A+

← ElőzőOldal 12 / 12

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Waterhorse
Hát szerintem nincs is ki olvassa az e-maileket, még az oldalt sem tudják tisztességesen fejleszteni. Legalább az újjabb sorozataik ismertetõjével frissíthetnék.

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

Waterhorse
Holnaptól asszem kezdik elõlrõl adni, ez is több a semminél😊

STREEX
Most a csatorna hivatalos oldalán van egy kis e-mail-cím.van valaki aki írt nekik valamit és válaszoltak?Mert én már egy hete kétszer is de nem jött a válasz.

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

ffxi
Elnézést, de tudja vki, hogy miért nem vetítik tovább az A+on Inuyashát?<#rinya> Nagyon jó volt és csak remélkedem, hogy folytassák, de ha mégsem, akkor hol jutok hozzá? Warez? Köszi elõre!

Fákjúal!

Seth
Nemtom nézted e az eddig részeket, de azt vettem észre,mintha két részt kihagytak volna. Vagy csak én vagyok hülye, de mintha a 3. héten már a 7.-8. részt adták volna,és biztos vagyok benne hogy nem volt 5.-6. rész. Erõsítsen már meg valaki, vagy csak ennyire kiesett...pedig mindegyik részt megnéztem eddíg

PSN ID.: Beegabor

Dead
Ma lesz a 12. része

Akit érdekel az nézze 22:25-kor<#worship>

Dead
Ma láttam a Blue GEnder 11. részét tök király<#violent>....<#gonosz2>

HALÁL A BLUE-ra!

Dead
Köszönjük eléglesz<#duhos2>

vagy 6, vagy 51, vagy 95 vagy...

Dead
Túl rövid<#schmoll2>

Waterhorse
Ha a Blue Gender hivatalos oldalán 26-ig van, akkor 26-ig van. Ez amúgy egész reális szám. Ha nem több 100 részes anime, az általában 13, 26 részes szokott lenni.

Dead
Minden anime után van mûsorelõzetes.

A Blue Gender honlapján (www.bluegender.com) csak 26. részig van leírás,és az érdekelne, hogy van-e több is?

Nem feltétlenül rossz, hogy így párhuzamosan adja a mûsort, mert ha mondjuk lemaradtál valamelyik részrõl azt megnézheted 4 nap múlva.

Waterhorse
Nincs ilyen!
DC -> tv-rip -> letölt
Vagy vegyél kazit és vedd fel a tvbõl😊)

Dead
Sztem királyak az anime-k!Tud vki vmilyen honlapot, ahol DVD-n meglehet rendelni (magyarul) a Blue Gender-t?<#help>

Seth
már jó ideje nincs, abbamaradt úgy a 52. rész tájékán. Asszem az rtlklub csak ennyit szinkronizált le,továbbiak szinkronját most csinálhatják(mivel az rtl csak 1 részt játszik le hetente, ott 1 évig tart amíg eljutnak idáig, ezért van gondolom csúszás a szinkronizálásban)

Adam5
hát nemtom, én 2rész kulombséget vettem észre, de mind1, azt nemtod hogy inuyasha miko van? mer reklamozzak is hogy minden hetkoznap de en nem latom....

Seth
általában az elõzõ napi ismétlése megy másnap....

Adam5
Amúgy meg sztem tök baromság amit a A+ csinál hogy több rajzfilm-bõl is párhuzamosan 2sorozatot ad.
pl

bla
20:20 -kor XY 32.rész
bla
bla
bla
bla
22:00-kor XY 30.rész
(jó lehet hogy ennyi külömbséggel még nem számít 2sorozatnak de azért remélem értitek mire gondolok)

tök értelmetlen, mer az úgy jó lenne ha a napi 2résszel elõre haladna mindig egy sorozat nem ugy hogy az eggyikben elõre a másikban meg két résszel korábbit 😊

Adam5
A+ on szinte minden masodik musor utan berakjak a "musorelore jelzes"-t 😊

Ha már itt tartunk, hol láttál te "musorelore jelzes"-t? Az A+-on vagy van online vagy offline formában is? Mert egy csomóan égen-földön keresik a mûsort, de eddig semmi ...

Amúgy UPC mûholdról lehet fogni A+-t?

Adam5
figy, 1tanács: sztem ha az sg-zést hosszútávra tervezed akko szokj hozzá hogy egy kérdésre nem midnig valaszolnak 5minen belul hanem leeht hogy csak másnapra stb...

amúgy én szeretem az A+-t csak szerintem egy ido utan eléggé unalmas a musor kinalata, pl Inuyasha mikor szokott menni? csak mer reklamozzak hogy minden hétkoznap de eddig eggyik nap sem volt benne a musorelore jelzesben.

Dozen
nem azért de enyire nem akatok válaszolni, vagy csak mindenki punnyad...?<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2> pedig én pörgök...

\"Szívből szeretni mámor, elvész közel s a távol, és így lesz a szíved lángol, eltűnt a múlt a mából.\"

Dozen
ti szeretitek az A+-t:::?<#worship><#vigyor2>

\"Szívből szeretni mámor, elvész közel s a távol, és így lesz a szíved lángol, eltűnt a múlt a mából.\"

Ottto
Nálam még mindig nem jön be.....vajon miért nem lep meg???? <#wow3><#gonosz3>

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

mi sem fizetünk érte, csak kicsit meg lett babrálva a chello kábele általam, igy azóta bejön a hbon meg privaton kivül minden <#whatever>

http://www.lohere.net - a MagyarChan

még jo h nem fizetek a jupíszíre

football without ultras is nothing

magus
gagyi animek gagyi szinkronnal

Sadun Tryst
😄
igazad van 😊

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

hagyd, felesleges

Sadun Tryst
minimax után (8-tól)

Sadun Tryst
nem csak a megjelenítés, de a téma is sokkal komolyabb.
azaz ezek a filmek egyenlõek egy élõszereplõs filmmel. a különbség annyi, hogy az anime rajzolt. 😛

melyik csatorna helyén van? (vagy külön kell rá elöfizetni gyerek menü részeként, csak mert nálunk nincs minimax meg ilyen) 😄

http://www.lohere.net - a MagyarChan

Figy, ha ugyanez a téma, csak "komolyabb" megjelenítésben, engem az sem igazán érdekel. De hát a júpíszínek gondolnia kellett azokra a gyerekekre is, akiknek már nem elég a kártún netwörk <#nyes>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Sadun Tryst
az 5éveseknek való rajzfilmekben, igen...
nézz meg 1 GitS-et, ill. 1 monoke hime-ot.
aztán nyilatkozz újra.

ja ok, köszi 😊

Waterhorse
Este 8-kor kapcsold be a tv-t és ha minden igaz a Minimax után lesz nálad is😊

most akarom megnézni, hogy nálunk van-e, de persze a a rohadt upc.hu nem jön be... <#gonosz2>

Waterhorse
A Blue Gender mellett volt/van egy másik sorozat is ami ment rajta a Kiddy Grade. Letöltöttem az 1. részét, belenéztem, és az is elég érdekesnek tûnik.

tigeroo
<#nyes>háttö nemegészen, de a te szemszögödbõl nézve IGEN
Omg, ez a ferdeszemû szupergyerekek csatornája, akik a zsebükbõl elõhúzzák a golyóikat és bohóckodnak a levegõben? Nah pont ez hiányzik nekem a Balázs-show mellé <#ijedt><#csodalk>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Sadun Tryst
természetesen hallottam már róla, de így nem tudom beazonosítani hangra.
remélem nem õ volt a GITS-ben Motoko hangja. 😊

Adam5
Blue Gender-ben Marlenet pl Zsigmond Tamara szinkronizálta. Ez csak egy példa. (persze ez csak akko ér vmit ha így név alapján ismered a hangot)

Sadun Tryst
ehh.
majd meglátom milyenek a szinkronok. ha elfogadható, akkor hurrá, ha a szokásos (inu-yasha és társai), akkor marad továbbra is a net...

Adam5
"Örülök hogy van egy olyan csatorna ami Anime-kel foglalkozik"

ezt természetesen úgy értem hogy egy Magyar csatorna

Adam5
Hi!

Idõ szerünek tartom a topic megynitását ugyanis mától elérhetõ az UPC-sekenk is az A+ 😊

Örülök hogy van egy olyan csatorna ami Anime-kel foglalkozik ha még csak napi 3-4 órát üzemel
is 😊, úgy érzem hogy ez jó elsõ lépés hogy a magyarok jobban megismerkedjenek az anime világával.
Viszont remélem hogy nem csak oan animeket akarnak adni amiket már adott vmeik más magyar csatorna
(bár mondjuk itt ez a blue gender amibõl igaz még csak 1 részt láttam de sztem igen kirának igérkezik)
kitudja talán késöbb még normál csatornaként is beüzemeltetik.

Szal nyálazzátok át a csatornáitokat mert ott lapul az A+ 😊

UI: Tudom ott az Anime topic is úgy hogy majd elválik hogy megmarad-e ez a toppic vagy nem

← ElőzőOldal 12 / 12