó szvsz elég felesleges :) -
#145 Nemigaz!!
Végre meg akarom nézni a Inuyasat, erre bekapcsolom a TV-t és . vége -
#144 Biztos úgy lesz, hogy mindketten vadállatok lesznek, harcolnak egy nagyot aztán Yuji legyőzi Tony-t
Yuji rá akar támadni Marlen-re , de az utolsó pllanatban észheztér és újra normális lesz
De ez csak egy feltételezés -
#143 -nekem -
#142 Nekem pont ugyanerre gondoltam -
#141 Ő tuti nem lesz bogár, majd Tony szerintem és nagyon nehéz lesz legyőzni.....ez csak tipp, majd meglássuk -
#140 Yui közel áll ahoz, hogy bogár legyen belőle -
#139 Meglepő fordulat!
Az alvó B-sejtből lett a Blue -
#138 Láttátok a BG-t? -
#137 Pff...Yu Yu Hakuso-ban a Kurama nevű karakter egyébként fiú,mégis női hangot adtak neki. Tényleg nagyon nőies az arca, de akár hiszitek akár nem ő egy fiú.
One of the main characters, Kurama, is a reincarnated kitsune of sorts. His normal appearance is of a cute red-headed man, but he also has a silvery form with many tails. His weapon is the rose thorn whip. The basic premise of the series is a group of guys (him being one of them) try to restore order in the Spiritual World by taking down renegade spirits. Pretty good and funny snow, tho a little heavy on the combat. Kurama was a rogue fox who caused a lot of trouble. When being chased by a spirit hunter he entered the body of an unborn baby and was reborn as him- Shiori. The child's mother taught him to be more compassionate as he grew up so now he is a better character -
#136 Amúgy amikor kezdődik az A+ mindig kiírják hogy "gyermekeknek nem ajánlott" lol, azért sztem ez egy kicsit túlzás :) -
#135 Összeomlás.....ne én is szótam vmit :) -
#134 Már 5 hozzászólássa csak én beszélek?
mostmár 6 -
#133 Holnap meg a Collapse(ezt nem tudom lefordítani fejből, a szótárt meg nincs kedvem elővenni) -
#132 Káosz -
#131 Ma lesz a 18. rész ami neke a címe:
Mindjárt megnézem -
#130 "amúgy mi volt az amit bevett amikor a Marlene-el őrjáratoztak? "
Szerintemtem rágó volt.
-
#129 jaja -
#128 Anno amikor még Yusuke élt akkor ők ilyen nagy riválisok voltak és állandóan szivatták egymást(pontosabban Yusuke szivatta mindig Kuwabarat) és mivel meghallt így nem tudta neki visszafizetni :) De persze igazából nem voltak ők ilyen halálos ellenfelek mert pl a virrasztáson Kuwabara még sírt is, csak az van inkább hogy nehezen mutatja ki az érzéseit stb stb, szal vágod :) -
#127 Mér akarja Kuwabara szétverni a Yucuke(vagy hogy írják) fejét? -
#126 Tényleg elég összevissza vannak -
#125 csak valahogy furca a műsor sorrend (ezt úgy értem hogy nem olyan sorrendbe jönnek a műsorok mint ahogy a műsor előrejelzésben írják tehát most pl yugioh megy amiko yu yu hakushonak kéne) -
#124 Úgy tünik csak technikai próbléma volt (legaláb is remélem) -
#123 MEGINT VAN! -
#122 lehet nem volt elég nagy a nézetsége? :( -
#121 jaja, nálunk sincs :( -
#120 Ennek annyi... -
#119 Mi az isten van hogy ma nem indul el? -
#118 hát sztem jól tette hogy segített Kuwabaranak -
#117 Ez jó rész volt!
Már felébredt a gyerek, de nem bírta ki verekedés nélkül :(
De mi ezért nézzük:) -
#116 MOs t ismétlik a Yu Yu-t