A+
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
Fákjúal!
PSN ID.: Beegabor
HALÁL A BLUE-ra!
A Blue Gender honlapján (www.bluegender.com) csak 26. részig van leírás,és az érdekelne, hogy van-e több is?
Nem feltétlenül rossz, hogy így párhuzamosan adja a mûsort, mert ha mondjuk lemaradtál valamelyik részrõl azt megnézheted 4 nap múlva.
DC -> tv-rip -> letölt
Vagy vegyél kazit és vedd fel a tvbõl😊)
PSN ID.: Beegabor
pl
bla
20:20 -kor XY 32.rész
bla
bla
bla
bla
22:00-kor XY 30.rész
(jó lehet hogy ennyi külömbséggel még nem számít 2sorozatnak de azért remélem értitek mire gondolok)
tök értelmetlen, mer az úgy jó lenne ha a napi 2résszel elõre haladna mindig egy sorozat nem ugy hogy az eggyikben elõre a másikban meg két résszel korábbit 😊
Amúgy UPC mûholdról lehet fogni A+-t?
amúgy én szeretem az A+-t csak szerintem egy ido utan eléggé unalmas a musor kinalata, pl Inuyasha mikor szokott menni? csak mer reklamozzak hogy minden hétkoznap de eddig eggyik nap sem volt benne a musorelore jelzesben.
\"Szívből szeretni mámor, elvész közel s a távol, és így lesz a szíved lángol, eltűnt a múlt a mából.\"
\"Szívből szeretni mámor, elvész közel s a távol, és így lesz a szíved lángol, eltűnt a múlt a mából.\"
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
http://www.lohere.net - a MagyarChan
football without ultras is nothing
azaz ezek a filmek egyenlõek egy élõszereplõs filmmel. a különbség annyi, hogy az anime rajzolt. 😛
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
http://www.lohere.net - a MagyarChan
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
nézz meg 1 GitS-et, ill. 1 monoke hime-ot.
aztán nyilatkozz újra.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
remélem nem õ volt a GITS-ben Motoko hangja. 😊
majd meglátom milyenek a szinkronok. ha elfogadható, akkor hurrá, ha a szokásos (inu-yasha és társai), akkor marad továbbra is a net...
ezt természetesen úgy értem hogy egy Magyar csatorna
Idõ szerünek tartom a topic megynitását ugyanis mától elérhetõ az UPC-sekenk is az A+ 😊
Örülök hogy van egy olyan csatorna ami Anime-kel foglalkozik ha még csak napi 3-4 órát üzemel
is 😊, úgy érzem hogy ez jó elsõ lépés hogy a magyarok jobban megismerkedjenek az anime világával.
Viszont remélem hogy nem csak oan animeket akarnak adni amiket már adott vmeik más magyar csatorna
(bár mondjuk itt ez a blue gender amibõl igaz még csak 1 részt láttam de sztem igen kirának igérkezik)
kitudja talán késöbb még normál csatornaként is beüzemeltetik.
Szal nyálazzátok át a csatornáitokat mert ott lapul az A+ 😊
UI: Tudom ott az Anime topic is úgy hogy majd elválik hogy megmarad-e ez a toppic vagy nem